duminică, 22 decembrie 2013

SUNTEM PREGATITI?


SUNTEM PREGATITI?

Dragi prieteni,

Incep acest articol printr-o intrebare:

„Daca maine s-ar intampla ceva ce ar presupune o anumita perioada de supravietuire, suntem pregatiti?”

Se tot vorbeste despre ceea ce s-a intitulat sub numele „Evenimentul”.
Cand va fi nu stie sa spuna nimeni si cum va fi, nici atat. In cele ce priveste daca va fi, parerea mea personala este ca nu incape nici o indoiala. Am inteles de-a lungul acestui an ca exista destul de multe persoane ce nu imbratiseaza aceasta credinta. Este in regula. Fiecare are dreptul sa simta si sa creada conform propriei intuitii.
Sustin in continuare cu tarie ca prin actiuni pe care le-au facut lucratorii in lumina, prin ghidarea data de Divinitate, cu toate blocajele si contractiunile ce li s-au interpus, s-a determinat de mai multe ori schimbarea traseului Terrei catre variante de transformare ceva mai blande.
Cu toate acestea, mesajele privind o transmutare brusca si radicala nu au incetat sa vina catre multi dintre noi.
Asa cum anul trecut imi transmitea Inaltul Inger Mihail, probabilitatea cea mai mare ar fi aceea, de a ramane fara energie electrica pentru o perioada, pana s-ar pune la punct cateva dispozitive alternative, pentru a caror constructie exista deja multi oameni preocupati inca de pe acum, sau pana ar sosi fratii stelari pentru a da o mana de ajutor in acest sens.
Sa presupunem ca se intampla asa ceva. Sa presupunem ca se impune sa putem supravietui o perioada de timp in acest fel. Bine ar fi sa nu se intample asa, dar daca totusi va fi, suntem oare pregatiti pentru asta?
Indiferent care ne este credinta, consider ca am proceda intelept sa avem un minim de lucruri puse deoparte. Lipsa de energie nu ne-ar afecta prin faptul ca nu am mai avea computere functionale, televizor, radio, telefon si electricitate in casa, ci prin faptul ca in primul rand nu ni s-ar mai putea pompa in case apa. Am stat si m-am gandit zilele acestea care sunt problemele ce se cer obligatoriu rezolvate si cum s-ar putea intampla asta.

Sa o luam pe rand.

Avem nevoie de APA si HRANA. Macar pentru cateva zile ar fi bine sa avem ceva rezerve de apa, pana ne-am da seama ce este de facut ulterior. Trebuie sa ne gandim bine ca nu este o varianta buna sa stam linistiti pentru ca stim pe cineva care are o fantana sau pentru ca stim locatia unui izvor. Nici daca am avea asa ceva in curte, nu este sigur ca in momente de criza nu navalesc toti, astfel incati noi practic nu ne putem bucura de ce este al nostru. Se pune intrebarea, daca ne-am duce sa umplem la cineva un bidon cu apa, am mai ajunge cu el intregi acasa? Sunt absolut sigura ca nu. S-ar gasi destui oameni care ti-ar putea da in cap pe drum doar ca sa iti ia bidonul. Tocmai de aceea, ar fi bine sa avem niste rezerve proprii si macar pentru o vreme sa nu depindem de altcineva. In cele ce priveste hrana, aici poate este un pic mai simplu. Avem poate cu totii ceva conserve, orez, faina, ulei, etc. astfel incat sa putem rezista un timp. Bine ar fi sa avem si ceva paine uscata pusa deoparte, seminte si nuci.

Avem nevoie de FOC. Focul nu ne-ar fi necesar atat pentru a ne incalzi si pentru a ne face lumina, cat pentru a ne prepara mancarea. Pentru incalzire o rezolvam noi cumva cu haine groase si paturi. Pentru a putea face focul ne trebuie chibrituri sau alte unelte de aprins si materiale de ars. In cele ce priveste instrumentele de aprins s-ar putea realiza ceva rezerve: chibrituri, brichete, pietre tip amnar sau o lupa. Cu o lupa, pusa sub lumina soarelui, se poate aprinde focul. O raza de soare ce trece printr-o lupa, devine atat de concentrata incat, daca in partea cealalta a lupei punem o foaie de hartie, aceasta se va aprinde dupa cateva minute de stat cu lupa deasupra ei. Materialele de ars pot deveni in cazul in care ne lipsesc lemnele sau carbunii, cartile din biblioteca, revistele de prin casa, hainele vechi, la o adica si o parte din mobila. Ca sa putem sustine o oala cu mancare ne trebuie ceva precum un gratar, sau si mai bine ar fi sa avem un trepied si un ceaun. Daca dorim sa ne facem si lumina, ne trebuie ceva lumanari, lampi cu gaz sau daca avem ceva instrumente ce functioneaza pe baza de baterii solare, ar fi si mai bine.

Pentru cei ce locuiesc la blocuri se pune problema cum se rezolva treaba cu necesitatile omenesti. Avem la indemna terenurile virane, unde am putea sapa si construi un fel de private cum mai exista si in prezent la tara, avem de asemeni padurile care mai exista pe la iesirile din orase si parcurile. Asta este ceva care cred ca reprezinta cea mai mica problema, in cele din urma.

Fireste ca toate cele enumerate reprezinta niste lucruri care ar putea ajuta cat de cat. Nu ar fi oricum raiul pe pamant. Mai ales pentru oamenii bolnavi, batrani, care nu se pot deplasa, ar fi o adevarata problema sa se petreaca niste evenimente de acest gen.
Pentru cei care au unde sa mearga, undeva la tara, ar fi cea mai buna solutie, chiar si daca ar fi sa se deplaseze pe jos si ar face 1-2 zile pana acolo, cu conditia sa fie o distanta acceptabila. Asta pentru ca orice si-ar lua pentru drum, hrana si apa, in foarte scurt timp, cu siguranta ca ar ramane fara ele. Altfel, s-ar putea sa isi piarda viata. Sa nu uitam ca fara energie nu mai putem face nici plati cu cardul, nici sa alimentam masinile cu combustibil.
Stiti ce este interesant? Exact cand m-am apropiat de finalizarea acestui articol (duminica, 22.12, in jur de ora 13,30), am comutat pe postul TV, National Geografic. Acolo rula un fim documentar numit „America in bezna”. Nevazand filmul de la inceput, nu mi-am putut da seama daca acesta a fost conceput ca un scenariu a ceea ce se crede ca s-ar petrece in cazul unei pene generale de curent sau chiar au fost intamplari reale. Probabil ca este un scenariu, dar cu siguranta ca au stat la baza si cateva experiente ale unor oameni care au trecut prin asa ceva, stiut fiind faptul ca astfel de evenimente chiar s-au petrecut in America si Canada, de cateva ori. Tot ce am scris aici, in acest articol, am vazut in acel film. Am vazut cum oameni care mai aveau ceva bani prin buzunare licitau pentru apa. Unul spunea ca da 10 dolari pe 4 litri de apa. A venit altul si a spus ca da 30 de dolari pe aceiasi 4 litri. Era o isterie peste tot. Un om ce tinea intr-o mana o cheie de strans si desfacut suruburi, venise sa il loveasca pe altul ce avea in mana o conserva. Era dispus sa ii ia viata semenului sau pentru o conserva, spunand ca are copii de hranit acasa. Altcineva a dat animalelor sale sa bea suc pentru ca apa nu avea in casa. Erau oameni care nu erau pregatiti cu hrana pentru bebelusii lor, pentru copii in general. Daca noi oamenii mari putem manca multe, cu cei mici lucrurile nu stau la fel.
Ideea este ca mai mult decat sigur, probabil ca nici nu ne putem imagina ce s-ar putea intampla si de ce ar fi in stare omul, din punct de vedere al actiunilor sale, daca ar fi fortat sa treaca prin astfel de experiente.

Inchei prin a va ruga sa nu va suparati pe mine pentru ca acum, in prag de  Craciun, vin sa scriu despre astfel de lucruri. Este cat se poate de adevarat ca sunt in mare contradictie cu frumusetea si bucuria pe care ar trebui sa o aduca zilele de Craciun. Am zis bine, ar trebui sa o aduca. Sunt din ce in ce mai multi oameni care nu au ce sa puna pe masa in mod curent. Pentru ei nu se mai face diferenta intre o zi de sarbatoare si una obisnuita. Tocmai de aceea ne putem astepta oricand sa apara un moment de resetare generala, un moment ce ii poate forta pe toti sa o ia de la zero.
Indiferent cum va fi Voia Bunului Dumnezeu, eu va doresc tuturor sa aveti Sarbatori Luminate, cu pace, caldura, aromonie, bucurie, bunaintelegere si sa nu uitam:


MAI PRESUS DECAT ORICE ESTE PACEA LUI DUMNEZEU!

31 de comentarii:

  1. Buna Ashtara.Multumim pentru sfaturi.In zona noastra numita Romania,avem "noroc"ca suntem mai putin atinsi de civilizatie.In camara mai avem ceva,apa mai curge pe rauri,asa murdara cum este ea.Din acest motiv cel mai de pret lucru este pamantul si apa curata.Hipermarcketuri sunt de putem
    sa ne mutam toata populatia in ele.Este mai greu cu medicamentele si cei bolnavi.
    Acum EVENIMENTUL daca intarzie s-ar putea sa nu mai fie nimic de salvat,pana la urmatoarea civilizatie.Problema este cine o sa inceapa primul? Pentru ca fiecare parte si rai si buni asteapta momentul oportun.Intrebarea este care din ei este cel bun?Ce facem?Eu zic sa ne oprim noi.Pentru ca totul este facut cu manutele noastre.
    Stiti care este nebunia?Pamantul se scutura de fiecare data cand locuitorii lui devin distructivi.Nimeni nu castiga,decat cei care vor sa traiasca.
    Pace si Lumina
    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Marian, multumesc pentru comentariu. Eu zic ca o sa fie bine pentru toata lumea in cele din urma. De aceea am si punctat ca ar putea fi vorba despre o perioada, nu foarte lunga, pana ne-am dezmetici si ne-am da seama ce este de facut. Ai dreptate si cu magazinele, dar ar ajunge pentru toti daca am fi uniti si ne-am purta de genul "toti pentru unul si unul pentru toti". Tu stii bine ca din pacate realitatea nu sta deloc asa. Cu siguranta ca se vor gasi unii care sa se puna la usi si sa ceara ceva taxe ca sa intri in interior. S-ar putea intampla orice. Dar cu credinta in Bunul Dumnezeu trecem noi peste toate!
      Sarbatori Fericite!

      Ștergere
    2. Citez:"cel mai de pret lucru este pamantul si apa curata".CORECT.Acum iata realitatea:Grupul BILDERBERG a stabilit cu prilejul vizitei in Romania a sefului sau,Dl. comte Etienne Davignon :
      1. Strategia pentru inceperea exploatarii cu cianuri (aprox. 13.000 de tone)la Rosia Montana pana cel tarziu la jumatatea anului 2014.
      2. Mugur Isarescu va candida(si va castiga bineinteles)la presedintie.
      Nu se stie ce s-a stabilit cu exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica....Circula pe net cum ca la vizita premierului Ponta in Germania ,cancelarul Angela Merkel i-a spus direct: " Oricum vi se vor lua(pe degeaba)TOATE resursele naturale pe care le mai aveti,singura intrebare este daca aceasta se va face cu dezmembrarea tarii sau nu,voi alegeti..."
      In aceste conditii,revenind la citatul de la inceput,pamantul tarii va deveni un burete urias imbibat cu zeci de mii de tone de cianuri iar apele(si de suprafata si de medie si mare adancime) vor fi suprasaturate cu cele peste 600 de substante ultr-toxice,cancerigene, radioactive si de 10 ori mai sarate decat apa marii rezultate din exploatarea gazelor de sist...Plus cutremurele de mica adancime(Vezi ce s-a intamplat la Izvoarele-Galati)." Viitor de "aur" tara noastra are"...ha,ha,ha,ha,.....

      Ștergere
    3. Eeee.... daca o pana de curent apare, este si pentru ei, nu doar pentru omul de rand. Vom vedea atunci ce vor mai putea face cu toate planurile lor, cu sondele si cu cianurile. Cianurile si le-ar putea turna in cap la ei, poate printr-o reactie chimica, ceva, ar putea face un pic de curatenie la nivel de creier, iar cu sondele imi este rusine sa scriu aici ce si-ar putea face. In cele ce ii priveste pe fratii nostri nemti, cred ca isi mai amintesc si ei de lozinca "Pe aici nu se trece" si n-au trecut... Eu stiu, asa cum nu o data am afirmat, ca exista cineva care poate fi cu un pas inaintea lor oricand. Acesta este Bunul Dumnezeu. Asa ca ...

      Ștergere
    4. Multumim,draga Mihaela pt ca ne dai mereu sperante ca nu este totul pierdut.Asa sa dea bunul Dumnezeu ca de nasterea Mantuitorului nostru ,sa avem parte de schimbarea in bine pe care o asteptam de atata vreme!!!Adnana!

      Ștergere
  2. Draga Mihaela,
    Multumesc ca ne impartasesti ca de fiecare data parerile , viziunile tale. Simt mereu ca ne porti de grija , noua pamantenilor si mai localizat noua romanilor. Gandindu-ma la ce ai scris de data asta ma incearca o nelamurire in ceea ce priveste trierea pentru cei care vor supravietui si ma gandesc( sau simt , nici eu nu stiu prea bine ) ca nu o sa se faca o triere de supravietuire pe criteriile pe care le stim noi. Asa ar supravietui nu cine are vibratia cea mai inalta si mai potrivita cu vremurile care sper ca vin, ci cei care sunt mai "descurcareti", mai luptatori, mai violenti ... si nu asta cred ca este tiparul pentru Lumea Noua.
    Nu stiu ce va fi , dar sper sa fie cat mai repede , pentru noi toti.
    Numai Bunul Dumnezeu va stii ce va sa vie si sper in ajutorul Divin.
    Craciun cu lumina si iubire alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii sigura Ruxandra ca totul este gandit de catre Divinitate pana la cel mai infim detaliu. Asa ca nu cred ca trebuie sa ne facem griji. Eu stiu ca este o perioada nu foarte lunga in care cu totii suntem supusi la un test de solidaritate. Este si asta parte din plan. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom trece cu bine peste toate.

      Ștergere
  3. Multumim pentru toate sfaturile date,daca va amintiti cind au fost problemele la Fukushima au fost multe filmulete unde se aratau cum se comporta populatia, nu luau decit ce le era necesar,in cantitati mici sa ajunga la toata lumea.Poate vorbesc de domeniul fanteziei!!! poate nu!!!!!!!!!!!Daca stim ca aceasta ,,schimbare,, este pentru binele nostrum platim si noi un pret....,cu Bunul Dumnezeu inainte Sarbatori Fericite Florentina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Florentina, la japonezi... Dar la noi... Ma cam indoiesc. Vom trai si vom vedea. Sarabatori Fericite, din toata inima!

      Ștergere
  4. Ati urmarit vreodata reportajele de la emisiunile de stiri care prezinta comportamentul"animalic" care se manifesta la inaugurarea oricarui hiper sau super-market in Romania,in conditii normale de viata? Imaginati-va ce-ar fi intr-o situatie de forta majora(calamitate) cand nu mai exista fortele de ordine si primeaza legea fortei,a celui mai puternic sau a celui mai bine inarmat...Va veti ingrozii,va asigur....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta m-am gandit si eu cand am raspuns la comentariul de mai sus.

      Ștergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=JZUTOdBuZNw
    Ai dreptate ! E bine sa fim pregatiti pentru orice ! Craciun binecuvantat ! Pupici! Clarisa

    RăspundețiȘtergere
  6. HAI SA GANDIM POZITIV! Ti-a spus Inaltul Inger Mihail anul trecut ca s-ar putea sa ramanem fara electricitate si nu s-a intamplat, poate fiindca vede ca noi, cei ce vrem schimbarea, ducem greul. Aseara, dupa ce am citit articolul, m-am gandit la situatia expusa de tine si recunosc ca nu mi-a placut scenariul. Fiindca NOI SUNTEM INCA IN ILUZIE, hai sa ne cream un scenariu pozitiv, fiindca, daca mai multi gandesc aceeasi solutie, e posibil sa se intample. E bine sa avem in camara cate ceva. Dar, mama avea o vorba: la DUMNEZEU, toate sunt gata. Din scenariul expus de tine, tot cabala iese bine, fiindca ei au ferme, vile, au de toate. Cine sufera? Tot cei care sunt asupriti de cabalisti. Aseara cand m-am culcat, m-am gandit ca vreau sa pot sa ajut oamenii, daca vor fi intr-un scenariu, ca cel de mai sus. In „Vietile maestrilor”, de Spalding, oamenii care si-au marit vibratia, puteau sa materializeze, sa creeze, sa se teleporteze... Mi-am rugat Ingerii sa-mi dea gandul cel bun. De dimineata m-am trezit vesela, bine dispusa. Hai sa gandim ca trecerea este usoara pentru noi, SA ALEGEM sa schimbam NOI regulile: legea atractiei. Dumnezeu nu vrea ca noi sa suferim, atunci, hai sa gandim pozitiv. Poate ne vom culca in starea in care suntem acum si ne vom scula in soare, bucurie si veselie. Nu uitati: la DUMNEZEU, toate sunt gata. Asta este darul meu pentru ziua de Craciun. Sa fiti fericiti! Schimbarea vine din noi. Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate in multe privinte draga Maria si asa este, la Dumnezeu toate sunt gata. Insa te rog sa imi permiti sa completez si eu cu o zicala veche. Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista.

      Nu cred ca ma poate condamna cineva de negativism. Am facut tot ce mi-a stat in putere sa aduc lumina in sufletul oamenilor, sa le sadesc speranta intr-o viata mai buna. Am facut lucrari legate de puterea gandului pozitiv de mare anvergura, despre care nu am suflat o vorba pe acest blog si stiu eu de ce. Ce este expus aici nu reprezinta nici 10% din tot ce s-a infaptuit de catre grupul nostru. Insa trebuie sa recunosc ca agreez sa fiu o fiinta realista, cu picioarele pe pamant. Consider ca a indica a se pune ceva deoparte pentru eventuale zile mai dificile, nu are nici cea mai mica legatura cu gandirea negativa. Din punctul meu de vedere, o atitudine usor preventiva, este aducatoare de pace, de liniste, omul se simte mai in siguranta, scapa de o frica, de un stres, iar stresul acesta nu l-am instalat eu, ci a aparut dinainte de 21 decembrie 2012.

      Stii pilda lui Iisus cu cele 10 fete si cu Mirele? 5 isi cumparasera ulei din timp, 5 nu se ingrijisera de asta. Au plecat dupa ulei, dar intre timp Mirele a sosit si cand ele s-au intors cu uleiul, usile se inchisesera pentru ele. Bunul Dumnezeu a dat un termen de gratie in care am fost lasati sa ne antrenam si sa ne dovedim puterile de co-creatori, ajutand in acest fel pe multi care nu s-au ingrijit de ulei din timp. Insa de pe la jumatatea lunii decembrie s-a inceput a se primi intens mesaje de genul: Dragii nostri, Bunul Dumnezeu va multumeste pentru toate eforturile voastre, deseori pentru a ajutora ati imprumutat chiar din uleiul vostru, riscand sa ramaneti voi fara el, dar de-acum, Cerul va spune STOP! Lucrurile, pentru o perioada, vor decurge asa cum este Planul Divin. Nu mai aveti puterea sa interveniti sau sa schimbati ceva, iar daca tot este asa, profitati de aceasta pauza si ODIHNITI-VA!

      Draga Maria, orice am face si am zice, oricat de optimisti am vrea sa fim, va veni un moment in care multi se vor afla fara ulei, iar pana sa isi faca rost de el, usile le vor fi inchise. Pentru ca da ... Va veni un moment de inchidere a usilor pentru unii.

      Vezi? Astfel de lucruri le scriu cel mult la comentarii pentru ca sunt foarte putini cei ce le citesc. Iar cand expun articole precum acesta, crede-ma ca ele nu sunt nici pe departe produsul unor ganduri venite intr-o secunda. Eu urmaresc cu deosebita atentie semnele Universului pe o anumita perioada de timp de mai multe zile, chiar saptamani: vise, viziuni, simbolistica ce apare in mod insistent si repetitiv si asta nu doar in cele ce ma priveste. Trebuie sa mai adaugam vreo cateva zeci de persoane cu care vorbesc, care imi impartasesc anumite intamplari, trairi, care imi scriu e-mailuri etc. Cand vad ca toate converg spre un punct comun, abia atunci ma decid sa scriu ce cred. De aceea articolele mele sunt atat de rare si de aceea vin doar de la mine si nu sunt preluate din alte parti. In consecinta, si acest articol are niste informatii la baza ca sa spun asa si merge dincolo de gandirea pozitiva sau negativa. Indiferent cum este receptat mesajul de catre fiecare om ce vine in contact cu el, ca o ia in sens negativ sau pozitiv, pe mine ma intereseaza cel mai mult in acest moment sa fie receptat.

      Ștergere
  7. Vesti bune http://nesaranews.blogspot.co.uk/

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-ti de Dumnezeu Mihaela semnale din Univers despre cum putem sa ne cream viata in armonie si bucurie ,cum putem cu credinta in Dumnezeu sa vedem ca suntem bogati ca avem de toate numai sa fim deschisi si atenti la Dumnezeu sa le si primim,ca avem trupurile perfect sanatoase cu credinta ca Dumnezeu asa ni le-a creat si ca noi ni le putem pastra asa cum le-am primit ca dar de la Domnul,ca avem camarile pline cu hrana ,, DIVINA,, iubirea care ne hraneste si trupurile si sufletul in acelasi timp...sa avem credinta ca suntem puternici,mareti si grandiosi si ca nimic nu ne doboara,...ca suntem singurii nostrii stapani si ca nu exista dusmani,iar cei pe care noi ii vedem dusmani sunt oglinzile noastre in iluzie pe care Domnul ni l-ea dat ca noi sa ne schimbam sa devenim cine suntem cu adevarat,sa ne intorcem la noi cei de dincolo de iluzie. Sa fi binecuvantata!Paula.

    RăspundețiȘtergere
  9. Paula....sa vezi cand dusmanii din oglinzile tale devin realitate ce te faci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iulia, prin articolul pe care l-a scris are foarte mare dreptate sa se teama. Unii dintre cititori inca spera sa adoarma si sa se trezeasca dupa ce trece napasta, altii isi pun increderea in Dumnezeu. Sa va spun cam ce ar fi logic sa se intample ?.....

    RăspundețiȘtergere
  11. In primul rand "La Multi Ani! cu bucurie, pace si impliniri!
    Te rugam spune-ne parerea ta. Poate fi de ajutor.
    Te-as mai ruga sa ma ajuti cu lamurirea despre cine este Iulia, sau a fost o greseala de nume?
    Multumesc!

    In cele ce priveste oglinzile, ii multumesc Paulei pentru mesajul frumos si incurajator, dar iti dau dreptate si tie. Treaba este mult mai complicata decat ca tot ce ne inconjoara sunt oglinzile noastre. Este si asta, nu zic nu, dar nu este doar atat. Noi avem o intelgere limitata, simplista fata de cum este organizata intreaga Creatie. Abia ce am intrat pe fagasul descoperirilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu nerabdare parerea lui " sihas" ,daca se poate cat mai detaliata.Nu afirm ca optimismul nu este bun,ba chiar folositor,dar exagerat de mult ne "arunca" din realitatea in care traim intr-o lume iluzorie,feerica dar falsa,realitate care este pe zi ce trece mai imputita,mai nenorocita,mai urata...Cel putin pentru marea majoritate a romanilor amarati,nu pentru iudeo-masonerie,iezuiti,reptilieni si servitorii si acolitii lor....

      Ștergere
    2. Cand te trezesti din orice vis si te uiti la realitatea palpabila din jurul tau, vei vedea 90% din populatia lumii care merge pe drumul trasat dinainte de fortele intunericului. Daca incerci sa redai libertatea oamenilor, distrugand acest rau care ne conduce, vei ajunge la concluzia ca lumea isi va alege singura tot un cap rau ca sa-i conduca. Omul din ziua de azi inca traieste in epoca primitiva, sa fereasca Cel de Sus de anarhie.
      Toata lumea doreste eliberarea de rau, dar nimeni nu stie ce sa puna in loc ceva bun, nu au un plan de viitor, de aceea cred ca una din posibilitatile de resetare a sistemului este un cataclism natural major, iar din cei ce supravietuiesc sa porneasca o societate mai cinstita si mai buna, asta daca au noroc de pun conducatori cinstiti si buni, oricum vor trai o perioada intr-o egalitate cat de cat apropiata.
      Va urma....

      Ștergere
    3. Urmatoarea varianta de eliberare ar fi distrugerea raului de catre fortele benefice, cam cum e descrisa in apocalipa. O distrugere fulgeratoare, fara anunturi gen "Evenimentul", stiti cum suna acest eveniment a lui Cobra?, ca si cum as pune in garda dusmanii. Nu stiu de ce, dar evenimenul pe care il tot anunta Cobra, este un text care da niste sperante omenirii (v-ati gandit vreodata ca acest eveniment sa fie fals?) si distrage atentia de la alte lucruri care se pun la cale. Nu vreau sa dezamagesc, dar e bine sa avem claritatea mintii si sa fim pregatiti pentru orice, pentru ca cei ce conduc lumea nu sunt niste prosti. Orice informatie va parvine din massmedia ori din diferite surse de informare, trebuie bine filtrata si intotdeauna sa va puneti intrebarea "ce urmareste acea informatie", informatia trebuie "simtita" nu sa sune frumos si promitator, sa stam toti cu gurile cascate si sa ne cada para aia malaiata. Un lucru util pentru majoritatea oamenilor este ajutorul reciproc si informarea cat mai corecta. V-ati gandit ca in caz ca se taie curentul electric am fi niste dezorientati ?...majoritatea comunicam in mediul virtual... cati dintre voi au langa ei persoane cu care sa coopereze in caz de eveniment, cataclism, etc ?...tare cred ca tot singuri ramaneti.
      Va urma....poate...

      Ștergere
    4. Daca recitesti cu atentie, asta am spus si eu. Daca va fi un eveniment nu poate nimeni veni sa spuna cand va fi. De aceea eu nu am aproape nici o rezonanta cu Cobra, plus ca multe informatii le am primite de Sus intr-un mod total diferit. Cred insa ca va fi acest eveniment, nu pentru ca mi-as dori sau nu mi-as dori eu, ci pentru ca asa mi se arata. Unul ca la Apocalipsa. Nu cred in varianta ca ii apuca darnicia pe toti bogatii lumii si bancherii si incep sa imparta banii in stanga si in dreapta. Tocmai de asta consider ca este inerent un eveniment. Asa este, va aduce haos si dezorientare si ce putem noi face in cazul asta? Ne vom adapta intr-un fel sau altul. Nu este vorba despre citiri prin internet. Pot spune ca nu ma intereseaza. Este vorba despre propriile mele perceptii si despre o analiza a semnelor Universului, pe care nu le poate maslui nimeni, pentru ca este imposibil sa cunoasca cineva codurile de intelegere intre mine si Univers, asa cum sunt convinsa ca multi au un limbaj propriu de comunicare cu Universul.

      Ramanem singuri... Nu iti inteleg afirmatia. Mie mi-e teama ca vor ramne singuri cei ce acum calca pe cadrave si taie in stanga si in dreapta ca sa isi atinga interesele. Sa mergem dupa cum e scris in Apocalipsa, pana la capat.

      Ștergere
    5. Cand am scris la plural, m-am referit la cei "adormiti",ei se vor trezi singuri. E adevarat ceea ce spui ca fiecare are un limbaj propriu de comunicare cu universul, dar majoritatea nu-l baga in seama. Ce este aceasta comunicare ? .... orice persoana a avut momente in viata cand vocea interioara i-a spus ceva si el a facut altceva, iar la final daca asculta acea voce iesea mai bine. Asta este primul pas pe care trebuie sa-l invete lumea....aceasta e "trezirea" despre care se vorbeste si multa lume nu intelege.

      Ștergere
    6. Buna,Mihaela! Eu spun ca nu e bine sa ne alarmam inainte cum va fi sau ca va fi o Apocalipsa,asta duce la frica,la negativitate,noi suntem iubire si ne dorim sa fie bine si cu asemenea ganduri nu ajungem nicaieri. Bunul Dumnezeu va stii cel mai bine ce trebuie sa faca sa ne trezim cu totii,sa lasam asadar totul in grija Lui si noi sa ne vedem de evolutia noastra.Iti multumesc de articol si-ti doresc multa iubire si lumina.

      Ștergere
    7. Da Lenuta, ai perfecta dreptate, nu trebuie sa proiectam negativ. Eu una, tocmai asta incerc sa fac, daca imi sunt intelese corect intentiile. Crede-ma ca atunci cand scriu astfel de articole am la baza si cateva zeci de emailuri in care oameni isi expun fel si fel de temeri si imi cer parerea despre toate astea. Eu am incercat sa indic doar cateva masuri minime, care, garantez ca in sufletele celor mai panicosi, instaleaza o oarecare liniste. Eu de pilda, cand ma gandesc la Apocalipsa, nu am nici un fel de teama. Noi suntem acum din plin in mijlocul ei si asa cum am mai spus, in cateva articole pe care le-am scris pe subiect, multe imagini de acolo sunt imagini-simbol, nu trebuie sa se petreaca lucrurile exact asa cum este scris. Cat priveste ideea "ne trezim cu totii", este adevarat, este un vis frumos, insa este lucru stiut ca exista spirite si nu sunt putine, care nu au ales Ascensiunea. Anumite lucruri mai putin placute vor exista si au si fost deja in anumite locuri de pe planeta, tocmai ca sa fie implinita voia acestor spirite. Terra este in ascensiune deci orice spirit care nu rezoneaza cu asta va trebui sa o paraseasca intr-un fel sau altul.

      Ștergere
    8. Domnule (sau Doamna)"sihas" ,atat timp cat la conducerea acestei lumi se vor afla Reptilienii,Iezuitii,Iudeo-masonii ,khazarii si acolitii lor NU se poate sa fie bine!!! Dimpotriva.Ba mai mult decat atat,cu cat trece timpul "stransoarea" ca de cleste in care este cuprinsa omenirea va spori,sclavia si robia se vor desavarsii pana la instaurarea Noii Ordini Mondiale cu un singur popor(aproximativ 1,0 milliard),o singura religie si,bineinteles un singur rege(conducator) evident din " stirpea lui david" adica iudeo-mason,khazaro-iezuito-reptilian...Numai o interventie hotarata si viguroasa din astral mai poate salva aceasta lume din ghearele lor....Intrebarea,marea intrebare care se pune este: merita aceasta omenire salvarea? Respect.

      Ștergere
  12. Adevarata si singura pregatire trebuie sa fie in sufletele voastre. O falsa "Apocalipsa" in care Intunericul se va prezenta ca Lumina se va desfasura pe scena lumii dar aceasta este un lucru necesar pentru evolutia omenirii. Iar Intunericul este fratele Luminii.

    RăspundețiȘtergere
  13. 9 Martie 2020.
    Am avut un vis in care vad un articol de pe blogul tau si vad ca e scris in Decembrie 26 si stiam ca e din 2013. Dupa ce m-am trezit verific articolele de aici si maare mi-a fost mirarea sa vad ca se potriveste aproape fooarte bine cu ce se intampla acum in 2020! Este extrem de trist cand ma gandesc si cand ne gandim ca suntem foooarte aproape de ceea ce scrii in articol.
    In final pot doar zice : Doamne Iisuse Hristoase si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluiti- ne pe noi! AMIN!

    RăspundețiȘtergere