luni, 13 ianuarie 2014

TERAPIA PRIN CUVINTE – 16.01.2014 – SEMINAR CONSTANTA


 TERAPIA PRIN CUVINTE  16.01.2014 – SEMINAR CONSTANTA

„Dragi prieteni,

In acest seminar vorbim despre energia de dincolo de cuvinte, despre influenta cuvintelor gandite, vorbite si scrise.
Pe langa tehnica de lucru folosind cuvinte terapeuticeprimesti si coduri care te acordeaza la o vibratie care armonizeaza/vindeca o problema, chiar si la distanta.
Pentru ca "orice lucru trebuie explicat in cel mai simplu mod posibil" (A.Einstein) participantii vor primi:
- lista cu anumite cuvinte benefice si semnificatia lor;
- codurile de vindecare prin cuvinte, pentru fiecare boala.
Cuvintele corecte ne pot da putere, ne pot inspira, ne pot readuce la viata, ne pot hrani sufletul, ne pot face viata mai usoara, pentru ca in spatele cuvintelor si gandurilor se afla puterea fiintei noastre.

Cui se adreseaza acest seminar?
Celor care doresc ca prin cuvinte sa schimbe vieti, imbinandu-le/ asociindu-le dupa nevoi si celor care doresc sa transmita aceste tehnici/coduri mai departe, pentru o lume mai buna.

Facilitator:Adriana Constantinescu 
Costul semiarului este de tip: donatie
Inscrieri la adresa de e-mail : 

Locatia va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.

4 comentarii:

 1. http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/11/21/tell-the-lords-of-karma-that-you-are-sovereign-no-longer-a-lightworker-part-2/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ok, am inteles ideea. Ai dreptate si imi asum greseala pentru ca eu sunt cea care am scris in acest fel. De aceea voi modifica "lucratori in lumina" cu "prieteni". Anuntul primit prin e-mail nu avea nici o forma de adresare si am ales una care mi-a venit in cap fara sa ma gandesc prea mult. Acum inteleg de ce a trebuit sa se intample asa. Ca sa imi reamintesc si eu si sa constientizeze si altii, ca suntem toti si lumina si intuneric. Acest termen se foloseste de fapt pentru a sublinia uneltele la care se apeleaza atunci cand se doreste a se face o lucrare, rugaciune sau magie neagra.

   Ștergere
  2. Toti suntem lucratori in lumina pana la urma: http://esoterism.ro/ro/micsuflet.php

   Ștergere
  3. Pana la urma cel mai important lucru este ca facem ceva. Ca este de bine sau de rau, este doar dupa catalogarea noastra duala, care in nici un caz nu este precum viziunea lui Dumnezeu.

   Ștergere