miercuri, 23 aprilie 2014

VIZIUNE IN ZI DE PASTE


VIZIUNE IN ZI DE PASTE

Dragii mei,

Incep prin a va relata o viziune deosebit de interesanta ce am avut-o in dimineata zilei de duminica, in prima zi de Paste. Aproape ca m-am obisnuit sa primesc mesaje importante in diminetile zilelor de mare sarbatoare si ramane sa decida fiecare cat de semnificativ vi se pare acesta despre care urmeaza sa va vorbesc.

”Ma trezisem. Admiram cu bucurie razele soarelui ce luminau intreaga casa, dupa atatea zile de ploaie si intuneric. Am reinchis un pic ochii.
Dintr-o data am vazut cum din cer se coboara pe Pamant, Domnul nostru Iisus Hristos, imbracat intr-o haina lunga, alba. Cand a atins cu picioarele pamantul, parca de nicaieri, un glont l-a impuscat in cap. S-a prabusit cu fata catre pamant, dar in cadere, si-a deschis bratele, ca si cum ar fi vrut sa-l imbratiseze. Ajuns pe pamant, cu bratele deschise, El a format o cruce.
Am ramas inmarmurita. Nu imi venea sa cred ce vad. Dintr-o data am observat cum din gaura glontului incepe sa iasa o raza de lumina. Aceasta a devenit din ce in ce mai stralucitoare si gaura a inceput sa se mareasca. Tot capul s-a transformat in lumina, s-a intins catre brate, a cuprins tot corpul, dupa care a inceput sa se raspandeasca pe pamant, de jur imprejur, cuprinzand intr-un final intreaga planeta.”

Trag de aici doua concluzii. Orice lucruri s-ar petrece, pe care noi le incadram la categoria „rau”, sunt menite sa sparga scutul material, asa cum era si corpul fizic al lui Iisus din acea viziune si sa lase sa iasa si sa se raspandeasca in afara lumina, sa se transmute apoi totul in lumina. Pe de alta parte, nu putem ignora simbolul crucii pe care Iisus l-a format cu al sau corp, in caderea cu fata catre pamant, si nici ca acea cadere a fost cu fata catre planeta noastra si nu cu spatele, semanand cu un fel de imbratisare.  
Probabil ca si evenimentul crucii cardinale, despre care se tot vorbeste, este unul mai important decat am crede la prima vedere, pentru mersul viitor al lucrurilor pe aceasta planeta. Din acest motiv, va fac trimitere si catre conferinta din 26.04.2014,  pe care o vor sustine in Bucuresti colegele mele Sfatuitoarea si Profa de Geogra, avandu-l ca invitat de onoare si pe domnul George Visu. Imi exprim parerea de rau ca nu voi putea participa si eu din cauza unei deplasari in interes de serviciu. Intuiesc insa de pe acum ca se vor infaptui lucrari minunate in acea zi. Mai multe detalii despre programul conferintei puteti gasi la linkul de mai jos:


Nu in ultimul rand, urez tuturor purtatorilor numelor derivate de la Sfantul Gheorghe, multa sanatate, bucurie, pace si lumina! La Multi Ani!

Toate cele bune!


6 comentarii:

  1. HRISTOS A INVIAT ! Iti multumesc draga Mihaela pe aceasta cale pentru tot ceea ce ne impartasesti.Sa fii binecuvantata ! Tu esti calauzita de sus cu intelepciunea lui Dumnezeu in misiunea ta.Abia astept sa ne intalnim in tara. Te iubesc si te imbratisez . Pacea si Iubirea Domnului Nostru Iisus sa coboare peste tine si peste tot poporul nostru necajit,dar indumnezeit.Din aceasta viziune inteleg ca iubind si imbratisand chiar si atunci cand suntem ucisi,nu suntem altceva decat lumina,IUBIREA ESTE LUMINA ,LUMINA ESTE IUBIRE,IAR IUBIREA ESTE IISUS. Cu mult drag, Lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet draga Lucia pentru frumoasele cuvinte, asa cum m-am obisnuit deja. Si eu abia astept sa ne vedem.

      Ștergere
  2. Da, aparitia crucii cardinal a schimbat macazul pentru planeta si noi. Chiar daca schimbarea macazului produce initial dezordine si cumva mersul lucrurilor a sarit de pe linia pe care o stiam (ce mi s-a intamplat mie inainte si dupa Paste), daca le acceptam, totul se aseaza in ordine, mai repede de cat ne-am fi asteptat.
    Am vorbit si cu Eli despre asta si ea spunea ca simte o batalie intre energiile (entitatile ) de pamant, aspect pe care l-am perceput si eu sub alta forma si nu-l intelegeam pana nu am discutat cu ea. Probabil din acest motiv Iisus s-a facut cruce de lumina pentru pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Ioana, e invazie de entitati. Incercam sa gestionam cat mai bine situatia. Iesim noi la lumina pana la urma, asa cum s-a si aratat.

      Ștergere
  3. Visul este minunat.
    Ceea ce inteleg eu este :
    - orice aparenta de pierdere, rau, dizarmonie este de fapt spre implinirea planului divin
    - planeta a fost cuprinsa de Constiinta Christica, Constiinta Iubirii Divine care transforma si transmuta totul
    - suntem inconjurati de iubirea divina tot timpul, fiind necesar doar sa ne deschidem fata de aceasta

    Multumesc pentru tot!
    Iti doresc sa fii binecuvantata cu tot ceea ce Tatal Ceresc a pregatit pentru tine!
    Te pup si te imbratisez!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca timpul separarii a trecut,mentalitatea de divizare ne-a jefuit puterea,increderea si
    Lumina si e timpul Acum sa le recapatam din nouLa a doua venire, aşa cum tâlcuieşte chiar Apostolul praznicului:„harul lui Dumnezeu li s-a arătat, mântuitor, tuturor oamenilor, învăţându-ne să lepădăm fărădelegea şi poftele lumeşti, şi-n veacul de acum să trăim cu stăpânire de sine, cu dreptate şi cucernicie, aşteptând fericita nădejde şi arătarea slavei marelui Dumnezeu şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos.”Doamne aiuta!-Aura M.

    RăspundețiȘtergere