luni, 10 martie 2014

REINTOARCEREA TIMPULUI UNIVERSAL - seminar Bucuresti

REINTOARCEREA TIMPULUI UNIVERSAL - seminar Bucuresti“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Joi, ora 18:30, 13.03.2014, la seminarul intitulat  “Reintoarcerea Timpului Universal ”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1. Reintoarcerea Veghetorilor Pamantului

a) Veghetorii Pamantului - Ondine, Nimfe, Silfi, Zane, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni;  meditatie de conectare/invocare a Elementalilor/Veghetorilor Pamantului;

b) Cei Patru Ingeri ai Tronului si Spatiul Ancestral al Romaniei de Azi

- meditatie/conectare Cei patru Ingeri ai Tronului - Elementali  - Maica Divina si purificarea spatiului actual si al vechii Dacii/Ramanii de egregorii nebenefici, programe si blocaje de orice fel, armonizare si echilibrarea celor sase elemente (apa, foc, aer, pamant, metal, eter).2) Arhetipuri la Daci si Zamolxe - Dumnezeul acestui Pamant; trecerea de la timpul linear 3D la timpul in spirala/ciclic 5D si  de la Constiinta Zamolxiana la cea Cristica, a Omului Divin Multidimensional (meditatie).

3)  Romania Megalitica si Federatia Galactica

a) Romania Megalitica - Mosii (Sfincsii) si Babele din spatiul romanesc - relee de conectare interdimensionale cu Universul - meditatie de conectare cu Universul cum faceau stramosii nostrii daci.b) Programul "Gradina Maicii Domnului - Omul Cristic Divin Multidimensional " al Federatiei Galactice si activarea lui - meditatie de  activare si conectare la matricea divina a Spatiului Romanesc si individuale si a codurilor de dezvoltare a Omului 5D.

Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, 13.03.2014, in aceeasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.
Pretul seminarului – 35 RON.

Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:

mihaela_popescu2007@yahoo.com”

3 comentarii:

 1. Namaste Asthara,ti-am trimis un mail pe federatia galactica,poti sa-mi raspunzi,te rog?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ashtara, am citit ultima postare a lui Cobra, aici:
  mesagerulluimihail.blogspot.ro/
  Ce spui? Ne apropiem cu pasi repezi de final.
  Doamne ajuta
  Asteptam dezvaluiri interesante si de la tine, despre informatiile secrete pe care nu le-ai putut impartasi inca
  Multumim

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am inceput sa am o rezerva serioasa fata de toate aceste mesaje. Se implinesc deja ani de cand se tot anunta rasturnari spectaculoase de situatie. Consider sincer ca totul face parte dintr-un scenariu foarte subtil, pornind cu practica de informare fata de ceva ce asteapta o lume intreaga, astfel incat apoi sa treaca timpul si sa nu se intample, iar intr-un final sa apara o mare dezamagire. Dupa parerea mea tot de Sus o sa vina la un moment dat o trosneala de nici nu o sa mai stie cum ii cheama pe toti acesti maestri ai acestor planuri de-a dreptul machiavelice. Ca va veni aceasta lectie data de Ierarhia Superioara, sunt sigura. Ce nu se stie este cand. Va fi exact asa cum este scris: numai Tatal stie cand va fi.

   Ștergere