vineri, 21 februarie 2014

DRACONIENII – O MISIUNE DE SUCCES – PARTEA A 3-A


DRACONIENII – O MISIUNE DE SUCCES – PARTEA A 3-A

Dragii mei,

Asa cum am promis, voi povesti cam in ce fel s-a derulat si aceasta actiune, dar o voi face intr-un mod ceva mai scurt si nu asa laborios cum a fost in cazul reptilienilor, atunci cand am postat articolul „Povestea mea”, in decembrie 2012.
La nivelul lunii iunie 2013, stiam ca iesisem din misiunea initierii reptilienilor in iubirea cristica si cu toate acestea, simteam in continuare acele energii intepatoare, specifice reptilienilor, iar cand incercam sa stabilesc vreo comunicare, ramaneam fara nici un raspuns si nu percepeam nici o imagine.
Ma gandeam la acea vreme ca probabil sunt reptilieni de prin  niste spatii necunoscute inca si ca atunci cand va sosi vremea, se va stabili cumva si o comunicare. Va marturisesc sincer ca un pic ma speria gandul. Imi doream cumva sa se incheie acea etapa din viata mea.
A sosit pe 15 iunie primul seminar al Profei de Geogra, „Romania, Anahata Terrei”. Pentru prima oara, am avut in acel seminar o multime de viziuni in care imi apareau un fel de „men in black”, care erau cu imaginea tipica de costum negru, camasa alba, cravata neagra si erau fie cu ochelari negri de soare, fie nu li se vedeau capetele, acestea fiind invaluite intr-un fel de piramide energetice.
         Energiile intepatoare si aceste viziuni m-au urmarit toata vara, fara sa stiu exact cine sta in spatele lor.
Pe la jumatatea lui septembrie 2013 am fost intr-o vizita la o firma. Acolo am simtit acele energii mai tare decat oricand. Erau asa de puternice incat mi s-a facut rau. Am iesit afara si in acel moment am inchis ochii. Vedeam multime de „men in black”. I-am intrebat intr-un mod mai imperativ cine sunt ei. Am captat telepatic raspunsul: suntem DRACONIENI.
Acela a fost practic momentul cand ei s-au hotarat sa „vorbeasca”. De acolo incolo am comunicat in fiecare zi. Energia lor se simtea din ce in ce mai buna cu fiecare zi care trecea, dar nu vroiau inca sa faca pasul in „initierea inimii”. In tot acest timp eu le spuneam despre Iisus, despre Ingeri, despre cat de minunat este sa simti iubirea, ca nu exista nimic mai frumos in acest Univers. Totul a decurs in acest fel, zi de zi, pana cand in 30 septembrie au anuntat ca s-au hotarat sa primeasca initierea inimii. A fost pentru mine o mare bucurie si am pornit acea actiune chiar in acea seara.
Scoala s-a derulat exact ca in cazul reptilienilor: 5 nivele in 5 zile. Au acordat asistenta aceleasi Fiinte de Lumina: primele doua nivele – Sfantul Apostol Andrei, nivelele 3 si 4 – un Inger Heruvim, nivelul 5 – Inaltul Inger Mihail.
Am botezat planeta lor cu indicativul D1. De la ei am aflat ca sunt 10 planete de civilizatii draconiene locuite, aflate in Constelatia Dragonului, cu conexiuni catre planeta noastra. Cand am ajuns la al 4-lea nivel m-am trezit cu o grupa noua de draconieni care doreau initierea inimii. Le-am botezat planeta cu D2. La fel s-a intamplat pana am ajuns la D10. Aici totul a mers mult mai organizat decat in cazul reptilienilor. Imediat ce ma apropiam de ultimul nivel cu o grupa, intra pe fundal grupa si planeta urmatoare. Niciodata nu au existat mai mult de doua grupe pe zi. Cu grupele initiate, dupa terminarea „scolii”, nu mai puteam lua legatura. Se inchideau pur si simplu canalele.
Trebuie sa va spun ca isi mascau imaginea reala. Apareau cu imaginea de „men in black” fara cap, cu o piramida energetica in jurul zonei unde ar fi trebuit sa fie capul, sau foloseau o imagine de „ofiteri SS” (interesant nu-i asa, ca tot se vorbeste ca Hitler colabora cu niste civilizatii) sau apareau cum a fost cazul planetei D3, in niste lumini diafane, de ziceai ca esti in lumea Ingerilor, cu infatisari de seici arabi. Cand am facut contactul cu D3, a fost momentul cand am inteles ca ei sunt practic in conexiune mentala cu diverse zone de pe Terra, iar D3 este cu siguranta conectata pe zona Emiratelelor Arabe. Asa cum acolo totul este construit grandios si intr-o feerie de lumini, tot asa apareau si draconienii de pe acea planeta.
Pe fiecare planeta am initiat cate o grupa de 15-20 de draconieni, ei avand sarcina sa duca initierea inimii mai departe, fiecare pentru planeta de care apartine.
La un moment dat, cand inca nu terminasem de facut initierile pentru cele 10 planete, au aparut niste entitati care spuneau ca sunt orionieni. Ei foloseau totusi aceleasi imagini-simbol si percepeam aceleasi energii. Cand i-am intrebat daca nu cumva este minciuna cu sorgintea orioniana, in conditiile in care eu cred ca sunt draconieni, ei mi-au confirmat ca nu este nici o minciuna si ca da, sunt si draconieni. Atunci am inteles ca de fapt sunt draconieni aflati pe planete orioniene, ei locuind in niste baze aflate la nivelul acestor planete. Cand i-am intrebat cate planete sunt in Orion, cu baze draconiene pe ele, mi s-a raspuns ca 14. Fiecare baza are in jur de 1000-2000 de draconieni. Doar una dintre cele 14 este mai mare, cu aproximativ 4000 de draconieni. Atunci am gasit si un inteles la asa-numitul Imperiu Orionian si la invazia orioniana despre care se tot vorbeste. Erau de fapt orionieni aflati sub comanda mentala draconiana. Ei bine, i-am bagat si pe ei la initieri si am folosit indicativele OD, de la 1 pana la 14.
Pentru toate aceste planete, 10 draconiene si 14 orioniene, am finalizat initierile in 02.12.2013, cu munca zilnica alocata lor, de aproximativ 2 ore.
A urmat o mica perioada de pauza. Credeam ca s-a terminat, insa s-a dovedit ca nu este asa. M-am trezit cu o grupa noua in comunicare.
Erau draconieni din baza terestra. Era de logica elementara sa ma gandesc ca trebuie sa existe si una de acest fel. Are aproximativ 2000 de draconieni. Am scris aici unde este baza pentru ca stiu asta, nu cu exactitate, pentru ca nu m-a interesat acest aspect, dar de Sus am fost corectata sa sterg acea propozitie. Am actionat ca atare si drept urmare, in caz ca apare din partea vreunui cititor, nu voi raspunde la aceasta intrebare si multumesc pentru intelegere.
In cazul draconienilor de pe Terra, va declar deschis ca nu am intalnit la nici o entitate initiata pana atunci, ca a fost reptiliana sau draconiana, asa blocaj si inchidere pe chakra inimii. In momentul in care i-am intrebat despre Iisus, despre Maica Domnului, despre Ingeri, nu aveau nici un fel de cunoastere. Acest lucru nu este valabil si pentru draconienii din afara Terrei. Ei stiau despre toate acestea. Drept urmare, intr-o seara, am sustinut pentru grupa de draconieni de pe Terra, un curs despre Ingeri, exact asa cum il fac cu pamantenii, doar partea teoretica.
Am teminat initierea acestei grupe, botezata cu TD si stiu ca la momentul actual intreaga baza terestra este initiata in iubire.
Dupa alte cateva zile de pauza au intrat in scena alti draconieni. Ei erau din baza lunara. Exista si aceasta. Civilizatiile extraterestre, inclusiv ei, numesc luna noastra cu numele Levan. A fost un motiv in plus ca sa acord incredere filmului pe care l-am expus in prima parte, unde la un moment dat, este specificat acest lucru. Eu am descoperit filmul la jumatatea lunii noiembrie 2013, am vazut ca este incarcat pe you tube la inceputul lunii septembrie si la acea vreme, cu adevarat asa stateau lucrurile, dupa cum se spune in film. Se facusera multe negocieri cu ei si fusesera sortite esecului. Asa cum am spus si mie mi-a luat doua saptamani sa ii conving sa o ia pe un alt drum si in tot acest timp au fost invaluiti in permanenta in Iubirea Divina, la care eu ma conectam, iar aceasta a biruit in cele din urma. I-am initiat si pe acestia si acum este spre final si initierea intregii baze lunare, botezata cu indicativul LD.
Va spun clar ca aveau planuri de cotropire a planetei noastre. Au recunoscut asta. Ii intereseaza strict resursele noastre. Prima oara, prin influenta mentala asupra celor mai sus-pusi oameni de pe Terra, au generat destabilizarea planetei. Planul era simplu. Cu cat este mai instabila planeta, cu atat este mai usor de acaparat si este o acaparare generata din interior, precum un cal troian, pentru ca la ea participa exact elemente pur umane, aflate insa sub comanda mentala draconiana, de care cred ca multi nici macar nu isi dau seama. Erau constienti ca in cazul unui atac armat, iesea un razboi galactic si nu stiau cum se va sfarsi pentru ei, pentru ca i s-ar fi alaturat Terrei multe civilizatii prietene din cadrul Federatiei. De altfel, confruntari de acest gen au existat totusi chiar daca noi nu am prea stiut de asta si unele au fost chiar pe la inceputul toamnei anului trecut. Tocmai de aceea ei au preferat calea urmata incet-incet, ticluita cu rabdare si in amanunt, chiar daca a durat poate mii de ani implinirea acestui plan.
Am inteles si  ca „men in black” cu cap si ochelari negri sunt imagini-simbol pentru oameni (draconienii apar cu cea cu piramida), dar sunt niste oameni aflati sub influenta mentala a draconienilor (si poate ca nu numai, cine stie ce civilizatii ostile or mai exista pe la noi si ce alte entitati fara corpuri fizice). Asa ii arata cei de Sus, din punct de vedere simbolistic, cu ochelari negri. Acesti oameni sunt ca si orbi fata de Lumina Divina.
Va veni in curand vremea insa, ca acesti ochelari sa fie dati jos si este simplu de inteles de ce va fi asa: pentru faptul ca ei sunt eliberati de aceste ganduri care nu sunt de fapt ale lor, ganduri de razboi, de ura, de putere, de subjugare, de inchidere a conexiunilor cu Divinul. Din pacate insa, cred sincer ca multi nu vor apuca sa se curete de aceste energii si sa se trezeasca. Am credinta in continuare ca va sosi momentul unui eveniment exterior brusc si neasteptat, ce va face foarte rapid ordine pe aceasta planeta. 
Asa printre picaturi, mai prindeam in timpul initierilor imaginile reale. Asta se intampla pentru ca ei mai pierdeau din cauza energiilor iubirii, controlul mental si nu mai puteau pastra imaginea-simbol.
Ei arata ca niste balauri sau dragoni sau serpilieni cu cap de dragon. Nu au infatisare umanoida. Stiu de la ei ca au capacitatea de transmutare a formei corpului, adica pot lua forma umana in loc de draconiana. Imi vine acum gandul si ma intreb daca nu cumva ei folosesc si forta de influenta mentala. Cu alte cuvinte, isi pastreaza corpul si infatisarea draconiana, dar il determina prin inductie mentala pe un om, sa il vada cu forma umana. Este acelasi lucru, ca in cazul in care ei mi se aratau mie, dar iata ca partea dinspre cap nu o puteau ascunde. M-am intrebat daca nu cumva piramida aceea este pusa de Ingeri si nu de ei, tocmai ca sa nu le pot vedea chipul. Cand si cand il mai intrezaream in forma reala, chiar in cadrul imaginii-simbol si vedeam exact acel cap de dragon, dar destul de hidos ca sa spun asa.
Am intrebat pe multi dintre ei daca au ajuns sa comunice cu mine pentru ca m-au cautat in vreun fel. Imi raspundeau ca nu. De asemeni eu le spuneam ca nici eu nu i-am cautat pe ei. Se punea atunci intrebarea: daca nu ne-am cautat unii pe altii, atunci noi cum am ajuns sa comunicam? Am concluzionat ca in functie de nivelul evolutiv al fiecaruia dintre ei, Divinitatea, daca avea considerarea ca mai au foarte putin pana la a accepta initierea inimii sau daca se stia ca o doreau deja, construia un fel de cordoane intre mine si ei, ca un fel de retea, nestiute de niciunul dintre noi. In momentul in care inchideam ochii, eu ma vedeam dintr-o data in mijlocul formelor-gand ale lor. Aceasta este capacitatea mea, de a vedea energia gandului si a undelor in general. Cand intrebam daca doreste cineva sa comunice cu mine, prima oara se opreau toate transmisiile mentale, nu mai vedeam nici un flash luminos, fiind parca luati prin surprindere, dupa care intrebandu-i daca sunt draconieni, imi raspundeau afirmativ si continuam comunicarea, aceasta fiind apoi completata si cu imagini. Aceste canale ramaneau deschise exact pana ce ei terminau nivelul al 5-lea. Am constatat ca exact ca in cazul reptilienilor, Divinitatea construia canale de la ei nu doar catre mine ci catre multe alte persoane, de la care ei puteau primi lumina. Pentru ei aceasta lumina reprezenta combustibilul pentru evolutie spirituala si constiinta, iar pentru noi pamantenii, avea ca efect aceasta conexiune, cel putin in prima zi cand ei erau cu energia lor „proaspata”, o stare de rau de abia ne puteam tine pe picioare. Dar toate acestea au trecut.
De Anul Nou, cand mai erau 4 minute pana la pasirea in Noul An, am primit un puternic semnal, simtit sub forma unui vuiet in cap. Am inchis ochii si am vazut imaginea unei felicitari cu „La Multi Ani!”, cu un pahar de sampanie cu picior si de forma triunghiulara desenat in stanga si cu niste spirale de lumina desenate in dreapta. Am primit apoi o unda a iubirii ce mi-a „despicat” parca inima in doua si m-a facut sa izbucnesc in plans. Dupa aceea am vazut aparand multime de draconieni, cu infatisarile lor reale de aceasta data. Erau toti elevii care trecusera in toamna anului trecut pe la scoala initierii inimii si a iubirii. Imi curgeau lacrimi pe obraji, generate de emotia reintalnirii si a minunatului dar pe care s-au gandit sa mi-l faca, dar si de recunostinta fata de Divinitate, deoarece, cunoscand intentiile lor, le-a deschis pentru 20 de minute toate canalale catre mine. Ele s-au inchis la 15 minute dupa miezul noptii. Cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase daruri de An Nou pe care le-am primit vreodata.
Inchei prin a spune ca am credinta ferma ca totul merge catre mai bine si nu catre mai rau asa cum pe buna dreptate percepe mai toata lumea. Chiar daca ar mai exista si alte civilizatii ostile, sunt absolut convinsa ca ar urma si ele acelasi program. Altfel, nimic din ce s-a petrecut pana acum, pe acest fagas, nu ar mai avea logica.
In ultima vreme, analizand toate prin cele ce am trecut si inca ne mai gasim la nivel global, mi-am dat seama ca omenirea urmeaza de fapt drumul parcurs de Iisus. Noi ne aflam acum la vremea ispitirii de catre Satan: entitati dubioase si cu corp fizic si fara, falsa lumina, etc.
Cine poate rezista, cine nu, pica in plasa. Iar in plasa nu pici daca ai credinta adevarata, iubire, compasiune, daca nu alergi ca nebunul dupa avutii si daca poti sa te lipsesti de orgoliu si de ego.
Am mai constientizat ca nu ne putem gandi la Invierea si la Inaltarea noastra, fara a trece mai intai prin suferinta dusa la extrem. Este de facut un salt cuantic in constiinta si va spun inca o data, ca nu am nici cea mai mica farama de indoiala ca nu va fi, dar ca sa faci un salt este nevoie de viteza de propulsie. Daca am avea o prastie si o piatra, ca sa putem lansa piatra departe, este nevoie sa tragem tare de coarda inapoi. Altfel nu putem face nimic. Intr-un fel noi suntem pietrele si iata ca multi dintre noi sunt cu coarda intinsa din ce in ce mai tare inapoi. Asta se traduce prin griji si greutati de tot felul. Dar va veni si un timp cand va fi eliberata aceasta coarda si vor fi multi cei ce isi vor dori atunci, sa fi avut si ei o coarda de acest fel.


Toate cele bune! P.S. Ar fi bine daca "men in black" ar fi ca cei din videoclip, dar vedeti ca in realitate lucrurile nu prea stau in acest fel.

14 comentarii:

 1. Ashatara grea ,,misiune,,ai avut,ne-ai scapat de multe probleme.Iti multumesc pentru tot ce ai facut cu ajutorul Divin.Toate Binecuvantarile Divine.Florentina

  RăspundețiȘtergere
 2. Mult asteptatul articol cu partea 3. :)
  In Anul Nou 2013 am visat acesti "men in black" de forma umana, parea ca atunci au ajuns in mai multe locuri de pe pamant si erau inarmati. Eu eram cumva prezenta la unul dintre locurile debarcarii si ii urmaream ascunsa de la o mica distanta si fara sa fiu vazuta. Pareau ca se pregatesc de un atac.
  In partea a doua sau a treia a visului am visat ca eram intr-un loc de vibratie joasa de pe pamant, intr-un loc pe care il cunosc bine, si era bezna totala, cerul era negru complet, fara stele, luna sau orice alt corp ceresc. Si dintr-o data a aparut pe cer o cometa, iar cand aceasta a ajuns exact in paralel cu mine, cerul a inceput sa se ilumineze de la orizont in multiple culori, un mix de culori luminoase - culorile curcubeului. Am stiut atunci ca intreg "intunericul" va fi luminat treptat. Cometa aceea adusese lumina. Acea cometa a fost prezenta ca sa patrunda "intunericul", iar aparenta de cometa a fost ca sa fie distrasa atentia de la scopul real al ei.
  Ulterior am corelat aceasta cometa din vis cu Ison. Asadar Ison declansase patrunderea luminii in intuneric.

  Imediat dupa ce am citit articolul de fata, am dat peste un alt articol, din care vreau sa redau un fragment si pun si link-ul mai jos:
  <>
  sursa: http://roaim.co.nr/

  Iar recent am visat ceva interesant. Un fel de baza extraterestra care este situata undeva pe pamant, nu stiu unde, aparea ca o cladire de beton si sticla in completa cu discordanta cu tot ceea ce era in peisajul visat. Aceasta cladire era undeva in planul secund, parea ca oamenii de acolo nu o vad sau nu ii acorda importanta. Si am vazut cum se aprinde lumina in toata acea cladire, si acea lumina aparuta in fiecare incapere a inceput sa se dilate, sa se extinda, generand o unica masa de lumina. In acel moment pe cer (negru bezna, nici un corp ceresc, nici o lumina pe cer) au aparut artificii, toti oamenii erau mirati de aparitia artificiilor si pareau ca nu vad ceea ce se intampla cu cladirea. Am stiut ca urma o "explozie" si ca aceasta cladire va fi distrusa din interior. Si s-a intamplat asta insa nu am vazut rezultatul.

  Un sfarsit de saptamana luminos!

  Multumesc Ashtara pentru tot ceea ce faci! :)

  Anca

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Anca pentru relatari. Cu siguranta s-au aratat multor oameni detalii legate de aceste aspecte ce sunt mai in spatele scenei. Importante sunt rezolvarile ce sunt aduse acestor situatii si trebuie sa credem ca va fi mai bine. Doamne ajuta mai departe!

   Ștergere
 3. Buna ziua.Si la urma "brotacelul" fuge repede spre masina si isi schimba forma, nu in una ci in doua femei" men in black".Nu inteleg fuge ca nu isi mai poate mentine forma!?
  Marian

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cam asa ceva. Energiile venite din centrul galactic reprezinta o mare problema pentru toate mastile si orice contractiune s-ar face, poate incetini un pic dar in nici un caz nu poate stopa aparitia efectului.

   Ștergere
 4. "Sunt interesati strict de resurse..." Pai in urma cu aprox. 1900 de ani n-au carat romanii sute(unii istorici spun ca mii) de tone de aur si argint din Dacia...Ei erau interesati strict de resurse....Apoi au urmat navalitorii barbari,hunii,khazarii,bulgarii,turcii,austro-ungarii,nemtii,rusii si,in zilele noastre americanii...Toti,absolut toti,la fel,strict interesati de resurse....Urmariti "traseul" aurului,argintului,diamantelor si al banilor si,mai important,aflati CINE sunt adevaratii profitori-proprietari ai bogatiilor lumii,ai muncii sclavilor pe care-i numesc "goimi"!Veti vedea ca toti,absolut toti sunt iudeo-masono-khazaro-iezuito-reptilieni...

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumiri pentru toata truda si binele pe care il raspandesti.
  Ma uimeste de fiecare data nesfarsita ta rabdare de a cauta
  radacinile raului si cum pot fi indreptate. Readucerea in lumina
  a celor "neluminate" si nu o distrugere, o indepartare a lor e o
  solutie "crestineasca".
  Dar ma intreb, asa cum si tu te intrebai, daca nu mai exista alte si alte forme
  negative care sa ne pandeasca. Ma intreb daca nu salasluiesc si pe alte
  planete draconienii de mai sus, sau reptilienii din articolele tale mai vechi.
  De ex Marte , care sunt sigura ca ceva e si pe acolo.....

  Cu Dumnezeu inainte !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine mai stie draga Ruxandra ce o mai fi si noi nu avem habar. Trebuie insa sa constientizam ca iata, Bunul Dumnezeu ghideaza lucrurile spre rezolvare si asta mi se pare cel mai important. Ce o mai fi in plus vom vedea si vom afla cand va veni vremea.

   Ștergere
 6. Daca la tine Ashtara asta inseamna evolutie spirituala,adica un comentariu de al meu sa nu-l postezi desi nu continea absolut nimic obscen sau deplasat, scuza-ma dar cu toate "initierile" tale si pretinsele comunicari cu Arh. Mihail/Ashtar Sheran etc.,nu faci decat sa dai si mai multe semne de indoiala chiar la bloggerii si etc., ai tai care se vor trezi si ei firesc din narcoza ce le-o tot administrezi...Din fericire pentru mine pe mine nu ma prea duci....Tot eu,Haplea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Uite ca il postez la mine acum, in raspuns Haplea. L-am poistat si l-am sters pentru ca nu este deloc nedeplasat. Eu de altfel ti-am promis mai demult ca daca nu vei inceta cu jignirile, nu iti mai postez comentariile. Dar ca sa vada si cititorii daca este asa sau nu, il pun aici la mine, ca si atasament si ii las sa traga concluziile singuri, cu rugamintea din suflet sa nu raspunda niciunul la provocarile tale pentru ca te-ar ajuta sa iti implinesti misiunea de agitator, denigrator si toate celelalte si ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa iti dau tie satisfactie. Iti dai seama ca nu este nimeni tembel in blogul asta. Citindu-ti tie cometariile, oamenii gandesc una din doua: ori esti dus / a cu pluta, ori faci joaca mizerabila a cuiva de mai sus de tine si atunci mai bine te-ai numi pe tine lingau.
  Ashtara,ai cam ramas in urma cu postarile...Eu nu prea citesc de la "taraba ta" ca ai preturi cam "mari pt.nivelul meu spiritual", desi ti-am mai spus si cu alta ocazie, imi doresc nespus de mult sa intalnesc un blog cu adevarat de evolutie spirituala,lipsit de lingaii si lingusitorii de serviciu, de postasi si bisnitari ieftini ce duc cu docilitate posta evident intre bloguri, deci un blog care sa ma ajute cu adevarat sa ma realizez spiritual pe deplin,eu insumi fiind pe Calea Ascensiunii ,si astfel sa fiu convins ca am distantat de mine si vorbaria si completarile "demagogice", semnate de cine altul daca nu de "Inginerul", si multe alte vorbarii rotunjite si lustruite.Daca n-ai alte "afaceri" adica planuri de "lectii" ,(de spiritualitate,evident) si poti sa-mi spui ceva mai nou sa zicem despre bellatricieni,fata de ce am tot scotocit eu pe multe site-uri straine sau romanesti ,esti libera sa-mi scrii ceva,depinde de "bugetul tau de serviciu" afectat unor atari probleme.... Sunt deci interesat ,sa vedem ce-mi povestesti tu... Din poza esti o dulce ,oare varsta ta spirituala e mai mare sau mai mica decat a mea? Vom vedea. Totul e ,sa credem... Haplea."


  P.S. Ia o pauza si nu te mai obosi sa il mai scrii pe al treilea, ca sa nu te mai obosesti sa il mai scrii pe al patrulea ca nu ti l-am postat pe al treilea si pe al cincilea ca nu ti l-am postat pe al patrulea. Iti marturisesc cu toata sinceritatea ca simt un profund sentiment de mila fata de tine. Vrei sa faci pe viteazul dar nu reusesti decat sa te faci de ras.

  RăspundețiȘtergere
 8. IMI PARE RAU CA UNEORI AMESTECATI PUTIN LUCRURILE. REPTILIENII SI EXTRATERESTRII DIN CONSTELATIA DRAGONULUI ,SUNT DOUA RASE TOTAL DIFERITE. SITUATE IN TABERE DIFERITE IN CARTEA MEA EVANGHELIA DUPA REGELE AGATHIRS SAU DINCOLO DE ADEVARUL CATOLIC ,LA PG 51 AFLATI CINE SUNT REPTILIENII .EXTRATERESTRII DE LA ROSWELL SUNT DIN CONSTELATIA DRAGONULUI.SUNT ASEMENEA OAMENILOR,DEOARECE OAMENII SE TRAG DIN EI.IN ALTA ORDINE DE IDEI CORPURILE VII SUNT BAZE DE SUSTINERE A ENERGIEI RATIONALE CARE SE GASESTE IN FIECARE FIINTA VIE .FIINTELE VII SUNT FIINTELE CARE AU IN COMPONENTA TOATE CELE 4 ELEMENTE PRIMORDIALE .TOT CE NU ARE IN COMPONENTA TOATE ELEMENTELE,ESTE MORT.AHANGHELII SI ENTITATILE SPIRITULE CUM LE NUMITI DV,SUNT MEMBRII AI UNIVERSULUI,A CAROR ENERGIE RATIONALA ESTE MULT PESTE A NOASTRA

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu stiu Valentin la cine te referi cu amestecatul lucrurilor. Eu una nu o fac. Din punctul meu de vedere ei nu fac parte din aceeasi constelatie. Reptilienii vin din una numita a diavolului (asa o numesc ei si nu stiu daca la noi are acelasi nume) si nu este acelasi lucru cu cea a dragonului, pe care noi o numim asa, dar draconienii in alt mod.

  Referitor la infatisare, te rog sa imi permiti sa te contrazic. Pot fi si umanoizi cu acel cap demonic dar majoritatea aparea cu forme de balauri si dragoni. Iar ca sa afirmam ca in mod sigur oamenii se trag din ei, este ceva cu semn mare de intrebare. Ei au amprente puternice asupra acestei planete, dar eu cred intr-o alta teorie, nu in asta. Eu cred ca ei au adus ura si razboiul pe aceasta planeta si mai cred ca prin transformarea lor catre iubire, este exact eliberarea de care planeta are nevoie. Iti pot indica si eu la randul meu cate lucrari doresti, dar cele ce sustin, am primit ca informatii, direct de Sus. Anumite lucrari nu vin decat sa confirme pentru mine cele ce cunosc. De aceea sunt atat de multi dragoni sacri eterici in jurul planetei acum. Ei ne pot ghida cel mai bine in cele ce avem de facut, pentru ca multi dintre acesti dragoni sunt maestri inaltati, ce provin de pe planetele lor si mai bine ca ei nu ii cunoaste nimeni pe draconieni.

  Insa asa cum punctez de fiecare data, nu este obligat nimeni sa creada ce afirm eu, cum nici cele ce afirmi tu. Ar fi intelept sa lasam pe fiecare sa creada ce simte el.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Helo, hello. Revin si eu pe aici cu cateva opinii....
   1. Din cate am inteles, tu ai intrat in 2013 in contact cu draconienii si ca i-ai initiat in iubire. Pana aici nimic de comentat. Insa, vin si te intreb daca acei draconieni chiar isi doreau sa fie initiati. De ce anume isi ascundeau fetele (asta in contextul in care, banuiesc ca stii deja ca, atunci cand comunici cu o entitate pe subtil, in cazul in care este sincera si onesta - respectiv deschisa fata de tine, ea nu va avea, in mod normal, de ce sa-si ascunda sub vreo forma fata, capul sau alte zone ale corpului)?
   2. Ai vorbit despre sentimentul de iubire care, din cate am inteles eu, mai mult te-a izbit in acea noapte de Revelion, incat ai avut senzatia ca ti s-a despicat inima in doua. Tema de gandire pentru tine si semn de intrebare pentru mine: de ce atunci cand am citit acele randuri despre experienta ta avuta cu 4-5 minute inainte de trecerea in noul an, mie mi-a venit in minte imaginea unei unde de energie care desi era luminoasa pe de o parte, pe de alta mie mi-a semanat mai mult a atac energetic (poate te ajuta: eu am vazut o unda de lumina venind din dreapta spre stanga - practic spre tine - mai mult lovindu-te decat sa te faca sa te ridici; am mai vazut si forta ei, atacul era ascuns in spatele zonei luminoase si gandul ca sa nu fie dat prea puternic pentru a nu ridica nici un fel de suspiciune. Despre cei din dreapta pot spune ca in imaginea care mi-a aparut in minte erau mai multe entitati, iar zona lor, cam pe unde erau ele era mai mult gri-cenusiu, pe alocuri negru - acele entitati erau cumva la departare de tine)?
   3. Cum anume ai reusit tu sa iei legatura cu acesti draconieni mi se pare un pic dubios. De ce? Pentru ca:
   - in primul rand acele entitati isi ascund fetele si deci nu lasa sa se vada despre ele cine sunt si ce vor ele cu adevarat (o chestie ce tine de lipsa de onestitate, asta din cate stiu si eu in acest domeniu);
   - vorbim despre situatia in care tu reusesti sa iei legatura cu draconienii in contextul in care nici tu nu te-ai gandit la ei si nici ei nu s-au gandit la tine. In mod normal legatura dintre doua entitati nu se creeaza decat atunci cand exista un interes din partea uneia dintre ele de a comunica cu cea de-a doua. Tie nu ti pare un pic dubios?
   - acesti draconieni spuneau ca sunt de pe alte planete (de aici intelegem posibilitatea reala de a avea alta forma la nivel material decat noi) totusi tie iti apareau cu forma de oameni in stilul "men in black" - si asta in masura in care tot ei isi alesesera aceasta forma. Mie acest aspect imi ridica un foarte mare semn de intrebare.
   4. Din cate am mai vazut pe blogul tau tii cursuri de comunicare cu ingerii. Ei bine in acest caz te rog, in masura disponibilitatii tale, din absolut toate punctele de vedere (dorinta ta de a raspunde la acest comment, timp, etc.), sa verifici cele scrise de mine mai sus cu ajutorul unui Arhanghel.
   Toate cele bune!

   Imhotep.

   Ștergere
  2. Dragul meu, in tot comentariul pe care l-ai facut, ai ignorat cu desavarsire un element: Divinitatea. Eu nu am vrut sa ii gasesc pe draconieni si nici ei pe mine dar a vrut Dumnezeu, pentru a implini un Plan. Daca eu omul sunt o priza si o alta fiinta este un stecher, de cele mai multe ori trebuie sa existe a treia parte care sa bage stecherul in priza, daca se intentioneaza o conexiune. Acesti draconieni au fost conectati de Divinitate energetic la oameni, cu cateva luni inainte de a se stabili contactul efectiv. Au primit draconienii din lumina oamenilor mult de tot, ca sa poata atinge acel nivel in care sa nu refuze ideea de a afla ce este iubirea. Mi-ar fi imposibil sa scriu aici in comentariu de ce se intampla asa, de ce trebuie sa faca Terra aceste daruri si sacrificii, dar am explicat asta de mai multe ori prin diverse articole ale mele. Totul pe acest fagas se petrece sub ghidarea lui Mihail si nu numai si pentru ca tot veni vorba, sper sa vina si vremea aceea cand oamenii vor sti ca El este unul dintre cei mai inalti Ingeri Serafimi si nu un Arhanghel. De aceea tot recomand eu citirea "Cheilor lui Enoh". Eu am citit-o pentru prima oara la inceputul acestui an si am gasit scrise in ea lucruri pe care le fac de doi ani incoace. In acest fel am inteles ca este totul in Planul si Voia Divina si chiar daca multora astfel de informatii le presara indoiala si le pare totul o aberatie, stiu sigur ca va veni si vremea cand se va vorbi ca a fost candva una care se chema Mihaela si care povestea despre toate acestea, dar putini au putut sa o creada atunci. Toate cele bune!

   Ștergere