sâmbătă, 25 ianuarie 2014

25.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – FINALIZARE PROGRAM



25.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – FINALIZARE PROGRAM


Dragii mei,


Iata ca am ajuns in data de 25 ianuarie. Desi am spus la inceput ca vom merge cu afirmatiile pana la sfarsitul lunii, simt acum ca trebuie sa ne oprim aici, astfel incat, data de azi sa fie ca un fel de incununare a efortului depus pe parcursul acestui program.
Oricum, daca toate aceste programari au avut ca si scop macar ce s-a intamplat azi noapte la ora 12, eu ma declar multumita.
Am facut chemarea de ieri, de a trimite iubirea si lumina noastra peste Sfinxul din Bucegi si am vazut azi-noapte asa niste energii frumoase, in culori verde si roz, egaland lucrarea similara pe care am facut-o in luna iulie. In cele ce ma priveste, am tinut-o timp de 10 minute intr-un plans continuu, pe de o parte din cauza fericirii ca au fost multi care au raspuns la apel (mi-am dat seama dupa energiile pe care le-am vazut), simtind cu toata fiinta mea atunci, ca suntem cu adevarat toti Unul si pe de alta parte pentru ca era efectul al insasi lucrarii noastre.

Propun ca afirmatia pentru azi, 25.01.2013, sa fie urmatoarea:

“Suntem toti UNUL.
Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!”

Pentru mai multe detalii va rog sa cititi articolul publicat in 06.01.2014.

Multumesc inca o data celor ce s-au alaturat acestui program. Chiar daca pentru unii dintre noi a insemnat sa se rascoleasca un pic niste lucruri, generand anumite tensiuni, trebuie sa ramanem convinsi ca totul s-a petrecut in sensul rezolvarii tuturor problemelor care se mai tin agatate de noi si nu ne lasa sa zburam liberi.
Evident ca in mod individual, poate continua fiecare astfel de programari dupa cum simte ca este nevoie. Doresc tuturor eliberare si implinire!

Toate cele bune!

P.S. In dar pentru voi aceasta melodie. Are un fond muzical deosebit.



7 comentarii:

  1. Programul l-ati finalizat,totul este OK,numai ca traim la fel de prost,ba chiar si mai prost decat inainte de acest program....Si previziunile privind economia acestei nenorocite tari sunt nu sumbre ci negre de-a dreptul....Poate faceti un nou program prin care sa scapam de iezuiti,iudeo-masoni,khazari si reptilieni ca sa putem trai decent.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești prea *împământenit/ă*, dacă-mi permiți constatarea! Orice nou program implementat are nevoie de un anumit timp pentru a-și face vizibile efectele (un tratament medical alopat, de ex)...ca să nu vorbim despre finalizarea sa (mult mai târzie pe linia temporală). Așa se întâmplă și cu programul la care se face referire în această postare...începutul a fost făcut, trebuie răbdare! După cum bine știm, inerția sistemului este foarte mare și de aceea schimbările vor urma calea dominoului, nicidecum o explozie sau o implozie imediate! :)

      Ștergere
    2. Asa este Cristi. Cand vrem sa obtinem un rezultat maret la niste probleme grele, trebuie sa avem rabdare!

      Ștergere
  2. Nu-mi place ce se transmite in mesajul de mai sus dar este bine caci oricum voi mai repeta cea ce vreau sa impartasesc.
    In aceasta seara la momentul cand inconjuram Pamantul am format un cerc cu toti "dusmani" toti oameni care consider ca mi-au gresit intr-un fel (parinti, rude, vecini, colegi, politicieni ) toti, toti, toti chiar si cei nestiuti din toate timpurile plus cei nevazuti, entitati, reptilieni etc etc TOTI si asa usor de mana cu toti "dusmani" cu care traim sau am trait IMPREUNA aceasta experienta aici pe Pamant pentru a invata (a ierta, a iubi fiecare ce a avut de experimentat) pentru ca TOTI SUNTEM UNUL. TOTUL este Desavarsire.
    Multumesc pentru acest program si pentru ce am invatat de aici; am sa iau cu mine TOTUL :)
    Multumesc, Gabriel ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba melodie!!! Multumim Ashtara pentru tot ceea ce faci.
    Fii binecuvantata!
    Carmen.




    Fii binecuvantata!
    Carmen.

    RăspundețiȘtergere