vineri, 24 ianuarie 2014

24.01.2014 – CHEMARE LA ACTIUNE IMPORTANTA


24.01.2014 – CHEMARE LA ACTIUNE IMPORTANTA

Dragii mei,

 As dori sa va rog, mai ales ca azi sarbatorim Unirea celor doua Principate, Moldova si Tara Romaneasca, si in acelasi timp, fiind 24 ianuarie, sarbatorim si Ajunul Craciunului nostru cum se cuvine, sa facem un efort si in aceasta noapte, incepand cu ora 24 sau ora 0, depinde de cum doriti sa o definiti, sa trimitem energiile iubirii si luminii noastre peste Sfinxul din Bucegi, pentru 5-10 minute, cu intentia clara ca acestea sa fie amplificate si redistribuite pe intreg teritoriul tarii noastre, cu expandare apoi catre toata planeta si intreaga Creatie. Concomitent cu asta, putem repeta precum o mantra, expresia noastra binecunoscuta: “Suntem toti Unul.”
Mentionez ca nu este o initiativa personala, ci este transmisia unei cereri venite de Sus in aceasta dimineata. Acum, daca prin aceasta actiune se incurca planurile cuiva, asta este...
Stiu ca este greu dupa o intrega saptamana de munca sa rezistam pana la 12 noaptea ca sa facem lucrarea, dar chiar si daca am adormi, ar fi bine sa ne punem sa sune ceasul pentru asta.

Va multumesc din suflet, anticipat!


6 comentarii:

  1. Nimic intamplator ♥
    http://www.youtube.com/watch?v=jXRlQ4XiFEc
    MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru dedicatie. E valabil pentru multi. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Acest lucru o vor face doar cei ce au participat la programul ,,Craciunul", sau poate participa orice doritor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca oricine. Nu are legatura cu programul. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Doamne ajuta si multumesc!

      Ștergere
  3. Buna Mihaela! Azi-noapte la meditatie am avut o viziune cum mai multe pasari mari din lumina ieseau din Sfinx. Te rog poti sa ne dai niste detalii sau sa ne spui pentru ce a fost aceasta meditatie? Sa activat ceva? Multumesc mult! O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri dimineata am primit de Sus nformatia ca latura cealalta face si ea o lucrare. Nu am stiut exact ora cand va fi si nu stiu de ce, dar nu am simtit nevoia sa intreb despre asta, insa ma asteptam sa fie la 12 noaptea, asa cum au procedat de obicei. Ei bine, ieri si -au inceput actiunea pe la ora 18, mult inainte de 24. Cand am venit noi cu lucrarea noastra, s-au curatat in primul rand toate emisiile dinspre lucrarea lor, dar ai intuit bine, s-a intamplat mult mai mult decat atat. S-a facut si o activare. Iata cum le lasa Bunul Dumnezeu pe toate sa se deruleze astfel incat, intr-un final, sa se implineasca planurile Sale.

      Ștergere