duminică, 6 iulie 2014

CONFERINTA BUCURESTI - BELSUGUL SI PROSPERITATEA SUNT ALE NOASTRE PRIN DREPT DIVIN - 12.07.2014


CONFERINTA BUCURESTI - BELSUGUL SI PROSPERITATEA SUNT ALE NOASTRE PRIN DREPT DIVIN - 12.07.2014


Dragi prieteni,

Va transmit invitatia privind participarea la o conferinta cu o tema si un continut de interes pentru multi dintre noi, in aceste vremuri nu foarte usoare, ce se va desfasura sambata, 12.07.2014.
Conferinta va fi sustinuta de doamnele Alina Huidan (Sfatuitoarea) si Mihaela Popescu (Profa de geogra).
Mai multe detalii puteti gasi accesand linkul de mai jos.

http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/06/conferinta-bucuresti-12-iulie-2014.html

Sunteti asteptati cu drag!

7 comentarii:

 1. GRESIT !!!!! Complet GRESIT !!!! Belsugul si prosperitatea apartin,de mii si mii de ani, iudeo-masoneriei,"perciunatilor",iezuitilor,khazarilor,reptilienilor,adica cei care conduc aceasta lume !!!Nu trebuie decat sa va intrebati cine conduce totul(finantele,economiile,industriile,comertul,informatiile,mass-media,etc.) si-odata ce veti afla veti intelege......Dreptul Divin ,daca exista,apartine tot "Lor"....Noi,"goimii" platitori de taxe si impozite,manipulati,inselati,furati,jefuiti,otraviti,exploatati,mintiti incontinu de mii si mii de ani -unii spun ca de 26.000 de ani,altii de mai mult timp- nu reprezentam NIMIC nici in fata "Lor" si nici a Divinitatii....Nu va mai amagiti inutil,"goimi" v-ati nascut,"goimi" veti muri !!!! Ex.:Priviti la tv cum tinerii palestinieni "inarmati" cu pietre -la fel ca-n comuna primitiva -"lupta" impotriva "perciunatilor" dotati cu arme de foc de ultima generatie super-echipati ,hraniti si platiti....Dreptul Divin.,ha,ha,ha,............ma faceti sa rad,sau mai degraba sa plang.......

  RăspundețiȘtergere
 2. Bogatia si prosperitatea apartin celor care conduc aceasta lume......adevarat atat timp cat o vor mai conduce. Tot ce vorbim noi e o prosperitate si o bogatie ca la inchisoare. Normal ca gardienii inchisorii vor fi mai bogati, vor avea mai mult timp liber si vor putea impune control asupra celorlalti. Din ce moment suferim, suntem controlati.
  Exista totusi un CODEX Galactic prin care fiecare fiinta simţitoare are un drept inalienabil şi necondiţionat la abundenţa fizică şi spirituală. Viaţa NU a fost niciodată menită să fie o luptă şi muncă grea, ci mai degrabă o CĂLĂTORIE în Bucurie şi Creativitate. Suferința și durerea nu au nici o valoare, ele sunt menite sa fim controlati si sa ne indepartam de SURSA, pentru a nu sti Adevarul.
  Felul cum vad eu problema este ca avem fiecare doua variante. Daca nu te-ai nascut in familie de gardieni greu ajungi gardian, deci fara pile, relatii si cunostiinte nu ai cum sa slujesti partea intunecata a fortei, poti sa faci cata magie neagra vrei, ca nu vei fi admis pe deplin. Plus ca entitatile intunecate devin pe zi ce trece tot mai putine si pana si ei trec de partea luminii. Ce ramane dupa ei sunt oamenii care nu vor sa-si piarda avantajele cucerite prin frauda, gen toata clasa politica. Traim un razboi economic, in care in Romania nu mai exista capital autohton, ci doar strain, sunt o piata de desfacere si mana ieftina de lucru. Iar cei care ne-au adus aici sunt acum prosperi si bogati si o sa faca orice sa isi pastreze avantajele. Singura problema este ca fortele intunecate nu o sa-i mai ajute, ca nu o sa mai aiba cine. Zi de zi, an de an va fi tot mai greu. Si lumea se va divide in doua, va exista un nou dualism. Cei care inca vor crede in acest vechi sistem de prosperitate si bogatie in care unii vor fi gardienii si altii victimele, cei inchisi, sclavii. Si ceilalti, vor fi cei evadati, cei ascensionati si aici vorbim de a doua varianta.
  Lumea asa cum e sau a fost, e o inchisoare si tot mai mult se va vedea asta. Toata ascensiunea si inaltarea de care vorbim nu este decat o mare EVADARE COLECTIVA din ghearele acestui sistem. Si nu va fi peste noapte, sa intamplat EVENIMENTUL si gata ne trezim toti in abundenta si prosperitate. Nu toata lumea va dori sa evadeze, multi s-au institutionalizat in acest sistem, sunt bucurosi sa fie sclavi, sa fie controlati, sa sufere si sa ii doara mereu sufletul. Suntem cu toti prea intoxicati de toate acestea incat sa putem evada dintr-o data. In momentul cand victoria luminii ne va spune ca nu mai sunt fiinte care sa ne otraveasca zilnic, vom avea de luptat cu otrava din noi care sa intepenit in sufletele noastre. Vor fi cateva decenii de vindecare continua.
  Asa ca prosperitatea si abundenta in limitele sistemului nu e decat dorinta de supravietuire si adaptare. Astfel au creat gardienii nostri in mintea noastra o psihologie prin care sa ne controleze. Adevarata abundenta si prosperitate nu sunt banii, supravietuirea sau adaptarea.
  Adevarata abundenta si prosperitate este puterea primordiala a Universului cea care creaza galaxii infinite, fiinte nenumarate si e in continua expansiune spre infinit. Oricine detine acesata putere primordiala a Universului in inima lui poata sa bata din picior si totul devine aur, e cel mai bogat om si nimeni nu o stie, nu se lupta sa supravietuiasca, sa se adapteze sau sa-si umfle contul din banca. Pana si fiintele intunecate cauta aceasta forta primordiala a Universului numita IUBIRE. Tot sistemul creat de ei pentru noi nu e menit sa ne faca sclavi, ci sa ne stoarca de fiecare picatura de iubire din suflet ca sa se hraneasca, deoarece ei s-au taiat de la Sursa pe cand noi inca facem fotosinteza cu Soarele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare adevar in cele ce-ai spus in acest comentariu. Multumim.

   Ștergere
  2. Suna frumos...si....logic...Problema este CUM iesim in viata din acest SISTEM,asta vreau sa aud,adica sa citesc...Cred ca nu putem iesi in viata din acest SISTEM,nu cred ca exista nici-o cale....

   Ștergere
  3. Curățenia generală se va face atât pe plan personal cât și pe plan social.
   Pe plan personal:
   1. Eliminarea oscilațiilor de tot felul – presupune asumarea responsabilității asupra propriei vieți, curajul de a lua decizii și de a-ți asuma riscul.
   Este de preferat să luați o decizie greșită decât să rămâneți în oscilație, sau să decidă alții pentru voi. Orice eșec, orice greșeală, orice decizie eronată are și o parte pozitivă, și anume că puteți învăța din lecția ei.
   2. Formarea unui plan pe termen scurt (6-12 luni) și pe termen mediu (3-5 ani). Aceste planuri vor include:
   a) Aspecte pe care vrei sa le elimini:
   · atașamente (față de bunurile materiale diverse, persoane, idei preconcepute etc.)
   · vicii diverse (tutun, alcool, droguri, jocuri de noroc, sex exacerbat, mâncare în exces)
   · atitudini negative (ignoranță, pesimism, nepăsare, agresivitate, suspiciune etc.)
   b) Aspecte pe care vrei să le dezvolți, diversifici, crești, rafinezi:
   · o anumită calitate fizică (forță, viteză, rezistență, frumusețe, feminitate/masculinitate, armonie etc.)
   · o anumită calitate sufletească (compasiune, voință. curaj, răbdare, modestie etc.)
   · o anumită calitate mentală (concentrare, viziune, detașare, flexibilitate, sinteză etc.)
   c) Aspecte pe care vrei să le inițiezi, să le obții.
   3. Cultivarea și rafinarea tuturor corpurilor:
   a) Corpul fizic:
   · alimentație – presupune revenirea la o alimentație sănătoasă, echilibrată, nealterată chimic
   · mișcare – presupune eliminarea sedentarismului și/sau echilibrul static-dinamic
   · cumpătare
   · confort
   b) Corpul energetic:
   · conștientizarea și cultivarea corpului energetic (implică purificarea, energizarea și deschiderea centrilor energetici)
   · revenirea la natură (petrecerea timpului în zone care au o puternică încărcătură energetică)
   · tehnici de lucru cu energia universală
   c) Corpul emoțional:
   · cultivarea frumosului (muzică, literatură, arte plastice etc.)
   · armonia interioară și exterioară
   d) Corpul mental:
   · hrana informațională (implică și conștientizarea genului de informație de care avem nevoie)
   · capacitatea de a obține, administra și folosi informația
   e) Corpul spiritual:
   · restabilirea contactului cu sinele divin
   · trezirea corpului luminic (singura menire a acestuia este de a manifesta iubirea, frumosul, armonia, pacea)
   · continua explorare, expansiune
   · contactul cu entitățile superioare (ghizi spirituali, îngeri, entități extraterestre)
   Fiecare în parte trebuie să aibă în vedere toate aceste aspecte. Nu este ușor dar nici greu! Totul depinde de voința, perseverența, curajul și răbdarea fiecăruia.
   link: http://remerra.blogspot.fr/2013/11/inceputuri-1.html

   Ștergere
  4. Multumim mult Sergiu pentru recomandare. Sunt lucruri de multi stiute. Greu tare este insa cu aplicatiile practice.

   Ștergere