joi, 12 iunie 2014

RESETARE GENERALA


RESETARE GENERALA

Dragii mei,

Ar trebui sa insir un roman ca sa explic toate cele ce s-au intamplat in acest an dar ma limitez prin a povesti doar ultima etapa si de mare importanta pentru aceasta, este un vis pe care l-am avut in dimineata zilei de 24.05.2014.
„Eram intr-o camera complet roz si stateam de vorba cu doua doamne pe care le cunosc si in plan real. Una dintre ele s-a asezat la o masa, a luat o coala alba de hartie pe care a pus-o in pozitie culcata pe acea masa si un pix de culoare albastra. M-a intrebat atunci: iti dai seama ca omul are deseori momente de ganduri zero in viata lui, numai ca nu realizeaza asta? Eu am fost curioasa sa aflu cand sunt aceste momente. Ea mi-a raspuns ca este vorba despre cele 2-3 secunde care se scurg atunci cand omul trece de la universul exterior la cel interior sau mai bine zis de la starea de ochi deschisi la starea de ochi inchisi. In acel scurt interval de timp, omul are o stare de zero ganduri, dupa care, in momentul in care a patruns in lumea interioara, incep si vin ganduri, tavalug. Mi-a mai spus ca acest aspect se dovedeste practic printr-un experiment si acesta consta in a scrie pe hartie o propozitie, pornind exact de la momentul in care inchidem ochii. Mi-a aratat ca se poate vedea ca primul cuvant scris in acele prime 2-3 secunde, de la stanga spre dreapta, este singurul cuvant din propozitie care se scrie clar, citet, dupa care tot ce se scrie mai departe este de fapt o incalceala de nedescris. A facut precum a spus dar ce mi s-a parut curios a fost faptul ca acel prim cuvant se marcase pe hartie cu litere roz, mari de 3 cm, desi pixul era de culoare albastra. Apoi, dupa ce s-a oprit cu scrisul si cu desenatul, m-a invitat sa urmarim impreuna ce se petrece. Am vazut cum la un moment dat, liniile din acea incalceala din desen merg spre o forma condensata simpla, ce a ajuns intr-un final ca un cerc cu punct in mijloc, dupa care, totul a inceput sa se reaseze astfel incat, din cercul cu punct, s-a format un text, scris pe 4 randuri, in forma culcata, la un unghi de 90 de grade fata de cuvantul initial. Acest text era scris cu culoare albastra si continea cuvinte precum pace, liniste, armonie, echilibru, etc. In acel moment doamna mi-a spus: Vezi? Acest Cuvant are proprietatea miraculoasa de a transforma haosul in ordine desavarsita.”
Visul a mai continuat cu alte detalii care par sa inceapa a se derula acum, dar nu voi vorbi momentan despre ele.
A doua zi dupa vis, dupa ce au avut loc si alte intamplari suplimentare, am inteles ca mi s-a dat atunci Cuvantul Sacru al lui Dumnezeu sau un Nume Sacru. Din povestirile viselor unor prieteni, am tras o concluzie clara ca mai multi sunt cei ce au primit Cuvantul, dar nu stiu daca au primit sau s-au gandit si ce sa faca cu El. Despre acest Cuvant, compus din doua parti, in care prima se pare ca este fixa iar a doua difera de la om la om si are legatura cu numele primordial al spiritului, dat atunci cand acesta s-a nascut ca si Scanteie desprinsa din Dumnezeu, este scris in vechile documente si pergamente descoperite si se spune despre El ca este atat de sacru incat nu se pronunta si nu se scrie la propriu niciodata. In locul Sau, in toate scrierile sunt puse puncte-puncte. Daca cineva L-a aflat sau iL afla, neavand voie sa IL rosteasca sau sa iL scrie, practic nu are voie sa iL spuna nimanui. Ramane doar al lui. Multi declara ca acest Cuvant este Iahve sau Yehova dar prin ce am vazut in vis, am inteles ca nu este nici pe departe. Desi mi-a fost aratat litera cu litera, totusi nu mi-L amintesc in plan constient. Este simplu de inteles de ce s-a intamplat asa, pentru ca probabil nu as fi stiut sa gestionez cu intelepciune un asemenea Dar. Am inteles insa ca totusi El este in inima si in subconstientul meu si ca iL pot folosi chiar daca nu mi-L amintesc. Am facut in prima faza exercitiul exact ca in vis, cu foaia de hartie. Cuvantul L-am scris pe partea stanga a foii, sub forma energetica ca pe o stampila, fara sa stiu ce contine exact, folosind energia iubirii ce a pornit din inima mea, pentru ca eu asa am interpretat culoarea Lui roz din vis, dupa care mi-am lasat mana sa deseneze libera cu pixul pe hartie, in partea dreapta.
Iata ce scrie in Evanghelia lui Ioan si exemplific aceasta pentru ca are mare legatura cu tot ce doresc sa transmit in cadrul acestui articol.

1.
La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
2.
Acesta era întru început la Dumnezeu.
3.
Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
4.
Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor.
5.
Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o.

Completez cu faptul ca am invatat candva la un curs ca atunci cand inchizi ochii si iti lasi mana sa deseneze liber, de fapt, pe hartie, se asterne corpul psihic individual, cu toate caracteristicile lui bune si rele. Altfel spus, acest Cuvant are capacitatea de a transforma tot haosul din corpul nostru psihic in Ordine Divina.
Ce s-a intamplat dupa aceea a fost ca am facut tot ce mi-a stat in puteri ca acest Cuvant sa ajunga si sa fie activat in matricea terestra. Am fost ajutata de multi oameni ce au inteles importanta acestei actiuni si pe aceasta cale, cu profunda iubire si recunostinta, le multumesc precum multumesc intregii Divinitati pentru ghidare in implinirea acestui Plan.
Forma de cerc cu punct in mijloc este un simbol al Eternitatii, al Absolutului, al Vidului Primordial al Creatiei. De aceea, ea este si un simbol al aducerii la zero, al resetarii generale. Asa se rezolva haosul. Se aduce la zero totul, dupa care se rescrie intr-o forma ordonata. Acest cerc cu punct in centru, fiind asociat Vidului Primordial al Creatiei, adica acelui Ceva negru ce exista inainte de a se spune „Sa fie Lumina!”, asa cum sta scris in Geneza din Biblie, se poate asocia cu Soarele negru, despre care am mai scris in cateva articole trecute.
Ce pot spune mai departe este ca sambata, 07.06.2014, orele 19, am auzit comanda astrala, exact asa cum se aude orice cuvant rostit in planul nostru obisnuit, care a fost sub forma: „Moment zero! Resetare generala!”. S-a si intamplat ceva in plan fizic, asociat acestei stari, ce a intarit credinta in cele petrecute.
In 18.04.2014 am postat un articol despre Tibet in care am specificat despre data de 07.06.2014. In opinia mea, dupa toate cele povestite mai sus si nu numai, aceasta este data iesirii din zona de haos si de incepere a aranjarii tuturor lucrurilor. A fost in ziua Mosilor de Vara, iar cand ne gandim la mosi, suntem condusi la ideea de stramosi, vechi, stravechi, primordial.
Mi s-a mai comunicat ca in saptamana aceasta si cealalta, pana in 21.06.2014, vom face lucrurile in rutina cu care suntem obisnuiti, desi parca simtim ceva diferit. Dincolo de aceasta data, se vor percepe anumite manifestari care vor demonstra clar toate cele ce le afirm in acest articol.
Reamintesc ce scrie la deschiderea celei de-a 6-a peceti:
„Cand a rupt mielul pecetea a 6-a, m-am uitat si iata ca s-a facut un mare cutremur de pamant. Soarele s-a facut negru ca un sac de par, luna s-a facut toata ca sangele.”

Aceasta poate fi interpretata si ca aceasta resetare generala, sau atingerea starii cercului cu punct sau a Soarelui negru. Desenul acela incalcit de pe foaia de hartie chiar ca arata initial ca un sac de par. Sambata la ora 19, rasarea luna si cine a vazut-o in acea zi a putut remarca faptul ca este mai rosie ca niciodata. Desi nu am vazut asta personal, au existat mai multi oameni care mi-au spus acest lucru. Cutremur de pamant nu a existat dar poate ca a fost unul interior. Cu siguranta ca exista si pentru luna o alta interpretare, dincolo de aparenta fizica. Am inteles cu aceasta ocazie ca toate simbolurile din Apocalipsa au dublu inteles. Exista varianta cataclismica si varianta blanda a iubirii. Daca era varianta cataclismica probabil ca soarele se facea negru la propriu si cutremurul se producea la fel.
O concluzie pe care o putem trage este ca ne situam in intervalul scurs intre deschiderea celei de-a 6-a peceti si a 7-a. In acest interval se face insemnarea multor oameni si cred ca aceasta se intampla prin transferul Cuvantului Sacru al lui Dumnezeu existent in matrice. Va rog sa cititi cu atentie ca se scrie despre cei 144.000 de oameni care primesc aceasta insemnare, dar se scrie si despre un alt grup de oameni al carui numar este necunoscut si cred ca este asa pentru ca el este o variabila, ca poate fi mai mare sau mai mic si asta depinde doar de evolutia fiecarui om in parte.

„Apocalipsa - Capitolul 7
1.
După aceasta am văzut patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ţinând cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici peste mare, nici peste vreun copac.
2.
Şi am văzut un alt înger care se ridica de la Răsăritul Soarelui şi avea pecetea Viului Dumnezeu. Îngerul a strigat cu glas puternic către cei patru îngeri, cărora li s-a dat să vatăme pământul şi marea,
3.
Zicând: Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru.
4.
Şi am auzit numărul celor pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii de pecetluiţi, din toate seminţiile fiilor lui Israel:
5.
Din seminţia lui Iuda, douăsprezece mii de pecetluiţi; din seminţia lui Ruben, douăsprezece mii; din seminţia lui Gad, douăsprezece mii;
6.
Din seminţia lui Aşer, douăsprezece mii; din seminţia lui Neftali, douăsprezece mii; din seminţia lui Manase, douăsprezece mii;
7.
Din seminţia lui Simeon, douăsprezece mii; din seminţia lui Levi, douăsprezece mii; din seminţia lui Isahar, douăsprezece mii;
8.
Din seminţia lui Zabulon, douăsprezece mii; din seminţia lui Iosif, douăsprezece mii; din seminţia Veniamin, douăsprezece mii de pecetluiţi.
9.
După acestea, m-am uitat şi iată mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în veşminte albe şi având în mână ramuri de finic.
10.
Şi mulţimea striga cu glas mare, zicând: Mântuirea este de la Dumnezeul nostru, Care şade pe tron, şi de la Mielul.
11.
Şi toţi îngerii stăteau împrejurul tronului bătrânilor şi al celor patru fiinţe, şi au căzut înaintea tronului pe feţele lor şi s-au închinat lui Dumnezeu,
12.
Zicând: Amin! Binecuvântarea şi slava şi înţelepciunea şi mulţumirea şi cinstea şi puterea şi tăria fie Dumnezeului nostru, în vecii vecilor. Amin!
13.
Iar unul dintre bătrâni a deschis gura şi mi-a zis: Aceştia care sunt îmbrăcaţi în veşminte albe, cine sunt şi de unde au venit?
14.
Şi i-am zis: Doamne, Tu ştii. El mi-a răspuns: Aceştia sunt cei ce vin din strâmtorarea cea mare şi şi-au spălat veşmintele lor şi le-au făcut albe în sângele Mielului.
15.
Pentru aceea sunt înaintea tronului lui Dumnezeu, şi Îi slujesc ziua şi noaptea, în templul Lui, şi Cel ce şade pe tron îi va adăposti în cortul Său.
16.
Şi nu vor mai flămânzi, nici nu vor mai înseta, nici nu va mai cădea soarele peste ei şi nici o arşiţă;
17.
Căci Mielul, Cel ce stă în mijlocul tronului, îi va paşte pe ei şi-i va duce la izvoarele apelor vieţii şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.”

Mi s-a comunicat faptul ca foarte important in perioada urmatoare este ca fiecare dintre noi sa faca un exercitiu in 3 pasi.
1.     sa constientizam conexiunea cu Sursa, cu Dumnezeu;
2.  sa aducem acea energie inalta in noi si sa o redirectionam apoi peste tot Pamantul. Este ca si cum am fi o piatra aruncata in apa, in jurul careia se produc acele unde sferice care se propaga la mare distanta.
3.  se programeaza intentia ca acea energie sa ajunga peste tot pe unde este nevoie si sa ridice vibratia generala.

Acest exercitiu trebuie sa devina precum nevoia de apa si mancare, trebuie sa devina ca o necesitate zilnica. Daca se poate face de mai multe ori pe zi, macar pentru un minut de fiecare data, ar fi si mai bine. Acest exercitiu intareste foarte tare campurile energetice si este menit sa ne ajute foarte mult in perioada ce urmeaza, mai ales dincolo de 21.06.2014.
Fiecare este liber sa ceara Cuvantul Sacru in Inima sa si sa aplice apoi exercitiul cu foaia de hartie, asa cum am procedat si eu. Se va percepe imediat dupa aceea cum parca se instaleaza o claritate la nivelul gandurilor si cum lucrurile incep sa se aseze de la sine, pur si simplu. Incercati si veti vedea cu siguranta efectele.


Mult spor si toate cele bune!

12 comentarii:

 1. Foarte interesant!
  Azi noapte am avut si eu un vis ciudat,am uitat o mare parte din el insa imi amintesc ca mergeam prin padure parca fugem de cineva si la un moment dat ma cheama cineva sa imi dea o foaie.Eram ingrijorata nu aveam idee despre ce este vorba,iar cand m-am uitat pe hartie nu stiu sa spun excat ce scria ,dar era ceva ca o diploma gen ca am castigat un concurs .Eram foarte bucuroasa si incantata ca un elev care ia un examen.Stiu ca citeam cu voce tare ce scrie ,dar nu imi pot aminti doar numerele 13 ,10, 19 si mai erau ..dar am uitat :(
  Mai mi s-a parut ciudat cand am primit foaia ca stiam ca trecusera cativa ani de cand participasem la acel concurs si ca tocmai acum ma anunta ca am castigat calificarea in etapa urmatoare.
  Ca si o vaga amintire despre vis este ca pe foaie printre cuvintele care erau scrie cu negru asa de tipar era si un cuvant scris de mana cu pixul albastru.
  Tot incerc sa imi amintesc mai exact ,dar uit foarte mult din vise.
  Simona

  RăspundețiȘtergere
 2. Desi nu agreez semnificatia de "rob al lui Dumnezeu",ba mai mult, cand aud sintagma asta intr-un cadru solemn, ma apuca un ras de om nebun,de trebuie sa ma ciupesc, sa nu se uite lumea ciudat la mine:)),totusi partea asta cu pecetile din Apocalipsa si pe mine m-a incitat la diverse interpretari.Citind, aveam senzatatia ca este ceva care nu se leaga..Rezonez de multe ori cu ceea ce ne impartasesti, dar de data asta nu intelegeam de ce eu vad lucrurile mai putin avansate, daca ne raportam la factorul timp, sau la planul asta al realitatii, depinde cum vrem sa o luam.De pilda,eu am o impresie care nu vrea sa-mi dea pace si ma tot ciocane la cap ca o ciocanitoare:))),spunindu-mi ca in planul asta nu am ajuns nici la a cincea pecete.Si cum am vrut sa impac si varianta mea si varianta ta:))),m-am gandit ca tu le vezi inaintea mea,adica in alt plan,urmand apoi ca ele sa se materializeze in planul nostru,de aici defazarea noastra ca sa zic asa:))).Te rog sa ma ierti pentru ca mi-am permis sa vin cu acest comentariu, dar tot ciocanitoarea cea insistenta de care iti vorbeam mai sus este autoarea:))).Va pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E un mic tipar negativ atasat cuvantului rob, ce rezoneaza cu suferinta si lipsa libertatii. Daca analizam putin, stapanul are drept de viata/moarte asupra robului, care este lipsit de orice libertate, orice posesiune materiala si tot ceea ce primeste este de la stapanul sau. Ti se pare ca nu ne incadram in situatia de mai sus? Avem oare drepturile de mai sus chiar si asupra propriei persoane sau doar ne amagim cu ideea asta?
   Este ceva din lumea asta cu adevarat al nostru? Nu preacred....nici macar sufletele noastre nu stim de unde vin si unde se duc...Nu putem defini macar realitatea...Practic stim poate 0,05% din lumea asta..
   Termenul e dur intr-adevar, dar defineste bine o stare de fapt...

   Ștergere
 3. Deci, acum cred ca ma intelegi de ce vreau neaparat sa iau legatura cu dl/ dna cu simbolul cerc cu punctulet. Este un simbol la care eu reactionez f puternic. Se regaseste sub diferite forme ca TEEAS sau ca simbol al Ordinului Melchisedek si apare si pe coperta Cartii Urantia. Si inclin sa cred ca e parte din alfabetul Elohim, dar ramane sa ma lamuresc..Numai ca nu prea gasesc informatii :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scrie-mi mie deocamdata pe e-mail si eu il voi redirectiona. Nu stiu daca a accesat blogul dar e-mailul poate il citeste mai des. Eu am adresa dar nu o pot da fara permisiunea sa.

   Ștergere
  2. Multumesc foarte mult. Mi se pare absolut corect si elegant sa procedam asa ;). Iti multumesc inca o data pentru ajutor si pt postarile tale care imi aduc tot timpul informatii interesante si cateodata confirmari.

   Ștergere
 4. In univers totul trebuie sa fie in echilibru...http://vestigatio.blogspot.co.at/2009/12/nu-am-uitat-de-cartea-lui-enoh.html .
  Punctul zero pare sa fie salvarea noastra...

  RăspundețiȘtergere
 5. Trebuie sa facem exercitiul descris mai sus !!!! M-Constanta

  RăspundețiȘtergere
 6. Cum se face ca exact din 7 iunie sunt bolnav de receala, rinita, migrene, tuse etc... si inca nu mi-a trecut desi am urmat tratamente serioase. Sigurul care mi-a ameliorat starea de slabiciune si epuizare a fost 2 ore in salina. E o resetare energetica? Sau o resetare de perceptie?
  Am avut vise si cosmaruri ciudate, aspectele mele urate si ascunse

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multi s-au simtit asa si cred sincer ca are legatura cu aceasta resetare. Doamne ajuta!

   Ștergere
 7. Cred ca trebuie analizata data 7.07.2014 (7.7.7 - 3 cifre de 7).

  Faca-se Voia Ta, Doamne!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va fi ceva important si la acea data, dar s-ar putea si mai devreme. Vom vedea.

   Ștergere