marți, 20 mai 2014

IUBIRE SAU JUSTITIE?


IUBIRE SAU JUSTITIE?

Dragii mei,

Acest articol doream sa il scriu de mai multe zile incoace, pentru ca este mesajul pentru mine, de fiecare zi, al saptamanii ce s-a incheiat in 11 mai. Anumite probleme personale nu mi-au permis sa fac lucrul acesta decat acum.
In fiecare zi din acea saptamana mi-a sunat in cap intrebarea: Ce este Dumnezeu? Iubire sau Justitie? Dupa ce auzeam intrebarea, imediat venea si raspunsul, parca pornit catre mine de undeva din neant: Dumnezeu este Iubire SI Justitie.
M-am tot gandit ce se doreste a mi se transmite cu toate acestea. Interesant este ca mai multi prieteni de-ai mei au primit mesaje care conduceau catre aceeasi idee, doar ca ele aveau o forma diferita. Unii au vazut simbolul balantei, altii al sabiei cu doua taisuri, altii numarul 100, altii Alfa si Omega. Trebuie stiut ca toate acestea au ca semnificatie acelasi lucru: Iubirea si Justitia Divina.
De ce au venit toate aceste revelatii in acea perioada? Raspunsul este: pentru a reaminti ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, este adevarat, dar este obligatoriu sa intervina si Justitia Divina. Luand la analizat pe oricare dintre noi, nu exista unul fara sa fi aflat cum este suferinta, nici macar unul, oricat de bogat ar fi si oricat de mare i-ar fi puterea. Dar Dumnezeu ne iubeste venim si spunem dupa aceea. Pai n-ar putea El sa ne aline si sa ne ridice imediat dupa ce facem o prostie? Sau si mai bine, n-ar putea sa nu ne lase deloc sa facem acele prostii? Ei bine, lucrurile acestea, stim ca nu se petrec deloc asa. Am facut o bazaconie, sunt lasat apoi sa ii simt consecintele, pentru ca altfel nu as mai invata absolut nimic. In tot acest timp, Dumnezeu ne iubeste.
Multi lucratori in lumina folosesc ca si instrument de lucru IUBIREA. Ei si-ar dori sa poata fi salvate toate sufletele. Ce s-a transmis insa in acea saptamana conduce catre ideea ca ni se cere sa nu fim intristati pentru cele ce vom vedea ca se vor intampla in viitorul apropiat, pentru ca se intra realmente intr-o perioada in care isi va spune cuvantul JUSTITIA DIVINA.
Actiunile multor fii ai lui Dumnezeu au generat un dezechilibru major. Unii muncesc precum robii si altii se bucura de roade, una se spune pe fata si in public si altele se petrec in spatele cortinei, oamenii sunt tinuti intr-o prosteala fara margini pentru ca se considera ca se poate si ca nu mai pot fi usor manipulati daca stiu mai multe, se platesc servicii ce nu sunt primite la schimb niciodata, pentru o intarziere la o factura de telefon se platesc penalizari ce pot ajunge mai mari decat factura, pentru intarziere la o rata la banca se intampla la fel, in conditiile in care pentru orice credit oricum platesti mai mult decat dublu in cativa ani. Nu mi-ar ajunge un an sa scriu aici toate nedreptatile cate se intampla.
A venit saptamana ce a urmat, intre 12 si 18 mai. Iar a fost o saptamana sub amprenta unui mesaj foarte important si acesta s-a referit la Bucuria Vietii. Bucurati-va si va veseliti caci plata voastra multa este in Ceruri! Asa este spus la finalul celei de-a noua Fericiri. Exista o teorie prin care se sustine ca aceasta este de fapt a zecea Fericire, desi ea este cunoscuta ca si incorporata in a noua. Despre cele noua Fericiri graite de Domnul nostru Iisus Hristos, am scris in urma cu vreo doua luni si va dau mai jos linkul acelui articol, macar pentru a asculta inca o data melodia atasata si a va reaminti sa va bucurati si sa va veseliti, chiar daca sunteti impresurati de toate necazurile pamantului.


Trebuie bine inteles ca aceasta plata multa din Ceruri nu presupune sa mori ca sa o primesti. O poti primi foarte bine fiind in viata, daca faci ce trebuie. Cam asta este ce pregateste Dumnezeu, vremea platilor, conform tuturor faptelor.

Amin!


Iubire si Justitie!


7 comentarii:

  1. Amin !
    Dumnezeu ne da probleme, dar tot el ne da si solutii....doar ca uneori suntem prea porniti, prea disperati, prea inversunati ca sa le observam.
    Si tot Dumnezeu, atunci cand ne inchide o usa, sigur ne deschide o fereastra, spune o vorba din batrani.
    Am un prieten care se roaga asa :"Doamne, eu nu-ti cer sa nu-mi dai probleme,eu iti cer sa-mi dai doar atat cat pot duce. si daca-mi dai probleme, Doamne, da-mi Tu si solutia sa le rezolv!"
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tradatorul,vanzatorul natiunii romane si distrugatorul Romaniei si-a romanilor bashinescu impreuna cu "parasuta" din Plescoi Nutzi-spaima ......,iliescovici,hrebenciucii si securistii-sefi vor fi judecati si condamnati la munca silnica pe viata pentru inalta tradare, atunci va cred......Dar nu veti vedea asta niciodata pentru simplul fapt ca pe-acest pamant dar mai cu seama in Romania NU EXISTA JUSTITIE,nici dreptate,nici adevar !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca Dumnezeu socoteste ca acum este vremea platilor Faca-se voia Lui cu toate fiintele si Creatia Lui Multumesc Ashtara. Florentina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yin si Yang.Dumnezeu este un mare glumet, intelepciunea cu care administreaza toata CREATIA este peste puterea noastra de intelegere.
    Avem tendinta sa dam vina pe altii pentru nefericirea noastra si asa este,dar de ce?pentru ca noi nu gasim solutii.Primim suturi pana gasim solutia potrivita.Daca suntem blanzi suntem calcati in picioare,daca suntem rautaciosi plata va veni cu siguranta.Nu va faceti
    griji absolut toti trecem prin aceleasi incercari.Da,mereu vrem altceva, mai mult si ce nu ne apartine,in cele mai multe cazuri si cei mai multi dintre noi avem viata care o avem,dar nu va faceti griji putem fi si cea ce uram dar nu putem sau nu vrem.Incurcata treaba.Dumnezeu saracu, grea misiune.Din pacate sau din fericire suntem un organism comun si ce se intampla fiecaruia are efect asupra tuturor.Daca vorbim de justitia divina gen calamitati naturale, vom afla cu totii ca viata este cea mai pretioasa si ofera cea mai mare bucurie.Dar depinde de noi toti ce ne dorim cu adevarat.Nu este gresit sa ne dorim anumite lucruri,pana la urma acesta este motorul care ne pune in miscare,conteaza ce si cum o facem.
    Dumnezeu....In curentul new age este idea ca EL este doar iubire si fiecare fiinta are liber arbitru,adica cu iubire te privesc cum te zbati sa supravietuiesti,cica asa a ales sau cand cineva face ceva gresit il trimetem la dezintegrat in soarele central.Ce este bine si ce este rau.Sincer nu mi-ar place sa merg pe strada si sa vad oameni lesinati de extaz divin.Am un of mare in acest tip de gandire.Dupa parerea mea este unul foarte bolnav si mereu dam cu bata in balta si cadem in extreme.
    In ce ii priveste pe cei"rai" si ambitiosi o sa vedeti voi ca totul se rezolva foarte frumusel.
    Dumnezeu...faceti un exercitiu de imaginatie,luati si smulgeti de pe Pamant tot ce provoaca nemultumire,inclusiv virusi, animale pradatoare,hoti, criminali, iarba rea etc.Sunt curios ce mai ramane(de facut)Sunt sigur ca unii spun"ei,asta era problema".Luati o foaie de hartie si scrieti ceva.
    Acum si cei "rai" ce ar fi daca ati ramane numai voi?
    Posibil sa nu exprim prea bine ce vreau sa spun dar atat pricep.Fiti fericiti
    Dumnezeu este creatie si echilibru.
    marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am folosit Marian nici cuvantul noi si nici voi. In nici un caz nu pot face eu aceasta separatie. Este adevarat, Dumnezeu este echilibru. Problema majora este insa ca in acest moment, pe planeta noastra, este un dezechilibru major. Cu cat dezechilibrul este mai mare cu atat actiunea este mai intensa. Unii se lupta sa o tina asa, pentru ca in acest fel au ei control total si altii se lupta sa mai egalizeze treburile ca sa fie inchistarea aceasta mai mica. La un moment dat va veni vremea cand nu va mai conta ce vor unii si ce vor altii. Se vor aseza lucrurile pur si simplu.

      Ștergere
    2. A.. nu am comentat articolul,am spus si eu ceva pur si simplu.Ai dreptate in ce spui.
      marian

      Ștergere