marți, 27 mai 2014

FOCUL MARELUI LUP ALB


FOCUL MARELUI LUP ALB

Dragii mei,

Se vede in mod clar ca vremurile ce vin vor fi sub amprenta elementului “Foc”. Pana la urma, daca stam bine si ne gandim si Duhul Sfant este asociat tot elementului “Foc”. Acesta este un Foc Sacru, ce nu arde ci doar purifica.
In urma cu vreo 3 saptamani am descoperit un videoclip. Melodia am mai auzit-o si in alte randuri. Mi-a venit atunci o idee de incorporare a Focului Sacru, intr-o forma asociata cu imaginile din videoclip.
De la inceputul videoclipului pana la momentul in care apare un lup alb, cu un cer cu aurora boreala, se intra intr-o stare profunda de armonie si pace, fara a se inchide ochii si se invoca Focul Sfant.
In momentul in care apare imaginea lupului alb, se porneste pe incorporarea unui tip de foc, exact in ordinea in care este scris, fiecare incorporare avand asociata cate o reprezentare. Am simtit sa sar peste imaginea in care apare o femeie cu o piele de lup pe umar, ce urmeaza dupa cea in care o femeie mangaie un lup. In acea imagine nu este un lup viu.
Acest exercitiu trebuie facut cu incredere si sa nu uitam ca purtam acest foc in noi deja, prin aceasta aplicatie nefacandu-se altceva decat o activare si o constientizare. Acest foc il putem folosi la purificarea situatiilor incalcite de viata, la vindecarea bolilor, la purificarea relatiilor si in multe alte sectoare specifice vietii omului. Asa cum am specificat mai sus, trebuie simtit acesta ca un foc al curatirii cu blandete, ca o mangaiere si nu este indicat sa il folosim cu ganduri violente. Sa nu uitam ca puterea gandului nostru devine din ce in ce mai ampla, cu fiecare zi care trece.

Doamne ajuta!



FOCUL MARELUI LUP ALB
FOCUL UNIRII SI PUTERII
FOCUL SMERENIEI
FOCUL LUNII SI AL ENERGIEI FEMININE
FOCUL IUBIRII
FOCUL RUGACIUNII
FOCUL DARZENIEI
FOCUL BLANDETII
FOCUL MANGAIERII SI MILOSTENIEI
FOCUL CUNOASTERII
FOCUL ADEVARULUI
FOCUL PURITATII
FOCUL REVELATIEI
FOCUL PACII
FOCUL CELOR CE VEGHEAZA
FOCUL MANEI CERESTI
FOCUL BUNEIINTELEGERI
FOCUL TRANSMUTARII
FOCUL STELELOR
FOCUL INTELEPCIUNII
FOCUL MAMEI, TATALUI, FIULUI SI AL SFANTULUI DUH

UN NOU PAMANT SI UN NOU CER!

AMIN!

2 comentarii:

  1. Salut !
    Am citit articolul si simt nevoia sa transmit o informatie pe care am primit-o personal. DUHUL SFANT este Mama Cosmica, ea face parte din Dumnezeul Unu. Creatorul are in interiorul sau polaritatea feminina si cea masculina, din pacate in crestinism a fost anulata latura feminina a lui Dumnezeu Unu si s-a ajuns la nefericita expresie de duh sfant. Eu am inteles ca APA este elementul asociat Mamei Cosmice, de ex. Serafimul Gabriel sau, mai corect spus, Gabriela are ca element specific apa si este pa latura Mamei Cosmice ( Duhul Sfant ). Elementul foc il reprezinta pe Serafimul Mihail , care a fost Isus intrupat si care este pe latura Tatalui Cosmic. Din pacate crestinismul nu are un Cuplu Divin la baza, asa cum gasim in alte religii antice : Isis - Osiris, Shiva - Shakti etc. Din mesajele mele personale am inteles ca , din acest punct de vedere , Isus este incomplet, ii lispseste jumatatea. Tandemul Mama - Fiu nu poate inlocui Cupul Divin prin care Dumnezeu Unu se manifesta, Maica Domnului este pe latura Mamei Cosmice, dar nu este o intrupare a Gabrielei.
    Mesaje placute si cat mai aproape de adevar sa ne ofere ingerii !
    Elena


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna iubire!
      "DUHUL SFANT este Mama Cosmica, ea face parte din Dumnezeul Unu."
      perfect !
      Eu sunt fata divina!
      Sa fi iubita si fericita!

      Ștergere