miercuri, 9 iulie 2014

COMUNICARE IMPORTANTA DIN PARTEA FEDERATIEI GALACTICE


COMUNICARE IMPORTANTA DIN PARTEA FEDERATIEI GALACTICE

Dragii mei,

Incep acest articol prin a va comunica ceva foarte  important:

„Acesta NU ESTE un mesaj din partea Federatiei Galactice”.

Imi cer iertare pentru asta. Este un test. Am avut pur si simplu curiozitatea sa vad numarul de vizitatori ai articolului, atrasi doar de titlu.
De ce am recurs la o asemenea metoda? Ca sa demonstrez inca o data, mie insami in primul rand, ca nu am gresit atunci cand am ajuns la o anumita concluzie. Aceasta concluzie este ca oamenii in general alearga dupa senzational si prea putin dupa cunoastere.
In calitate de administrator al acestui blog am posibilitatea de a vizualiza numarul de vizitatori pentru fiecare articol in parte. Am constatat ca tot ce tine de senzational este cu un numar de vizitatori aproape triplu fata de articole ce furnizeaza niste informatii cu adevarat importante pentru dezvoltarea Sinelui. Am expus despre initierile lui Horus si nu a atras mai mult de 120 de oameni. Nici nu va imaginati ce coduri ale luminii se coboara prin aceste initieri. Dar oricum nu asta ne intereseaza pe noi, nu-i asa?
De ce ne miram si de ce judecam atunci, cand aruncam o privire in sectorul presei scrise sau al televiziunii in general? Pe ei ii intereseaza ratingul si se vede treaba ca acesta este mult crescut prin stirile de scandal decat prin niste emisiuni culturale.
Ce isi doresc oamenii de fapt ma intreb eu acum?
Ne dorim schimbare dar nu intelegem ca aceasta, daca nu vine printr-un ajutor extern, ca sa o facem noi, nu se poate decat daca avem si cunoastere. Nu este suficienta pacea sufleteasca si iubirea. E nevoie de mai mult de atat. Iar asta urmeaza sa demonstrez in acest articol.
Vin acum si va spun titlul adevarat al acestuia:

„SECRETUL TRANSMUTARII”

De-a lungul mileniilor, a reprezentat dintotdeauna o provocare aflarea Pietrei Filosofale si a secretelor alchimiei. Piatra Filosofala este acea materie cu proprietati miraculoase de a transforma multe tipuri de metale in aur pur.
Piatra Filosofala este cunoscuta de alchimisti si sub numele de Azoth, iar simbolul de reprezentare este exact simbolul astrologic ai planetei Mercur. Simbolul lui Mercur este simbolul lui Venus completat cu o semiluna. Puteti vedea aceasta mai jos.


Mercur




Venus

 Pentru a afla despre cum se pot interpreta acestea va invit sa vizitati linkurile catre doua articole:



Observam cum simbolul planetei Mercur, cea mai apropiata planeta de Soare, este simbolul planetei Venus, completat cu o semiluna despre care se arata in explicatie, ca semnifica deschiderea sufletului catre adevarurile superioare sau catre cunoastere.
De ce alchimistii au ales pe Mercur ca simbol pentru Azoth si nu pe Venus? Pentru ca ei au inteles ca nu poti gasi Piatra Filosofala decat atunci cand atingi nivelul de cunoastere necesar, iar acesta nu il poti atinge decat daca ai incorporata in tine esenta iubirii pure si neconditionate. Altfel, cunoasterea catre care esti condus, s-ar putea sa nu coincida cu Adevarul Suprem.
Ce trebuie noi sa intelegem este ca in aceste timpuri, ne este dat de la Dumnezeu sa descoperim toate formele materiale mult cautate, intr-o structura noua, doar energetica, eterica.
Piatra Filosofala exista si ea in forma nevazuta si multi dintre noi o detin deja, chiar si daca nu isi dau seama de asta. Acest dar nepretuit ajuta la a face transmutarea, dar este evident ca nu a plumbului in aur, ci a tot ce este negru si intunecat, in lumina pura. Piatra Filosofala materiala actioneaza pe transmutarea materiei, cea eterica pe transmutarea energiei imateriale.
Traim vremuri in care asistam la transmutarea demonilor si a altor entitati intunecate in fiinte de lumina, a simbolurilor intunecate in simboluri de lumina, a anumitor numere sau suite de numere cu conotatie intunecata cum ar fi de pilda 666, in numere de aur.
Cei ce sunt lucratori in intuneric vor avea pe masura trecerii timpului, daca nu or fi avut-o deja, teribila constatare ca au ramas fara instrumente: fara demoni care sa poata fi invocati (in zadar le mai cheama numele pentru ca ei nu se mai gasesc in intuneric), fara simboluri pe care sa le mai foloseasca in diverse scopuri malefice pentru ca vor putea observa singuri ca ele lucreaza si produc efecte exact pe dos fata de cum se asteapta, fara mantre si incantatii pentru ca vor putea vedea ca devin vorbe goale spuse vantului.
De ce a avut intunericul atata putere? Pentru ca cei ce au fost si sunt lucratorii sai au avut acces la cunoasterea superioara gasita doar in scrieri rare si ascunse.
Lumina isi doreste sa biruiasca dar cum sa faca asta? Doar cu inimioare si floricele pe campii nu o sa iasa treaba buna. Sunt absolut necesare si astea dar nu este suficient. Trebuie sa ne dorim mai mult de atat. Trebuie sa SIMTIM si sa VREM sa cunoastem ADEVARURILE SUPERIOARE.
Marius Sumedrea, administratorul blogului „burebista2012”, a ales foarte inspirat pentru postare un articol extrem de interesant despre sistemul de control din MATRIX.
Imagini cu Ingeri minunati cu aripile de aur, vise care mai de care mai ademenitoare si sofisticate si multe alte elemente de acest gen ar putea fi niste rezultate de rutina pentru acest sistem fabulos de control mental. Cred sincer ca nu avem nici cel mai mic habar multi dintre noi, cat de departe au ajuns tehnologiile de manipulare mentala. Erau construite inca de pe timpul celui de-al doilea razboi mondial. Oare unde s-o fi ajuns acum dupa aproape 70 de ani? Va puteti da seama? La unele persoane toate acestea alimenteaza egoul intr-un mod exacerbat. Nu este o noutate pentru nimeni caci cu ego-ul nu te duci mai aproape de Dumnezeu, ci mai degraba te cobori, iar „prietenii” nostri care au sistemul sub control stiu prea bine asta si este tot ce isi doresc.
Ca acest sistem sa nu mai functioneze asa, este necesar sa fie transmutat. Dar transmutarea aceasta nu poate fi facuta fara a pasi in etapa cunoasterii, ce se adauga etapei iubirii absolut necesare si am explicat anterior care este riscul daca se sare peste acest nivel. Etapa cunoasterii este cea care ne ajuta sa descoperim Piatra Filosofala care ne aduce apoi puterea de a transforma totul in lumina.
In final nu pot sa nu amintesc ca iubire pura si neconditionata presupune debarasare de ego. Am vazut deseori scris pe mai multe site-uri, am participat la anumite intalniri si am observat ca exista multe persoane care vorbesc despre ego, chiar dau lectii la acest capitol si omit un aspect elementar: ele vorbesc in permanenta la persoana a II-a plural in loc sa vorbeasca la persoana I plural, adica VOI sa faceti, VOI sa dregeti si nu NOI sa facem. Pai atunci ele unde se afla in aceasta ecuatie? Iata ce contradictie interesanta.
Lipsit de ego INSEAMNA SA TE SITUEZI IN MIJLOCUL MULTIMII. Atunci nimeni nu poate fi atins de sistemul din MATRIX, chiar sub forma in care functioneaza el acum. Atunci chiar exista cu adevarat puterea sa fie transformat.

Toate cele bune!


18 comentarii:

  1. Din pacate evolutia spirituala si munca legata de aceasta nu este o competitie,nu implica
    judecati de masura,socoteli si alte subterfugii.Dar ca oricare munca are si riscuri sau spini pana
    ajungi la parfumul florii.Iar daca se foloseste persoana II-a plural se foloseste sub imperiul unui
    impuls,al unui indemn de care tocmai este nevoie in societate.Enevoie de acel impuls de coagulare,de adunare matematica in acel -TOT-unitar ce se cheama echilibru.Si in special persoanele uraniene sunt stapanite de aceasta energie(Uranus in berbec-impuls primordial)
    ca un factor declansator impreuna cu energiile feminine in vederea echilibrarii -Balantei Cosmice.Ca o metafora trebuiesc niste cornite sa impinga energiile numai ca intelegerea si
    cunosterea e alta.Accesarea necesita vrednicie si virtuti legate de intelepciune si puritate.
    Senzationalul e la ordinea zilei,dar cine il vede.Sunt sapaturi arheologice ce au scos la iveala
    prin munca asidua ,perseverenta si rabdare lucruri de o valoare incontestabila ce fac din Cultura
    si Civilizatia Cucuteni ceva fascinant ca si Egiptul antic.Nu cred ca numarul de vizitatori este
    important,ci efectul pe care il produceti prin cele scrise.Va doresc sa va ridicati deasupra tuturor
    acestor micimi si sa vedeti fiecare suflet ca pe ceva sacru si sa tratati totul cu multa iubire .
    Fiecare are calatoria lui in ecuatia Planului Divin.Pace si intelepcine.Nu uitati Buddha s-a nascut in Epoca Taurului.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc; sa fim ca un curcubeu iar probele de initiere eliberatoare, asimilate cu trecerea pe o punte sa se reduca la o muchie mai subtire...ca sa reusim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Revin si va completez cu aceasta informatie;
    Heruvimii
    (Uranus, Zodiac)
    Ei sunt Spiritele Armoniei. Mai înseamnă revărsare de înţelepciune, mulţimea cunoştinţei. Sunt la rangul de jertfitori cosmici. Deja aceştia nu mai acţionează decât în particular, în sistemul nostru planetar, sub forma zodiilor. Prin ei, Dumnezeu împarte raze într-un mod impersonal şi universal.
    Ei se manifestă în mod direct prin semnele zodiacale. Mai precis, sunt patru grupe mari de Heruvimi, fiecare având câte două aripi întinse lateral şi în acest fel avem în total 12 semne zodiacale. Cei patru Heruvimi sunt semnele fixe, aripile din stânga sunt semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanţa, Capricorn), iar cele din dreapta sunt semnele mobile (Gemeni, Fecioara, Săgetător, Peşti). Acestea corespund cu imaginile pe care le-a văzut Ezechiel în viziunile sale (capete de leu, taur, om şi vultur – cele patru semne fixe: Leu, Taur, Vărsător, Scorpion sau Vultur).

    Chiar dacă ei de fapt se manifestă prin semnele zodiacale, deci prin porţiuni de cer, şi în acest fel nu ţin de vreo sferă planetară, asemeni Serafimilor, se consideră că au totuşi şi o contraparte fizică manifestată prin existenţa planetei Uranus. Din descrierea făcută Heruvimilor, ne putem da seama că Uranus se ocupă cu tot ce înseamnă cunoaştere şi înţelepciune, deci mai mult decât intelectul şi raţiunea, reprezentate prin Mercur, deci este o octavă superioară planetei Mercur. În acest fel, Uranus se mai ocupă cu tot ce înseamnă fenomen paranormal, mister, sau mai bine spus cu tot ce poate incita mintea omenească la a gândi mai mult, a cerceta, a cunoaşte, cu tot ce este nou în ştiinţă şi în tehnică, cu tot ce este nonconformism.
    Este foarte importanta aceasta perioada si de aceea va scriu,sper sa -mi intelegeti mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce eu pot sa spun, ca si informatii pe care le-am primit personal de Sus, este ca Heruvimii sunt un nivel de Ingeri sub Serafimi, iar cei 4 despre care ne vorbesti sunt numiti Ingerii Tronului Divin, cu rang mai inalt decat Serafimii, care sunt altceva decat Ingerii Tronurilor, un nivel angelic situat sub Heruvimi. Exista o ierarhizare angelica facuta de Dionisie Areopagitul, discipol al Sfantului Apostol Pavel, despre care cei de Sus mi-au confirmat ca este corecta. In Ierarhie nu sunt cuprinsi cei 4 Ingeri ai Tronului Divin, asociati celor 4 elemente.

    Pe de alta parte acesti Ingeri nu sunt in nici un caz doar cu legaturi planetare. Ei sunt cu actiuni in tot Universul, deci dincolo si de granitele galaxiei noastre, daca nu cumva si in alte universuri. Vorbind despre initierile celor de pe planetele reptiliene si draconiene, planete din alte sisteme decat cel solar, au participat la aceasta Ingeri Heruvimi si Serafimi, cea din urma categorie fiind reprezentata de Mihail pe care multi il considera Arhanghel insa El este mult mai inalt decat acest rang. In Ierarhia lui Dionise Areopagitul, Serafimii sunt pe nivelul 1, iar Arhanghelii pe nivelul 8 si am spus deja ca este considerata corecta. Si nu e doar asta. E vorba si energiile care se simt pe care eu le pot confirma dat fiind faptul ca am avut comunicari multiple cu toate nivelurile de Ingeri si de doua ori cu Ingerii Tronului Divin. Cu cat sunt la nivele de vibratie mai inalte, cu atat sunt mai intense senzatiile energetice si de caldura. In cazul lui Mihail sau al Ingerilor Tronului Divin, ies flacari pe ochi si pe urechi, precum si din tot corpul, atat de intensa este fierbinteala care se simte.

    Referitor la Mercur, cred ca mai degraba are legatura cu faptul ca este cea mai apropiata de Soare. De aceea a fost aleasa ca simbol pentru cele scrise in articol. Pe de alta parte ar trebui sa studiem ceva mai atent mercurul ca si elemnt chimic. Are un comportament foarte bizar si este mult folosit in ocultism.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu v-am scris pentru ca exista o legatura stransa intre Ierarhiile Ceresti,planete sacre,numere
    si alte stiinte ezoterice.Ceea ce vreau sa inteleg e legatura intre cele 7 planete sacre in ordinea
    razelor sunt:Vulcan,Jupiter,Saturn,Mercur,Venus,Neptun si Uranus.Si Uranus este coordonata
    de ingerul Zadkiel a carui raza este cea a libertatii prin flacara violet ce este legata si de Saint
    Germain,eliberatorul cel ce doreste instaurarea Noii Ere a Varsatorului.Eu asta vreau sa inteleg
    dupa feeling-ul meu ca ceva sta in puterea noastra de a armoniza lucrurile mai ales de cand Neptun a intrat in Pesti,ca planeta a iubirii universale si in cel mai inalt grad de spiritualitate reprezentat de Pesti si dupa cat stiu e reprezentata de Serafimi .Si am sa va dau ierarhizarea
    pe care o stiu sa-mi spuneti daca este corecta:
    1.Serafimi-Neptun-iubire universala
    2.Heruvimi-Uranus-armonie
    3.Tronurile-Saturn-vointa
    4.Dominarile-Jupiter-intelepciune,iluminare
    5.Puterile-Marte-miscare,actiune
    6.Virtutile-Soarele-forma manifestanta
    7.Arheii-Venus-timpul,personalitatea
    8.Arhanghelii-Mercur-focul
    9.Ingerii-Luna-clarobscurul,penumbra
    Daca cer prea mult imi cer scuze anticipat,dar imi doresc o clarificare .Nu stiu ce sa va mai spun dar intram intr-o perioada in care multe planete intra in semn de foc,deci are loc o purificare foarte intensa ,iar din toamna spre iarna lucrurile se echilibreaza si intuitia va juca un
    rol predominant si de aceea va scriu din perspectiva ca ceva se poate schimba foarte rapid.
    E adevarat ca numai Dumnezeu stie si are toata puterea,dar eu vad acea scanteie.Daca ma insel ramane de vazut .Daca va plictisesc cu cele ce v-am scris va rog sa ma iertati.Va doresc
    numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te contrazic in nimic. Nu am facut astfel de studii si de aceea nu pot sa spun mai nimic pe subiect. De ce nu am facut aceste studii? Nu ma intreba. Poiate s-ar putea explica prin simtirea mea interioara, care trece mult dincolo de acest sistem solar. Il percep ca pe o limitare. Pentru mine aceste ierarhii mai sus numite, au treaba in intreg Universul si sunt peste tot, chiar la nivelul Terrei. In exemplul dat de tine chiar sunt percepute Cerurile in mod spatial, cand de fapt Ele trebuie intelese ca si dimensiuni. La nivelul Terrei nu este nici un Inger? Lipseste cu desavarsire din intreaga insiruire. Aceasta este observatia ce m-a condus la concluzia expusa despre perceptia Cerurilor superioare.

      Ștergere
  6. Legat de elementul mercur si simbolul mercurial va dau aceste link-uri poate va folosesc:
    http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/simboluri-universale/simbolul-mercurial.html

    http://fiveblueapples.wordpress.com/2012/01/14/cele-trei-elemente-esentiale-ale-alchimiei/
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Piatra Filosofala nu are nimic de-a face cu materia iar asocierea cu obtinerea aurului reprezinta doar o corupere a invataturii originale. Nu o sa gasesti nicaieri un simbol al Pietrei Filosofale, simbolul astrologic al planetei Mercur nu reprezinta un asemenea simbol, doar se aseamana cu simbolul Pietrei Filosofale, al Monadei Hieroglifice, asa cum a fost prezentat de John Dee. Iar in ocultism sferele planetelor Venus si Mercur sunt inversate fata de cum sunt denumite in astronomie. Explicatia oculta a mercurului, a calitatii mercuriale, asa cum este prezentata pe un site mai sus conform invataturilor lui Samael Aun Weor reprezinta o corupere a sensului adevarat.

    Senzatiile energetice si de caldura nu reprezinta rezultatul comunicarilor cu Ierarhiile Inalte iar influenta Ierarhiile Inalte nu se manifesta sub forma de comunicari.

    Nu traim vremuri in care asistam la transmutarea entitatilor asa zis intunecate, natura lor este Intelept oranduita si insasi Evolutia ar inceta fara existenta acestora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erori mari de adevar in toata contradictia ta, care ca intotdeauna vine pe intreg articolul de la A la Z. Vezi cum este? Ti-am raspuns la fel de vehement si de sigura pe mine. Crede-ma ca te-as putea contracara si documentat dar cui ii foloseste? Pierdere de vreme...

      Ca o fi valabil adevarul meu sau ca o fi al tau, DOAR DUMNEZEU POATE SPUNE LUCRUL ACESTA. La El este Adevarul Suprem si nu stiu care dintre noi este mai aproape de acesta. Ramane de vazut. Pana atunci ... Toate cele bune!

      Ștergere
  8. NAMASTE !!! Da ,am observat si era minunat cand in mijlocul explicatiilor ma implicam si ma implic ,ca facand parte di intreg prin enuntarea persoanei intaia plural ,deoarece omul se simte inclus si tu esti una ce el sau cu grupul caruia te adresezi.Cu MULTZUMIRI GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult.Nu m-am referit la Pamant deoarece am mentionat numai planetele sacre,ierarhizare facuta de Alice Bailey.In acceptiunea ei planeta noastra apartine razei 3.
    Insa am aflat ce ma interesa in cartea lui Dan Ciuperca "Astrologia in noua era"-pag.159
    Uranus asa cum am gandit este o planeta de o importanta majora-este planeta Duhului Sfant
    si energia de la ea ne vine prin Alcyone(Pleiade).
    http://www.scribd.com/doc/19803728/Prelucrare-Dupa-Astrologia-in-Noua-Era-de-Dan-Ciuperca
    Cititi unde v-am indicat si nu o sa va para rau,bineinteles cand aveti timp.
    Inca o data imi cer scuze daca v-am deranjat.Binecuvantari si numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru recomandare. Nu este nici un deranj, fii in pace. Aceste discutii sunt foarte constructive. Eu asa le consider. Ne ajuta pe fiecare sa stim mai multe.

      Ștergere
  10. Cele afirmate reprezinta punctul meu de vedere, banuiam ca nu mai este nevoie sa subliniez acest fapt. Sunt sigur in conditiile care ti-au mai fost explicate dar vehement in niciun caz, doar daca percepi astfel, caz in care te priveste numai pe tine. Ca si pierderea de vreme perceputa de tine. Siguranta ar trebui sa-ti inspire alte perceptii atunci cand nu iti este impartasit punctul de vedere.

    Documentat poti aduce argumente cel mult in ceea ce priveste prima jumatate a comentariului meu dar acestea iti vor lipsi cu desavarsire in ceea ce priveste ultima jumatate, cum dealtfel imi lipsesc si mie.

    Fiecare cu adevarul sau, important este sa nu-ti impui acest adevar asupra celorlalti si sa incerci sa cunosti si un alt adevar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impunere... Este ceva ce nu se potriveste aici. Oamenii intra pe acest blog si imi citesc opiniile pentru ca asa doresc si simt ei si nu pentru ca ii obliga cineva sau ceva. Iar daca ei nu sunt in acord cu ideile de aici, treaba este extrem de simpla. Exista un X in partea dreapta, sus, pe care pot apasa si s-au eliberat de "constrangere".

      Ma opresc aici cu comentariul pe acest subiect. Pe cuvant ca sunt lucruri mult mai importante de facut in lumea asta decat sa intru intr-un interminabil sir de polemici si de contradictii.

      Ștergere
  11. Un contor pentru cei care sunt de acord sau nu, cu cei care iau in seama sau nu, cu cei care considera ca cele scrise au "sursa galactica" sau cu cei care cred ca sunt doar niste scrieri sau, mai rau, simple elucubratii, oare se va gasi, ca sa nu mai fie important numarul de vizitatori "atrasi de titlu"? eu am ajuns aici manat de „Acesta NU ESTE un mesaj din partea Federatiei Galactice”... Credeam ca vad cenusa somnului pusa in cap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fiu sincera Daniel, nu am inteles deloc ce ai dorit sa transmiti prin acest mesaj. Poate sunt eu prea obosita sau nu sunt capabila sa prind esenta.

      Ștergere