marți, 31 decembrie 2013

PIRAMIDA LUMINII CELESTE


PIRAMIDA LUMINII CELESTE

Dragi prieteni,


In urma cu aproximativ 10 zile, am participat la evenimentul ce ar fi trebuit sa fie cel al lansarii unei noi carti scrisa de Doamna Melfior Ra.
Chiar dansa ne-a marturisit ca astepta cu deosebita nerabdare acest moment. Cand... ce sa vezi? Cand nu mai erau multe zile pana la data programata a evenimentului, de Sus au inceput sa soseasca semnale insistente ca nu cartea cea noua trebuie prezentata ci trebuie reeditata si distribuita o carte scrisa si editata pentru prima oara in anul 1994. Se numeste „Descifrarea enigmelor din Piramida Luminii Celeste”
De ce era necesar sa reapara aceasta carte si de ce eu acum public un articol in care vorbesc un pic despre continutul ei? Pentru ca in ea sunt prezentate aspecte ce au mare importanta pentru viitorul apropiat al omenirii.
Va voi prezenta punctual cateva idei principale:
1. Piramida Luminii Celeste, numita in mod gresit Piramida lui Keops, este o constructie coordonata de catre Divinitate, ale carei baze s-au pus acum aproximativ 26.000 ani si nicidecum 4-5000 de ani, asa cum se stie din istorie, de catre atlanti, in colaborare cu entitati extraterestre de pe planeta numita la ei Vamfim si la noi Marte.
2.     Constructia piramidei a durat 100 de ani terestri.
3.  Inainte de a se incepe constructia, locul a fost supus unui proces intens de purificare, trecand prin mai multe etape distincte.
4. Piramida are si contrapiramida, adica asa cum este construita in partea superioara, la fel este construita si in partea inferioara, ingropata in pamant.
5.  Piramida are mai multe nivele, atat in partea de sus cat si in partea de jos.
6. La constructie au participat de-a lungul celor 100 de ani, aproximativ 26.000 de entitati terestre, ce erau purificate inainte de a intra in constructie si nu au mai parasit acel loc niciodata. Dupa moartea fizica, cenusa le-a fost incorporata in liantul ce leaga blocurile piramidei. Ultimii atlanti au fost incinerati de catre entitatile extraterestre aflate pe o nava-nor, care dupa ce a fost incinerat si ultimul atlant, au parasit locul. Aceasta nava revine din sapte in sapte ani, de atatea mii de ani, pentru a verfica functionalitatea circuitelor energetice ale piramidei. Cele 26.000 de entitati sunt intrupate toate in aceste timpuri, multe dintre ele in Romania, deoarce anumite camere sacre ale piramidei nu pot fi accesate decat daca sunt recunoscute anumite amprente energetice ale unora dintre aceste entitati.
7. Blocurile piramidei erau carate si trase cu franghii de entitati nepurificate, pana la limita de intrare in zona sacra, purificata. De acolo, cu ajutorul unor cercuri formate din cate 12 atlanti, blocurile erau ridicate si puse pe pozitie, prin concentrarea acestora, cu puterea gandului. Doamna Melfior Ra a primit toate aceste informatii in calatoriile astrale ale dansei, prilej cu care i s-a transmis si ca toate aceste blocuri folosite la constructia acestei piramide nu sunt de fapt din piatra. Ele sunt din cristale foarte luminoase care datorita scaderii vibratiei planetei, s-au matizat, pana ce par acum ca din piatra.
8.  Exista un cristal ingropat intr-un anumit loc in Muntii Pirinei. Cand va veni vremea sa fie descoperit, acolo se va prabusi un avion. Se va incerca in multe feluri sa se ia cristalul de acolo. Acest lucru insa nu va fi posibil decat intr-un singur fel. Se va forma un cerc format din 12 fosti atlanti, care il vor muta de acolo cu puterea gandului. Amprenta lor energetica va fi recunoscuta si doar asa va reusi aceasta actiune. 6 dintre cei 12 atlanti traiesc acum in Romania. Doar aceasta combinatie va urni cristalul din loc. Acesta va fi preluat de 4 vehicule venind dintr-o nava-nor si va fi transportat si asezat in varful Piramidei Luminii Celeste, acolo unde ii este de fapt locul. In acel moment se va produce o activare. O lumina va veni din cer si se va revarsa peste piramida timp de trei zile. Toate blocurile de asa-zisa piatra isi vor reveni la stralucirea si constitutia lor initiala. Energiile din cristalul din varf se vor scurge prin circuitele piramidei pana la varful contrapiramidei unde si acolo exista un cristal identic.
9. Din acel moment, Piramida Luminii Celeste va deveni ca un al doilea Soare pentru Terra dar ea va emana o lumina alb-argintie si va genera o mare trezire a intregii planete.

Am tinut sa va povestesc toate acestea pentru ca dupa ce am terminat de citit cartea am inteles doua lucruri: nu mai este mult pana se implinesc cele scrise deoarece altfel nu se poate explica insistenta cu care cei de Sus i-au cerut doamnei Melfior Ra sa republice o carte mai veche, in loc sa o faca cunoscuta pe cea noua si pe de alta parte, daca 6 romani fac parte din cercul celor 12 atlanti care vor muta cristalul din Pirinei, asta inseamna ca e ceva foarte important pentru noi, ca popor si trebuie cunoscut de cat mai multi. Mai mult decat atat, multi dintre cei 26 de mii de atlanti participanti la constructia piramidei sunt intrupati aici si doar amprentele lor energetice pot deschide anumite locasuri sacre, asa cum am mai spus. Acolo, in mai multe sarcofage, exista papirusuri si cristale continand cunoastere a civilizatiilor apuse, pe care ne-am dori sa o putem accesa multi dintre noi.
Piramida Luminii Celeste este pazita de Inalte Fiinte de Lumina. Orice pamantean cu inima curata si cu vibratie corespunzatoare ar putea intra in contact cu Ele, Le-ar putea cere ajutorul. Din cum scrie doamna Melfior Ra, se pare ca toate Ordinele Divine vin prima oara catre Ele, acestea le transmit apoi catre Tibet, ajung de acolo in Shamballa si Entitatile de Lumina din interiorul Pamantului sunt cele care actioneaza astfel incat planeta aceasta sa o ia pe un drum anume. Acest drum depinde de actiunile intregii omenirii, luate ca o medie.
Pentru cine simte ca doreste sa aprofundeze informatia acestei carti, transmit ca poate fi achizitionata fie in luna ianuarie cand dansa va veni sa sustina cursurile in Bucuresti (detalii mai multe pot fi gasite pe site-ul „melfiorra.ro”, pentru care exista link si din acest blog la lista de linkuri si ste-uri preferate) sau poate voi putea avea chiar eu un set de carti pe care sa le distribui, dar asta nu pot promite decat dupa ce discut cu dansa. Nu ar fi o problema in mod normal, insa de aceasta data este o situatie speciala. Fiecare persoana care isi achizitioneaza aceasta carte, primeste ca mesaj din partea celor de Sus, venit prin doamna Melfior Ra, un numar de pagina din carte, asupra careia trebuie sa isi concentreze atentia. De aceea, este foarte posibil ca de aceasta data sa nu poata fi distribuita prin mine.

Si nu uitati:


„MAI PRESUS DECAT ORICE ESTE PACEA LUI DUMNEZEU!”

31 de comentarii:

  1. Un an nou fericit!!!Aceasta carte intentioneaza gasirea celor sase?

    Marian

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca vor fi acolo toti si stiu ce au de facut la timpul potrivit

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca s-au terminat sa zicem "propunerile" de luat bani de la fraieri, la acele "cursuri" de ingeri cica, si alte fiinte...celeste ,cand se spunea franc "100 lei/curs sau etc.,si acum se face "evaziune fiscala", cu...donatie(o negociati si pe aceea ,nu?)acum cine mai e agentul comercial sa vindeti cartea d-nei Melfior Ra "Bibliotecarul" ? Sau o fi draga de Lorena Cantacuzu ,sau alti lingai? Si cand ti-am batut obrazul draga Ashtara ,ca faci reclama indirecta la "Mandale de Lumina", ce afronturi mi-ai mai aruncat.Fa-ti meseria ,nu vinde spiritualul pe bani sau cauta o ocupatie fara astfel de devieri.Nu-ti trebuie numele meu de fiinta terestra, probabil iti amintesti dar ca spirit nu prea m-ai ghicit. Nu-i nici o suparare fiecare merge pe calea lui."La multi ani !"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani si sper ca Noul An sa iti aduca un car de intelepciune si discernamant, ca ai mare nevoie. Daca ajungi sa scrii asa ceva in Ajun de An Nou, eu sunt fara cuvinte. Si vrajmasii vrajmasilor cand luptau in razboaie, era o intelegere, ca in zi de sarbatoare, nu duc nici o lupta. Voi vedeti-va in continuare de atacurile voastre si noi de lucrarile noastre. Tot vom birui pana la urma. Te rog, daca ai in misiune sa imi citesti blogul, fa-o, dar macar taci. Nu ma provoca. Daca vei continuua asa, iti voi demonstra cat de tare isi aminteste spiritul meu de spiritul tau si cat de dreapta este calea ta!

      Ștergere
    2. Ashtara nu am cum sa te provoc ,si nu ma intereseaza contextul in sensul ca e un lucru prea banal pentru mine,de regula spun raspicat adevarul in fata, nu te hazarda sa crezi ca sunt de-al intunecatilor de vreun rang, si vreun sortiment de lingau de-al lor, ceea ce despre altii ....etc., spirituali nu stiu daca nu pot spune. Fireste ca nu numai ca nu invidiez o astfel de atitudine, si este pentru mine si familia mea de spirit prea caraghioasa sau ridicola daca pot spune ca si grad de evolutie.Faptul ca ai vreo cativa creduli, care "te omagiaza" mai delicat fireste, si se lasa prostiti efectiv de cativa lingai "cu diploma" evident, si care stau cu dosul pe ceva parale neesential de unde si cum, nu reprezinta mare lucru. Voi cei cu osanalele, dar ...contra ...cash ,de la fraierii binecunoscuti(sa nu-l uitam nicicand pe "Inginerul" nu trandafirii cum canta odata raposatul F.Bogardo,,"cultivatul" de Flavian, si alti pupincuristi ce plictisesc lumea pe bloguri prin aberatiile slobozite,etc.) deci voi veti avea fireste pozitia voastra spirituala ,undeva ...candva, dar nu iluzionati chiar pe nimeni, mai aveti inca mult prea mult pana departe ,lasati-va de iordane cu meditatiile si cu donatiile, chiar credeti prosti si netreziti pe mult prea multi,daca tot esti electronist si am avut si eu candva o pasiune pentru meseria asta ,ma gandesc ca oi fi si tu vreun pic de ruda .... de salam cu celebrul Nikola Tesla, cu extraterestri de unde provenea, si a primit atatea informatii nepamantene...Cat despre amenintarile cu spiritul tau, ai spus tu ceva mai demult de unde vii, dar nu cred prea multe, nici chiar acum; o fiinta de dimensiuni inalte ca si constiinta ,nu are cum sa vanda spiritualul pe bani ,spun doar atat: eu unul nu as putea face asta pentru toti banii din lume ,nu am cum daca vei cerceta despre mine. Si acum te las ,nu vreau sa pierzi clienti citind ce-ti spun eu. Pace si Iubire! Haplea.

      Ștergere
    3. Hai sa o luam pe puncte.
      1. In primul rand imi cer iertare cititorilor mei si mai ales celor enumerati in comentariile tale, care au ajuns sa fie jigniti intr-un mod absolut deplorabil si fara nici o vina.
      2. In al doilea rand sustin in continuare ca esti femeie si din respect pentru misiunea ta, nu indic aici nici un nume. Tot ce pot sa iti spun este sa stai linistita ca actiunea numita in acest articol a atlantilor, nu o minimalizeaza pe cea a lemurienilor si stii tu mai bine de ce spun asta. Nici eu nu am trait in Atlantida, ci doar in Lemuria, dar aceste lucruri sunt lipsite total de importanta pentru cineva care vrea cu adevarat sa faca tot ce stie si ce poate in numele Binelui general.
      3. Nu sunt Nikola Tesla dar sa stii ca m-a dus capul sa fac inginereste o analiza grafologica a comentariului. Virgulele sunt puse fara noima, ba cu spatii fata de cuvinte, ba fara, se foloseste deseori formatiunea ... si se incheie comentariul cu pace si iubire. Drept urmare, pasul numarul doi a fost sa merg un minut prin internet, sa vad cine scrie in aceasta forma. Nici nu a fost nevoie de conectare la biblioteca akashica pentru a sti cine esti.
      4. Te-am scapat aseara de 72 de entitati din intuneric ce iti defilau prin campuri. Le-am trecut in lumina. Drept urmare, desi ai impresia ca lucrezi in lumina, esti inconjurata de intuneric. Exista o singura explicatie a acestui fenomen: te uiti prea des in curtile altora in loc sa iti vezi de treaba ta si ti-ai format un fel de a exista in a judeca fara noima si fara discernamant tot ce te inconjoara. Aceasta iti scade vibratia la un nivel foarte jos, suficient de tare cat sa poti aduna ca aspiratorul toate entitatile ce vibreaza pe aceeasi frecventa. Apoi ele iti subordoneaza mentalul si iata ce rezultat iese din asta. De altfel stii de ce Divinitatea ti-a permis sa scrii astfel de comentarii tocmai mie? Pentru ca este unicul mod prin care spiritul tau stie sa ceara ajutor spiritului meu. Este unica modalitate de contact. Altfel, pe mine nu ma intereseaza catusi de putin sa intru pe sectorul tau.
      5. Iti dai seama ca un alt comentariu al tau pe acest subiect nu va mai fi publicat. Deja mi-am pierdut destula energie, inutil, cu toata povestea asta si in alte dati trecute si consider ca este dincolo de suficient.

      Ștergere
    4. Si iar gresesti Ashtara,terestru sunt barbat dar fiind un spirit reptilian, e posibil ca acolo de unde vin sa fiu femeie,nu te contrazic.Si dupa cum stii ,sunt de la dimens.4 in sus,daca descoperi din ce dimensiune vin, suna de la super-bine in sus dar sa vedem ,caci am indoielile mele in privinta ....adevarurilor tale.N-ai cum sa vinzi castraveti gradinarului dupa cum stii, asa ca daca imi publici acest mic comentariu, ramane fireste la liberul tau arbitru.Inchei, pentru tine si toti de pe blogul tau(ii stii tu si...nu numai)cu acelasi:"Pace si Iubire !" Haplea.

      Ștergere
    5. Cel mai probabil este Dinu care comenteaza si la Maria. Am incercat si eu sa-l ajut, dar inca n-am gasit un mod prin care sa pot face asta. Imi pare rau pentru el intr-un fel, dar sunt sigur ca va veni si vremea lui sa se vindece... :)

      Ștergere
    6. Ok Flavian, poate fi asa, oricum nu vreau sa imi bat prea mult capul cu asta. M-am simtit doar datoare sa va cer scuze pentru cei ce sunteti numiti in aceste comentarii, pentru ca efectiv nu aveti nici o vina. Voi scrieti ce simtiti, ca e pe o lungime de unda cu mine sau nu, niciodata nu a fost altfel si tu stii foarte bine lucrul acesta.

      Ștergere
    7. Draga Haplea,

      Te numesc asa, daca in acest fel ti-ai ales pseudonimul si ma adresez la masculin daca tu spui ca asa trebuie. Iata ca pentru ca ai scris un comentariu decent, am ales sa il public. Nu ai de ce sa fii dusmanul meu si al nimanui. Daca ai fost reptilian sau reptilianca nici atat nu ai de ce sa fii dusmanul meu, pentru ca asa cum stii, eu i-am ajutat pe reptilieni (ma refer aici la civilizatie si nu la pamantenii ce au fost in vieti anterioare pe planetele reptiliene) sa isi deschida inimile catre Iubirea si Lumina Divina. Am acum pentru ei o afectiune deosebita, mai ales ca in anul 2012 am avut niste trairi alaturi de ei, dupa ce s-au deschis spre iubire, pe care nu ti le pot explica in cuvinte, pentru ca raman dincolo de cuvinte. Sa traiasca fara iubire a fost o chestiune ce a tinut de alegerea lor de milenii, dar iata ca a sosit clipa, in anul 2012, cand ei au decis sa schimbe lucrul acesta. Iti recomand sincer sa te axezi pe conlucrare cu noi si nu pe atacuri fara rost, daca doresti sa schimbam ceva in Universul acesta. Iata, pornesc azi o actiune. Te invit sa te alturi cu grupul tau pe care spui ca il ai. Este o actiune in care vom fi in legatura virtuala si este fara bani. Nu stau sa comentez aici faptul ca tu nu stii nici pe departe ce se intampla cu cei 100 de lei incasati la cursul cu Ingeri, pentru ca daca ai stii, nu m-ai judeca atat de aspru. Cat priveste reclama pentru o carte, nu am facut-o niciodata pentru folosul autorului. Niciodata. Am intentionat sa le descopar si altora lucruri ce le pot fi de folos, ce ii pot ajuta. Inainte de cartea cu mandale am mai facut reclama la o carte: "Atingerea cuantica". Am dat eu 25 de lei pe ea, dar aceasta carte este un manual terapeutic energetic ce m-a ajutat ulterior sa economisesc o multime de bani ce se cheltuiau pe medicamente, si nu doar pe mine, ci pe toti cei carora le-am indicat-o. De aceea sper odata pentru totdeauna sa imi intelegi realele intentii, ce nu au nici o legatura, nici cu banii, nici cu autorii.

      Ștergere
    8. Este pacat ca cei care stau singuri si isi alimenteaza tristetea proprie, adunand in ei suparare si negativitate, nu realizeaza ce se intampla atunci cand un grup de oameni frumosi care vibreaza pe aceleasi frecvente se aduna la un loc, fizic, la un curs sau la un festival. Din cate stiu Dinu este din Brasov. In decembrie am tinut festivalul comunitatilor autosustenabile la Brasov. Intrarea a fost gratuita si anuntul a fost peste tot, deci sigur stia de eveniment si nu exista nici scuza cu banii. Daca ar fi dorit, ar fi putut participa, ne-am fi cunoscut personal, ar fi asistat la prezentari si poate astazi ar fi fost un om ceva mai bun, mai vesel, mai deschis la suflet... :)

      Ștergere
    9. Flavian,indiferent cine ar fi persoana care" iti dai tu cu parerea de ganditor '' si care crezi ca aia sau ailalta ,daca ti se pare ca ai citit comentariile ei pe un alt blog nu procedezi corect: toti stiu a folosi internetul, nu trebuie sa fii posta de pe un blog pe altul ,este o modalitate de para primitiva si involuata.Sau o atitudine gen "mahala" sau targ rural unde asta fac toti : povestesc non-stop cine cu cine, sau despre care cu care....Dar desigur asta te caracterizeaza, si-i scade din punctaj la Brasov care si asa e renumit cu multe "adunaturi" nu numai lume buna. Buna la ce? Daca cu asta te ocupi in realitate cu dusul "postei" de colo- colo probabil ,nu mai face caz de spiritualitatea ta ca ea nu exista. In rest esti liber sa-ti urmezi "aptitudinile",semeni destul de bine cu cineva ce lucreaza la presa sau tv inrolata in chingile democratice ale mediocrei caste de imbogatiti si inculti din aceste vremuri.Ashtara,il publici sau sa dau fuga la alt blog dupa modelul lui Flavian si sa raportez.....Haplea.

      Ștergere
    10. Da, si eu cred ca dinu este, flavian a ghicit bine :)

      Ștergere
    11. Nu va mai faceti probleme oameni buni. Este loc sub cer pentru toti oamenii, indiferent cum ar fi ei. Toti suntem copii ai lui Dumnezeu Cel mai bine in astfel de situatii ar fi sa stam in postura de observatori (iata ca nu este ceva simplu si recunosc ca nici mie nu imi este foarte usor sa fac asta). Ne convine ce vedem sau nu, mergem mai departe si ne vedem fiecare de treburile cu adevarat importante. Cam asa vad eu ca ar fi ideal sa procedam. Insa de la vorba pana la fapta e cale lunga, stim cu totii. Trebuie insa sa ne straduim sa le aducem mai aproape. Toate cele bune!

      Ștergere
    12. Mai sunteti multi filozofi inca? Sau inca va mai dati cu parerea...Si daca ar fi ala, sau aia, cu ce va incalzeste oare? Aa,va mai asculta sau ia(baga...) in seama si altii? Aceeasi marfa si voi ,ce mi-e Flavian sau etc.(nu pot jigni vorbetii ca imi ia Ashtara tonul....).Nici nu-mi doresc sa am de-a face cu postasi din astia ieftini...In rest ,complimente Ashtara si daca ne vom intalni candva, nu vom regreta ,dar ai mei sunt cam departe, nu-i vrei ,eu da caci sunt de-al lor, si ei ma vor stiu asta si va fi ! Pace si Iubire! Haplea.

      Ștergere
  4. La multi ani!
    Cred că si eu sunt unul dintre atlanti, încă de la începutul articolului au început să curgă lacrimi... Sa ne ajute DUmnezeu să ne îndeplinim misiunea!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani draga Mihaela! Tot ce este posibil sa fii, mai ales daca spui ca ai simtit o emotie aparte. Cand va sosi vremea, vei afla cu siguranta!

      Ștergere
  5. La Multi Ani, un an nou minunat, plin de iubire, pace, sanatate, intelegere, bucurii, lumina si tot ce va doreste sufletul.
    Mai Presus De Toate Este Pacea Lui Dumnezeu!! Doamne Ajuta, Faca-Se Voia Lui Dumnezeu!

    Privesc cu entuziasm aparitia acestei noi carti reeditata, sunt atrasa din ce in ce mai tare de cartile doamnei Melfior Ra in care scrie despre piramide...

    Va pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani draga Lorena, cu aceleasi urari minunate! Cand se apropie timpurile, se strang randurile. Stii cum este. Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  6. A venit timpul. Nu mai exista cale de intoarcere. Taberele s-au ales, cei care au simtit chemarea sunt deja pe drumul lor. Cei care au ales sa joace rolul potrivnic isi vor asuma asta in curand.
    Cei care nu sunt tocmai pregatiti dar au ales calea de lumina, vor fi ajutati.
    Pentru toti exista un timp potrivit sa ajunga in lumina.
    Jocurile s-au facut, mai ramane doar sa desfasuram actiunea.
    Fie ca mesajele sa ajunga la cei carora le sunt destinate, iar acestia sa isi asume misiunea pentru care au venit cu inima deschisa, incredere si curaj!
    Asa sa fie! Asa este! Amin.
    Creatorul divin se manifesta prin fiecare dintre noi in maretul Lui plan.
    Sa fim toti binecuvantati cu lumina, putere si iubire divina!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  7. I-am scris doamnei Melfior Ra despre cartea cu pricina.
    Mi-a raspuns ca in 18-19 ian va fi in Bucuresti si atunci va avea cartea despre care discutam.
    Sper sa gasim o solutie si pentru cei din tara! Ma tem ca nu toti sunt dispusi sa parcurga cateva sute de km pentru o carte.
    Ideea este sa ajunga mesajele la cine trebuie, nu sa ajunga cine trebuie la mesaje. :)
    Asteptam si alte update-uri pe aceasta tema! :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Anca. Dar lasa...daca este de acord sa imi dea mie un set, poate iti pot trimite eu.

      Ștergere
    2. Miha,
      Nu vreau sa par comoda si/sau condescendenta, dar cineva care nu e sigur pe "chemarea" lui, nu cred ca se avanta cateva sute de km ca sa cumpere cartea in speranta ca va primi un mesaj.

      Situatia asta ma duce cu gandul la aventura mea cu pelerinajul in Grecia de anul trecut. Am fost la un curs, nu conteaza cine l-a sustinut, si acolo asa "am simtit" eu ca trebuie sa merg in pelerinaj la Mama Divina.
      Ceea ce pana la urma am facut, adica m-am dus in pelerinaj in Grecia (pe cel de Medjugorje il ratasem deja). Si nu a fost un lucru tocmai intelept la momentul respectiv. Pe termen scurt m-a dezechilibrat si mai tare fiindca am mers fara protectie si fara pregatire desi aveam "ghid spiritual".
      Evident au fost si multe castiguri si multe lectii revelate si invatate, am primit multe. Nu regret ca am fost, dar putea sa fie in asa fel incat sa fie placut pentru mine.
      Ma amuz singura la gandul ca asa am crezut atunci ca trebuie sa merg pana in Grecia ca sa ma conectez la Maica Domnului. :)

      Oricum eu am vrut cartea cu sau fara mesaj fiindca vreau sa fiu la curent cu tot ce se intampla energetic si sa inteleg cat mai mult.

      Mai vedem ce se intampla pana atunci. :)
      Te pup!

      Anca

      Ștergere
    3. Buna draga mea,
      Urmaresc blogul lui Remer Ra si asa am vazut un mesaj de-al tau,deci asa am ajuns pe aici.
      M-am simtit atrasa ca un magnet de aceasta carte care urmeaza sa fie distribuita asa incat...cum nimic nu-i intamplator,eu imi doresc nespus de mult aceasta carte insa stiu ca daca va trebui ca una sa ajunga si la mine,va ajunge.
      Iti doresc tie si tuturor un An diferit,unul plin de iubire,schimbare,lumina,energie pozitiva,pace interioara si ajutor Divin!

      Ștergere
    4. Buna Dana. Desi l-am cunoscut pe domnul Remer Ra, imi este greu sa imi dau seama cum s-a facut trimitere catre mine. Tin doar sa subliniez ca in acest articol vorbesc despre doamna Melfior Ra si nu despre domnul Remer Ra. Este diferenta intre unul si altul, de altfel amandoi fiind doi lucratori in lumina de mare valoare ai Romaniei. Daca iti doresti cartea va trebui sa te rog sa imi trimiti un e-mail. Eu voi incerca sa preiau eventualele comenzi de la cititorii mei, le voi transmite doamnei Melfior Ra si cand dansa va sosi sa sutina cursurile in Bucuresti o voi ruga sa mi le aduca. Dupa aceea voi vedea eu cum fac sa ajunga pe la fiecare doritor. Si eu iti doresc un an plin de deschideri si revelatii! Doamne ajuta!

      Ștergere
  8. Accidentul aviatic ar putea avea legatura cu descoperirea cristalului? In zona in care s-a prabusit este un vortex energetic sacru! Sacrificiul celor 2 victime poate a fost predestinat. In numele lor ( Iovan, Ion) gasim anagrama "NOI". Adrian- Adn, rai, Aurelia- Aur, ai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesante constatari. Tot ce pot sa iti spun este ca ieri dimineata cand am sosit la serviciu l-am intrebat pe un coleg de-al meu, daca a vazut despre accidentul aviatic. El mi-a raspuns ca nu si m-a intrebat despre ce accident este vorba. Eu i-am raspuns fara sa ma gandesc o clipa, ca e vorba despre ala din Pirinei. Abia dupa aceea mi-am dat seama ce porumbel mi-a iesit pe gura.

      Daca analizam si numarul este interesant: 7 oameni in total, din care doi decedati, barbat si femeie si 5 in viata. 2/5 cum s-ar spune, aflati intr-un avion (1), simbol al zborului si libertatii, sau 25.01 - Simbol al venirii unui Craciun cum se cuvine? - ca tot ne ocupam de programul acesta de la inceputul lunii incoace. Prin acest accident sa vina adevarata vindecare a omenirii, avand in vedere ca erau numai salvatori de vieti acolo? Cine poate sti? Vom trai si vom vedea. Divinitatea oricum nu mai raspunde la astfel de intrebari, asa cum am scris si in articolul despre falsa lumina. Sa dea Bunul Dumnezeu ca cei doi oameni care nu mai sunt in dimensiunea noastra, sa fi avut acest sacrificiu ca si misune in slujba binelui omenirii intregi. In numerologie 20 inseamna inviere, renastere. Este data cand s-a intamplat accidentul.

      Ștergere