miercuri, 5 februarie 2014

ZAMOLXE, GHINDA SI STEJARUL


ZAMOLXE, GHINDA SI STEJARUL

Dragii mei,

Vin in acest articol cu completarea ca acel cerc de minim 21 de persoane, despre care am scris in luna decembrie, ca si metoda de programare a corpului psihic, se numea la daci „Cercul Focului Viu”.
Era la acea vreme un ritual ce se practica in mod intensiv, in special in timpurile lui Zamolxe, menit sa aduca putere si protectie poporului dac.
Nu se facea insa asa simplu, precum l-am practicat noi. Atunci se folosea un element suplimentar: ghinda de stejar.
Fiecare dintre cei participanti la ritual tinea in una din maini o ghinda. Aceasta se incarca intr-un fel cu toata energia si puterea cercului. Ulterior, fiecare participant mergea acasa si planta ghinda. Din ea incepea sa creasca un stejar. Daca din familia respectiva cineva pleca la razboi, cei de acasa, cand si cand imbratisau stejarul. In acest fel capacitatile paranormale cum le consideram noi azi si telepatice se activau, iar ei puteau lua foarte usor legatura cu cel plecat la razboi, trimitandu-i in acelasi timp puterea si protectia stejarului.
Cred ca nu este intamplator ca aceasta practica ne-a fost dezvaluita de catre domnul Manu Stejar. Fata de numele de familie nu cred ca mai avem de facut vreun comentariu. Fata de numele mic, sa nu uitam ca la hindusi, Manu este considerat fiul lui Brahma si este un fel de Adam la noi.
Domnul Manu Stejar sustine in acest week-end un curs de psihometrie in care se va explica in ce fel ne putem calibra constiinta, utilizand numerele si formele de geometrie sacra, astfel incat sa ne putem ridca la standardele cele mai inalte cu putinta din acest punct de vedere, curs anuntat in luna ianuarie pe acest blog. Dansul are intentia de a face cate un cerc de foc viu in fiecare dintre cele doua zile, cu ghinde de stejar, exact asa cum se facea odata.
Ar fi extraordinar sa putem fi cati mai multi prezenti.
Cat priveste banii pentru curs, va asigur ca merita efortul sa ii procuram pentru a-l urma. Eu nu inteleg nici acum de ce se arunca tot omul la ce este scump, iar ce este ieftin este plasat din start la capitolul „joasa calitate”. Stiu ca cei ce sunt specialisti in marketing au o explicatie pentru asta, este chestiune de psihologie umana, la fel cum in loc de 4 lei, spun ca un produs costa 3,99 lei. Dar totusi, aceasta este o viziune gresita, o pacaleala, iar daca alegem sa ne lasam pacaliti ramane strict la latitudinea noastra. Oamenii fac tot ce le sta in putere sa faca rost de niste sute de euro ca sa mearga la un curs, gandind fara exceptie in felul urmator: „De atatia bani sigur plec de acolo cu un miracol”. Exista cazuri cand se mai intampla si asta dar in general, ei pleaca dezamagiti si cu parere de rau pentru banii cheltuiti. In acelasi timp, pot ajunge la un curs ce costa foarte putin si pleaca de acolo considerand insusi faptul ca le-au fost condusi pasii catre acel curs, ca fiind un miracol. Asta se intampla pentru ca sunt putini cei care inainte de a lua decizia daca sa urmeze un curs sau nu, scump sau ieftin, fac o rugaciune si cer de la Divinitate ghidare, claritate si discernamant, in privinta a cum ar fi mai indicat pentru el sa procedeze in acel caz.
De aceea va indic oameni buni sa fiti atenti la „pe afara vopsit gardul si’nauntru leopardul”.


Toate cele bune!

2 comentarii:

  1. descarcati GRATUIT cele 4 zamolxiade la www.babelink.us
    sau cereti'le tot gratuit la
    cristiansaileanu@live.com

    RăspundețiȘtergere