joi, 5 iunie 2014

666 SI CAREUL MAGIC


666 SI CAREUL MAGIC

Dragii mei,

Ma aflu de mai multa vreme in cautarea semnificatiei lui 666.
Iata cum scrie in Apocalipsa lui Ioan:

„Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este 666.”

Am citit si am tot recitit aceste randuri de-a lungul mai multor luni de zile si am inteles ca este ceva simplu, ceva ce este la indemana si a omului de rand si a omului scolit, precum si la orice moment de timp si acum si in urma cu 1000 de ani de exemplu. Toti ar trebui sa inteleaga numarul fiarei, fara sa fie necesar a avea acces la o cunoastere superioara.
Cu siguranta ca cei ce au avut acces la cunoasterea oculta, stiu deja toate cele ce urmeaza sa le scriu in continuare. Am amintit insa in urma cu ceva vreme, ca si cei ce nu au acces la aceasta cunoastere, ca urmare a credintei, iubirii si trudei spirituale, ei primesc ce au nevoie prin revelatie si tot ajung acolo unde este necesar.
Mi-a picat in maini o carte cu taine matematice si am aflat de acolo o informatie despre careuri magice.
Considerand cifrele de la 3 la 9, putem discuta despre 7 careuri magice.
Pentru cifra 3 avem un careu cu 3 linii si 3 coloane, pentru cifra 4 avem un careu cu 4 linii si 4 coloane si asa mai departe pana la cifra 9 careia ii corespunde un careu cu 9 linii si 9 coloane.

Pentru cifra 3, cu un careu de 3x3, ii corespund numerele de la 1 la 9.
Pentru cifra 4, cu un careu de 4x4, ii corespund numerele de la 1 la 16.
Pentru cifra 5, cu un careu de 5x5, ii corespund numerele de la 1 la 25.
Pentru cifra 6, cu un careu de 6x6, ii corespund numerele de la 1 la 36.
Pentru cifra 7, cu un careu de 7x7, ii corespund numerele de la 1 la 49.
Pentru cifra 8, cu un careu de 8x8, ii corespund numerele de la 1 la 64.
Pentru cifra 9, cu un careu de 9x9, ii corespund numerele de la 1 la 81.

Taina matematica este ca pentru fiecare dintre cele 7 careuri exista o posibilitate de a aseza in casute suita de numere corespunzatoare fiecarei cifre, in asa fel incat suma numerelor de pe fiecare coloana si a numerelor de pe fiecare linie, sa dea acelasi rezultat.
Ne orientam acum pe careul de 6 linii si 6 coloane in care se formeaza 6x6 = 36 de casute. In acest careu exista o posibilitate de asezare a numerelor de la 1 la 36 in asa fel incat suma numerelor de pe orice linie si orice coloana este 111. Mergand pe o socoteala simpla si inmultind 111 cu 6 linii sau 6 coloane ne da numarul 666.
Cu alte cuvinte, numarul 666 este suma numerelor de la 1 la 36. Puteti verifica si veti vedea ca asa este.
Nu va apucati sa le adunati. Exista o smecherie usoara de calcul si se poate aplica pentru adunarea unui sir de numere consecutive, oricat de lung.
Se scrie sirul prima oara de la 1 la 36 si sub el sirul numerelor de la 36 la 1, exact ca mai jos. Se aduna sirurile intre ele.

  1+  2+   3+....+34+35+36
36+35+34+....+  3+  2+   1
37+37+37+....+37+37+37 = 37x36 = 1.332

Aceasta fiind suma a doua siruri rezulta ca suma unui singur sir este 
1.332 / 2 = 666.
Iata deci ca 666 = 1 + 2 + 3 + ... +34 +35 + 36

Intrebarea care s-ar pune mai departe ar fi ce reprezinta numerele de la 1 la 36. Sa fie numarul de grade de initiere ale vreunei organizatii oculte? Nu stiu. Poate va vin si voua alte idei.
Acest careu, prin suma 111 ce da pe fiecare linie si pe fiecare coloana, ce se asociaza cu Divinul si prin faptul ca are 6 linii si 6 coloane, numar corespunzator oarecum Stelei lui David (forma geometrica tip stea cu 6 colturi), mai este numit si Careul Soarelui, in acest context, 666 avand o conotatie pozitiva. Cum Zamolxe era reprezentant al Soarelui, este foarte posibil ca asocierea Sa cu numarul 666, in anumite scrieri, sa aiba la baza exact principiul acestui careu magic.
Mai jos aveti expus acest careu.


1
30
24
13
12
31
35
8
23
17
26
2
34
28
15
21
9
4
3
27
16
22
10
33
32
11
14
20
29
5
6
7
19
18
25
36

Toate cele bune!


27 de comentarii:

  1. Intrebati-l pe... Pitagoras.....

    RăspundețiȘtergere
  2. nr de grade de initiere ale unei organizatii oculte?Zamolxe o fi fost mason?oricum teoria de mai sus tine de gematrica,yantre si cabala.IO unul as da foc la biblii si as pune in lanturi conducerea BOR si politicienii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate,absolut Toate religiile au fost create NUMAI in scopul manipularii,exploatarii si controlului maselor....Si asta de peste zeci de mii de ani....In zilele noastre,o data cu dezvoltarea fara precedent a nanotehnologiei,informaticii si geneticii manipularea,exploatarea si controlul maselor se va apropia de absolut in ceea ce se va numi neo-sclavagismul perfect....Ca atare rolul si importanta religiilor va scadea si cred ca in urmatoarele secole nu vor mai fi necesare-religiile- pentru controlul,manipularea si exploatarea maselor...Va fi posibila-si chiar se va practica-citirea gandurilor si manipularea si controlul lor,,controlul si determinarea sentimentelor,dorintelor,emotiilor,viselor,poftelor,etc. intr-un cuvant controlul absolut al finite umane....

      Ștergere
  3. Interesant,foarte interesant.. Cred ca ne spune multe careul asta, ca dealtfel toata matematica, doar ca nu stim noi alfabetul:).La o prima vizionare, mi-au sarit in ochi diagonalele,1,8,15,22,29,36(din 7 in 7) si cealalta 6,11,16,21,26,31 ( din 5 in 5);6 este media aritmetica a lui 5 si 7 si este la mijlocul lor, intre ele;cat despre suma diagonalelor,bineinteles tot 111.In alta ordine de idei,tot ce-mi vine in minte legat de 36 la ora asta,ar fi numarul ideal de elevi in clasa .Stiu ca de regula se dorea sa fim 36 in clasa;maxim 40,dar ideal 36.Asa mi-amintesc acum,dar mi-o juca memoria vreo festa la ora diminetii,cine stie?! :)) Va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este frumos cand se da un punct de pornire si cand unii nu se multumesc cu informatia data ci doresc sa sape si mai tare, in ideea ca poate mai descopera ceva. Daca ar exista acest fel de a fi la toti oamenii, am fi mult mai departe acum in evolutia noastra.

      Ștergere
  4. Dumneavoastra ati expus patratul magic al Soarelui cunoscut in astrologie ca iantra Soarelui
    si care are legatura cu cifra 666,iar eu va dau un link ce expune aceasta problematica intr-un
    chip cat se poate de clar .Poate l-ati citit,poate nu,dar eu il consider f. bun:
    http://apocalisselaica.net/ro/varie/miti-misteri-e-poteri-occulti/666-il-potere-immortale-del-signore-degli-anelli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru link. Am citit continutul si am mai aflat ceva lucruri noi pe acest subiect. Multumim!

      Ștergere
  5. Schimband numerele cu litere ebraice se ajunge si la sigiliile inteligentelor planetare, limbajul ebraic reprezentand un instrument de exprimare al unei rase ce a avut o importanta deosebita in evolutia umanitatii iar taina numarului 666, taina Soarelui Negru, nu poate fi cuprinsa doar cu ratiunea si cu siguranta va ramane de necuprins in aceasta viata de cei care considera religia instrument al manipularii.





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi TALMUDUL ca sa va "cruciti" de cata ura,rautate extrema, injurii si blesteme la adresa crestinilor sunt capabili ebraicii din Israhell...Si ca sa "gustati" si "cireasa de pe tort" incercati sa cititi si "Protocoalele Inteleptilor Sionului" ca sa intelegeti ce "importanta deosebita in evolutia umanitatii" au avut si au israhell-istii.....

      Ștergere
  6. http://www.amazingfacts.org/media-library/book/e/4466.aspx?t=Fiara-Balaurul-%C5%9Fi-Femeia

    RăspundețiȘtergere
  7. În sistemul astral-teologic Ninurta a fost asociat cu planeta Saturn , sau poate ca pui sau un aspect al lui Saturn. În calitatea sa de fermier-zeu, există asemănări între Ninurta și grec Titan Kronos , pe care romanii la rândul său, identificat cu Titan lor Saturn
    Zeul Ninurta nu era venerat individual, ci ca parte integranta dintr-o triada de zeitati in care era inclus tatal sau, Enlil, si mama sa, Ninhursag. Ninurta era adesea infatisat ca tinand in maini un arc si un toiag care se numeste Sharur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca Dumuzi era cu fermele si Ninurta cu razboiul..Nu??!!

      Ștergere
  8. Eu vad doar variante de jucat la loto. Or fi astea numerele castigatoare......

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.lovendal.ro/wp52/adorarea-lui-saturn-zeitatea-satanica/

    RăspundețiȘtergere
  10. Am gasit ceva si mai interesant.Sper sa va fie de folos.
    http://watch.pair.com/mark2.html
    Sa se faca Lumina!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Limbajul ebraic nu este un instrument asa cum nici o alta limba nu este un instrument.Poate doar o cale de comunicare sau ma rog a fost.Pesemne ai vrut sa te referi la scriere.Limbajul nu este instrument decat in politica,reclame si alte metode de prostire.Inteligente planetare...relaxativa nicio sansa sa iei contact cu asa ceva cand nu esti in armonie cu mediul.Si DA religiile doar manipuleaza altceva nimic.Si sunt curios de o previziune ca trebuia sa iasa nu-s ce templu atlant la lumina dupa cutremurele de anul trecut.Oare cu taina asta ce ne facem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul care doreste sa isi controleze semenul o face prin violenta sau manipulare. Pentru a evita manipularea trebuie dezvoltat discernamantul, iar asta se face prin acumularea de informatii care dupa validare vor forma seturi de valori, folosite in judecata.
      Fara discernamant, fiinta umana doar va inlocui o manipulare cu alta mai atractiva.

      Ștergere
  12. ⊙, va urmaresc postarile de ceva timp si inteleg destul de bine ceea ce spuneti, dar as putea sa va adresez oare si niste intrebari la o adresa de email? Imi cer iertare pt indrazneala, Ashtara, dar asteptam de ceva timp sa reapara :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut o experienta extensiva cu 666 in anumite evenimente din viata mea, dar nu cred ca o sa reusesc sa intelectualizez acest proces si sa descriu. 666 este o energie rea, dar nu malefica, e ca si curentul electric doar ca in plan mental. Multi nu stiu ce este si nu stiu sa o foloseasca. Dar 666 este si ramane o energie sacra, si nu cred ca vom afla adevarul despre ea decat la sfarsitul timpului, deoarece 666 e legata de manipularea timpului si spatiului intr-un mod neobisnuit. Prin intermediul 666 poti vedea cine te urmareste, fiinte din dimensiunile accesibile noua, si ce intentii au, poti de asemenea sa iti imaginezi ceva si acel ceva sa se indeplineasca exact si precis cum ti-ai imaginat, incat te apuca groaza crezand ca tu ai facut asta, poti afla informatii despre ce gndesc unii sau altii, de obicei e vorba de dusmani cu intentii declarate, sau te poti intalni cu tine in alt timp sau in alte dimensiuni. No sa stati de vorba dar o sa-ti amintesti ca esti tu. 666 se foloseste in crearea acestor evenimente de tot ce te inconjoara: obiecte, oameni, cifre, texte intamplatoare, situatii intamplatoare care iti creaza acel declic. Tot in 666 am observat o puternica emotie de "imi pare rau", sunt cateva cantece despre I am sorry si cand le asculti accesezi aceasta energie dar mai mult te curentezi cu ea. Cei care fumeaza acceseaza aceasta energie a 666 punand gandurile lor in acel fum care il inhaleaza si il expira, dar ca e un voltaj prea mic, ajuta mai mult artistii. Sunt convins ca Tesla cunostea secretul acestei energii sacre 666. Cand eram tanar si ajunsesem sa citesc apocalipsa m-am intrebat de aceasta fiara 666. Si raspunsul a fost fierul de calcat uitat in priza care mi-a ars covorul. 666 e un fier=o fiara , o energie mentala uitata si care o accesam inconstient si uitam sa ne scoatem din priza instrumentele, sau ne curentam fara sa vrem cu tot fel de idei. As numi 666 curent electric magic mental unde un amperaj ridicat se pot obtine prin forta gandurilor negative. Oricum poate totul e o aberatie, nu cred ca reusesc sa sintetizez. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc o aberatie ci este o viziune extrem de interesanta.
      666 este o energie sacra, asociata cu soarele, dar ce este de stiut este ca exact soarele nostru inhiba capacitatile ce se manifesta dincolo de noi. De aceea, multe treburi importante se fac noaptea si ritualuri dar si rugaciuni. De ce se fac rugaciunile noaptea la manastiri? Pentru ca se spune ca atunci se deschid cerurile. Este ceva adevar aici. Iar daca energia aceasta este mai mult decat se poate suporta atunci ea devine ca o fiara. Te prajeste pur si simplu. Exact ca in exemplul cu fierul de calcat. Si eu multumesc!

      Ștergere


  14. The Hexagram consists of 6 sides, 6 points and 6 smaller triangles, thus 666. Before Revelations in the Bible was written, 666 stood for the Triple Goddesses as 6 was a sacred number, and still is today in Hinduism and Buddhism. So the story of the Beast 666 in Book of Revelations was a attack on Goddess worship as 666 was also used to represent the Triple Babylonian Goddess Ishtar whom Revelations called, "The Great Whore Of Babylon".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank You very much for your point of view. It is true. There are a lot of things which are not in the known way. But the divine truth is getting closer. This is important.

      Ștergere
  15. Mi se pare foarte inspirat exemplul cu fierul de calcat, mult mai nimerit decat al meu:).La un moment dat, cel mai bun exemplu care imi venise in minte fusese referitor la chibrituri/foc.Ceva de genul ca un om matur,responsabil il foloseste asa cum trebuie, dar daca lasi chibriturile in mana unor copii,poate fi dezastru.Tocmai de aceea,cred ca atunci cand ajungem la sase,ar trebui sa fim destul de "maricei" incat sa nu ne jucam cu focul,ca poate fi dezastruos.Nu mai departe de tot progresul asta tehnologic ,care dupa cum se vede, neechilibrat de unul spiritual face mult rau.In concluzie, pe 6 l-as traduce ca"" atentie,pericol"",poate fi bine,dar poate fi rau.Daca mai adaug si faptul ca 6 e noua intors,senzatia nu cred ca ar fi de fericire totala,ca in expresia al noulea cer:),ba din contra il vad ca un examen dur ,la care vor trece doar cei pregatiti.Asa ca uitandu-ma la cat de copii suntem noi,nu cred ca suntem in stare sa folosim nici chibriturile,nici fierul de calcat:)),de-aia ma rog la Dumnezeu sa ne mai lase ceva timp de pregatire,ca avem nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe blogul http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/ gasim un articol interesant despre implanturile eterice:

    "câmp electro-magnetic scalar etheric rotativ, cu frecvenţa de rotaţie de 6,666 Hz.

    Aceasta este o frecvenţă de rezonanţă care tinde să suprime emoţiile umane şi iniţiativa liberei voinţe.

    (Nota MarYan: Iată cum descoperim şi una din cele mai ezoterice semnificaţii ale „Numărului Fiarei”, din Biblie : 666...)"

    Dupa care ofera mai multe explicatii de "fiziologie cuantica" cum ne afecteaza aceste implanturi. Ideea este cum le dezactivam???

    RăspundețiȘtergere
  17. C = 666: Simbolul Soarelui. 666 este de fapt un simbol pentru Lumină,asocierea sa mistică este că acționează ca un portal prin Soare, ceea ce înseamnă că este o energie solară. Anticii credeau că Soarele, ca Pământul și ca un mar, este un Torus, are un Nord Interior și un Pol Sud Exterior, și ca să trecem într-o altă lume, pur și simplu ai de făcut ritualul din mitul lui Icarus de a încerca să zbori în Soare. De fapt, povestea lui Icarus este un avertisment pentru a nu face acest lucru. Dar nu vor să știi asta, ca sa nu puteți accesa alte dimensiuni, alte lumi, așa că au făcut un mit negativ legat de Soare și au asociat Teama la valoarea de 666, ca sa nu te duci acolo, sa il respingi.(La fel ca steaua cu 5 vârfuri, care este îmbrăcată ca fiind malefică, ca și lucrurile vrăjitoarelor, totuși fiecare proteină din corpul tău este un Pentaclu!). Un alt simbol asociat pentru Soare este Swaztika hindusă sau Rotița vieții, din nou, un alt simbol ticălos, pentru a vă păstra ignoranți.
    Doar recunoașteți că Soarele, 666 și Swaztika, sunt energii care ne dau viață, și învață să nu te temi de nimic, cu excepția fricii în sine.

    RăspundețiȘtergere