luni, 27 ianuarie 2014

INTELEPCIUNEA UNUI VIS


INTELEPCIUNEA UNUI VIS

Dragii mei,

Sunt vreo 3 saptamani de cand am avut un vis in care mi s-a transmis ceva de pus pe ganduri. Am asteptat sa terminam mai intai programul nostru si dupa aceea sa il povestesc si sa il interpretez, pentru a putea fi captat mesajul cu multa claritate.

„Se facea ca eram in balconul unui bloc la un etaj 8-9, ceva de genul acesta. In balcon era un borcan plin cu tarate, La un moment dat am vazut ceva miscand in acele tarate. Am bagat mana in borcan si am scos de acolo o vrabie. In acel moment m-am gandit in urmatorul fel: „Doamne Dumnezeule, iata ce situatie! Taratele acestea reprezinta la o adica, mancarea acestei vrabiute. Dar iata ca fiind prea multe, s-a scufundat in ele si era sa moara sufocata. Daca nu veneam sa o scot de acolo, era vai de ea”. Dupa aceea am gandit ca ar fi bine sa o las libera sa zboare. I-am dat drumul peste balustrada. In loc sa zboare, ea a inceput sa se prabuseasca in gol. Abia atunci am inteles ca din cauza a cat de mult statuse in acele tarate, i se anchilozasera aripile. M-am temut pentru viata ei, gandind ca va ajunge pana la pamant si ca vor veni caini si pisici si o vor manca. Din fericire, undeva pe la etajele 2-3, era un fel de platforma care iesea din bloc. Vrabiuta a aterizat pe acea platforma, fiind cumva impiedecata sa ajunga pe pamant. M-am bucurat foarte tare pentru ca mi-am dat seama ca in acest fel este salvata. Din momentul opririi pe platforma, am vazut cum facea exercitii cu aripile, sa le dezmorteasca si am stiut ca totul va fi bine.”

Nu am stiut sa interpretez mesajul acestui vis decat dupa ce s-a mai intamplat ceva. Doua zile mai tarziu, la iesirea dintr-o statie de metrou, m-am indreptat catre o taraba cu carti. Am pus mana pe o carte despre Ingeri si am deschis intamplator la Ingerul Gabriel. Acolo scria ca unul dintre animalele asociate acestui Inger este vrabia. Atat mi-a sarit in ochi in acea carte: Gabriel si vrabia. In alta ordine de idei, eu il asociez pe Gabriel mai intai de toate, cu tot ce tine de creativitate, de arte, de a da nastere la ceva frumos. Intr-o fractiune de secunda am inteles atunci tot mesajul visului si acesta se traduce cam in urmatorul fel:

„Dragul meu, ai mancare mai mult decat cuprinde, iar cand numim mancare ne gandim la cunoastere, la informatii. Dar daca nu vei sti sa fii selectiv cu ele, acestea vor ajunge sa iti ingroape creativitatea. In loc sa fii creator pentru ceva, te vei pierde in amanunte si vei pierde timp pretios in asimilarea a fel si fel de informatii, multe dintre ele fara nici o importanta pentru menirea si misiunile tale. Ce este mai dezolant este ca multe dintre ele sunt contradictorii si atunci si mai mult timp se va pierde in incercarea de a afla adevarul. Iti recomand deci, sa te gandesti, ce te atrage mai mult si mai mult? Sa stii ca acela este domeniul tau, cu el se intersecteaza misiunile tale. Acolo trebuie sa te instruiesti, sa te documentezi, sa fii cel mai bun. Restul lasa-l la o parte. Este bun pentru altii, dar pe tine te poate coplesi si te poate aduce in conditia unui cititor formidabil, dar a unui om de actiune zero. Iar daca actiunea este zero, atunci la ce iti folosesc toate aceste informatii?”

Consider ca acest mesaj nu a fost intamplator. Asa este, stiti cu totii, este o avalansa de informatii si capacitatea noastra de a le ingurcita este oricum mult mai mica in comparatie cu fluxul care curge catre noi. Nu-i asa ca aveti mai toti cateva sute de e-mailuri necitite? Lasati-le asa si nu va faceti mustrari de constiinta ca nu le-ati dat importanta. Cititi doar ce simtiti ca va place si vi se potriveste. Unii au misiuni de vindecatori si ii pot interesa informatii despre sanatate, altii despre descoperirea unor secrete si ii pot intersa informatii mistice, oculte si tot asa. Totul e bine cat timp ne axam pe maxim 3-4 domenii.
Pastrati-le totusi intr-o baza de date, caci nu se stie cand ar putea fi nevoie de ceva de acolo.
Adevarata arta este nu sa stii si sa tii minte tot, ci sa stii cum si unde sa cauti.

Toate cele bune!

P.S. Dand cautare pe google dupa cuvintele vrabie si malai, pentru a gasi o imagine potrivita, mi s-au deschis numai imagini despre politicieni ... Frumos nu-i asa?


23 de comentarii:

  1. mare dreptate ai. numai eu stiu cata informatie citesc zilnic si incerc sa le cern pentru a putea trimite mai departe si celorlalti. uneori e greu, e foarte greu a cerne noianul de informatii pe care il primesti si il citesti. uneori spui ajunge, numai pot dar...iubirea pentru aproapele tau te face sa o iei de la inceput si sa cerni informatiile si sa le transmiti mai departe. uneori te apuca disperarea de tot ceea ce citesti si iar vrei sa te opresti si iar iti spui: nu, oamenii trebuie sa stie, sa cunoasca indiferent daca te cred nebun, aiurit, ametit, panicos, conspirationist etc. nu poti, nu te poti opri sa nu trimiti mai departe cunoasterea. cunoasterea a tot ce ne inconjoara, cu bune si rele dar mai ales cum am putea sa o face nu mai buna, ci asa cum trebuie sa fie lumea: iubitoare de frumos, de liniste. eu asta incerc, tu asta incerci, dan, alina ......, suntem multi care incearca dar sunt doar cativa care ne asculta si numarul lor creste pe zice trece si asta ne da bucurie, forta credinta, speranta ca intr-o zi (mi-o doresc foarte aproape) pe pamant se va asterne linistea pe care o asteptam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Linistea este in Noi, este Acum. Faptul ca o asteptam o face sa nu mai vina. Ea trebuie sa rasara din noi si nu sa se astearna din afara. Samanta linistii pe Pamant este in noi, atentia si intentia noastra asupra ei o fac sa germineze si sa creasca mare sa cuprinda Pamantul. Asta Acum!!! Nu in viitor, viitorul este relativ, Acum este Real. Numele lui Dumnezeu este "Eu sunt cel ce sunt" si nu "Eu voi fi cel ce voi fi" si deasemenea ni s-a spus "Stai linistit si cunoaste ca Eu sunt Dumnezeu" In liniste Acum se cunoaste Dumnezeul-Sinele Interior. Son'O'Love

      Ștergere
    2. Nu-ti mai face atatea si atatea griji "bibliotecarule",nu te mai agita si framanta inutil pentru ca este aproape ziua in care "perciunatii" vor instaura Noua Ordine Mondiala-adica sclavia absoluta-dupa care va fi atata liniste ca te vor durea urechile.....

      Ștergere
    3. Asa este, trebuie sa traim in "Acum" cum spune Son'O'Love si daca traim acum nu ne mai gandim la viitor si la ce ar putea face perciunatii. Iti reamintesc afirmatiile " Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu" si "Nu aduce anul ce aduce ceasul". Asa ca sa nu ne mai temem pentru viitorul nostru, caci pana la urma totul se petrece dupa cum este Voia lui Dumnezeu si nu a perciunatilor. Daca cele doua coincid, nu avem ce face altceva decat sa acceptam situatia si sa intelegem ca stie Dumnezeu mai bine de ce este asa, iar daca nu coincid, atunci pot sa se puna perciunatii in cap si in limba pentru ca oricum nu va iesi dupa cum gandesc ei. Subliniez intr-un final ca am intrat in joaca si i-am numit "perciunatii" asa cum i-ai numit si tu, stiind bine la cine te gandesti. Pentru mine insa, acest cuvant il iau sub forma de cuvant-simbol si includ in el tot ceea ce este vietuitoare pe acest pamant, avand ganduri de putere si control total, ca sunt acestia oameni sau altceva, ca sunt cu sau fara perciuni, ca sunt albi sau negri, ca sunt femei sau barbati.

      Ștergere
  2. Mesajul transmis prin intermediul acestui vis, este bine venit, pericolul informatiilor de tot felul si in cantitati uriase este real, trebuie apelat la atentie si discernamant, cat si la intuitia interioara date de sentimente reale si nu emotii viciate de nerabdare, sentimente libere de atasamente si dorinte proprii (deoarece acestea distorsioneaza perceptia) Parerea mea este sa aplecam urechea, si sa incercam sa traim Adevarul care vine de la Maestrii Eliberati, Sfinti, Avatari, deoarece acestia au trecut prin, si cunosc "transformarea" omului in Dumnezeu, reamintirea Adevaratei Noastre Naturi Divine. Son'O'Love

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde spui vorbele astea intelepte, pe un blog sau doar cunoscutilor?

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule sau doamna anonim din 29.01, ora 10.39, tocmai de aia ma agit si nu am liniste. toti stiu, nimeni nu face nimic si ne vaitam si plangem. draga mea ashtara, parerea mea personala, eu nu cred ca Creatorul este de acord cu .....hai sa le spun si eu perciunati, in contextul comentariilor. eu nu cred ca este de acord cu toate relele facute pamantului nu numai la noi ci peste tot. eu cred ca zice: cand aveti de gand sa luati masuri pentru binele vostru? porniti lupta si Eu voi fi in fruntea voastra. spune-ti NU sclaviei si Eu voi striga odata cu voi, si mai tare ca voi, manifestati pasnic si Eu voi fi in fruntea voastra, alegeti alti oameni care sa va conduca, si Eu va voi arata pe aceia care merita sa va conduca, spune-ti ajunge si Eu voi opri totul. totul este numai sa vrem si nu stam sa ne lamentam la cat de greu o ducem. sa refuzam sa facem pe placul televiziunilor aservite politicului indiferent de culoare. sa stam drepti in fata politicienilor ca doar sunt platiti de noi si datorita noua sunt acolo (uitam ce smeriti sunt toti cand au nevoie de voturile noastre), sa spunem nu vanzarii tarii, a bogatiilor, a pamanturilor, sa ne cerem drepturile noastre de romani in tara noastra. stim ca suntem condusi din umbra si ne facem ca nu vedem dar ne intrebam cum am cedat rosia montana, cum cedam petrolul, gazele de sist unor parveniti. chiar numai avem mandrie deloc in noi. poate generatia tanara (de genul lui Levi) sa schimbe ceva. noi, cei care mai suntem in stare sa schimbam ceva ne place sa fim ,,generatie de sacrificiu,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am întrebat bibliotecarul, unde anume spune vorbele intelepte despre care amintea mai sus, are un blog, sau comunica doar cunoscutilor informatia?
      Multumesc!

      Ștergere
    2. Citez spusele " bibliotecarului":" porniti lupta".....Pai situatia (reala)este cam asa: noi,goimii,sclavii care pornim la lupta impotriva "perciunatilor",iudeo-masonilor,iezuitilor,khazarilor,reptilienilor care conduc lumea suntem inarmati cu bate si pietre iar "Ei" lupta in avioane supersonice si blindate de ultima generatie!!! Priviti reportajele televiziunilor de stiri cu "luptele" dintre palestinieni si "perciunati" in Fasia Ghaza,"perciunatii" inarmati pana-n dinti cu blindate de ultima generatie iar palestinienii arunca-n " ei" cu pietre....Cine credeti ca va castiga," ghici ghicitoarea mea",vorba unuia care ne-a furat toata Flota si care-n 10 ani ne-a distrus de tot.....

      Ștergere
  5. domnule sau doamna anonim, sper ca am inteles corect si nu este cu subinteles despre vorbele mele intelepte. nu am blog iar ceea ce am de spus, spun pe mai multe site-uri. ma gasiti si pe dan gaucan si pe sfatuitoarea si pe daniel roxin si pe sorina matei si pe....si pe... pe multe alte site-uri si pe toate ma gasiti sub semnatura de bibliotecarul. ma mandresc cu aceasta semnatura pentru ca mi-a fost data de cineva si recunoscuta aici, pe site-ul ashtarei. cat priveste informatiile pe care le citesc si le distribui mai departe sunt luate de pe aprox. 25 site-uri pe care le urmaresc zilnic. le citesc, le cern si care consider ca merita stiute de altii, le tmt pe mailsau pe facebook, ca tot e la moda. domnule anonim de la ora 13.58, sa nu uitam ca istoria ne-a invatat multe. au fost multe batalii care la inceput o parte era sigura de castig datorita tehnologiei sau numarului de osteni si s-au inselat amarnic. stai linistit ca palestinienii de care zici nu arunca chiar cu pietre. dupa cum am citit ieri mesajul lui benjamin fulford si nu numai in perioada urmatoare vor fi schimbari majore in lume. pe langa noi, goimii astia mici dar ff multi mai sunt si destul de multe persoane care fac parte dintr-o elita anume si care rescriu istoria. crede-ma naiv, dar eu simt o schimbare, chiar si in atitudinea semenilor nostrii. stii cum e?? e ca la revolutie, trebuie sa fie unul care sa poarta stindardul si dupa aceea lumea se va strange in jurul lui. nu sunt profet dar asta cred ca se va intampla. uite, pe 08.02 este un mare miting anuntat in bucuresti pentru aducere aminte actualilor conducatori si nu numai ca au cam intrecut masura cu tara asta. nu trebuie sa fie cu varsare de sange nimic, numai trebuie sa se repete decembrie 89.putem face si noi o primavara de catifea cu schimbari normale in tara asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Întrebarea nu era cu subinteles.
      Îmi plac lucrurile simple

      Ștergere
  6. Decembrie 1989 a fost programat cu cel putin 3 ani inainte si declansat,coordonat si realizat prin conlucrarea a cel putin 5 servicii secrete:CIA,KGB,Mossad,GRU,AVO....Ceausescu stia foarte bine ce va urma(fusese informat corect de catre servicii) dar,taranoiul incult,analfabet si prost credea ca este de neinlaturat ....Imaginea palestinienilor in lupta cu "perciunatii" reprezinta o metafora foarte sugestiva pe care am folosit-o...Daca nu stiati inca,fasia Ghaza este cea mai mare inchisoare(lagar)din lume....Eu,limitata si fara multa experienta in ceea ce priveste "revolutiile" nu am pus niciodata la indoiala veridicitatea informatiilor pe care le transmiteti catre cititori dar,daca veti studia mai amanuntit istoria adevarata-nu minciunile "perciunatilor"-a ultimelor 2 secole macar, veti afla ca toate revolutiile au fost gandite,organizate,finantate,conduse si infaptuite de catre "perciunati"!Inclusiv cele 2 razboaie mondiale,inclusiv crearea si dezvoltarea sclavagismului,capitalismului,comunismului....Dumneavoastra nu ati inteles deloc faptul ca SISTEMUL in care traim,noi toti este dezastruos,aberant si criminal si ne va conduce la o forma perfecta de sclavie.....Mai cititi,mai analizati,mai ganditi inainte de a afirma ca,un miting,fie el si foarte mare ,va putea schimba ceva concret in acest "angrenaj" foarte bine pus la punct dealtfel....In acest context va sfatuiesc ,cu tot respectul cuvenit muncii Dvs. sa nu mai amagiti ,fara intentie bine-inteles-oamenii care,impovarati de greutati si incovoiati de-acest sistem criminal,in disperarea lor-de inteles de altfel-va vor crede....Priviti doar la ce s-a "schimbat" in Romania in 24 de ani dupa 1989 si explicatiile nu-si mai au rostul.... Dar stati sa vedeti ce va veni.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca la mine se adreseaza acest comentariu desi nu cred, pentru ca nu eu sunt cea care a scris despre mitinguri si revolutii (te rog sa fii atent (a) al cui este fiecare comentariu expus aici, ca sa se faca adesarea exact catre cine trebuie), lasand la o parte toate cartile si informatiile ce ne sunt servite pe tava, eu vin si fac urmatoarea afirmatie: tot ce reprezinta pe Pamant instrumente ale noii ordini mondiale: perciunati, Vatican, unii masoni, organizatii intunecate, se afla de fapt sub influenta mentala a unei civilizatii extraterestre, avand intentii de a ne cotropi planeta si aceasta nu este cea reptiliana. Dar aceasta civilizatie s-a hotarat in urma cu cinci luni de zile sa paseasca in iubire ca si reptilienii si se lucreaza intens in aceasta directie. Daca simti ca este adevarat ceea ce afirm, ce crezi ca s-ar putea petrece mai departe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul era adresat "bibliotecarului".Sunt convinsa ca afirmatiile tale Ashtara sunt adevarate cu observatia ca cele mai multe informatii pe care ni le impartasesti sunt primite sub forma de vise,intamplari ciudate sau "coincidente" deci inaccesibile celor mai multi dintre noi,oameni obisnuiti si simpli.Eu nu sunt inzestrata cu nici-un fel de capacitate sau aptitudine paranormala,nici nu sunt capabila sa descifrez vise mai ciudate,nu am premonitii si nici simturi mai deosebite sau "puteri" paranormale.Traiesc tarandu-ma cu greu ,zi dupa zi,incovoiata de greutatile ,lipsurile,grijile,indoielile ,intrebarile si de ce nu,spaimele tot mai mari si mai dese create de -sunt convinsa- sistemul criminal al "perciunatilor" cautand sa inteleg rostul,rolul,scopul si cauza acestor suferinte si chinuri,nu numai ale mele ci si ale stra-bunicilor,bunicilor,parintilor mei si ale altor miliarde si miliarde de semeni....Nu am reusit inca sa ajung la o concluzie si nici sa formulez un raspuns la aceste intrebari dar citesc,ma informez,atat timp cat voi mai putea sustine financiar aceasta activitate extrem de importanta pentru mine cel putin....Situatia financiara dezastruoasa in care ma aflu nu-mi permite sa particip la nici-un curs desi mi-am dorit enorm acest lucru iar pomana nu pot accepta,prefer sa ma tarasc zi dupa zi,singura,pana la capat....Nu sunt capabila sa apreciez ce s-ar putea petrece mai departe intrucat,cum v-am spus,nu am capacitati deosebite si nici premonitorii dar,pot sa va spun fara teama de a gresi ca,in lumea noastra in care traim(cea in 3D) bine nu va fi si judecand dupa toate informatiile (filtrate prin analiza proprie) care imi parvin pe diferite canale mass-media cat se poate de normale(nu vise,viziuni,premonitii) fara o interventie directa si concreta din astral N.O.M. va fi instaurata si lumea-cei aproape 1 milliard care vor ramane-va intra in epoca sclaviei si a controlului absolut sau se va auto-distruge ca si celelalte civilizatii,cate or fi fost inaintea noastra....

      Ștergere
  8. draga anonimule, multumesc pentru comentariu. se vede ca miile de pagini citite nu ma ajuta sa ma fac inteles, vb aia: unde ...nu e nici Creatorul nu cere, asa ca o sa iti urmez sfatul si o sa reiau sa citesc cartile de istorie si altele. tot ceea ce ai scris stiam si am si carti si articole scrise pe asemenea subiecte. oricum e mai bine sa raresc opiniile si sa ma axez pe alt gen de subiecte.de ex o sa ma apuc sa pregatesc expeditia din vara din bucegi si eventual muntii buzaului daca o sa reusesc sa ajung. am multe de citit si itinerarii de facut asa ca las politichia altora:))). draga Ashtara stii bine ca te urmaresc asa ca o sa astept cu nerabdare subiectele tale

    RăspundețiȘtergere
  9. Bibliotecarului
    Vreau si eu in expeditia din vara!
    Mă iei? Daca e in perioada vacantei de vara, e minunat.
    Si daca răspunsul tau e da, cum luam legatura?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Excursia o voi face in vara, este sigur. Va fi de 2 sau 3 zile, voi vedea. Perioada inca nu o stiu pentru ca nu stiu cum va fi vremea. De obicei am plecat spre sfarsitul lui iulie, inceputul lui august. Dar am fost si pe 1 septembrie si vremea a fost mai frumoasa ca in vara. Deci, in ciuda micilor neintelegeri dintre noi, eu iau pe oricine este doritor si ii place sa colinde, sa cerceteze muntii. Asa ca ca stai linistita, esti trecuta in lista care nu ma laud dar deja am aproape 20 de persoane. Anul trecut am fost 20 si au fost din ploiesti, bucuresti si brasov. Anul acesta voi vedea ce si de unde strang. Doritori sunt multi dar putini care accepta traseul si conditiile expeditiei asa ca vad pana la vara. Traseul va fi in mare masura la fel ca cel de anul acesta la care mai adaug, 7 izvoare. Este lung si obositor asa ca vom vedea cine ramane. Dar eu cred ca sigur strang pe putin 20 si anul asta. Tinem legatura prin ashtara pentru ca o sa pun anuntul cu data si traseul la ea s la dan. Pana atunci cele mai frumoase ganduri din partea mea

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc!
    Dar cu mine nu ai avut nici o neintelegere.
    Sa înțeleg ca îmi trebuie cort?
    Pot participa si copii? (adolescenti)
    M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, daca am tot pmt comentarii de la anonimi nu am stiut exact cine ma intreabal hmmm ar trebui si anonimii sa se semneze la sfarsitul comentariului ca sa stim sa facem diferenta. Da pot veni si adolescenti. Anul trecut am avut un copil de cateva luni cu noi si un copil de scoala generala. Atata timp cat le lace mutele si nu sunt mofturosi sunt bineveniti. Si nu ai nevoie de cort pentru ca in bucegi este interzis sa campezi decat in cateva locuri si de obicei in functie de traseu aleeg sa iinoptam la cea mai apropiata cabana ca sa ne ferim de frigul noptilor. Asa ca tinem legatura. Deocamdata nu dau mai multe detalii ca nu am nici eu. Daca vrei pot sa iti tmt materialul de anul trecut

      Ștergere
    2. scz pentru confuzie. este o chestie cu anonimatul asta. macar acolo la sfarsit sa se semneze persoana respectiva sau sa puna ceva initiale sa stie si omul cui raspunde. deci se poate merge si cu copii.anul trecut am avut si doi adolescenti care erau mereu in frunte si nu a trebuit sa stam dupa ei. deci nu este pb. daca vrei mai multe detalii despre excursia de anul trecut si cea pe care o organizez anul acesta ii poti cere adresa mea de mail ashtarei si vb. deocamdata nu fac public adresa mea de mail din n motive. o zi minunata!

      Ștergere