joi, 13 martie 2014

CELE 9 FERICIRI


CELE 9 FERICIRI

Dragi prieteni,

Incep prin a va povesti un scurt vis pe care l-am avut acum 2-3 luni de zile in urma. 
"Eram impreuna cu Dan (http://daniilgaucan.wordpress.com) si Cristiana (http://pearipilesufletului.blogspot.ro), intr-o cladire de culoare alba, ce avea o forma circulara. Intrebam, asa cum mi se intampla deseori, acea persoana nevazuta din vis, ce este cu acea cladire. Mi s-a raspuns: este clinica voastra medicala si in ea veti incepe sa ii vindecati pe oameni explicandu-le si facandu-i sa inteleaga FERICIRILE. Din sala centrala se facea o usa care ducea in alta sala, in interiorul aceleiasi clinici. Primul a intrat pe usa Dan, l-a urmat apoi Cristiana si ultima care ma pregateam sa intru am fost eu. Acolo visul s-a sfarsit."
Primul lucru cand m-am trezit a fost sa ma gandesc la faptul ca exista un sanatoriu in Mangalia, ce are culoare alba si forma circulara exact ca in vis. Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca pentru Dan lucrurile s-au potrivit de asa natura incat pe la inceputul lunii ianuarie, in mod neasteptat pentru el, a fost invitat sa sustina seminarul sau in Mangalia. Eu am avut visul inainte de seminarul sau. Acum vreo 3 saptamani in urma, a ajuns in Mangalia spre a sustine seminarul ei, Cristiana. Peste nu multa vreme voi ajunge si eu. Este exact in ordinea in care am vazut in vis ca intram pe acea usa.
Pe cand cautam ceva pe internet ce imi era necesar pentru cursul „Codul Ingerilor”, am dat peste cele 9 Fericiri. Sunt fraze spuse de catre Domnul nostru Iisus Hristos, Apostolilor Sai, pe care le-a auzit cel putin o data, mai tot omul.
De cateva zile imi apare in mod consecvent o viziune: Inaltul Inger Gabriel, tinand in stanga si in dreapta cate un buchet mare de flori albe. Acestea intr-o viziune sunt lotusi, in alta trandafiri, in alta crini, in alta garoafe. De fiecare data insa sunt doua buchete si florile chiar daca au alta forma, isi pastreaza culoarea alba. Din experienta viziunilor mele, cand este vorba doar de o floare se refera strict la persoana mea, iar cand este vorba de buchete se refera la multi oameni. Evident ca privind o astfel de viziune, primul gand m-a condus catre 25 martie, Sarbatoarea Bunei Vestiri, cand Maica Domnului a fost instiintata de Gabriel ca va avea un Fiu, care se va numi Iisus.
Acum cateva zile fiica mea mi-a spus ca are nevoie de ajutorul meu pentru un test pe care il va da la religie. Mi-a spus ca testul o sa-l aiba in data de 25 martie si are ca subiect... cele 9 Fericiri. Eu cred ca exista legatura profunda intre toate acestea.
Reamintesc mai jos fericirile (extras din site-ul www.referat.ro) si exprim in acelasi timp speranta, ca in foarte scurta vreme, pana in sfarsitul acestei luni, vor fi simtite toate acestea cum nu s-a intamplat pana in prezent.

                               Cele  9  Fericiri

     1.     Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este Imparatia Cerurilor;
2.     Fericiti cei ce plang , ca aceia se vor mangaia;
3.     Fericiti cei blanzi, ca aceia vor mosteni pamantul;
4. Fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate, ca aceia se vor satura;
5.     Fericiti cei milostivi, ca aceia se vor milui;
6.     Fericiti cei curati cu inima, ca aceia Il vor vedea pe Dumnezeu;
7.     Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema;
8. Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca a lor este Imparatia Cerurilor;
9.   Fericiti veti fi, cand din pricina Mea va vor ocari si va vor prigoni si mintind vor  zice tot cuvantul rau impotriva voastra. Bucurati -va si va veseliti, caci plata voastra multa este in ceruri.


                         Explicatia fericirilor

Prima fericire :   Sarac cu duhul = Smerit ; acestia se straduiesc sa scape de pacatul mandriei si sa ajunga la desavarsire;
A doua fericire :   Plansul este exteriorizarea sentimentelor noastre; Dumnezeu ii va rasplati pe cei care plang pentru adevar;
A treia fericire :    Mantuitorul recomanda blandetea ca pe o virtute de pret; la temelia oricarui adevar, pentru dobandirea fericirii vesnice, blandetea este piatra de temelie;
A patra fericire :   Cei care sunt blanzi si inseteaza de dreptate sunt adevaratii crestini care urmaresc infaptuirea dreptatii si a binelui; de aceasta “sete” si “foame” au dat dovada martirii si sfintii;
A cincea fericire :   Milostenia pe care ne-o cere Mantuitorul este o exteriorizare prin fapte a iubirii fata de aproapele, pe care suntem datori sa-l ajutam; rasplata pe care o vor primi cei milostivi este Imparatia Cerurilor;
A sasea fericire :      “Cei curati cu inima” sunt cei nevinovati si lipsiti de viclenie, iertatori, buni si rabdatori;
A saptea fericire :    Facatorii de pace sunt acei crestini care nu fac pacate grele si sunt impacati cu Dumnezeu si cu oamenii;
A opta fericire :       Mantuitorul ii rasplateste pe aceia care de-a lungul veacurilor sunt prigoniti pentru credinta lor; Imparatia Cerurilor este rasplata pentru ei;
A noua fericire :      Iisus Hristos ii face fericiti pe aceia care de-a lungul veacurilor implinesc poruncile sale, chiar suferind prigoniri.



       Fericirile alcatuiesc o adevarata scara a desavarsirii :
1.     smerenie;
2.     parere de rau, plans;
3.     blandete;
4.     dorinta de adevar;
5.     milostenie;
6.     nevinovatie;
7.     iertare;
8.     sfintenie;
9.     bucurie;


Sa fiti FERICITI!





23 de comentarii:

  1. Multumim!
    Am simtit energia Inaltului Inger Gabriel, in timp ce citeam.
    De abia astept toate bunatatile cerului, pregatite pentru noi toti

    RăspundețiȘtergere
  2. Va pup, doamna draga! Imi este dor de dumneavoastra! Nu am mai reusit sa ne vedem, am intrat prea tarziu pe mail ca sa vad invitatiile la cursuri :( Abea astept sa se reia cursul Codul Ingerilor in Bucuresti, iar de data asta sa ajung acolo cu Voia lui Dumnezeu!! Venind vorba de Arhanghelul Gabriel, chiar zile astea am tot folosit afirmatia cardului cu Arhanghelul Gabriel "Intreaga mea Fiinta transmite mesajul Iubiri, Fraternitatii si Libertatii". Va pupicesc, Doamne Ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Lorena! Cat priveste cursul te voi anunta prin e-mail.

      Ștergere
    2. Lorena,nu ma pupicesti si ....pe mine? Doamne...ajuta ! Cineva,de undeva unde n-ai sa poti afla.

      Ștergere
    3. Eeee, asta cu aflatul e relativa treaba. Deocamdata te afli inca intr-un comentariu in afara acestuia, pe acest articol.

      Ștergere
  3. Citind acest articol m-a dus cu gandul ca pe 3 martie a.c.cineva drag mie a fost
    plecat intr-o calatorie si mi-a povestit de o biserica circulara deosebita.
    De acolo mi-a adus 10 semne de carte cu cuvinte pilduitoare,iar eu la randul meu
    le transmit mai departe.
    1.Cand Dumnezeu este de partea noastra,se lupta pentru noi-Cel Atotputernic,ce a facut cerul si pamantul-cine si ce ne mai poate face vre-un rau?
    2.Ora ce vine,ziua ce vine apartin lui Dumnezeu,nu tie,Incredinteaza-i-le Lui SI VEI
    AFLA AJUTOR.
    3.Cand ti se naruie totuil,oamenii te dezamagesc-UNUL nute va dezamagi niciodata,
    ci te va iubi pana la capat:ISUS!
    4.Nu te baza pe puterile tale,pe bogatia ta-ele nu vor fi de ajuns.Bazeaza-te pe Dumnezeu pe bogatia Lui,pe puterea Lui;si vei vedea ca-ti vor fi de ajuns.
    5.Socoteste:ca ajutorul Domnului corespunde atotputerniciei sale si minuni si fapte mari include-atunci socotesti tu bine.
    6.Increde-te in Dumnezeu ca in TATAL tau cu toata convingerea:TATAL MEU stie totul,poate totul,face totul bine.Tatal meu este bun!Tatal meu ma iubeste.
    7.In bezna fricii sau a indoielii straluceste o limina.ISUS traieste si are pregatit pentru tine ajutorul si iesirea.
    8.Exista o putere mai mare decat puterea pacatului si a suferintei-puterea Biruitorului ISUS.Increde-te in biruinta Sa si vei fi ajutat.
    9.ISUS te iubeste in mod PERSONAL.Tot asa asteapta El dragostea ta PERSONALA fata de EL,ea aduce vietii tale ultima implinire.
    10.In ceasurile negre spune:Durerea mea are un sfarsit,urmeaza bucurie, si slava
    pentru vesnicie.In aceasta sta puterea ,care schimba durerea ta.
    Este vorba de Biserica in stanca din Helsinki si cuvintele pilduitoare sunt scrise in
    toate limbile.Si tot la Helsinki se gaseste un teatru in forma circulara cu un restaurant alaturi care se numeste "Happy Days"(zile fericite),locuri pentru vindecarea sufletului caci de asta este nevoie.Cand iti doresti ceva Cel de Sus iti creeaza portita,oportunitatea.
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate limbile ce se vorbesc pe acest Pamant sunt vreo 6.000......

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet pentru mesajul minunat si pentru efortul de a-l scrie. Voi copia si eu toate acele pilde. Ma adresez aici autorului primului comentariu.

      Cat il priveste pe al doilea, in care se face repede o corectie asupra expresiei "toate limbile", oglindeste cum sunt construiti unii oameni. Ei reusesc sa culega doar neghina dintr-un castron plin cu grau. Insa daca neghina este ce le place si ce le atrage atentia, atunci nu putem spune decat ca este mare probabilitatea ca la un moment dat, doar neghina sa primeasca...

      Ștergere
    3. Si tu ,ce primesti Ashtara? Blogul tau, seamana putin daca nu te superi cu un fel de... paravan.Mandria de a taia si spanzura, cum se mai spune, doar pt. ca esti "sefa blogului" aduce din pacate, satisfactii doar modeste.Eu unul/una m-as plictisi,mai ales ca sa nu uitam intervine rutina.Noua Era nu prea contine asa ceva. Ea ne va aduce ceva cu mult peste aceste sedinte spirituale, zici tu, si acestea vor parea doar copilarii.In fond ai liberul tau arbitru sa te amagesti, navigand cum ti-ai ales si in limita Universului ales.E minuscul Ashtara. Consideri ca ti-ajunge? Poate mai ai lectii restante ale vietii in trup fizic, si vrei absolvirea lor.Grabeste-te.Daca Evenimentul te prinde in stadiul asta, trebuie sa te multumesti doar cu atat. Oricum in viziunea ta e mult mai mult decat nimic. Restul dupa....

      Ștergere
    4. Ai vazut cum este articolul? Fericiti cei saraci cu duhul .... La tine bag seama ca trebuie sa o luam exact asa cum scrie. Mi-ar fi rusina sa dau altora lectii despre ascensiune cand iata ce comentarii poti face. Dar esti si tu in slujba cuiva si trebuie sa iti faci treaba pentru ca altfel poti fi eliminat. Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze. Asta iti doresc! Nu te mai trudi sa scrii ceva pentru ca iti pierzi timpul. Daca nu te semnezi nu inseamna catusi de putin ca nu te recunosc. Dupa cum sunt puse semnele de punctuatie, evident ...

      Ștergere
    5. In fond tu ,esti mai predispusa sa fii in slujba cuiva interesat dupa cum rezulta de analize grafologice, dar asta e doar un pas din ocupatia lor "celesta". Paravanul tau e suficient pentru a distrage atentia, si cum se cam doarme nu numai in post, (nu cel bisericesc nu e natura mea ) cu adevarat se iroseste timp liniar.Nu pot Ashtara, nu pot sa fac parte din trupa ta de "adoratori",e chiar greu sa te impaci cu gandul asta? Si daca as fi implicat in Ascensiune ce ar fi? Poti tu schimba asta? E dreptul meu Divin, si n-ai cum sa mi-l iei. Insa ,chiar faptul ca exist nu ti-l poti explica ,si voi fi mereu in ciuda celor care ma exclud.Sarac cu duhul? Cu ce esti tu mai bogata? Esti ,mai temeinic adancita in iluzie decat crezi.Desigur, aplaudacii nu-ti vor semnala nimic si ei sunt pe aproape. Nu scriu doar ca sa te intarat, si desi sunt mai batran spiritual decat tine, nu m-as imbata cu apa rece asa cum faci tu. Oare nu-i firesc? Si nu-i nici o truda, e perfecta relaxare.Daca te ostenesti prea mult sa-mi publici, analizeaza. Candva, imi vei da dreptate.Acum esti prea absorbita de "certitudinile" tale. Cum am mai spus,ai timp liniar suficient si daca sufletul tau nu se grabeste, fireste ca nu vei schimba nimic. Daca ma stii, la ce bun sa ma mai semnez? Eu cu tine dialoghez nu cu lingaii aia. Pe curand....

      Ștergere
    6. anonim 20:01 Omul 6d zis Dinu(cred).Daca oamenii de lumina arata in felul acesta,ma tem ca nu avem nici o sansa in viitorul apropiat.Mergi mai bine la casa ta(blog) unde minciuna si acceptarea a orice fara sa judeci,fara sa intrebi, pentru ca risti sa fii involuat.Sa acceptam tot pana o sa devenim legume.
      A fost o vreme cand am crezut ca vorbele frumoase arata oameni frumosi dar acum nu mai sunt atat de sigur.Trebuia sa invat si asta.Sunt vinovat de inocenta pana la prostie.
      Din pacate vad coruptie peste tot,si la cei "buni" si la cei"rai".Unii nici macar nu stiu,nu condamn in totalitate asta.
      Oameni buni daca este cineva cu adevarat vrednic sa poarte lumina,atunci sa o poarte daca nu..sa se dea la o parte.Sunt vremuri care se decide soarta omenirii.A ajuns lumea sa creada ca este evoluat cine are un computer si citeste tot felul de afirmatii de la unul de la altul.Mai bine tac.
      Respect Mihaela.Respect celor smeriti.Sa fim binecuvantati.
      Si daca nu te-am nimerit anonim imi cer scuze.Oricum ma doare ca iti vorbesc asa.dar nu imi dai de ales.
      marian

      Ștergere
    7. Nu am spus-o cu rautate(limbile ce se vorbesc pe-acest Pamant sunt vreo 6.000),doar am dorit sa atrag atentia sa nu se mai exagereze cu afirmatii care nu se sustin in realitate si sunt evident neadevarate.Toti gresim,toti judecam pe ceilalti-oricat de mult ne-am impune sa n-o facem-rautatea,invidia,lacomia si multe altele exista in noi,ne-am nascut cu ele si cred ca este foarte greu,daca nu cumva imposibil sa le reprimam sau sa le eliminam...Si mai cred ca,asa cum in mod sigur,ura,rautatea,lacomia,hotia,minciuna si multe altele au dus la distrugerea celorlalte lumi dinaintea noastra(unii spun ca ar fi fost 5,altii 4),tot aceste "rele" de care nu putem scapa vor duce,din nou la distrugerea si acestei lumi.mai devreme sau mai tarziu...Priviti in jurul vostru si in voi insiva cu onestitate,realist si sincer si-mi veti da dreptate...Toate cele bune si pace tuturor...

      Ștergere
    8. Raspuns la comentariul de la ora 21:42.

      Eu as veni cu alta urare. Pe niciodata... Chiar nu mi-as dori sa ma insotesc cu astfel de oameni. Eu ti-am mai spus tie candva. Esti inconjurat de zumzuloci. Daca nu as sti ce entitati aiurea se misca pe langa noi in aceste timpuri, as spune ca esti realmente dus cu capul. In astral apari ca un ciorchine de struguri.

      Sa vii sa te bagi in viata omului cu tavalugul, sa te iei de el fara sa iti fi zis: "Da-te mai incolo", sa vii cu niste comentarii total aiurea care nu au nici o legatura cu subiectul articolului, acestea toate sunt comportamente de om nenormal la cap. Sa te mai consideram si mare personalitate de lumina deja ne ceri prea mult crede-ma.

      Iti spun pe sleau. Ai ajuns sa imi provoci greata si crede-ma ca trebuie sa intinda cineva tare de tot coarda ca sa ma aduca pe acest fagas. Din acest motiv am decis sa nu mai deschid usa energiei tale, sub nici o forma.

      Vezi ca cine arata cu un deget inainte, tine intoarse catre el alte 3. Daca iti este prea greu sa iti imaginezi fa exercitiul si iti dai seama chiar si de ai fi cel mai mare prost. Ce sa iti mai vorbesc de pilda cu barna si cu paiul? E pierdere de vreme ...

      Ștergere
    9. Pentru aceeasi persoana care a scris la ora 21:42.

      Nu te mai obosi sa scrii la comentarii pentru ca nu mai public absolut nimic.
      Nici macar eu nu am citit mai mult decat primul rand din fiecare comentariu si le-am sters definitiv. Inca o data iti spun ca imi provoci o greata teribila si nu am nici un motiv sa accept aceste energii doar pentru ca asa vrei tu.

      Du-te si cauta-ti mocirla de care ai nevoie sa te scalzi in alta parte. Aici nu ai nici o sansa sa o gasesti.

      Ștergere
  4. Multumim frumos..ma refer la plural pt ca sunt convinsa , ca vorbesc in numele tuturor celor care au fost prezenti la curs la Mangalia. A fost o placere sa te cunoastem iar de curs nici nu mai vorbim...o experienta de neuitat si o imbogatire sufleteasca extraordinara. iti multumin si te iubim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie intr-un ceas bun ! Un vis ce va deveni realitate in scurt timp !Lumina ,pacea si intelepciunea lui Dumnezeu sa va umple mintea si sufletele ! Cu drag, Clarisa http://www.youtube.com/watch?v=SCgNVGLu6hU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din suflet draga Clarisa. Foarte frumos filmulet ai facut. Merge direct la inima. Te felicit!

      Ștergere
  6. Multumesc mult pentru acest raspunsAm luat 10.ASOWME

    RăspundețiȘtergere