luni, 10 februarie 2014

DRACONIENII – O MISIUNE DE SUCCES – PARTEA A 2-A


DRACONIENII – O MISIUNE DE SUCCES – PARTEA A 2-A

Dragii mei,

Va expun mai jos traducerea aproximativa a continutului filmului expus in prima parte. Mentionez ca aceasta este putin cosmetizata in scopul unei mai bune intelegeri. Nu am verificat autenticitatea acestui mesaj din punct de vedere al continutului si nici daca vine cu adevarat dinspre andromedani sau nu. De aceea nu imi asum nimic din cele ce sunt scrise in el. Stiu doar ca am primit acest film prin e-mail la jumatatea lunii noiembrie, iar eu eram deja implicata la acea vreme in misiunea ce ii includea pe draconieni. Prin prisma acestei implicari, aflasem despre toate cele ce sunt spuse in film (exceptand tot ce este de forma numerica in interiorul sau), inca din  luna septembrie. Pentru mine a fost un fel de confirmare. 
De altfel, inca de cand ii initiam pe reptilieni in iubire, afirmam ca nu ei sunt unicii vinovati de cele ce se intampla cu planeta noastra, ci mai exista cineva in spatele cortinei, cu putere mult mai mare. A fost ca un fel de alianta, care fireste ca include si multi oameni de pe aceasta planeta, nici nu s-ar putea altfel. Un fenomen interesant la care asistam este ca rand pe rand, civilizatiile extraterestre parasesc alianta. Aceasta este parte a Planului Divin a carui intelepciune nu o poate pune nimeni la indoiala. In cele din urma vor ramane doar oamenii, instrumente ale noii ordini mondiale, iubitori de putere si de bani, dar fara spatele ce le era asigurat de forta si capacitatile acestor civilizatii, devin mai slabi cu fiecare zi care trece. Va veni momentul cand vrand nevrand isi vor ridica fetele catre cer, pentru ca vor intelege ca alta sansa pentru ei nu exista.
In partea a 3-a voi povesti cum s-a desfasurat totul si cum poate fi posibil ca tot ceea ce este expus in film sa nu se finalizeze asa cum este aratat acolo.

Toate cele bune!


„Salutari!

Aceasta este o transmisie de scurta durata din partea guvernului local galactic, parte a unei comunitati mai extinse ce cuprinde 13 grupuri (zone) galactice.
Puteti face referire la noi utilizand un singur cuvant: „andromedani”.
Ati auzit poate de noi din alte surse si dorim sa va subliniem aici o situatie critica.
In timpul unei revolte galactice, care a produs mari distrugeri intr-o treime a galaxiei noastre, anumite grupuri din comunitatea noastra si-au unit fortele cu o alianta rebela. Aceasta alianta este formata din specii draconiene si este guvernata de 24 plus inca 3 consilii aflate sub o inalta comanda. Acest conducator este cunoscut cu mai multe nume si mai multe dintre ele au fost consemnate in istoria planetei voastre.
Acesti andromedani rebeli au actionat ca si intermediari intre alianta draconiana si cele mai importante guverene ale planetei voastre, ce au aproape totul sub control.
Scopul final este acela de aducere la sclavie a planetei voastre, extragerea resurselor (n.t. cu ajutorul oamenilor transformati in sclavi) si apoi exterminarea completa a tot ce este viu pe planeta Pamant.
O flota draconiana, alcatuita din indivizi provenind de pe 118 planete razboinice, incluzand doua nave de tip „flag” (n.t. steag sau pavilion, nu imi dau seama bine cum arata aceste nave dar inteleg ca sunt cumva camuflate in spatele a ceva ce pare a fi corp ceresc si nu nava), sunt aproape de planeta voastra, avand planuri de invazie.
Noi nu putem sa permitem ca acest lucru sa se intample.
Inrobirea voastra a fost orchestrata de o rasa despre care voi credeti ca sunt oameni nascuti pe planeta voastra dar adevarul nu este acesta (n.t. ei doar sunt camuflati in spatele infatisarii umane).
In stadiul de dezvoltare tehnologica la care va aflati in acest moment, nu puteti intra intr-un conflict direct cu ei. Aceasta este datoria noastra. Tot ce puteti face momentan este sa va protejati si sa supravietuiti pana la venirea noastra.
Avertizarea este ca moartea creste la voi in zona estica dar actiunile vin dinspre vest, prin agenti infiltrati la toate nivelurile. Intelegerile voastre cu acesti agenti sunt precum ale noastre cu adevarata amenintare.
Am strans o armata incluzand 960 de planete din diverse dimensiuni. 340 dintre ele sunt vizibile pentru voi.
Ne aflam acum in sectorul traiectoriei descrisa de planeta Saturn.
In interiorul planetei voastre se desfasoara activitati de care nu stiti si care sunt ostile voua (n.t. baze subterane).
Noi nu utilizam acum channeling. Nu trimitem acest mesaj prin persoane cu capacitati de comunicare. Facem acum o transmisie utilizand o tehnologie foarte avansata, ce nu poate fi interferata de catre cei ce ni se opun.
Va spunem sa va feriti de operatiuni ce includ false nave (n.t. eu nu pot uita ca am avut multiple vise in care am primit acest avertisment).
Pamantul va fi invadat de alianta draconiana. Aceasta operatiune va include atrocitati cu scopul de a conditiona umanitatea sa fie impotriva noastra si sa se uneasca sub un guvern mondial unic.
Noua voastra ordine mondiala este un predecesor al acestei actiuni crude, orchestrata din umbra de draconieni.
Toti cei ce ne sunt inamici au respins conditiile noastre de predare. In consecinta, vom interveni in forta si intr-o forma coplesitoare pentru ei.
Toate fortele noastre din a 5-a si a 6-a dimensiune au ajuns in apropierea planetei voastre si acestea nu pot fi urmarite sau inhibate de alianta draconiana.
Incepand de la dimensiunea voastra, care din punct de vedere al densitatii, este considerata a 3-a, pana la dimensiunea a 5-a, se afla inamicii vostri (n.t. dimensiunea a 4-a).
Noi avem forte pana la a 9-a dimensiune.
Odata ne-am asigurat ca toate armele voastre nucleare ce erau ascunse in scoarta terestra, in ideea de a destabiliza planeta, au fost neutralizate.
Cand in timpul somnului vor inceta visele de lupta si cosmarurile, atunci veti sti ca forta inamicilor vostri a scazut.
O nava tip „flag” noi o numim Leven, o nava tip „flag” voi o numiti luna.
Sosirea noastra va fi semnalizata printr-un eveniment major: caderea tuturor guvernelor de pe planeta, care s-au aliat acestor planuri de exterminare a omenirii si de implicare a acesteia intr-un razboi.
Pana la acel eveniment tot ce auziti este o minciuna.
Erati candva cetateni ai comunitatii galactice. Ati fost invadati si inrobiti. Am receptionat strigatul vostru disperat si am sigilat toate intrarile si iesirile din sistemul vostru solar.
Negocierile cu draconienii au esuat.
Nu avem decat o singura cale.”


19 comentarii:

  1. Foarte interesant!
    Ashtara, ai idee cand a fost facuta aceasta transmisie ?
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, filmul este incarcat in you tube la inceputul lui septembrie 2013. La acea vreme asa stateau lucrurile, cum spun ei acolo. Cand a fost transmisia nu stiu sa iti spun, evident ca inainte de acea data. Nu stiu nici daca a fost cu adevarat o transmisie sau este cineva in spatele asa-zisei transmisii, care s-a hotarat sa divulge niste informatii importante. De fapt lucrul acesta nu este esential pentru noi. Pe noi ne intereseaza sa intelegem in mare cam cum sta treaba de fapt. Asta mi se pare important.

      Ștergere
  2. Balaurul din desen e simpatic foc...cel puțin așa îl văd eu! :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Cristi, asa este, si mie mi-a placut, insa.... chiar seamana cu ei. Draconienii nu sunt umanoizi.

      Ștergere
  3. Te ajut eu sa intelegi, Ashtara!
    Habar nu aveam de acest mesaj, dar au fost unele vise (cam 5 la număr, ultimul fiind cu o seara înainte de acest articol), in care îmi apareau nave pe cer, dar la scurt timp, apareau altele care atacau populația. Deci era o lupta. Unii incercau sa ne apere, iar alții sa ne atace. Navele zburau in toate directiile. Au existat si victime umane. Mă întrebam mereu ce
    insemnatate

    avea acest vis repetitiv? De fapt reprezintă realitatea, nu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inteleg ce se petrece de mult timp pentru ca vise ca acestea am avut si eu cu gramada. Am spus ca nu imi dau prea bine seama cum arata navele. Andromedanii spun ca o nava ei o numesc Levan iar noi o numim luna. Chiar aseara i-am intrebat pe draconienii de pe luna (exista o baza acolo) daca stiu ce este Levan. Ei mi-au raspuns afirmativ si mi-au spus ca numesc asa luna noastra. Exista teorii in ultimul timp ca luna nu ar fi satelit natural ci unul artificial si e foarte posibil sa fi fost creata tocmai pentru a fi o baza. Voi mai face eu cautari pe acest subiect.

      Ștergere
  4. Si acum ce sa intelegem ca si biosfera Ison e draconiana?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum cateva noptii am visat(eu care de multi ani in urma unui soc nu mai retin visele!!!!!!!!!) cam 6,7 ingeri de un alb stralucitor care se uitau in partea stanga spre cer,m-am uitat si eu pe cer.Tot cerul era plin de ingeri dar nu asa de albi,mai degraba gri alb,in vis realizam ca ceva nu este bun,tot m-am gandit la trezire ce ar putea insemna ,nu am gasit raspuns,acum citind articolul tau am zis ca poate are legatura.Mai presus de ori ce este Pacea lui Dumnezeu.Florentina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba despre falsa lumina sau ingerii cazuti Florentina. Asa se vad, nu albi, nu negri ci gri. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  6. Abia astept Partea a 3-a !!!! Apoi urmeaza intrebarile......

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela,sa te uiti la acest clip in care se vorbeste de indepartarea Lunii http://www.youtube.com/watch?v=grcW_Jl8hAA#t=393 Mihai

    RăspundețiȘtergere
  8. Si Alex Collier intr-un interviu din 1994 vorbeste de draconieni http://mufonromania.wordpress.com/2013/08/13/agenda-extraterestra-interviu-alex-collier-sub-ro/ Mihai

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratilor, de unde stiti ca nu e antihristul? Falsul Mesia anuntat de Iisus insusi? Imi imaginez ca o sa aiba autoritate asupra lumii ca doar o sa aterizeze din ceruri. Daca Papa Francis o sa-l primeasca oficial o sa fie clar pentru toata lumea. Sa vedem ce se intampla cu templul din Ierusalim... si cineva va prelua carma lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al 3-lea Templu va incepe a fi reconstruit in curand caci "pregatirile" sunt incheiate,chiar si piatra este deja comandata la o cariera din SUA ,Bredford parca ii zice,bani sunt cacalau caci "goimii" platesc taxe si impozite si muncesc la fel ca si sclavii din vechime-sau chiar mai rau-deci mai ramane sa "soseasca" Antihristul....Sa vedem-cei care vom mai trai-ce se va intampla cu auto-blestemul "jidanilor" asumat de buna-voie in fata lui Pilat din Pont: "Sangele LUI asupra noastra si asupra copiilor nostrii."(Matei 27) cand au cerut uciderea Domnului nostru, IISUS HRISTOS. Eu unul,nu-i judec,nu-i condamn desi nu-mi cade bine ca L-au ucis pe Domnul meu-si-al nostru-al multora ca mine....Vom vedea in curand.....

      Ștergere
    2. Pai asta zic si eu, astia sunt in pregatiri depline, Francis isi face rolul, pregateste terenul pentru antihrist, sunt unii care zic ca el va primi un nou lider mondial venit din ceruri, iar aici fix despre asta se vorbeste, cum il asteapta toti pe Lord Sananda, cica Iisus, venind cu Ison. Ce plan mai genial/diabolic putea sa scoata Lucifer? :)

      Ștergere
  10. Pai am inteles ca Lucifer este reintors Acasa sus la cerul de origine. Inca din 2010 a venit Sananda sa il cheme si s-a pitit o vreme, apoi i-am cantat eu muzichia necesara pt ca nu a ascultat cantecele de Acasa care sa il scoata din densitatea si uitarea de aici a Fiintei Divine...Sper sa fie reala info aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  11. pace lumina si iubire aveti un link care va poate lamuri un pic http://sitsshow.blogspot.it/2016/11/Secret-Space-Program-Update-Robert-Wood-and-William-Tompkins-Interview-Part-3-Rept

    RăspundețiȘtergere