duminică, 1 decembrie 2013

PIRAMIDELE SOARELUI SI ROMANIA NOILOR INCEPUTURI Partea a - II - a



PIRAMIDELE SOARELUI SI ROMANIA NOILOR INCEPUTURI
Partea a - II - a

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita din nou Miercuri, 04.12.2013, ora 18:30, la continuarea seminarului intitulat  “Piramidele Soarelui si Romania  Noilor Inceputuri”.

Ideea continuarii seminarului apartine dragelor Fiinte de Lumina care ne coordoneaza si care vor sa fie astfel mai aproape de noi in aceste zile mari pentru Romania. Suntem in mijlocul unei perioade in care aproape zilnic este o sarbatoare importanta pentru romani.
28.11.2013 – celebrarea Parintelui Arsenie Boca, un nou Apostol al Domnului nostru Iisus Cristos, asa cum mie imi place sa il consider si nu cred ca sunt singura, cu misiune speciala pentru Romania;
30.11.2013 – sarbatorirea dragului nostru Sfant Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei;  
01.12.2013 – Ziua Nationala a Romaniei;
04.12.2013 – sarbatorirea dragei noastre Sfanta Varvara, ocrotitoarea minerilor de pretutindeni;
06.12.2013 – sarbatorirea dragului nostru Sfant Nicolae, ce ne deschide tuturor portile catre feeria Sarbatorilor de Iarna.

Tematica intalnirii de miercuri este urmatoarea:

1.  Semnificatiile sarbatoririlor Sfantului Apostol Andrei, Zilei Nationale a Romaniei si a Sfantului Nicolae; meditatie/conectare la triada Parintele Arsenie Boca - Sfantul Apostol Andrei - Sfantul Nicolae.

2.  Piramidele Soarelui - Romania Noilor Inceputuri :
a) Triunghiul de aur al Romaniei - Piramidele Bucegi - Retezat - Ceahlau - simbol al Sfantei Treimi; meditatie/conectare.
b)  Meditatie/conectare:
·  Centrul Galactic (inima/energiile Mamei Divine) - Centrul/inima Soarelui - Grila Energetica  a Constiintei Cristice a Geei - Sfinxul din Bucegi (Axis Mundi) - conectare la Matricea Cristica individuala si la energiile Programului Divin "Romania - Gradina Maicii Domnului";

·    Conectarea Triunghiului de aur al Romaniei - Piramidele Bucegi - Retezat - Ceahlau, cu celelate Piramide ale Soarelui din vechiul Spatiu al Civilizatiei Fiilor Luminii - reactivarea acestora potrivit Planului Divin.

Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21.30, in aceasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar. Rog sa confirmati participarea pana cel tarziu ora 10, 04.12.2013, deoarece dincolo de aceasta ora sunt la scoala si nu mai pot raspunde la e-mailuri.

Pretul seminarului – 35 RON. Pentru cei care au participat la seminarul din 28.11.2013, copii si pensionari pretul seminarului este 10 RON.

Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:


mihaela_popescu2007@yahoo.com”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu