miercuri, 14 mai 2014

MARE SEMN DE INTREBARE


MARE SEMN DE INTREBARE

Dragi prieteni,

Deplasarea pentru cursul sustinut la Iasi din acest week-end s-a lasat din nou pentru mine cu niste experiente minunate dar si cu un serios si mare semn de intrebare.
De la 3 persoane diferite, din Iasi, din Bacau si din Vaslui, am primit informatia ca se vorbeste in zona ca nu mai trebuie sa ne facem semnul crucii, pentru ca nu mai are nici un efect in timpurile pe care le traim acum, avand in vedere cat de mult am evoluat. Asa sa fie oare? Doreau sa cunoasca acesti oameni parerea mea si de aceea mi-au adus in vizor acest subiect. Consider ca este atat de important incat am decis sa imi expun parerea intr-un mod mai extins, prin intermediul acestui articol.
Orice om, aranjand intr-un mod ordonat mai multe informatii pe care cu siguranta ca le are, ar putea deduce cu usurinta raspunsul la aceasta intrebare: cu sau fara cruce?
Iata in ce fel am realizat eu aceasta analiza:
1. Semnul crucii este un simbol cu o vechime mult inaintea lui Hristos. Crucea este una si crucifixul alta. Mi-e teama sa nu se faca o confuzie mare. Putem alege sa ne legam inima de un Iisus imbracat in haina alba, ce ne inspira iubire si pace si un Iisus rastignit pe cruce, ce ne inspira suferinta si durere. In vremurile prezente avem cu totii tendinta sa ne orientam spre prima varianta si se pare ca la fel doreste si Mantuitorul nostru, sa ne gandim si sa vorbim mai mult despre pildele Sale si sa invatam din ele, decat de patimile Sale. Dar aceasta nu ar presupune excluderea crucii in sine.
2. Acest simbol a adus aparare mare de-a lungul mileniilor. In vremurile de acum este adevarat, s-au dezvoltat mult corpurile de lumina, dar la fel de mult a crescut si densitatea de entitati si energii negative. Cine nu are misiune pe acest sector percepe ceva mai superficial acest aspect, dar eu care stiu ca de mai bine de un an nu exista aproape zi in care sa nu se deschida niste portaluri prin care se da accesul unor astfel de entitati, nu pot sa privesc povestea aceasta la fel. Scopul permisiunii de catre Sfanta Treime a acestor invazii de entitati mai intunecate este acela ca ele sa primeasca ceva lumina de la noi, pentru ca apoi sa poata fi primite in Cerurile superioare. Tatal deschide dimensiunile superioare pentru toti cei ce accepta Iubirea Sa. Date fiind toate acestea, este posibil sa nu fim inca in postura sa putem renunta la semnul crucii. Eu si prieteni de-ai mei, ce avem misiuni in acest sector, ne intrebam serios daca au trecut cele mai aprige valuri de astfel de invazii, sau poate ca pana acum, abia am avut de-a face cu inceputul.
3.     In ultimele saptamani, personal am primit exact mesaj opus, adica nu numai ca nu trebuie sa renuntam la semnul crucii , dar se pare ca trebuie sa il facem mai abitir decat oricand altadata. Atunci cand am inceput lucrarea cu civilizatia reptiliana, despre care am povestit in articolul „Povestea mea” din decembrie 2012, timp de 3 saptamani am fost pregatita pentru misiune de diferiti Sfinti. Printre Ei a fost si Parintele Arsenie Boca, ce mi-a indicat intr-o viziune sa citesc intr-o carte a Sa, numita „Lupta duhovniceasca cu lumea, trupul si diavolul” despre PUTEREA SFINTEI CRUCI. A trecut de atunci mai bine de un an si jumatate, iar in urma cu 5-6 saptamani, mi-a aparut din nou in viziune Parintele si mi-a reamintit despre acelasi capitol. Am povestit in articolul numit „Viziune in zi de Paste”, despre Iisus impuscat in cap, ce in cadere spre fata, si-a deschis bratele astfel incat, prin corpul Sau, a facut cruce pe pamant.
4.    Imi amintesc de ceva ce am invatat la un curs de filozofie, ce suna cam in felul urmator: daca ai credinta in Dumnezeu si El nu exista, nu ai nimic de pierdut, dar daca nu ai credinta si El exista, atunci poti pierde totul. Vin atunci sa fac o adaptare si sa spun: daca fac in continuare semnul crucii, as zice ca nu am nimic de pierdut, dar daca nu il fac si mesajul de a nu il mai face vine de la Antihrist si nu de la Dumnezeu, atunci pot pierde totul. Nu sunt atat de naiva sa cred ca facandu-mi semnul crucii ma incarc cu suferinta si ca nemaifacandu-l, dintr-o data vine linistea si pacea peste mine. Karma mea ramane a mea, cu sau fara semnul crucii facut. Din punctul meu de vedere acestea doua nu au nici o asociere.
5.    Imi vine sincer sa fac si un pic de haz de necaz. Imi vine sa spun: „Ia fiti atenti oameni buni ce usurare! Imi lua 5 ore pe zi ca sa imi fac macar o data semnul crucii, iar acum, pentru ca nu mai trebuie sa il fac, imi vine sa topai de bucurie, pentru ca mi s-a luat o grea sarcina de pe cap. In sfarsit am si eu timp sa fac tot ce nu am reusit pana acum, caci pana in prezent, cu asa corvoada pe cap, nici sa respir nu aveam vreme... Nu am nici un dubiu ca intelegeti ironia.
6.  Pentru cine nu stie, prezint mai jos o imagine ce se creeaza atunci cand te inchini macar de doua ori. 
  
  

Simbolul de lumina ce il desenam pe noi reprezinta imaginea unei rune (runele fiind niste simboluri universale sacre despre care pot fi gasite multe informatii pe internet). Aceasta runa se numeste DAGAZ. Va prezint mai jos informatii despre aceasta runa, incercand sa aduc spre intelegere faptul ca atunci cand ne inchinam, facem concomitent atat semnul crucii, dar si runa Dagaz.
Inchei prin a va spune ca data fiind toata analiza de mai sus, dar nu doar aceasta, ci luand in considerare si modul in care cred si simt, eu aleg sa folosesc in continuare semnul Sfintei Cruci, asa cum am facut-o si pana acum.

Toate cele bune!



RUNA A 21-A

DAGAZ = ZI, LUMINA



Echilibreaza masculinul, femininul si cele 4 elemente. Face legatura la natura cereasca a lumii. Simbolizeaza armonia cu mediul inconjurator si infinitul. Este simbol al soarelui de primavara ce determina cresterea si inflorirea. Dagaz reprezinta o dezvoltare favorabila, pe deplin consimtita, insotita de entuziasm si speranta. Este runa ce semnifica ziua, intrarea din intuneric in lumina. Sunteti anuntat ca “noaptea succeda ziua”, ca soarele va rasari din nou pe strada dvs. Pe de alta parte, arata o intelepciune fara varsta si o transformare spirituala.

Semnificatii 
- in pozitie dreapta si rasturnata: Nu exista pozitia inversa si într-adevar nu contine nici un aspect negativ. Runa semnifica lumina care urmeaza intunericului, prosperitatea, marirea, sanatatea recapatata, triumful asupra situatiei potrivnice. Intr-un mod lent, dar sigur, fortele dvs. cresc, dorintele se clarifica, decisiva fiind insa atitudinea dvs. proprie. Posibilitatile de rezolvare se inmultesc si va vin in intampinare si vor scoate la lumina o alta fateta a dvs., resurse launtrice necunoscute sau neexploatate pana acum. Poate indica si atingerea unei intelepciuni traditionale, deseori privita ca o inspiratie spontana. Este semnul “zilei”, indicand trezirea, trecerea de la intuneric la lumina.

Alte denumiri pentru Dagaz: Daeg 

14 comentarii:

  1. Nu stiu daca recomandarea aceasta sa nu se mai foloseasca semnul crucii e penibila sau amuzanta. Stau si ma intreb ce fel de oameni ar putea spune asa ceva...
    Am citit recent un articol pe internet despre faptul ca a fost demonstrat stiintific de catre niste cercetatori rusi ca semnul sfintei cruci are efect asupra alimentelor si apei, asupra indicilor fiziologici ai organismului uman.
    Pun un link mai jos :
    http://www.odaiadesus.ro/apa.html
    In afara de asta, imi amintes ca citit si despre faptul ca semnul crucii poate dezlega de anumite legaturi, programe infor-energetice, etc.
    Pentru dezlegarea de legaturile facute de evrei, se recomanda sa iti faci semnul crucii de 33 de ori, iar pentru cele facute de rromi de 99 de ori.
    In cercurile de Reiki se vorbeste despre cruce cu respect, se spune ca e un simbol de cerul 10.
    Eu nu am probat toate acestea, dar sunt doar aspecte demne de luat in seama.
    Am testat seria cu facut semnul crucii de 99 de ori pe mine intr-un moment cand ma simteam rau si m-a ajutat.
    Cele de mai sus vor sa aduca niste aspecte in plus la cele scrise in articol.

    Am simtit si eu entitati recent. Eu nu le vad, ci le simt cand se alimenteaza cu energie sau sunt in proximitatea mea spatiala.

    Doamne ajuta sa avem discernamant in tot ce facem!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca nivel al rautatii,urii,maleficitatii,tupeului,nesimtirii si hotiei tiganii sunt de departe pe primul loc in lumea asta ,depasindu-i cu mult pe "jidani"....Nu stiu daca a-ti simtit si observat cata ura,maleficitate si vibratii profund joase se manifesta la apropierea tiganilor si mai ales a grupurilor lor,aproape de nesuportat! Nu sunt sunt adepta "urii de rasa" dar ,sincer,nu suport tiganii...si nici "jidanii".....

      Ștergere
    2. Cam cum ati vrea sa ne priveasca membrii unui neam nomad ai caror stramosi ne-au fost robi niste sute bune de ani? Cumva cu iubire neconditionata?

      Ștergere
  2. si eu sunt pentru semnul Crucii...il fac cumva, asa cum am invatat de mic: frunte-unsor sub buric-umarul drept-umarul stang sau chakrele 6-2-umarul drept-umarul stang... dar ma tot intreb cum se face corect pana la urma semnul Crucii: caci in varianta kabalistica e chakrele 6-1-umarul drept-umarul stang"; majoritatea preotilor din ce i-am vazut fac 6-inima(usor stanga unii, altii 4)-umarul drept-umarul stang; multi calugari fac 6-talpi(sau pamant)-umarul drept-umarul stang; iar alti ezoteristi fac 6-3-umarul drept-umarul stang...
    imi puteti spune , va rog parerea dumneavoastra despre varianta corecta a semnului Crucii...??
    multumesc
    ciprian p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ciprian. Imi cer iertare pentru intarzierea cu care raspund. Eu cred ca este bine in toate felurile. Ideal ar fi sa se faca o inchinare a tuturor chakrelor, avand ca punct de intalnire chakra inimii. Se incepe cu chakra sufletului ce se afla deasupra capului, se merge pana la chakra de sub talpile picioarelor, apoi umarul drept si umarul stang. Se face apoi chakra coroanei, cu chakra pamantului, apoi umarul drept si umarul stang. Se face apoi chakra fruntii cu chakra sacrala si apoi umarul drept si umarul stang si se termina cu grupul format din chakra gatului, chakra plexului solar si apoi umarul drept si umarul stang. Eu am facut asta de cateva ori si este o traire interesanta.

      Ștergere
  3. Doamna Mihaela,
    Articolul dvs.m-a surprins in mod neplacut,la mine in oras sunt peste 20 biserici si cand autobuzul
    trece prin dreptul uneia dintre ele oamenii isi fac cruce in drumul lor spre servici sau alte corvoade.
    Semnul crucii are o putere energetica foarte mare anuland multe efecte negative,as spune eu miraculoase.
    http://www.youtube.com/watch?v=XPVY6rg2FRU
    Eu daca am mainile ocupate am fost invatata sa-mi fac semnul crucii cu limba.In felul acesta nu atrag atentia nimanui.Adevarul este ca oamenii din cauza vremurilor si-au pierdut sufletul,deci nu mai au capacitatea de a iubi neconditionat si implicit credinta pentru ca Iisus este Iubire.Viata si Lumina.Doamne ajuta-ne si ne ocroteste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placut sau neplacut, iata ca aceasta este realitatea si asa cum am dat titlul articolului, pentru mine este sub semn mare de intrebare daca aceasta realitate este buna sau nu.

      Ștergere
    2. Ei, mie imi place sa cred ca nu si-au pierdut sufletul ci ca doar il ignora...

      Ștergere
  4. Eu cred ca energia crucii nu are inceput si sfarsit, nu este veche sau noua, ci pur si simplu este. Energia acestui simbol este parte integranta a matricei Terrei si din acest motiv are o vibratie atat de mare.
    Cred ca in prezent se duce o batalie "pe viata si pe moarte" si se utilizeaza inclusive mesaje de dezinformare si debusolare.

    Tcocmai am primit un mesaj de la Manastirea Petru Voda (l-au primit altii, pe care l-au transmis mai departe si asa a ajuns si la mine): sa tinem post pe 15 (adica astazi) si sa citim la ora 22 Paraclisul Maicii Domnului pentru a intoarce sortii in favoarea noastra si sa ne fereasca bunul Dumnezeu de razboi!

    Persoanei care a scris comentariul sub forma anonimatului: cred ca ati interpretat in mod gresit ceea ce a dorit sa transmita Mihaela, in articol. Ea doar a precizat de mesajele pe care le-a primit de la niste persoane si si-a expus parerea in favoarea utilizarii semnului crucii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna scrie Ioana ca a ramas impresionata neplacut nu de articol ci de vestea ca se intampla asa ceva in Moldova. Eu asa am perceput.

      Ștergere
  5. Ati perceput bine ce am scris anterior,eu va inteleg si va simt pe dumneavoastra ca ceea ce
    transmiteti e un mare semn de intrebare,dar vin si va spun ca nu toata lumea stie si intelege
    acest semn ce are o putere miraculoasa si extraordinar de benefica si poate nici nu face semnul
    crucii cu toata simtirea si patrunderea de care trebuie.E adevarat in anumite zone din Moldova
    pe care le-ati mentionat e o energie nebenefica,dar sper prin ceea ce faceti atat dvs cat si alte entitati de Lumina sa aduceti si in aceste zone mai mult "fresh air"si armonizare datorita faliilor
    de constiinta.Va multumesc pentru ca va aplecati si asupra comentariilor.Semnez cititoarea cu videoclipul legat de smerenie si pildele lui Iisus din biserica din Helsinki,Aura Mihailescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Adaug un articol
    http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/05/28/semnul-crucii/
    incat cei ce citesc sa inteleaga si sa se lamureasca cat de important este semnul Sfintei Cruci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Semnul Sfintei Cruci are o putere colosala!!! Nici nu incape discutie sa nu mai fie folosit! Lumina si iubire tuturor! ♡♥♡

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesant. De vreo doua zile îmi tot venea când și când runa aceasta în minte și nu înțelegeam de ce fix simbolul acesta. Ca să citesc acum despre el. (M-am hotărât sa citesc toate articolele din 2014 și uite ca nu a fost degeaba) cine ar fi crezut ca după 9 ani cineva va găsi un răspuns la întrebarea sa.)
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere