marți, 29 aprilie 2014

MAI E DOAR UN PIC…


MAI E DOAR UN PIC…

Dragi prieteni,


Incep acest articol prin a va comunica o credinta personala ce devine din ce in ce mai accentuata, cu fiecare zi care trece: MAI ESTE DOAR UN PIC pana la capatul acestui drum spinos pe care l-am parcurs impreuna si care stim prea bine ca nu a fost deloc usor. O prietena facea remarca atunci cand am povestit despre visul relatat in articolul „Cu privirea spre Tibet”, ca acei 50 de metri despre care am spus acolo ar putea fi interpretati si sub forma „pe ultima suta de metri”.
Sunt atat de condensate si de intense revelatiile si informatiile ce curg in ultima perioada, cel putin in cele ce ma priveste, incat mi-a fost foarte greu sa selectez ce sa scriu in acest articol. De aceea voi face apel si la niste linkuri pentru cine este interesat de analizarea lor mai laborioasa.
Am spus bine ca si ordine, mai intai revelatii si apoi informatii. Asa cum mi se intampla mie si asa cum stiu si din discutiile avute cu semeni ai mei din cercul meu de prieteni si sunt sigura ca la fel se intampla si tuturor celorlati pe care eu nu ii cunosc, oameni cu inima buna si ganduri curate, mai intai vin revelatiile sub diverse forme de idei, viziuni sau vise si la ceva vreme dupa aceea apar si informatiile sub forma unor pasaje scrise undeva intr-o carte sau in vreun articol, ceva cu contur material efectiv. De ce se intampla asa, in aceasta ordine si nu invers? Pentru ca Bunul Dumnezeu aduce in acest fel niste confirmari, intarind increderea ca toate acele idei si revelatii sunt mesaje reale de Sus si nu roade ale unei imaginatii bogate.
Am organizat in 15 aprilie conferinta „Mâna lui Dumnezeu”. Dupa cum observati, din dorinta de a putea scrie in viteza mai mare, nu folosesc in blogul meu diacritice, adica literele a, i, s si t, cu caciulita sau virgula, ceea ce le transforma in â, ā, î, ş si ţ. Am avut insa o grija speciala sa pun litera â, macar in titlul cu majuscule al invitatiei la conferinta, astfel incat sa se inteleaga bine ca este vorba de „mânā” si nu de „manā”. Am fost cinci persoane care am sustinut conferinta, cat cinci degete de la o „mânā”, iar subiectele tratate ne-a permis sa adaugam „lui Dumnezeu”. Dar totusi am incheiat conferinta vorbind despre „Chivotul lui Dumnezeu” si am spus atunci ca acesta este un fel de lada facuta din lemn de salcam si imbracata in aur, despre care se stie ca ar contine minim trei lucruri, desi convingerea mea este ca sunt mai multe, reprezentate de Tablitele lui Moise, doua la numar, Toiagul lui Aaron si Vasul cu Mana Cereasca sau Mana lui Dumnezeu.
Din Biblie stim ca Mana Cereasca era acea pulbere alba cu care s-a hranit poporul evereu in toti anii in care au pribegit prin pustiu. Ce reprezinta mana aceasta de fapt? S-ar parea ca este totuna cu praful de aur alb monoatomic despre care vorbeste Radu Cinamar in cartile sale, mai ales in primul volum, „Viitor cu cap de mort” si totuna cu „Lacrima de aur a lui Horus” asa cum era numita in scolile initiatice egiptene sau occultum intr-o alta varianta de nume pe care o intalnim in una din cartile lui Peter Moon, „Soarele negru”. Mai jos sunt specificate doua linkuri, din care puteti afla mai multe detalii despre aceasta pulbere.

Aurul monoatomic 1 si  Aurul monoatomic 2

Acestea sunt informatii ce se gasesc prin o multime de carti si prin tot soiul de articole pe internet. Nu mai este un mare secret la aceasta ora.
Intrebarea importanta care insa se pune este: de ce o multime de oameni, printre care ma bucur ca ma numar si eu, au de vreo 4-5 saptamani incoace tot felul de viziuni, vise, imagini percepute prin vederea astrala, ale unor simbolistici interesante? Printre ele ar fi: Chivotul lui Dumnezeu, Pocalul Graal, Harfa lui David ce nu este o harpa ci seamana mai degraba cu o lira, simboluri alchimice, lacrimi auriu – argintii ce cad din cer semnificand in mod evident Mana Cereasca.
Ba mai fascinant este ca cel putin eu, vad de doua zile incoace in astral, imaginea unei femei cu chip nedefinit, tinand intre palmele sale un glob de sticla. Prima oara am zis ca o fi vreo vrajitoare dar in momentul in care un prieten mi-a trimis ieri prin e-mail un mesaj continand un articol, mi s-au fixat ochii pe partea superioara a imaginii atasate la acel articol si nu imi venea sa cred ce vad la nivelul 1: pe regina Angliei cu un glob de sticla intre maini.
Mai jos aveti un link catre acel articol din care puteti afla multe lucruri interesante si puteti de asemeni vedea ce am vazut si eu.

Piramida Puterii

Da dragii mei, avem de-a face clar cu doua piramide: una a puterii despre care se spune ca are in varf ochiul lui Lucifer, in care elementul de putere il reprezinta in principal BANUL, caci nu degeaba se spune la noi in popor ca banul este ochiul dracului si alta a LUMINII ce are in varf Ochiul Atoatevazator al lui Dumnezeu. Pe aceasta piramida se ascensioneaza prin credinta, iubire, compasiune, adevar, rabdare si prin multe alte virtuti bineplacute lui Dumnezeu. A avea bani nu inseamna sa fii neaparat pe piramida puterii. Poate ai o viata binecuvantata cu asta si ii meriti, dar daca tot ii ai sa nu uiti si de cei saraci si amarati. Ochiul acestei piramide poate fi atat de hipnotizator incat te face din om neom, nu-ti mai pasa decat de tine. Pana acum, in drumul ascensiunii pe Piramida Luminii, s-a putut trage cu ochiul la vecinii de pe piramida puterii. Cand multi oameni erau pe la nivelele mai de la baza ale Piramidei Luminii, doar simteau pe cocoasa tot ce se vede la baza piramidei puterii si toata apasarea ei. Pe masura ascensiunii si apropierii de Ochiul cel Adevarat din varful Piramidei Luminii, acesti oameni au devenit ceva mai imuni la toate efectele planurilor machiavelice despre care nu doresc sa vorbesc aici si de asemeni constatam ca ei primesc informatii pur si simplu, fara sa fie cautate in vreun fel, printr-un ochi al treilea, care cu toate E-urile si atacurile fara numar, oricum se dovedeste ca devine din ce in ce mai activat, primind astfel acces spre secretele de la varful pirmidei puterii. Uite asa vor iesi toate la lumina intr-un final.
Tehncile folosite de vecini pentru a stopa aceasta ascensiune depasesc orice imaginatie. Provin din cunoasterea veche si oculta la care putini au acces in zilele noastre. Cei de pe Piramida Luminii poate nu stiu prea multe, dar tot timpul primesc de Sus exact solutiile care sunt necesare la momentul respectiv si nimic nu poate stopa asta, cu toata cunoasterea si ocultismul vecinilor.
Ce se intampla cand unii de pe Piramida Luminii vor ajunge la Ochiul Atoatevazator? Consider ca nu mai este mult deoarece cata vreme se poate vedea la nivelul 1 al piramidei vecine, inseamna ca s-a ajuns la nivelul 1 al Piramidei Luminii, nu-i asa?
Cei din piramida vecina au cautat si inca mai cauta multi dintre ei, elixirul nemuririi, al intineririi si cu puterea pe care le-o confera banul, totul este minunat pentru ei. Dar ei cauta asa cum sunt obisnuiti, acea pulbere sau substanta magica materiala. Cei de pe Piramida Luminii inteleg si stiu ca Mana Cereasca vine si sub forma imateriala, nevazuta, iar pentru primirea ei sunt pregatiti acum mai multi oameni. Ea vine prin Sfantul Duh, in a Carui Era se paseste acum.
Nu as vrea sa comit vreo exagerare, dar totusi nu pot sa nu spun ca am credinta faptului ca pentru acest Dar sunt vizati multi romani si poate in acest fel se explica de ce atata suferinta a acestui popor si de ce se spune ca de aici, din aceasta tara, pornesc radacinile noului Imperiu spiritual al acestei lumi. Oricum, acesti oameni s-au pregatit multe vieti la rand pentru a ajunge la acest nivel. Nu este in nici un caz truda unei singure vieti, chiar daca unele dintre ele au fost traite si pe alte planete.
Ce inseamna sa primesti Mana Cereasca imateriala? Inseamna sa nu mai poti fi supus de ban si de asa-zisa putere, inseamna sa ai puteri supranaturale si vindecatoare ca ale lui Iisus si inseamna sa aduci trezire spirituala in mod instantaneu oricarei persoane ce vine in contact cu posesorul unui asemenea Dar Divin.
Dumnezeu insa atrage atentia asupra unui aspect foarte important, SMERENIA. Fara smerenie, cum a venit Darul asa si pleaca. Nu face Dumnezeu asemenea daruri ca sa poata fi construite alte piramide ale puterii, ci le face pentru lumina, pentru iubirea si pentru pacea acestei planete.
Am zis iunie la conferinta?!
Asa sa fie, chiar si mai devreme!

Doamne ajuta!

6 comentarii:

  1. Puteti sa ne explicati mai clar, mai concret ce se va intampla in iunie sau chiar mai devreme? Ce inseamna "capatul drumului" mai exact?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista multe ipoteze despre cum ar putea fi. Le vom afla cu totii cand va sosi vremea. Ce s-a relevat este ca vor fi cativa oameni ce vor primi niste daruri speciale. Se va descoperi atunci in ce fel se va manifesta, ca si efect general, primirea acestor daruri.

      Ștergere
  2. Am citit link-ul "Piramida Puterii" si cred ca este perfect adevarat si prezinta realist situatia de fapt.Printre multe alte afirmatii extreme de pertinente si reale se spune in acel link ca religia -TOATE RELIGIILE-este principalul mijloc de control si manipulare a maselor .Perfect adevarat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este fara doar si poate, insa a sti despre aceasta piramida este doar inceputul. Vorbeam candva priin articole sau prin comentarii despre hibrizii umano-draconieni. In vest li se spune tot reptilieni pentru ca sunt tot entitati cu solzi, dar din punctul meu de vedere este diferenta clara intre reptilieni si draconieni. Dupa ce Bunul Dumnezeu a calauzit pentru lucrari transformatoare ale acestor doua categorii, se vedea treaba ca patrundem acum pe sectorul hibrizilor, pentru ca este de lucru si aici. Doamne ajuta!

      Ștergere
  3. Multumim pentru articol,e adevarat lucrurile se precipita.E nevoie de smerenie,modestie si
    intelepciune mai mult ca oricand ca atribute ale unei credinte autentice.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZO7Wvf2J8Ik

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru recomandare. Este absolut minunat! Pentru ca nu sunt multi cititoti ce intra la sectiunea "Comentarii", voi publica acest filmulet intr-un articol, pentru ca stiu ca este o lectie pe care Divinitatea accentueza foarte tare in aceste vremuri si chiar vom intelege in curand de ce.

      Ștergere