vineri, 17 ianuarie 2014

17.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – JUDECATILE - CONTINUARE PROGRAM


17.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – JUDECATILE - CONTINUARE PROGRAM

Dragii mei,

  Imi sta de mai multe zile in gand sa facem macar o data o afirmatie ce face referire la “virtutea” asta a noastra inegalabila si nemasurabila, de a emite judecati la adresa semenilor nostri.
 Azi-dimineata, gandindu-ma pe ce am putea lucra, mi-a revenit asta in minte si am plecat catre serviciu, cu ideea clara ca voi alcatui o afirmatie in legatura cu acest subiect.
 Tot in aceasta dimineata, m-am bucurat de prezenta pe langa mine, a unui grup de Ingeri vindecatori, care au actionat asupra mea mai bine de o ora si eram in plin proces chiar si atunci cand am plecat de acasa.
 Am iesit in viteza din scara blocului in care locuiesc, gandindu-ma adanc la cum ar trebui sa formulez afirmatia. Pe trotuarul din fata blocului veneau trei doamne. Fiind in starea unui mers rapid si ganduri adanci, am traversat trotuarul cu un metru si jumatate inainte de a ajunge in acel loc si doamnele. Una dintre ele a inceput sa strige: “Ce imi tai calea asa? Cand ti-oi trage una, nu te mai ridici de jos.” Am privit-o blajin si nu i-am dat nici un raspuns. Pe drum insa, am analizat niste lucruri pe care as fi putut sa i le spun si expun aici o varianta:

“Imi cer iertare ca nu am stat pe loc astfel incat sa treceti dumneavoastra prima. Oricum daca am trecut eu, nu v-am generat nici un disconfort, nu am dat peste dumneavoastra, nici macar nu v-am atins fizic. Dar energetic v-am atins. V-am atins cu aura mea pe care lucrau vreo zece Ingeri si ati interactionat deci din plin si cu energia Lor, mult peste ce inseamna energia mea. Ati primit probabil o portie serioasa de lumina vindecatoare in acest fel, de mare ajutor zic eu, pentru batranetile dumneavoastra. Iar in timp ce "va taiam calea", eram tare adancita in ganduri. Erau ganduri indreptate catre binele oamenilor din tara mea. Sunteti si dumneavoastra romanca, nu-I asa?”

 Iata dragii mei cum sta treaba cu judecatile. Noi oamenii trebuie sa facem un efort major in a privi lumea inconjuratoare, cu ochii Constiintei si nu cu ochii mintii noastre. Chiar am auzit o afirmatie distractiva pe care cineva a spus-o la o intalnire, ca mintea omeneasca este bolnava de “scenarita”. Adica are o tendita permanenta de a construi fel si fel de scenarii, care de cele mai multe ori, aduc suferinta celui ce le-a dat viata.
 De la acea intamplare de dimineata si pana la momentul in care scriu acum acest articol, mi-au mai aparut cel putin trei situatii de judecati, de data asta generate de neatentia celor ce le-au emis. Au prins niste discutii oarecum din zbor si au emis imediat parerile lor judecatoare, doar ca acestea nu erau unele corecte, deoarece s-a dovedit ca ei nu intelesesera cum trebuie ceea ce se discutase.
Emiterea de judecati este una dintre actiunile omului, cele mai coboratoare de vibratie. De aceea, chiar trebuie sa incercam sa facem un efort sa nu mai facem aceasta.
 V-ati intrebat vreodata de ce simte omul nevoia de a emite judecati? Pentru a-si descarca energia negativa. De ce o face mai degraba in lipsa persoanei (aceasta numindu-se barfa) decat cu persoana de fata? Pentru ca elibereaza mai multe. Atunci cand suntem cu persoana de fata, deseori, anumite vorbe pe care le-am spune ne raman in gat. Dar cand facem o barfa, cu siguranta ca vor aluneca pe gura ca apa. Daca aceasta este cauza judecatilor, necesitatea de eliberare a energiilor negative, atunci nu trebuie decat sa gasim alte modalitati de curatare a acestor energii, rugand Divinitatea, cu puterea gandului etc.

 Propun deci ca afirmatia pentru azi, 17.01.2014, sa fie urmatoarea:

“Suntem toti UNUL.
 Doar Bunul Dumnezeu poate judeca.
 Aspectul meu de judecator la adresa semenilor mei, este complet anulat.
 Exista alte modalitati de eliberare a energiilor negative, in acord cu Voia Divina, iar eu folosesc aceste alte modalitati.”

 Pentru mai multe detalii va rog sa cititi articolul publicat in 06.01.2014.

 Si nu uitati:

 Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!


5 comentarii:

  1. Namaste

    Ce se potriveste aceasta afirmatie de azi cu niste trairi de-ale mele de azi:) chiar ma gandeam la tema judecarii semenilor si scenariilor de acest fel... , cum a cazut la fix aceasta afirmatie...; Doamne Ajuta, va pup doamna draga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ashtara, citind articolul de astazi cu ingerasii care actionau pt vindecarea ta ma gandeam sa facem si noi o afirmatie pt vindecarea tuturor corpurilor noastre. Ce spui?
    P.S. Ingerii care te vindeca I-ai chemat tu sau cum se procedeaza?
    Multumesc frumos!
    Aura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Aura, Ingerii vin cand ii chemi dar sa stii ca vin si cand nu te astepti. Exista cred un fel de monitorizare,de Sus, dar nu cred ca este valabil pentru toata lumea, Cred ca sunt vizati doar aceia care au sufletul curat, au credinta. Cand se vede ca ei s-au incarcat cu multe energii negative, dar nu pentru ca le-au atras prin fapte rele, ci pentru ca le-au captat prin prisma actiunilor lor in slujba Luminii, se trimit prin ördin"de Sus, echipe de Fiinte de Lumina vindecatoare. Sunt absolut sigura ca multi oameni sunt supusi la astfel de vindecari, doar ca ei nu isi dau seama de lucrul acesta.

      Ștergere
  3. In viitor oamenii vor fi atat de adanciti in propriile ganduri de ajutare a celorlalti oameni incat nu vor simti niciun impuls sa ajute un alt om atunci cand il vor intalni in viata reala.

    RăspundețiȘtergere