duminică, 19 ianuarie 2014

19.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – LUMINA ADEVARATA - CONTINUARE PROGRAM


19.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – LUMINA ADEVARATA - CONTINUARE PROGRAM

Dragii mei,


Nu am afisat intamplator articolul despre falsa lumina. Intentionez acum sa lucram pe ceva afirmatii legate de acest subiect.
Nu expun afirmatia inainte de a va ruga sa nu picati in latura extrema citind despre falsa lumina, astfel incat sa ajungeti sa nu mai credeti in nimic. Desi in articol pare la un moment dat ca se neaga existenta Ingerilor, a Arhanghelilor, a Maestrilor Inaltati, a civilizatiilor extraterestre benefice Terrei, va rog sa nu omiteti faptul ca intr-un fel, catre sfarsit, autorul incearca a “drege busuiocul”. Chiar trebuia dres. De aceea am solicitat a se citi acest articol tradus, de la cap la coada, pentru ca altfel, insusi acel material devine o mare capcana si un instrument perfect in mainile luminii false.
Daca va stiti de buna credinta, cu inima curata, cu iubire si compasiune de semeni, asa cum am raspuns si la niste comentarii, nu aveti a va teme de nimic. Divinitatea da semne si nu va lasa sa picati in astfel de capcane.
Dar daca stiti ca nu va puteti debarasa de Ego, de orgolii nemasurate, de mandrie, de infumurare, de judecati, chiar si daca intr-un fel simtiti si emanati iubire, atunci atentia trebuie marita, pentru ca am observat ca Dumnezeu este ca si cum pentru o vreme “isi ia mana de pe tine”, te lasa fara un anumit tip de protectie, astfel incat poti pica foarte usor prada falsei lumini, daca nu chiar intunericului. De ce se intampla asa? Pentru ca in acest fel Dumnezeu, prin intermediul falsei lumini, te aduce in punctul de a privi situatia din scaunul celuilalt, ca sa iti dai seama cum este cand “o iei pe cocoasa” exact cu instrumentele tale si te impinge ca de acolo incolo sa actionezi astfel incat sa corectezi greseala si situatia.

Propun ca afirmatia pentru azi, 19.01.2014, sa fie urmatoarea:

“Suntem toti UNUL.
Eu nu sunt instrument al luminii false.
Eu sunt LUMINA ADEVARATA”

M-am gandit in fel si chip cum sa fac aceasta afirmatie. Treaba cu retractatul oricarui contract sau intelegere cu lumina falsa, asa cum este scris in articolul lui Cameron, poate sa nu fie in acord cu Voia Divina pentru anumite persoane, daca aceste persoane au cumva in misiune sa contribuie la transmutarea luminii false catre cea adevarata. Eu simt ca fac parte din aceasta categorie si tocmai de aceea consider ca nu trebuie sa anulez ceva. Dar daca voi simtiti sa faceti si aceste retractari, ascultati-va intuitia si procedati ca atare. Completati afirmatia de azi cu tot ce simtiti ca mai trebuie spus.

Pentru mai multe detalii asupra programului general, va rog sa cititi articolul publicat in 06.01.2014.

 Si nu uitati:


 Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!


7 comentarii:

  1. Trec de cativa ani prin tot felul de chestii, incredere si dubii, cand am limpenzit pentru mine gandurile, am iesit dintr-un fel de colivie si de atunci cand simt dubii sau neincredere recit: EU sunt iubirea lui Dumnezeu curata, alta data :EU sunt lumina lui Dumnezeu curata, si de cele mai multe ori diese: EU sunt LUbirea lui Dumnezeu curata.

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate stiu, ar trebui sa excludem acel Nu cand facem o afirmatie..., ca nu este luat in considerare... asa ca practic cerem opusul ounand negatia acolo..., de la Theta Healing si din alte parti am inteles ca atunci cand cerem ceva trebuie sa gasim alta forma de a exprima acea afirmatie fara sa folosim Nu..., pentru atunci cand cerem sa zicem.... Nu vreau sa... atunci Subconstientul ignora acel Nu...si face exact opusul...; In fine, trebuie facut ceva neaparat...; Cum vi se pare ca ar suna... "Suntem Toti Unul, Eu refuz sa fiu instrument al luminii false, Eu sunt Lumina Adevarata!" ?????
    Va pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu Lorena cum este la Theta si in cazul in care folosesti tehnci de programare cu puterea gandului. Dar cand facem asta la colt, nu are importanta. Am intrebat Cerul deja. De ce nu are importanta? Pentru ca asa cum am specificat inca de la inceput, coltul este poarta interdimensionala. Noi nu facem deci o programare directa a corpului psihic. Facem o rugaciune-programare de fapt. Rostim o afirmatie cu sau fara NU in ea, fata de ceea ce ne dorim, aceasta merge catre Dumnezeu, iar raspunsul se intoarce prin colt, poarta interdimensionala, catre supraconstient, ce transmite mai departe spre subconstientul nostru.

      Constientul poate programa subconstientul direct si asta se foloseste la Theta Healing si trebuie sa fie atent in acest caz daca foloseste sau nu foloseste pe NU, dar daca utilizam varianta coltului, atunci noi emitem cererea catre supraconstient de fapt si acesta va sti exact cum sa transmita mai departe subconstientului, astfel incat sa nu obtinem rezultate exact pe dos, fata de cum ne dorim.

      Este deci un alt fel de programare in aceasta tehnica. Uite, tu cand faci rugaciuni ai grija sa nu spui niciodata NU? De cate ori nu spunem noi: Tata Ceresc NU ma lasa sa pier, Maica Preacurata Nu ma lasa sa cad prada ispitei, Doamne Iisuse Cristoase NU mai vreaui sa continui acest drum in viata mea. Treaba cu coltul are legatura cu rugaciunea si nu cu tehnica asa cum se intampla la Theta Healing.

      Ștergere
    2. Aveti mare dreptate!!!Va pup!Doamne Ajuta!!!

      Ștergere
  3. Cred ca nu intotdeauna se intampla sa ajungem in astfel de situatii neaparat din orgoliu.
    Pot sa spun cum am ajuns eu sa iau contact cu aceasta lume a falsei lumini. Am facut ce m-a taiat capul, nu mi-am ascultat intuitia si simtul acela interior care imi spunea "asta nu e pentru mine". Mi s-a parut ciudat ca in lumea Reiki de la noi se vorbea despre lupte in astral si se atacau unii pe altii mai ceva decat pe campul de lupta. Cred ca mi-am dat ochii peste cap cand am auzit asta prima data. Mi se parea in totala neconcordanta cu invataturile ReiKi.
    Vreau sa mai relatez din experientele mele tocmai ca altii sa invete din ele.
    M-am dus la cateva cursuri, initieri bazandu-ma pe ceea ce afirmau aceia care le sustineau si din dorinta mea a evolua, de a face ceva nou, de a-mi rezolva "problemele", de a intelege mai mult. Insa am simtit ca nu este ok si tot m-am dus. Aveam senzatia ca sunt eu prea "pretentioasa" de nu simt ca pot sa merg la nici un maestru (din cei pe care ii stiam) si ca am prea multe fite. Adica mi-am facut o rationalizare mentala in loc sa ascult de ceea ce simteam.
    Este o lectie si aici pentru mine, sa invat sa imi ascult intuitia si acel simt interior. Si sa ma bazez mai putin pe ceea ce afirma unii sau altii indiferent cate titluri si specializari au.
    Cred ca pe fiecare ne poate agata pe unde avem inca "bube" nerezolvate.
    Cat despre revocarea acestor acorduri se poate folosi ceva de genul "anulez toate acordurile ... care nu sunt ingaduite de Dumnezeu". La cei care au o misiune de trecere in iubirea divina a acestor entitati cu siguranta legaturile sunt ingaduite de divinitate.
    Tot simt ceva in neregula cu articolele acestui domn. Mie mi s-a spus clar ca am primit initieri mai mult pe intuneric decat pe lumina (se referea la lumina divina autentica) si nu am avut o reactie deloc agresiva sau de iritare. Ma mai gandesc la asta si vedem ce se mai intampla, ce mai apare.
    Pace si iubire!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exemplele date de mine sunt doar cateva posibile. Orgoliul poate fi in cazul cuiva, mandria in cazul altcuiva si evident ca este suficient sa avem doar o hiba de acest gen, nu trebuie sa le avem pe toate. In cazul tau, dupa cum singura ai povestit, hiba a fost neascultarea intuitiei tale. Dar nu mai conteaza, Asa cum spuneai sunt si chestii karmice si Planuri Divine. Ne este foarte greu sa intelegem de ce ne sunt purtati pasii pe anumite drumuri. E destin batut in cuie, e liber arbitru? Nimeni nu poate raspunde cu precizie 100% la aceasta intrebare. Important este sa ramanem cu invataturi din aceste experiente ale noastre.

      Ștergere