sâmbătă, 5 iulie 2014

INITIERILE LUI HORUS ACTIVATE IN MATRICEA TERESTRA


INITIERILE LUI HORUS ACTIVATE IN MATRICEA TERESTRA

Dragii mei,

Doresc prin acest articol sa va fac cunoscute cateva evenimente ce s-au petrecut in cursul acestei saptamani si care vin in mod serios in sprijinul evolutiei noastre spirituale.

Duminica, 29.06.2014, de Sfintii Petru si Pavel si cu aceasta ocazie urez tot binele din lume tuturor celor ce poarta numele celor doi Sfinti Apostoli, s-a activat in matricea terestra:
„Initierea Ochiului Drept al lui Horus”

In noaptea dinspre luni spre marti, 01.07.2014, mai spre dimineata, visele mai multor oameni din acea noapte, luand in considerare si un vis al meu, m-a condus catre ideea ca s-a dat un fel de initere in masa a lui Isis. Am intrebat Cerul despre asta si mi s-a transmis ca presupunerea este corecta. S-a primit deci de catre multi oameni, in data de 01.07.2014:
„Initierea lui Isis”

Tot in ziua de marti, 01.07.2014, mai spre seara, a devenit activa in matricea terestra:
„Initierea Ochiului Stang al lui Horus”



Initierea lui Isis se presupune ca este primita de la sine, dar cele doua initieri ale lui Horus trebuie cerute printr-o rugaciune emisa catre Divinitate. Le puteti cere si pentru alte persoane. Acesta este si motivul pentru care va transmit aceste lucruri prin intermediul acestui articol.

Ca sa se poata intelege ce este cu aceste initieri, este necesar sa va expun in cateva cuvinte legenda legata de Isis, Osiris si Horus.

„In urma cu cateva mii de ani, Osiris domnea Egiptul ca si faraon, avand ca sotie pe Isis. In perioada domniei lor, Egiptul a evoluat foarte mult si aceasta evolutie a inclus toate clasele sociale. Saracii au fost foarte mult ajutati. Din aceste considerente, Osiris si Isis erau foarte mult iubiti si respectati. Osiris avea un frate, pe Seth. Acesta ravnea la tronul lui Osiris, din care cauza si-a pus in aplicare un plan in urma caruia Osiris a fost ucis. Dupa ce l-a ucis, Seth a impartit trupul lui Osiris in foarte multe bucatele si le-a imprastiat pe teritoriul intregului Egipt. Se spune ca Isis le-a gasit si le-a adunat pe toate, mai putin o bucata de corp ce reprezenta exact organul de reproducere pe care nu l-a gasit niciodata, din care cauza, pe acesta l-a facut din aur. A reformat corpul prin asezarea laolalta a tuturor bucatilor si l-a inviat apoi pe Osiris. Osiris cel inviat era acum indumnezeit. Dupa invierea lui Osiris, la ceva vreme, s-a nascut Horus, acesta fiind conceput insa de Isis prin Focul Sfantului Duh, ceea ce devenise organul din aur al lui Osiris, dupa inviere.
Cand a crescut, Horus s-a luptat cu Seth si l-a ucis. In aceasta lupta se spune ca Seth l-a ranit la ochi pe Horus iar acestuia i-a curs o lacrima. In acest fel s-a nascut simbolul Ochiului lui Horus din care se prelinge o lacrima.”

Isis reprezinta practic un aspect al Zeitei Creatiei Primordiale, la fel cum este si Maica Domnului, Maria.
Osiris reprezinta aspectul lui Dumnezeu Tatal la fel cum Horus reprezinta aspectul lui Dumnezeu Fiul.
De aceea se aseamana foarte tare modul in care s-a conceput Iisus cu cel in care s-a conceput Horus.
Horus este cel pe care cu totii il stim ca Zeul Ra sau Zeul Soarelui. Din cauza acestei legende, exista chiar afirmatii ca povestea cu Iisus nu este adevarata, ci este una fabricata sau mai bine zis „imprumutata” de la egipteni.
Eu stiu sigur ca povestea lui Iisus este adevarata in mare parte. Am multiple confirmari. Sunt cateva aspecte despre care vor iesi la iveala anumite corectii la un moment dat, insa toate la vremea lor.
Intrebarea pe care mi-o pun insa de o saptamana incoace este daca legenda legata de Horus are originile primordiale in vechiul Egipt. De ce spun aceasta? Sambata trecuta am sustinut, asa cum a fost anuntat, un curs „Pe Aripile Ingerilor”. La momentul calatoriei in timp, prin ajutorul Ingerului Raziel, am fost dusa intr-o viata foarte foarte indepartata, de acum aproximativ 90.000 de ani in urma. Mi s-a comunicat clar ca sunt intr-o viata din prima civilizatie care a trait pe Terra, inainte de Hiperboreea care a fost a doua, Lemuria care a fost a treia, Atlantida care a fost a patra si cea de acum care este a cincea. Eram undeva pe un munte, intr-o pestera si priveam pictat pe un perete al pesterii, simbolul Ochiului Drept al lui Horus. Mi s-a comunicat ca locul unde eram atunci era pe terioriul romanesc de acum, in Muntii Apuseni. Nu a mai fost de mirare pentru mine ca mi s-a aratat in acea meditatie acel moment, dat fiind faptul ca duminica, in ziua imediat urmatoare, s-a activat acea initiere a lui Horus, dar ramane in continuare un mare semn de mirare, chiar de uimire as putea sa spun, gandindu-ma la locatia intamplarii. Sa nu uitam ca si Zeul Rama de la hindusi, Avatar al lui Vishnu, care si el contine grupul de litere Ra in nume, se stie ca este plecat pe acele meleaguri tot de pe teritoriul romanesc si tot din Muntii Apuseni.
Multe adevaruri mai sunt de iesit la lumina si multe mai trebuie sa ni se releve.

Ce este Ochiul Drept al lui Horus? Este simbolul energiei masculine, al soarelui si al focului. De aceea el este asociat fie cu culoarea alb (yang), fie cu culoarea rosu (foc).
Ce este Ochiul Stang al lui Horus? Este simbolul energiei feminine, al lunii si al vietii. De aceea el este asociat fie cu culoarea negru (yin), fie cu culoarea verde (viata).
A primi initierile celor doi Ochi ai lui Horus presupune a primi: protectie, lumina, cunoastere, intelepciune, credinta, vitalitate, vindecare, viata. Toti cei ce doresc toate acestea sunt liberi sa solicite asa cum am spus, printr-o rugaciune, aceste initieri. Nimic altceva nu trebuie facut. Presupun ca initierea lui Isis, aspect al Zeitei Creatiei Primordiale, era absolut necesara si premergatoare pentru a se putea activa ulterior initierea Ochiului Stang al lui Horus, asociat energiei feminine.
Multi poarta ca pandantiv pe Ochiul Drept al lui Horus, fiind cunoscut ca un mare simbol de protectie.
Peste cateva zile, voi veni cu cateva informatii prin care vom putea intelege ca toate acestea fac parte din procesul instalarii Erei Sfantului Duh.
Multe dintre evenimentele derulate pana in prezent, de ceva ani incoace, inclusiv aceste initeri despre care am vorbit aici, putini stiu ca exista specificate intr-o scriere. Ce pot spune acum este ca aceasta scriere se inchide cu un ultim capitol: „Inaltarea”. Iar cand ne referim la Inaltare nu confundam aceasta cu evolutia spirituala. Pe aceasta o traim cu totii mai mult sau mai putin in fiecare zi. Cand ne referim la Inaltare ne gandim la parasirea acestei dimensiuni prin intermediul vehiculului de lumina Merkaba.
  

Toate cele bune!

6 comentarii:

  1. duminica, 01.06.2014, intre orele 10,00 – 13,30 – al doilea nivel de curs “Codul Ingerilor”. Costul cursului este de 150 lei. Nu se poate urma acest nivel de curs fara participare la primul nivel. Este o cerere expresa venita de Sus, pe care sunt obligata sa o respect, intelegand foarte bine de ce este necesar sa se intample asa. Mai multe detalii despre curs gasiti la linkul de mai jos:
    Si soacra-mea zice : eu nu aia,eu nu aia...Pana la urma vom incepe sa credem ca "Federatia cutare are ca actionari chiar pe Prim-Creatorul si Iisus/ Sananda/Kuthumi/Saint-Germain/Maitreya/etc. sunt patroni(administratori) cu contract de min. 4368 miliarde de ani si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O ameteala completa acest comentariu. Nu se intelege nimic din el. Mai bine ai urmari ultimul film din Adevarul despre Sfantul Duh, ca sa inveti o lectie despre cum sta treaba cu banii si in domeniul acesta spiritual. Cata vreme nu ai nici cel mai mic habar care este rostul celor 150 de lei si ce se intampla cu ei intr-un final, ai face mult mai bine sa iti vezi de treburile tale.

      Ștergere
  2. Multumesc !..Initierile le putem cere si pentru alte persoane, chiar daca ele nu solicita asta ?
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca. Trebuie completat insa cu "daca aceasta este in Voia Sfintei Treimi". Toate cele bune!

      Ștergere
  3. Din cate stiu eu egiptenii stateau 12 ani in Initierea Ochiului Stang al lui Horus si 12 ani in Initierea Ochiului Drept al lui Horus, dupa care intrau in Marea Piramida si inconjurati de ceielalti preoti, li se dadea o bautura care le trimitea corpul astral in Cosmos, unde se simteau Una cu tot Universul. Si toata aceasta initiere de 24 ani era nevoie doar ca sa poata sa se intoarca inapoi in corpul lor lasat in piramida. E greu de imaginat, dar la starea de beatitudine pe care o aveau era usor sa ramai acolo, la ce sa te mai intorci inapoi.
    Ma gandesc ca aceasta initiere va dura catva ani buni chiar si facuta in constiinta colectiva a omenirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate cu toate astea Sergiu numai ca putem observa cu ce usurinta vin in aceste timpuri catre noi Darurile Divine. Doar raportandu-ne la ultimii 50 de ani, evolutia spirituala ce se obtinea prin anii 70-90, cu truda de zi cu zi timp de vreo 20 de ani, acum s-ar putea sa fie suficient 1 an si nu facnd meditatii sau mai stiu eu ce alte exercitii in fiecare zi. Este firesc sa fie asa deoarece energiile universale amplificate vin mult in ajutorul acestei evolutii.

      Ștergere