marți, 8 aprilie 2014

MESAJ DE LA “STEAUA NORDULUI”


MESAJ DE LA “STEAUA NORDULUI”

Dragi prieteni,

Exista expuse pe multe bloguri si site-uri, si circula chiar pe e-mailuri, doua articole referitoare la datele de 15 aprilie si 23-24 aprilie, primul cu luna sangeranda si al doilea privind crucea cosmica.
Sunt informatii ce prevad transformari importante la nivel planetar, pe care nu imi propun sa le comentez in vreun fel.
Tot ce doresc sa fac acum este sa completez toate acestea cu o informatie suplimentara.
Vineri dupa-amiza, 04.04.2014, am primit semnale puternice din spatiu. Intrand in conexiune am inteles ca „stau de vorba” cu un echipaj component al Federatiei Galactice, provenind din sistemul ‚Stelei Nordului”. Avand in vedere ca nu am mai avut o comunicare cu cineva provenind din Federatie, de nici nu imi mai aduc aminte cand, le-am cerut o multime de dovezi spre a ma convinge ca sunt cei ce spun ca sunt. Raspunsul a fost pozitiv in cazul tuturor cererilor si drept urmare le-am comunicat ca sunt pregatita sa preiau transmisia. A fost in forma combinata, vizuala si telepatica. Percepeam si la nivel de auz, un fel de vuiete, pe care le percepusem si inainte de a intra efectiv in comunicare.
Iata ce informatie am primit.
Joi, 10 aprilie si sa nu ma intrebati de ce, dar nu mi-a trecut prin cap sa aflu si ora, planeta noastra va trece printr-un portal.
Mi s-a aratat initial un triunghi auriu in pozitie cu varful in sus, dupa care el s-a rotit la 90 de grade, in pozitie culcata si s-a transformat in ceva precum undele circulare create de o piatra aruncata in apa. A aparut in partea de dedesubt imaginea Terrei, dupa care am vazut cum aceasta se inalta si trece prin centrul cercurilor concentrice, ajungand ulterior deasupra lor.
Mi s-a transmis apoi ca acesta este un eveniment de mare bine pentru planeta, iar gandindu-ne la faptul ca cei din sistemul „Stelei Nordului” se ocupa la nivelul planetei noastre cu ghidari si actiuni in sensul cresterii nivelului de cunoastre si de intelepciune, in sensul trezirii spirituale, probabil ca in aceasta maniera se va manifesta aceasta trecere, altfel nu vad rostul pentru care tocmai ei au facut cunoscuta aceasta informatie.
De cate ori am avut viziuni referitoare la trecerea printr-un portal, tot timpul am vazut aceasta actiune pe orizontala, ca si cum ai intra pe o usa, dintr-o camera in alta. A fost pentru prima oara vineri, cand am vazut lucrul acesta intr-o forma de trecere pe verticala. Pe undeva, cam aceeasi idee de salt important in constiinta este subliniata si in cele doua articole mai sus amintite.
Pornisem initial cu gandul sa mai scriu despre cateva lucruri dar pentru moment ma opresc aici, urandu-va:


Toate cele bune!


13 comentarii:

  1. Ce veste buna ! Sa ne pastram stare de lumina,pace,iubire,bucurie,armonie ! Pupici ! Clarisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca aceasta planeta va trece prin toate portalele posibile tot iudeo-masonii,khazarii si jidanii vor conduce lumea si viata noastra va ramane mereu la fel de imputita,mizerabila,plina de lipsuri,minciuni,boli,probleme,otravita si urat mirositoare...Ba poate ca va fi si mai rau.....

      Ștergere
    2. Lasa pesimismul. Traieste cu bucurie in cele ce-ti sint date. Fiecare fiinta are propria cale. Toti cei malefici ne-au ajutat prin purtarea lor sa invatam cum sa fim mai buni. Au si ei calea lor si chiar daca au ales un drum mai lung , tot acolo vor ajunge in final si de fiecare data vor fi responsabili pentru faptele lor , ca de altfel , noi toti. Fii pozitiv (a). Calea noastra este inainte indiferent cite ocolisuri alegem. :)

      Ștergere
  2. Anonim din 9 florar 15:35 se vede ca mai ai de invăţat, de fapt toţi avem dar unii nu inţeleg că ce se putea face in 3d nu mai mere la fel şi in 5d, dacă incerci de-astea te auto-elimini.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragul meu Anonim,
    Am stat departe de comentarii,desi sunt un cititor fidel al acestui blog.Acum nu ma pot abtine sa-ti raspund tie...In lumea aceasta,pe care tu esti foarte suparat,nu simti nevoia de o oaza de lumina si frumos ? In marea gandurilor tale despre lume si viata, chiar nu exista o insulita de liniste,de lumina si speranta ? Aceia despre care tu vorbesti,nu vor mai putea conduce lumea,pentru ca nu vor mai fi...Ce este OM-ul ? De ce Bunul Dumnezeu nu a terminat cu Lucifer dupa atata furtuna de intuneric in istoria creatiei ? De la inceput Dumnezeu a separat lumina de intuneric, nascandu-se astfel Ziua si Noaptea...Fiecare are rolul ei.Dar daca s-a decis sa separa acest alt tip de lumina si intuneric pintr-un filtru vibrational ? Ramane cine rezoneaza cu acel camp de purificare...De ce gandesti la mai rau ? Daca ai sti ca esti creatorul propriului tau univers si modelatorul propriei vieti ai fi mai atent la cuvinte si la judecata?...Daca ai sti ce putere ai in cuvinte,ai iubi si pe cei mai strasnici dusmani ! Pentru ca in momentul in care observi,constati si enunti o judecata,prin nuanta de sentimente negative cu care-ti imbraci cuvintele tu emiti un camp de energie joasa care se racordeaza la campul vibrational al fiintelor pe care esti suparat - le dai asfel putere sa-ti atinga viata...Ai scirs mai sus o fraza si o propozitie...Putin - cantitativ,dar nu stii ce efect au cuvintele tale...Si cum ai vrea ca viata noastra sa se schimbe gandind in acest fel si nefacand nimic...Cum de esti tu asa de sigur ? Cei ce-si asuma cu orice pret confortul pe toate planurile in detrimentul celorlalti,acestora le lipseste confortul interior,acestia nu mai au in inima lor... INIMA. Inima este cheia,inima este generatorul campului creator,pentru ca numai acolo se naste IUBIREA.Iar IUBIREA este campul creator...Ce a spus Domnul Iisus ? Ca INIMA este poarta catre imparatia cerurilor...Si inca " EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA" de cate ori ai spus EU SUNT ? Daca esti, esti viata,adevar,iar CALEA esti chiar tu... Cine iti scrie te bine-cuvanteaza cu Lumina,Pace si Iubire...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos raspuns,frumoase vorbe,pacat ca sunt doar povesti care n-au nici-o legatura cu realitatea pe care-o traim,cu viata noastra(a celor mai multi dintre noi) de zi cu zi pe care nu eu v-o fac " mizerabila,imputita,otravita,plina de lipsuri,minciuni,boli si urat mirositoare" ci iudeo-masonii,iezuitii,jidanii si khazarii care ne "conduc"...Sunt curios cum anume "nu vor mai fi" "Ei" care conduc lumea si nu de ieri de azi ci de peste 26.000 de ani sau poate de mult mai mult...Povestile cu "filtre vibrationale,"ascensiuni",frecvente si altele asemenea lasati-le copiilor de la gradinita-grupa mica-daca v-or mai crede si ei.....Numai bine si sanatate!

      Ștergere
    2. tot ce se scrie pe bloguri despre Pleiade.. 3D... 5D... e mare vrajeala................ noi tot murim an rahat................hahaha... ce porcariii........

      Ștergere
    3. Nu vreau sa fac decat o corectie. Litera i din a nu se foloseste decat in interiorul cuvintelor si nu si in cazul cand este ca litera de inceput. Scriem deci "in rahat" si nu "an rahat". Pe cuvant ca asta este certitudine si nu vrajeala....

      Ștergere
  4. asta e asa ca de la anonim la anonim...bravo voua...daca vreti sa realizati ceva...incercati ca ora 12 sa va gaseasca adormiti...cine are urechi de auzit .....sa le foloseasca...mergeti si dormiti de la 12 la 14...macar azi...(ora 12-14...pentru ca suntem pe ora de vara...dar resetarea noastra se face intre 11 si 13...23 si 01...in fiecare zi...ora reala)...hai pa ca vreau sa dorm...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Initial scrisesem un mesaj pe blogul lui Dan Gaucan, dar mi l-a cenzurat datorita discutiei aprinse avute cu Ctaiul Agatharsilor.
    Oricum, acum e vorba despre altceva:
    Deci, de acum o saptamana si un pic citeam pe un link pus de o doamna catre site-ul efemeride, ca s-a observat o accentuare a activitatii piramidelor. La cateva zile dupa aceasta, apar cutremure (Slava Domnului, de mica intensitate) in cam toata lumea, o furtuna in Sahara, un nor de praf calator si cateva persoane care experimenteaza un fel de gripa, cu accentuarea fenomenelor de inflamatie cronica.
    Asta ma face sa cred ca suntem intr-un fel de modificare a campului electromagnetic terestru, de mica intensitate pentru ca inca nu afecteaza aparatura electronica (dotata cu protectie).
    Sunteti sau nu de acord?
    Mi se pare mie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti se pare deloc. Piramidele au un mare rol pentru timpurile ce urmeaza. Este o retea perfect gandita si pusa la punct. Nimic nu este construit la intamplare, nici locurile lor si nici cotele lor.

      Referitor la manifestarile corpurilor noastre, cu siguranta multe dintre ele nu se mai pot explica de catre medicina alopata. Cea mai buna dovada este ca oamenii iau la pastile, asa cum au fost obisnuiti si constata un efect zero. Este si firesc sa fie asa deoarece cauzele manifestarilor nu sunt de natura medicala.

      Ștergere
  6. primul anonim, ”pesimistul”, se consideră încă ”victimă” :), că-i mai comod oarecum:) dar dacă e ”pe-aici”, ”pe fază”, își va asuma curând conștientizarea că depinde de el la ce se uită :), și va observa și ce-i FAIN în jur = prin prejur :) comentă alt anonim :)

    RăspundețiȘtergere