duminică, 27 iulie 2014

CODUL FORTEI JEDI


CODUL FORTEI JEDI

Dragii mei,


In ultima perioada, pe langa preocuparile existentiale de zi cu zi, am avut si una de parca mi s-ar fi delegat o misiune sa o fac: aceea de observator atent al lumii inconjuratoare. Nu a fost ceva intamplator, ci a facut parte dintr-un program pe care eu l-am inteles foarte bine.
Conjuncturile si situatiile create m-au pus in postura de a veni in contact cu mai multi oameni din diverse categorii. Lucrurile observate peste tot au generat o lista lunga de intrebari, din care voi reda aici cateva, facand precizarea clara ca toate acestea sunt constatate doar la nivelul teritoriului romanesc, pentru ca nu am fost in alta parte in acest interval de timp aflat sub analiza:
-De ce merg oamenii pe strada ca niste teleghidati?  Multi dintre ei au realmente fete de Zombie.
-De ce oamenii nu isi respecta promisiunile si cuvantul dat si nici macar nu sunt deranjati de asta? Nu constientizeaza ca este o regula elementara de bun simt ca in cazul in care nu poti respecta o promisiune, cel putin sa dai un telefon si sa anunti cumva anularea a ceea ce ai promis.
- De ce nu pot fi oamenii punctuali?
- De ce exista o asa majora lipsa de incredere in puterea interioara?
- De ce putini oameni mai sunt cei care isi manifesta vointa? Unde a disparut vointa oamenilor de a realiza ceva concret pentru ei si viata lor?
-De ce in majoritatea situatiilor, problemele isi gasesc rezolvare doar intr-un mod haotic? Trebuie sa recunoastem ca traim intr-un haos general, dar trebuie sa recunoastem si ca in mare parte, se datoreaza asta lipsei de organizare si nu doar conjuncturilor astrale.
-De ce le este oamenilor frica? Unde a disparut curajul lor? Spre exemplu ne este frica de faptul ca avem credite la banci, nu mai avem cu ce sa le platim si ne iau bancile toate bunurile. Dar daca maine face o explozie butelia lui vecinul si tot asta se intampla cu sau fara credit la banca? Este sau nu este posibil? De ce trebuie sa ne temem si de ce nu putem avea incredere in Dumnezeu si in faptul ca El are nu una ci multiple solutii pentru orice situatie din viata noastra? De ce nu inteleg oamenii ca indiferent in ce situatie s-ar afla, ei nu pot sti ce aduce ziua de maine? „Nu aduce anul ce aduce ceasul” suna un proverb romanesc. Cel ce se bate cu pumnul in piept ca este invincibil, ca are de toate si nu ii lipseste nimic, ar putea intr-un moment de neatentie sa dea peste cineva cu masina pe trecerea de pietoni si sa ii ia viata. Din acea secunda incolo alt curs ia si viata lui. Cel nevoias poate cunoaste maine o persoana care il poate scoate din toate belele vietii sale. De ce ne limitam noi viitorul numai la nivelul experientelor noastre trecute?
-De ce omul nu se mai poate concentra decat cu mare greutate? De ce are ganduri asa de dispersate? Lipsa de concentrare este generatoarea multora dintre problemele de mai sus.
-De ce ne este frica de boala si de ce ne canalizam gandurile pe ideea „sunt bolnav” in loc sa le canalizam pe ideea  „sunt sanatos tun”?

De ce? De ce? De ce? Un sir interminabil de „de ce-uri”. Vin aici cu precizarea ca aceste observatii nu m-au exclus nici pe mine. M-am regasit la mai multe puncte din cele enumerate si altele neamintite. Acesta este un fapt de drept si il luam ca atare. Intrebarea este ce se poate face ca sa putem fi stersi de pe aceste liste?
Ne-am putea gandi ca multe dintre aceste stari, se pot datora unor emisii ale unor unde, pe anumite frecvente, care ne programeaza creierele intr-un mod dezastruos pentru noi. Se face si asta nu exista nici un dubiu, dar este mai mult decat atat. Exista niste planuri foarte bine intocmite, care se urmeaza pas cu pas, in mod organizat pana la cele mai mici detalii si care nu sunt in nici un caz indreptate in directia binelui general al umanitatii.
Ce nu inteleg oamenii este ca acestea sunt niste forte menite sa ne formeze ca pe niste animale perfecte, INSA atat timp cat omul stie de Dumnezeu, toate acestea POT fi invinse.

FORTA ESTE INTOTDEAUNA CU MINE!

Aceasta este credinta unui Jedi. Spuneti asta de trei ori in fiecare dimineata inainte de a pleca de acasa si mai completati cu ce doriti cum ar fi de pilda „si aceasta forta ma sprijina sa imi rezolv toate problemele propuse pentru astazi, intr-un mod perfect si neasteptat de usor”. Atunci cand facem aceste afirmatii trebuie sa si simtim forta in toata fiinta noastra. Veti putea observa ce se petrece dupa aceea, caci au loc schimbari majore, va garantez.

Ce este Ordinul Jedi?
Veti gasi peste tot ca sunt niste personaje fictive, protagoniste ale filmului science-fiction numit „Razboiul Stelelor” sau in engleza „Star Wars”. Cu siguranta ca va amintiti de Yoda sau de Darth Vader, sau de toti cavalerii Jedi.


Asa am crezut si eu pana acum 3 luni de zile in urma. Era in ziua „Izvorul Tamaduirii”, pe 25 aprilie 2014. In acea dimineata, eram pe punctul de trezire sau mai bine zis in acea stare in care eram perfect constienta de intreg spatiul inconjurator, dar nici starea de vis nu se sfarsise complet. Ce se petrecea era un soi de viziune. Nu il pot numi vis atat timp cat eram perfect constienta de cele ce ma inconjoara in mod real. In acea viziune, veneam extrem de fericita de undeva, parca intr-un fel de mers al strengarului, cand o voce nevazuta m-a intrebat: “Stii unde ai fost azi-noapte?” I-am raspuns ca imi dau seama ca am fost intr-un loc absolut special deoarece ma simt nespus de bine, dar ca nu imi amintesc absolut nimic. Vocea mi-a spus atunci: “In aceasta noapte ai primit rang de Cavaler Jedi”. Evident ca in secunda urmatoare am deschis larg ochii, “m-am aruncat” in fata calculatorului si am cautat despre cavalerii Jedi. Stiam ca sunt personaje ale filmului “Razboiul Stelelor” dar ma intersa sa gasesc undeva ce aptitudini au, ca sa stiu intr-un fel ce m-ar putea caracteriza si pe mine, in cazul in care ar fi adevarat.
      Dincolo de acea intamplare am inceput un lung sir de cautari si comunicari. Am aflat in primul rand ca acest ordin exista cu adevarat. Am aflat ca am fost initiata cu adevarat. Am aflat ca am urmat scoala Jedi luni de zile in astral, noapte de noapte, pana sa primesc rangul de cavaler. Am intrat in contact cu mai multi Jedi. Am aflat de la ei multe lucruri privind localizarea, organizarea, ierarhia si multe dintre ele corespund asa-zisei „fictiuni” oglindite in timpul filmului. Un mare aport in toata povestea l-a avut Mihail care mi-a aratat conexiunile intre Jedi si diferitele Fraternitati ale Luminii, nonfizice. Am aflat cum evolueaza un Jedi, care le este cunoasterea si care le este intelepciunea.
Interesant este ca in cele din urma am inteles ca a invata sa fii un Jedi adevarat, te sterge de pe lista noastra de „de ce-uri”.

Am facut cursul „Codul Ingerilor”, iar la etapa din data de 29 iunie 2014 am fost anuntata ca este pentru ultima data cand mai fac acest curs, ca va fi inlocuit cu altceva. „Codul Ingerilor” a avut misiunea sa si aceasta s-a implinit cu succes si ii multumesc Divinitatii pentru asta. Cei care au participat cunosc foarte bine despre ce este vorba, iar in cele ce ma priveste, voi aloca intr-o zi cateva ore pentru a formula un articol in care voi expune intreaga poveste a ceea ce s-a numit „Codul Ingerilor”.
In urma cu o saptamana, in cadrul unei comunicari cu Mihail, am primit directivele noii misiuni si aceasta se numeste:

„CODUL FORTEI JEDI”

Oricum, daca stau bine si ma gandesc, inca de prin luna ianuarie aveam o tendinta de a face niste activitati in cadrul carora sa putem sa ne reamintim de puterea gandului nostru, de forta noastra interioara, de increderea in noi insine. Nimic intamplator. Habar nu aveam la acea vreme ca sunt elev la scoala Jedi, desi am avut multiple vise in tot acest interval, cu figuri de levitatie, cu actiuni de telekinezie, cu materializare si dematerializare si multe altele. Intr-unul dintre vise chiar spuneam ca intentionez sa particip la „Romanii au talent” pentru ca am aptitudinea sa inot prin aer ca prin apa.
Acesta va fi un curs care isi propune sa formeze premisele pentru a deveni niste JEDI adevarati. Cunosc de la Mihail inca de pe acum ca multi dintre cei ce vor participa urmeaza deja scoala Jedi si ei nu stiu despre asta, iar restul va intra in contact cu scoala Jedi de la momentul participarii mai departe.
Filmul „Razboiul Stelelor” a avut atat de mare impact incat a generat asa-zisa religie Jedi sau Jedaismul. Desi nu am constatat in urma studierii acestui aspect nimic gresit in credintele acestor oameni, totusi eu nu doresc sa asociez acest curs cu religia Jedi. Eu nu doresc sa ajungem sa ne imbracam ca niste Jedi, sa punem sabia la brau si sa facem tot felul de lucruri pe care le putem incadra la categoria „extravagante”.
Imi doresc ca acest curs sa poata ajuta oamenii sa simta FORTA, conceptul de baza al Jedi-lor, pe care noi l-am putea traduce ca si „Dumnezeul interior”, sa-si intareasca increderea in sine, sa-si creasca puterea de concentrare, vointa si nu in ultimul rand curajul. Daca nu simti frica, tot restul problemelor din viata devine un vax. Imi doresc sa existe oameni pe Pamant, care sa fie parti componente ale Ordinului Jedi la propriu si sa actioneze ca atare. Exista foarte multe cursuri si seminarii in piata care au menirea sa intareasca aceste virtuti si sunt extrem de bine venite. Ce are ca un mic avantaj „Codul Fortei Jedi” este filmul „Razboiul Stelelor”. Imaginile din acest film vin ca un element de mare ajutor ca sa simti pana in „maduva oaselor” postura de Jedi. Va spun din experienta proprie ca atunci cand formulezi expresia „Forta este intodeauna cu mine!” te si vezi concomitent in plan energetic, intr-o lume in care ai alta infatisare, eventual imbracat intr-un echipament Jedi, cu o sabie laser albastra sau de alta culoare, luptator pentru pacea galactica, pentru dreptate si adevar, iar toate aceste imagini fac realmente sa clocoteasca Forta in interior, indiferent de situatia in care te gasesti.
Sunt absolut sigura ca Ingerii ne vor ajuta si Maestrii Jedi de asemeni, sa implementam acele coduri care sa activeze FORTA si care sa ajute pe toti cei ce vin in contact cu acest sector, sa o simta ca atare, in fiecare secunda din viata lor.
Sambata, 02.08.2014, intentionez sa sustin cursul despre Ingeri „Pe Aripile Ingerilor”, in localitatea Onesti.
Ma bucur sa pot anunta ca acolo voi sustine pentru prima data si cursul „Codul Fortei Jedi”. Pentru mine ONESTI, poate fi considerat o forma englezeasca pentru expresia „Esti pe ON sau esti in actiune”. Nimic mai minunat pentru inceputul Codului Fortei Jedi.
Programul noului curs impreuna cu alte detalii vor fi afisate in scurt timp pe blog, dupa care, cei ce doresc sa partcipe pot face aceasta printr-un e-mail transmis pe adresa:

federatia.galactica@gmail.com

FORTA ESTE INTODEAUNA CU TINE!

FII UN JEDI ADEVARAT!


31 de comentarii:

  1. Salutari Ashtara ! Am citi informatiile expuse despre cursul cavalerilor Jedi. Decand am vazut prima oara filmul, m-am regasit in aceasta postura de cavaler al dreptatii si apararii oamenilor simpli. Te anunt ca vreau sa particip .
    Marius din Constanta , drum drept spre Lumina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Marius, astept cu nerabdare sa ne reintalnim. Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Ati innebunit cu toti inscrietiva la Codul Razna prin porumb e o noua Religie

      Ștergere
  2. stii,citind articolul,i-mi amintesc de un vis.eram in slujba Tatalui ceresc si detineam un act,secret ,cod ce trebuia dus si depus undeva anume.Nu eram singur ci ,cu mine era un razboinic,jedi ce avea rolul sa ma apere si impreuna sa implinim musiunea.Era razboi galactic in toata regula,uzurpari ale bunei credinte si revolta impotriva vietii insasi.Parerea ta?
    O seara cu pace binecuvantata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Maricel, asa cum si Mihail a transmis, se intampla lucruri la care noi participam atunci cand ne aflam in calatorie astrala. De unele ne amintim, de altele nu. Ele se intampla insa cu adevarat. Insa sa stii ca multe calatorii astrale le facem si in viitor. Nu stiu de ce dar asa o senzatie am avut atunci cand am citit mesajul tau. Cu alte cuvinte, simt ca ar urma sa faci asta intr-un viitor nu foarte indepartat. Forta sa fie cu tine!

      Ștergere
  3. Draga comandante,
    In aceasta seara, nu stiu de ce si cum mi a venit in gand sa revad filmul ' Star Wars'
    si cand ma aflam in postura sa aleg episodul pe care as dorii sa il revad am ales....ghici ce?

    ' Intoarcerea lu Jedi'
    Oare sa fie un semn?
    Abea astept cursul in Bucuresti!
    PS: Dupa acest film am mai revazut unul foarte drag mie si fff cunoscut...te las sa ghicesti!
    Cu mult drag ,
    L R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Lucian consider ca este un semn. La curs voi vorbi si despre "Intoarcerea lui Jedi", pentru ca intr-un fel sau altul m-am lovit si eu de acest titlu char in ziua in care am avut intamplarea cu Jedi, de "Izvorul Tamaduirii". Citeam o carte care nu avea nici o legatura cu acest subiect si hodoronc-tronc, cand am ajuns pe la pagina 50, mai spre dupa-amiaza acelei zile, am gasit acolo cateva randuri scrise despre "Intoarcerea lui Jedi". Cam multe sincronicitati in acea zi nu-i asa?

      Ștergere
  4. Cititi "Programul TERRA",o carte scrisa de medicul Toni Victor Moldovan si veti intelege multe,foarte multe....Lasati "povestile" SF.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit-o. Cand imi vei putea demonstra ca tot ce este scris acolo este adevarat, desi nu prea cred ca poti, mai stam de vorba....Este si aceea o teorie ca multe altele. Aceasta nu inseamna nici pe departe ca este obligatoriu sa corespunda 100% Adevarului Divin. A sta sa ma gandesc non-stop ca sunt un cobai si ca nu trebuie sa mai fac nimic pentru ca oricum este imposibil sa reusesc in vreun fel, este o cale extrem de periculoasa, pe care eu aleg si am ales dintotdeauna sa nu o accept nici de frica.

      Ștergere
    2. Aceasta carte NU se citeste,se STUDIAZA! Volumul imens de informatii pe care-l contine NU poate fi inteles la o simpla citire precum un best-seller! Tot ce se afirma in carte este sustinut cu citate din VT si NT(de fapt este "tradus" VT si NT pe intelesul nostru,al civilizatiei anilor 2000 si peste,conform gradului de dezvoltare al stiintei actuale precum si-a capacitatii de cuprindere-pricepere-intelegere al oamenilor de azi).A-mi cere sa demonstrez ca tot ce este scris in aceasta carte este adevarat inseamna de fapt a "demonstra" ca BIBLIA(VT+NT) este adevarata....Dovezile istorico-arheologice "descoperite"(atat cat ni se permite de catre MFE si Conducatorii lumii acesteia) pe tot cuprinsul globului pamantesc,izvoarele scrise,desenate in piatra,pe papirusuri,pe piei de animale,oase,etc.(deasemenea in limita in care suntem "lasati" sa le cunoastem),monumentele arhitecturale impresionante ,magnifice ,care depasesc cu mult, cu foarte mult capacitatile tehnice,conceptionale si de executie ale societatii actuale demonstreaza cu usurinta adevarul cuprins in aceasta carte...Sa nu uitam "dovezile" ramase peste milenii,care arata clar si concret,indubitabil si fara comentarii speculative distrugerile nemaiintalnite si bruste ale unor civilizatii mult superioare celei actuale din care amintesc doar cateva: Mohenjo-Daro,Harappa,Ninive,Ur,Ugarit,Machu-Piciu,Teotihuacan,etc.....Sunt convinsa ca,in aceste vremuri-sau timpuri-avand in vedere nivelul cunoasterii stiintifice atins ,este in sfarsit posibil ca oamenii sa inceapa sa afle(gradat,bineinteles) si sa inteleaga adevarul,asa crud cum este el si,mai ales,este timpul pentru a intelege cine suntem,de unde venim si,foarte important, unde ne ducem...Cred deasemenea ca vremea "sfintilor","arhanghelilor","dracilor",etc. a cam trecut cum de altfel a cam trecut si vremea religiilor(a tuturor religiilor) si-a intregului "cortegiu" de auxiliare-biserici,moschei,sinagogi,temple,etc. precum si "reprezentantii" lor care,de mii si mii de ani ne tin si ne mentin in ignoranta,frica si intuneric....Se apropie cu pasi repezi(cateva zeci sau sute de ani) vremurile in care lumea va intelege si vedea-in sfarsit-ce s-a intamplat in trecut,va intelege prezentul si,mai ales, va cunoaste viitorul!

      Ștergere
  5. Eu cred Ashtara ca ceea ce am visat s-a intamplat deja.Alte vise spun aceasta.Pacea fie cu voi toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te pot contrazice. Mai bine ca tine evident ca nu poate sti nimeni altcineva. Toate bune!

      Ștergere
  6. Este foarte interesant, eu din luna martie citesc o rugaciune puternica catre Mihail care prin forta lui EU SUNT luand in mana sabia de lumina albastra a lui Mihail se taie si se elibereaza ignoranta din corpul mental inferior si orice obstacol, asa am simtit ca ma pot antrena psihic pentru a face fata exteriorului potrivnic, acum tu ai postat poza din articol de mai mul timp pe bnlog si realizam uitandu-ma intr-o zi la sabie o sincronicitate de actiuni, nu ma gandeam la cavalerii Jedi in niciun caz. De fapt sunt nenumarate articolele in care eu gasesc aspecte asemanatoare de exemplu in articolul in care spuneai ca ai viziuni cu cercurile intrepatrunse preluate si de Audi eu desenasem cu o saptamana in urma aceste cercuri, desenele mele sunt diferite de la triunghiuri, cuburi mereu altele si le fac concomitent concentrandu-ma pe problemele de servici. Deci forta sa fie cu noi!
    Astept detalii despre curs.
    Roxana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Roxana, suntem conectati fiecare in Matrix pe liniile unui anumit grid. Depinde de misiunile fiecaruia. Cine are misiuni comune are acces la informatii comune. Sa fie Forta cu noi!

      Ștergere
  7. Miha,
    Imi amintesc visul pe care ti l-am povestit cand am intrebat ce e de facut mai departe cu cursul, care se incheia tocmai cu o replica referitoare la Jedi.
    In timpul unor conectari la ingerul Raziel, efectiv am experimentat o sesiune de antrenament atunci nu mi-am dat seama la ce se refera, am crezut ca am accesat ceva dintr-o alta viata, abia acum inteleg despre ce e vorba de fapt.
    Si ma vedeam in astral avand sabie de lumina si nu intelegeam de unde am primit-o.
    Erau intr-o seara niste entitati in preajma mea care ma iritau, dar nu vroiau sa treaca in lumina. Cum nu aveam chef sa imi consum energia cu ele, le-am spus frumos ca daca nu ma lasa in pace "le troznesc", ca suntem noi pace si iubire, dar Dumnezeu ne mai da si cate o sabie de lumina. Au tulit-o imediat. :)))
    Si asa este, ni se activeaza abilitati mai deosebite. Si am observat recent ca am o relatie deosebita cu Legea Miscarii, dar trebuie sa ma mai documentez si sa mai accesez pe tema asta niste informatii, niste energii.
    Abia astept cursul din planul fizic!
    Pace, iubire si la nevoie si cate o sabie de lumina! ;)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Anca. Dupa cum se vede, de multe lucruri nestiute ne mai ocupam. Sa dea Domnul sa le putem folosi si in planul acesta fizic, sa ii schimbam infatisarea.

      Ștergere
  8. Abea astept cursul in Bucuresti! Si eu am primt o sabie, asemanatoare celei din poza atasata articolului (acum mi-am dat seama)....

    Forta sa fie cu noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat mai multe sabii ale Luminii si dreptatii cu atat mai bine. Sa fie Forta cu noi!

      Ștergere
  9. Foarte frumos ceea ce descrieti voi aici, chiar daca conceptele si titlurile ne ajuta sa diferentiem universul, sa-l categorisim :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Kreia: Very well. Then know this… how some situations play out depend on who perceives them… and whether they are being perceived. Your ability to control the perception of others in such situations will allow you to manipulate events, to resolve them peacefully or violently. Skill does not always draw from the Force, but it is a measure of power nonetheless. It can grant knowledge, help steady oneself when one’s thoughts are in chaos, or grant enlightenment. Much can be achieve without the Force… as you know. Life continues, persists, and may be helped or harmed as a result. Imi cer scuze pentru limba engleza dar ador elocutiunea pe care o ofera... foarte adevarat dintr-un anumit punct de vedere ceea ce spuneti voi... poate ca daca am reusi sa ne gasim calmul interior, si nu ma refer la nepasare si la calmul profund... asta ne-ar ajuta probabil sa intelegem anumite chestii mai bine, in ceea ce priveste titlurile si definitiile eu cred ca asta ne ajuta pe noi sa categorisim si sa plasam universul care dupa parerea mea este inimaginabil de vast, in cele din urma imi place foarte mult felul cum ganditi si tin sa spun ca eu comentez in premiera pe un forum, primul meu comentariu este pe acest forum. (Fie ca forta sa fie cu voi) imi cer scuze pentru citat :o3

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa fie Forta si cu tine Alexandru! Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  12. am nevoie de ajutor cu visele emailul meu daniciucdenisemilian23@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. cine ne pote instrui e cineva asa avnsat trezit.>?

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu sunt initiat Jedi......de unde putem invata mai multe..? telekinezia...si ce puteri avem in subconstient...exact ca Luke....eu sunt cavaler....dar trebuie sa ma instruiesc....e cineva trezit asa de bine sa ne fie instructor..?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorintele tale sunt frumoase insa sa nu uitam ca Ordinul Jedi este intr-o dimensiune superioara. De aceea noi nu il putem accesa decat in plan astral si energetic. Fireste ca exista scoli pentru instructie in domenii speciale dar din pacate, pentru publicul larg, nu prea sunt pe la noi. Oricum este vorba de munca asiduua si de lunga durata ca sa poti atinge anumite performante ceva mai iesite din comun. In cele ce ma priveste iti declar deschis: nu pot sa levitez si nu pot sa trec prin ziduri, dupa cum nu pot sa misc o moneda din loc cu puterea gandului. Dar pot transmuta energia multor lucruri materiale dandu-le alta directie si alt sens si pot vedea de la distanta fara timp, fara dimensiune si fara spatiu. Astea m-au ajutat in misiunile mele mult mai mult decat orice alta capacitate considerata de noi ca iesita din comun.

      Daca doresti sa te instruiesti prin carti iti recomand sa citesti lucrari ale domnului Emil Strainu. Trebuie sa retii insa ca adevarataele daruri vin de la Dumnezeu. Sa facem fapte bune si sa ne iubim aproapele si de acolo mai departe fiecare ar putea vedea ce i se asterne.

      Iti confirm ca esti un cavaler JEdi. Am intrebat despre asta.

      Ștergere
  15. ms mult,simteam asta..dar aveam nevoie de confirmare si intrebarea e buna ca nu stii de unde sare iepurele...

    RăspundețiȘtergere
  16. Odihneste-te in pace, Carrie Fisher! Forta fie cu tine!
    ......................................................
    <>
    Mihaela, si eu si altii care se simt Jedi ar dori sa isi retrezeasca scanteia din ei si sa simta forta.
    Si imediat ne gandim ca ar trebui sa urmam un curs care sa ne ghideze gandurile catre Forta.
    Va recomand pentru simpla desteptare a acestui simtamant sacru si puternic lecturarea cartii <>, scrisa de Lao Tzu, tradusa de Stephen Michell si adaptata de un Maestru Jedi din "Temple of the Jedi Order".
    Nu fac reclama si nici propaganda jedismului ca religie, dar lucrarea lui Lao Tzu este atat de bine adaptata conceptelor Jedi de Forta incat are un impact puternic. Si daca cineva ar putea traduce aceste versuri poetice ar fi minunat. Lectura placuta si FORTA FIE CU TINE!!!
    Ergius

    http://library.templeofthejediorder.org/pr/files/to%20upload%20to%20library/Tao%20Te%20Ching%20by%20Master%20Justice.pdf

    RăspundețiȘtergere
  17. https://jedifort.wordpress.com/2016/12/27/blog-post-title-3/

    RăspundețiȘtergere