luni, 5 mai 2014

IN CURAND… UN LEGAMANT


IN CURAND… UN LEGAMANT

Dragii mei,

Ieri in Bucuresti a fost o ploaie torentiala insotita de grindina si la un moment dat a aparut pe cer un frumos curcubeu, simbol al Legamantului lui Dumnezeu cu omul. Putin mai tarziu a aparut si al doilea in paralel, dar care forma o oglinda perfecta a primului, in sensul ca la unul culorile erau in succesiune de la stanga la dreapta si la altul de la dreapta la stanga. Intre ele se formase o banda cenusiu-violet. Mi-am pozitionat privirea exact la mijlocul curcubeelor si al benzii formate de ele, dupa care am inchis un pic ochii. Mi s-a conturat stema veche a Romaniei, dar intr-un mod cu totul special. Cele doua spice din laterale pareau din aur pur, iar steaua cu cinci colturi de deasupra ei era de un rosu cu sclipiri aurii. Era o culoare absolut nelumeasca. Din ea a inceput sa se reverse peste toata stema o ploaie de pulbere aurie. Este a doua oara cand am o astfel de viziune, prima data intamplandu-mi-se in ziua de 1 Mai. De aceea am si schimbat imaginea simbol a blogului cu cea a drapelului tricolor.
Aceasta viziune imi intareste si mai tare ideea pe care o sustin de ceva vreme incoace ca pentru aceasta tara se va revarsa in curand un Dar Divin special, prin intermediul Sfantului Duh. Sfantul Duh fiind reprezentat prin limbi de foc, de Rusalii folosindu-se in mod simbolic frunzele de nuc, poate explica si profetia Parintelui Arsenie Boca ce spunea ca flacari vor inconjura granitele acestei tari si multi vor vrea sa intre si nu vor mai putea. El stia bine la cine se referea cand spunea multi (diversi „prieteni binevoitori”) si de asemeni stia ca multi nu inseamna toti. Aceste flacari vor fi nevazute pentru ca vor fi Flacarile Sfantului Duh. Evident ca nimeni din afara granitelor acestei tari nu va mai putea intra aici decat daca are ganduri curate si bune, iar cei ce sunt acum cu ganduri ce nu sunt bineplacute lui Dumnezeu, vor fi expulzati de pe acest teritoriu intr-un fel sau altul. Nu pot sa nu fac adaugirea ca toate acestea sunt niste pareri personale ce imi apar ca si deductie in urma unei insiruiri logice a mai multor elemente. Asta nu inseamna ca e litera de lege tot ceea ce eu cred in acest moment.
Grindina de ieri se vedea precum niste picaturi de cristal ce cadeau din cer, ce impreuna cu cele doua curcubee formau o imagine absolut feerica. Aceste picaturi de cristal, ajunse la nivelul solului, au format ca o patura alba si intreg acest peisaj semana cu tot ceea ce se spune in Biblie despre prima zi cand a curs din cer Mana Cereasca, in timpul lui Moise.
In Biblie se mai scrie ca fiecare evreu trebuia sa culeaga in fiecare dimineata doar o masura de mana, exact atat cat ii trebuia ca sa se hraneasca in toata ziua respectiva. Daca lua mai mult decat ii era necesar, mana se transforma toata in viermi. Este mesajul pe care l-am primit ieri sub diverse forme, mai toata ziua. Ni s-a atras atentia mai intai asupra smereniei si ii multumesc cititorului anonim pentru filmuletul prezentat la sectiunea „Comentarii”, pe care o sa-l atasez si eu la acest articol si acum ni se atrage insistent atentia sa nu luam mai mult decat ni se cuvine prin dreptul nostru divin, pentru ca daca vom face asta, viermii vor napadi atunci toata agoniseala. Va fi necesar sa ne amintim de toate acestea cand va sosi vremea. Referitor la smerenie as mai completa ca un cap plecat din motive de respect sau de recunostinta, fata de sacrificiul suprem al Mantuitorului de exemplu, nu este nici pe departe acelasi lucru cu un cap plecat din lipsa de demnitate si motive de linguseala. Sunt multi cei care confunda tare de tot aceste doua aspecte.
Inchei prin a spune ca la nivel ocult, simbolul Sfantului Duh este steaua cu cinci colturi cu varful in sus. De aceea este un simbol de protectie atat de puternic. Nu intamplator am vazut acest simbol accentuat intr-un mod absolut special in viziunea cu stema veche a Romaniei.

Va doresc putere de rezistenta si rabdare pentru ca inca o data Bunul Dumnezeu ne trimite mesajul ca nu mai este mult si vom primi eliberarea mult asteptata si visata.
  

Doamne ajuta!

              

 IMAGINE DUBLU CURCUBEU BUCURESTI
 04.05.2014


IMAGINE DUBLU CURCUBEU JUDETUL ALBA
01.05.2014 (Multumesc Maria!)




9 comentarii:

  1. MULTUMESC! Sa fii binecuvantata impreuna cu intreaga ta familie si cei dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa viziune, frumos mesaj. Doamne, ajuta Romania sa se elibereze de tot balastul! Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Eliberarea mult visata!!!! Si vom scapa de securisti,criminalii comunisti si urmasii lor ,cei care ne conduc de 25 de ani,si nu vor mai fi "perciunatii",jidanii care ne-au jefuit si ne jefuiesc de 2000 de ani,si nu ne vor mai otravii cu cianurile jidovesti(peste 13.000 de tone/an) la Rosia Montana,si nu ne vor mai distruge subsolul,solul,apele,muntii,campiile si padurile cu exploatarea gazelor de sist(peste 300 de substante puternic toxico-radiante injectate la presiuni uriase in subsol),si nu vor mai fi jidanii iudeo-masoni si khazari la conducerea tuturor bancilor,institutiilor statului,comertului,sanatatii,armatei,etc.Si nu vom mai suporta efectele programului HAARP,nu vom manca cereale,plante si legume modificate genetic de la Monsanto,si vom avea salariile ca-n vest-ca preturile sunt mai mari-si vor dispare hotii,criminalii si jefuitorii neamului romanesc,si se va lumina neamul si tara caci s-au umplut de tigani,jidani si alti nenorociti....Si criminalii marilor inaintasi ai neamului care au luptat contra jidanilor khazari comunisti veniti cu armatele sovietice,tortionarii iudeo-comunisti nu vor mai avea pensii de 5000-10.000 de lei cand amaratii au 700-800 de lei si urmasii unora ca Giszela Vass,Ana Pauker,Walter Neulander(Roman) si multi, multi altii vor fi judecati pentru crimele infioratoare si distrugerea premeditata a poporului roman....ELIBERARE......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai si tu dreptatea ta sa fii asa de suparat pe toti, dar stai putin ca se apropie si vremea platii.

      Ștergere
  4. Asa a fost si in AUD.dublu curcubeu dar cu o zi sau doua mai devreme cam pe anserat,sunt fregvente aici dar nu duble.Asa sa fie cum simti tu Ashtara.Mai presus de ori ce este PACEA LUI DUMNEZEU.Florentina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curcubee in toata Romania si nu este catusi de putin o intamplare. Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. astazi 07.05.2014 la Tg.Mures am vazut un curcubeu de jur imprejurul soarelui, incredibil.
    Nu stiu ce inseamna asta,dar se pare ca este un semn de la Dumnezeu.
    Duminica vine si Dan Gaucan aici, la Tg.Mures, va fi impresionat de acest fenomen.
    Doamne ajuta, Viorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am fost sunata de la Iasi si mi s-a spus acelasi lucru, curcubeu in jurul soarelui. Dar Iasi si Targu Mures sunt doua orase ce au legatura cu Creatia Primordiala. Stiu ca Dan vine duminica. Eu voi fi la Iasi atunci. Probabil, nimic intamplator. Bunul Dumnezeu sa ajute Romaniia, pentru ca vin momente foarte importante si mult asteptate.

      Ștergere
  6. Draga Mihaela si aici in Malta am vazut,si am fotografiat un minunat dublu curcubeu. Si aici cred ca este un loc bine-cuvantat, deoarece am intalnit multi oameni deschisi la inima.Despre tarisoara noastra draga in raport cu cele spuse de parintele Arsenie Boca,am aceeasi opinie si acelasi sentiment ca si tine.Bunul Dumnezeu in zilele din urma v-a turna Duhul Sau Cel Sfant peste fii si ficele sale astfel incat vor calca peste serpi si peste scorpii si sa ramana nevatamati.Dar rostul acestor daruri ceresti nu sunt numai de protectie,dar mai ales de inaltare a vibratiei noastre interioare astfel incat sa putem rezona cu universul Divin si sa facem primii pasi de creere a noului pamant si al noului cer.As putea extrapola Mihaela interpretand "Si am vazut un cer nou si un pamant nou " ca omul fiind transformat avand o noua gandire,o noua incredere in capacitatea potentialului sau creator in permanenta rezonanta cu vointa Tatal creator,schimbandu-se astfel pe sine si ca fiinta bilogica dar si mediul inconjurator.Va imbratisez cu drag si va doresc sa fiti binecuvantati cu imbratisarea diafana a Duhului Sfant pentru totdeauna...A voastra,Lucia.

    RăspundețiȘtergere