sâmbătă, 14 decembrie 2013

PASTILA UNIVERSALA – VINDECA-TI VIATA!


PASTILA UNIVERSALA – VINDECA-TI VIATA!

Dragi prieteni,


Nu-i asa ca ne place tuturor sa citim mesaje incurajatoare, ca ar putea veni, ca s-ar putea intampla, un eveniment aparte, deosebit? Gasim povesti cu actiuni energetice diverse, cu fel si fel de comunicari, pareri, impresii. Sunt o multime chiar pe blogul meu. Din punctul unora de vedere toate acestea sunt menite sa dea omului speranta, increderea ca se va asterne pacea, armonia, abundenta, iubirea si multe altele ce ar putea conduce catre o viata ca in povesti, pe planeta noastra, din punctul altora de vedere sunt motive de mare bravura, de lauda si de reclama, cuvinte goale fara nici o esenta reala, care par ca duc... nicaieri.
Oricum am lua-o sau am interpreta-o, chiar nici nu conteaza... realitatea este ca in plan fizic, vizibil, traim cu totii intr-un COSMAR. Da, da... Un cosmar. O invit insistent pe prietena mea Cristiana, sa publice pe blogul ei „Pe Aripile Sufletului”, poezia recitata la telefon, pe care a scris-o in zilele acestea, pentru ca pe undeva, puncteaza o idee similara cu cele ce am scris mai sus. Asta dovedeste ca nu sunt nici pe departe singura care este framantata de aceste ganduri.
Sigur, vor veni unii sa spuna ca ei sunt foarte fericiti, ca nimic nu le lipseste, ca secretul este sa te schimbi in interior ca sa fie frumos in exterior si ca ei au descoperit asta.
Ei bine, in cele ce ma priveste, as putea fi intr-o situatie sa am tot ce imi doreste sufletul, desi nu este asa, sa nu imi lipseasca nimic, dar daca in jurul meu vad suferinta multor oameni, ma pot eu considera fericita? Ei nu au ajuns sa descopere ca mine ca lucrand cu interiorul devine frumoasa lumea inconjuratoare. Sa nu uitam ca Domnul nostru Iisus Hristos spunea in pildele Sale ca este important sa ne analizam pe noi si sa lucram cu noi, dar asta nu este nici pe departe tot ceea ce trebuie facut. Este foarte importanta si grija pentru semeni.
Un om care se concentreaza doar pe grija de sine se numeste egoist, iar unul care se concentreaza doar pe grija pentru semeni este unul care nu cunoaste ce inseamna acela autorespect. In concluzie dragii mei, nu se poate una fara alta.
Daca stam bine si ne gandim am putea simplu si firesc sa impartim populatia acestei planete in doua tabere distincte: una care ii contine pe cei ce se trudesc sa isi infrumuseteze interiorul si alta care ii contine pe cei ce nu o fac. Dar traim noi pe niste continente diferite? Nu... noi traim amestecati. Atunci cum facem? Vine oare cineva sa traseze o line, sa construiasca un zid si sa spuna: „Hei, tu ala care nu stii sa iti faci interiorul frumos, iata o separatie care sa nu iti permita sa te apropii la mai mult de 100 m de cel ce stie sa o faca, asta pentru a nu-i aduce celui din urma, dizarmonie si uratenie in viata lui!” Dar nu vorbim noi ca vrem sa scapam de dualitate, sa ne indreptam catre Unime? Atunci separatia aceasta cum am putea sa o catalogam? Evident ca in nici un caz Unime.
Stim cu totii prea bine ca trasarea unor astfel de linii este imposibila si de aceea trebuie sa actionam mult si pe sectorul ajutorarii semenilor nostri, daca vrem sa ne facem viata frumoasa. Fireste ca lucrul acesta trebuie facut intr-un mod intelept, echilibrat. Eu pot ajuta un om cu niste bani la o nevoie, este normal sa o fac, dar daca procedez asa cu el in mod repetat, atunci se invata in acest fel si stiind ca oricum ii primeste de la mine, de ce s-ar mai trudi el sa munceasca si sa si-i castige singur? Nu este bine sa mutam lectiile de viata ale semenilor nostri in spinarea noastra. De altfel lucrul acesta nici nu este acceptat de catre Divinitate. Inseamna ca oamenii aceia s-au intrupat degeaba in aceasta viata, daca ei pleaca fara sa fi invatat mai nimic, pentru ca s-au gasit altii care sa le rezolve problemele, astfel incat nu a mai fost necesar sa isi puna ei mintea la contributie. Am dat aici doar nu exemplu. Exista cazuri si situatii mult mai complicate. Fiecare trebuie analizat si tratat in felul lui.
Date fiind toate acestea, vin acum si intreb: „Ce sa facem domnule, sa iesim din acest cosmar?” Cu siguranta ca de la sine, odata si odata se va iesi, dar daca se va intampla asta peste 100 de ani de acum incolo, pe mine ma cam lasa rece, ca sa spun asa. Eu imi doresc o solutie rapida pentru omenirea aceasta, vreau sa pot trai si eu astfel de clipe. Asa cum nu o singura data am spus, cred cu toata fiinta mea ca va veni si un moment al interventiei Divine bruste, neasteptate si radicale. Dar pana atunci ce este de facut ca sa ne fie si noua mai usor? Uite asa m-am trezit in cautarea pastilei universale, a vindecarii tuturor necazurilor.
Citesc prin o multime de carti si mai ales articole: schimba-ti mentalitatea, debaraseaza-te de trecut, curata toata mizeria din tine! Eu vin si spun: teorie, teorie... chiar vreau sa fac asta, dar o solutie efectiva, practica, cum sa fac, care sa functioneze in orice situatie, imi poate da si mie cineva?

Am devenit de acum obsedanta chiar si pentru cititorii mei, cu simbolul siglei Mercedes. M-am intrebat nu o singura data de ce imi apare tot timpul in viziuni sau la modul fizic, de aproape 3 ani incoace, in ipostaze care mai de care mai diferite? Stiti cand am luat contact cu el prima oara la nivel de viziune? Cand am pus intrebarea catre Cer, care este cheia rezolvarii tuturor problemelor mele complicate.
Am inteles atunci ca el ascunde un mare secret. Am intrebat intelepti in stanga si in dreapta, in speranta ca voi gasi raspunsul asteptat. Nu am fost multumita de opiniile ce mi s-au impartasit. Mi s-a spus ca este un simbol legat de karma, de echilibru, fiind adevarate si acestea, dar am stiut tot timpul ca este mult mai mult decat atat.
Asa cum am scris si in articolul anterior cu cercul celor 21, am inteles acum cateva luni de zile ca acest simbol vazut spatial este coltul unui cub.
In urma cu vreo zece zile am avut din nou o viziune. Priveam catre unul dintre colturile de jos ale camerei mele si am vazut dintr-o data cum i se modeleaza muchiile astfel incat, cea verticala a inceput sa se despice in doua, colturile sa se ridice si sa se rotunjeasca, transformandu-se astfel intr-un maiestuos Turn Eiffel. Acesta este din nou un simbol care ma „tachineaza” in viziuni de mai bine de un an de zile, fara sa fi ajuns nici in ziua de azi sa stiu cu exactitate ce ar putea semnifica el, dar simt ca are legatura cu noua lume, cu energia libera si cine mai stie cu ce. Sub turn am vazut cum incepe sa se contureze un arbore cu coroana alb stralucitoare. Dupa forma, era cu siguranta un stejar. Primul gand ce mi-a venit in minte este ca peste vreo 3 zile urma sa merg la cursul domnului Manu Stejar, pe care l-am anuntat si pe acest blog, in data de 7 decembrie. Pacat ca doar cativa dintre noi am simtit chemarea de a fi prezenti la acest curs. Nu aveti nici cea mai vaga idee ce cunoastere are acest om in domeniu si la cate intrebari v-ati putea gasi raspuns, prin numar si prin forma, asa cum s-a intamplat si in cazul meu.
Cerand de atata vreme clarificare si solutie fata de simbolul siglei Mercedes, iata ca intr-un tarziu Universul mi-a raspuns, folosind ca instrument pe domnul Manu Stejar.
Doresc sa ii multumesc din suflet pe aceasta cale, pentru ca prin convorbirea telefonica ce am purtat-o aseara, dansul nu numai ca mi-a dat acordul, dar chiar a fost bucuros sa fac oamenilor publica metoda pe care ne-a impartasit-o la curs. Mi-a spus ca la fel ca si pe mine si pe dansul il intereseaza binele si fericirea semenilor sai si daca exista modalitati sa participe la acest aspect, o va face fara clipire si cu toata iubirea si daruirea. Metoda dansului consta in programarea corpului psihic individual, in mare legatura cu latura noastra subconstienta, pe anumite afirmatii. De aceea trebuie acordata multa atentie modului in care sunt concepute acestea. Nu reprezinta o noutate ideea programarii, vorbesc multi despre asta, ci modul in care este facuta aceasta, pentru ca reusita sa fie garantata.
Iata pasii care trebuie parcursi:
1.  Se face o meditatie de 10-15 minute, tinand in mana stanga un cristal de stanca transparent, cu varful orientat catre podul palmei. Asa cum dansul spunea, in podul palmei stangi exista proiectiile atat a chakrei radacina cat si a chakrei coroana, motiv pentru care tinand cristalul in acest fel, se aduce foarte repede in interior pacea, linistea si echilibrul. Vin acum cu completarea ca pentru cine nu are cristal, si-ar putea concepe unul mental, sau pentru cine obisnuieste sa faca des meditatii si stie cum sa intre repede in starea de pace, nu este nevoie de cristal. Cu sau fara intentia programarii, metoda folosirii cristalului de stanca in acest fel este oricum benefica pentru echilibrarea si armonizarea noastra. La sfarsitul articolului voi expune si o metoda rapida de curatare energetica a cristalelor.
2.  Se scrie pe o hartie alba sub forma de patrat afirmatia cu care doresc sa imi programez corpul psihic. Treaba cu hartia alba sub forma de patrat vine de la mine, am visat-o in noaptea imediat urmatoare dupa ce am aflat metoda de la domnul Stejar. Patratul este fateta unui cub. Eu cred ca trebuie folosita daca afirmatia este mai lunga, astfel incat sa poata fi pronuntata de fiecare data in acelasi mod. Daca afirmatia este scurta, nu simt ca este necesara.
3.   Ne asezam cu spatele la colt, stand in picioare sau pe un scaun. Important este sa avem coloana dreapta, paralela cu muchia verticala a coltului.
4.  Spunem cu voce tare sau in gand, dar cu inima conectata la Tatal Ceresc, afirmatia de 21 de ori.
5. Multumim si ne exprimam recunostinta pentru ca Bunul Dumnezeu ne-a scos in cale aceasta metoda, care ne va schimba viata in bine.

Pentru o afirmatie anume, este suficient sa fie aplicata metoda o singura data.

V-ati intrebat vreodata de ce atunci cand eram mici si faceam prostii eram pedepsiti, pusi la colt si ni se impunea sa ne cerem iertare? Oare din ce timpuri stravechi vine aceasta practica? De ce sa ne cerem iertare cu fata catre colt? Raspunsul este simplu si l-am primit de la domnul Manu Stejar: pentru ca un colt este o poarta interdimensionala, iti da acces catre cele mai inalte sfere.
Privit in plan, simbolul Mercedes (cred ca merit un premiu de la compania aceasta, la cata reclama le-am facut pana acum), poate fi construit din 3 cifre de 7, desenate cu unghiul usor obtuz. Deci in plan, simbolul acesta inseamna 777 pus in cerc. Noi suntem aici, in aceasta dimensiune si de aceea spunem afirmatia de 21 de ori (de 3 ori cate 7).
Privind in spatiu, acest simbol este coltul format din trei unghiuri drepte de 90 grade. Avem a face cu 999, si la fiecare 9 se adauga si un 10, care la poporul evreu inseamna „Mana lui Dumnezeu”. Cercul sau zero este materia, este mama, iar unu este Spiritul, este tatal. Urechea este 0 si 1 este sunetul, ochiul este 0 si 1 raza de lumina, gura este 0 si 1 este cuvantul, creierul este 0 si 1 este gandul si exemplele ar putea continua la nesfarsit. In toate acestea se gaseste Dumnezeu. De aceea 10 este vazut ca „Mana lui Dumnezeu”. De aceea este important sa ne asezam in colt atunci cand facem programarea corpului psihic individual.
Cand vrem sa ne cerem iertare, ne asezam cu fata pentru ca noi trimitem energia prin partea din fata a chakrelor. Vrem sa fim siguri ca ajunge gandul si simtirea noastra ca ne dorim din tot sufletul sa fim iertati de catre Bunul Dumnezeu. Cand facem o programare, prin energiile pe care prin afirmatie le aducem catre noi, prin intremediul coltului, din spatiile cele mai inalte, stam cu saptele catre colt, astfel incat acestea sa intre prin partea din spate a chakrelor noastre, stiind ca noi primim energia in chakre prin partea din spate.
Va rog sa aplicati metoda si veti visa in noaptea imediat urmatoare, aspecte care va vor sugera clar ca deja totul a inceput sa se puna pe roate. In zilele imediat urmatoare veti constata acelasi lucru in plan fizic, prin prisma intamplarilor zilnice.
Este chiar o metoda universala. Pot sa o faca cei bolnavi care isi doresc sanatate, cei colerici, nervosi care isi doresc pace, cei saraci care isi doresc lipsirea de grija zilei de maine si se poate aplica in orice alta situatie. Este important sa punctam, cu Voia Sfintei Treimi, pentru ca stiti bine, nu orice ne dorim noi este neaparat si bine pentru noi. Oricum Sfanta Treime va da un raspuns vizibil si va aduce cumva rezolvarea, dar nu trebuie sa ii indicam noi cum sa o faca. Este important ca atunci cand cerem ceva, sa nu omitem sa cerem a ni se da mai intai sa intelegem, sa clarificam pentru noi, de ce am ajuns in acea situatie grea, care este lectia de viata? Orice intelegere a lectiei de viata fata de o anumita situatie aduce dupa sine iesirea din acea problema. Intotdeauna este asa. Trebuie de asemeni sa nu omitem si sa rugam pentru o rezolvare in pace si armonie, eventual sa punem la final, indiferent ce am afirma anterior, „Mai presus de toate este Pacea lui Dumnezeu!”
O fi metoda programarii la colt, o secventa importanta in instalarea efectiva a noii cetati, a cubului? Vom trai si vom vedea.
Cred ca este absolut evident ca nu poate fi folosita metoda, in afirmatii negative sau in detrimentul altei persoane. Sa nu uitam ca ne programam cu aceasta metoda propriul nostru corp psihic individual. Nu cred ca vrea nimeni sa isi aduca pe cap nenorociri. Nu definiti o anumita perioada de timp sub forma: in trei zile de acum incolo, spre exemplu. Maine va fi tot peste 3 zile si poimaine la fel si peste un an la fel. Asa va intelege subconstientul. El trebuie programat pe o data clara cum ar fi: 31 ianuarie 2014.
Cand se sta cu spatele la colt nu trebuie neaparat sa fim lipiti de perete. Poate fi o distanta de pana la 50-60 cm. Am invatat metoda prin aplicarea fata de un colt interior al unei camere. Probabil ca functioneaza si in caz de colt exterior, nu stiu ce sa zic exact.
In cele ce priveste neutralizarea cristalelor am facut o descoperire dintr-o intamplare. Simbolul pacii neutralizeaza orice energie si rea si buna. 


Orice obiect asezat pe simbolul pacii, sau cu un simbol al pacii deasupra, se neutralizeaza in cateva secunde. Radiestezistii pot verfica asta prin intermediul unui pendul. Dupa neutralizare luam cristalul intre palme si ii trimitem iubirea noastra, facand in acest fel o incarcare. Nu mai spun ca daca il tinem in palma stanga cand spunem afirmatia de 21 de ori, cu siguranta ca se programeaza si el in acest fel.
Inchei prin a va informa ca in aceasta toamna s-au petrecut evenimente foarte importante. Din pacate, despre multe dintre ele nu este permis de Sus a se discuta, cel putin in cele ce priveste informatiile pe care eu le am.
Ce pot insa sa va spun este ca incepand cu data de 4 decembrie, orele 0:00, s-a initializat de Sus un proces de 24 de zile de vindecare intensiva, pe corpurile fizice. Momentan este insistenta mare pe zonele aferente chakrelor 1, 2 si 3. Asa ca daca simtiti dureri, disconfort in aceste zone, sa stiti de unde vi se poate trage. Este foarte posibil sa auzim cu totii de foarte multe cazuri de vindecari miraculoase! Doamne ajuta, asa sa fie!

Si nu uitati:


MAI PRESUS DE TOATE ESTE PACEA LUI DUMNEZEU!

22 de comentarii:

  1. Draga Ashtara,
    Multumesc pentru articol! :)
    Util si practic.
    Am cateva intrebari si nelamuriri referitor la aceasta programare.
    1.) Daca de exemplu vreau sa cer sanatate, cum formulez?!
    "Sunt dintotdeauna sanatate." - este un exemplu de programare recomandat de o doamna al carei nume nu mi-l amintesc acum.
    Din experientele anterioare cu setat intentii, am invatat foarte clar ca e foarte important ce si cum ceri.
    Dar daca cer sanatate si o primesc, dar pierd pe alta parte - de exemplu bani?!
    Adica lucrurile nu mi se par atat de simple. Nu e asa de simplu, exista o vointa divina si un plan divin general, dar si in particular cate ceva alocat pentru fiecare.
    Lucrurile sunt asa cum sunt in viata mea din anumite cauze, pe care de multe ori nu le inteleg in totalitate.
    Putem genera un dezechilibru prin acest tip de programare?!
    Am senzatia ca trebuie sa fim foarte atenti cu aceste programari si am senzatia ca nu vedem "the big picture".
    Cum va influenta economia universala aceste programe pe care le facem fiecare la nivel individual?!

    2.) Pe de alta parte, in timp ce erau azi niste entitati care se alimentau din campurile mele, am zis ca le permit sa imi perceapa gandurile, am facut o delimitare spatiala si am intrebat daca vor sa le ajut sa treaca in lumina. Raspunsul perceput intuitiv a fost ca sunt nerabdatoare sa treaca in lumina, adica era efectiv o senzatie de "time urgency". Ca trebuie sa faca asta repede fiindca nu mai e timp. Sunt ultimii 10 metri, nu 100.
    Ceea ce percep eu la nivel de energie este ca aceasta prelungire a lucrurilor s-a facut "artificial", ceea ce se deruleaza acum a ramas in urma fata de nivelul vibrational in care suntem deja.
    Cred ca acesta e unul dintre motivele pentru care cei mai deschisi la minte si la suflet simt ca nu mai au rabdare, ca era ceva ce trebuia sa se intample deja, ca nu mai are sens aceasta continuare.
    Insa noi suntem atat de departe de intelepciunea Creatorului Divin.

    3.) Am avut azi-noapte un vis, din care vreau doar sa redau o parte.
    Ajunsesem intr-un loc de unde trebuia sa cumpar lapte si era o doamna in negru care nu m-a lasat sa intru inainte sa scriu ceva despre cum va renaste neamul romanesc, intr-un caiet mare. A zis ca toti cei care merg sa cumpere lapte au scris deja. Intr-adevar vedeam in caiet tot felul de afirmatii despre ce se va intampla cu acest neam.
    Iar ceea ce a aparut in mintea mea a fost asa:
    "Inima noastra se va naste din inimile stramosilor nostri."
    E cu semnificatie.
    Cu nesfarsita pace si iubire,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anca,

      Multumesc mult pentru comentariu.
      Vin si te intreb: de ce trebuie sa pierzi neaparat pe de alta parte? Este aceasta ceva obligatoriu? Nu cumva tine tot de niste convingeri limitative ale noastre? De aceea am si punctat ca ar fi bine sa finalizam orice afirmatie cu expresia: "Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu"! Crede-ma ca dupa programare, orice s-ar intampla este cu pace. Sunt zile bune de cand am facut asta prima oara in cercul celor 21, dupa aceea in colt si apoi a inceput sa imi sune in cap in permanenta aceasta afirmatie. Obisnuita cu incercarile, mai ales in ultimii ani, tot astept sa vina ceva care sa ma disturbe si vad cum zilele trec si acest ceva nu mai apare. Este limpede ca este ceva.

      Referitor la artificial si ca suntem pe final, sunt in acord total si nu pentru ca asa simt, este si asta, dar am cules din semnele Universului mesaje clare, concrete, care m-au condus si ma duc in continuare la aceasta idee.

      Ștergere
    2. Incerc si revin cu un feedback.
      In cazul meu se materializeaza si ceea ce spun in gluma referitor la altii asa ca trebuie sa fiu foarte foarte atenta CE si CUM spun, fac, gandesc.
      Era sa fac si cateva magarii din neatentie.
      Revin cu impresii. ;)
      Anca

      Ștergere
  2. PS: Cred ca putem fi fericiti doar toti pe aceasta planeta si e necesar sa ne ridicam toti vibratia.
    Este foarte importanta munca individuala, curatarea corpurilor de emotii si programe negative acumulate in timp, insa conteaza atat de mult oamenii care sunt in jur, mai e si karma personala, cea a neamului si tarii in care ne-am intrupat, si planul divin. Mi se pare ca lucrurile sunt mult mult mai complexe decat mintea noastra umana le poate cuprinde.
    Este o vorba pe care o spun atunci cand vad ceva de mare suferinta :
    "Uneori inima mea se frange doar pentru ca traiesc pe aceasta planeta."
    Si asa este.
    Oricat de mult as incerca sa nu fiu sensibila la durere, e ceva natural. Nu pot.

    Faca-se voia Tatalui Divin intru toate, atat in cer cat si pe pamant! Amin

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela astept mereu cu mare bucurie articolele tale. Dumnezeu sa-ti dea sanatate si multa armonie si pace pentru tot ajutorul si indrumarea pe care le primim din partea ta.
    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Monica, la fel si tie! Sa dea Dumnezeu sa fie aceasta cu adevarat o metoda care sa ajute cumva pe tot omul, indiferent ce probleme ar avea.

      Ștergere
  4. Forțele de Lumina au nevoie de 144.000 de semnături ca o expresie colectivă a voinței noastre libere, care le va da lumina verde pentru punerea în aplicare a urmatoarei faze a planului lor. Puteți semna petiția aici:
    http://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

    RăspundețiȘtergere
  5. Si nu uitati sa votati fratilor , ca sa inceapa odata MAREA SCHIMBARE !
    : http://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Ashtara iti citesc articolele cu mult drag si acum citirea acestui articol coincide cu ceea ce am cautat ca fiind ANTAHKARANA , un simbol vechi de mii de ani, care e folosit in vindecare si meditatie atat in Tibet cat si in China si este considerat o parte importanta din anatomia spirituală a omului si reprezintă conexiunea dintre creierul fizic şi Sinele Superior. Meditatia cu acest simbol activeaza pineala. Simpla sa prezenta purifica chakrele si aura.Tot restul materialului informativ se gaseste pe "Terapii naturale - leacuri, remedii, practici diferite". Si aici in loc de semnul din sigla Mercedes este prezentat un cub cu cei trei de 7 pe laturi. Sensul dat semnului Mercedes cautat pe net este cam confuz, citeam undeva ca Semnul pacii simbolizat de sigla Mercedes este:
    - semnul din interiorul cercului -intors la 90 de grade- reprezinta un avion B52 stilizat, si provine de pe vremea cand se incerca oprirea razboiului din Vietnam
    - semnul reprezinta o cruce franta (semnul Antichristului)... sau o crucificare cu capul in jos (a Sf. Petru)
    - semnul "piciorului de gaina" sau "piciorul vrajitoarei" reprezinta o veche runa a mortii.
    Probabil simbolurile la origine au avut un sens bun, dar oamenii l-au confiscat si i-au dat o alta interpretare, in functie de ce urmarea doctrina grupului....Tu hotarasti Ashtara daca dai acest comentariu pe blog! Eu te citesc in continuare cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Multumesc mult pentru comentariu si pentru lamuriri.

      Simbolul Mercedes, imparte cercul in 3 sectoare egale, simbolul pacii nu prea..

      Pe de alta parte, referitor la simboluri, asa este, multe dintre ele au primit o asociere falsa tocmai pentru a maslui adevarul si a te face in loc sa le folosesti, sa te feresti de ele. Simbolul pacii, este cel reprezentat si in blog. Runa asociata este runa Algiz si aceasta inseamna mare protectie divina si inseamna exact ferire si aparare fata de vraji si farmece. Simbolul pacii este runa Algiz rasturnata, care inseamna inselare, vulnerbilitate, sacrificiu fara castig personal, dar care este cuprinsa in cerc. Dupa mine aceasta inseamna ca cercul ingradeste tot ceea ce inseamna runa Algiz rasturnata si de aceea se asimileaza cu pacea.

      Are categoric legatura simbolul Mercedes cu Antahkarana, pentru ca practic, daca stam bine si ne gandim, cu adevarat aceasta practica aduce rezolvare prin faptul ca se face conexiunea cu Sinele Divin Superior.

      Toate cele bune!

      Ștergere
  7. Ai putea te rog, sa ma ajuti sa dau sens unui vis repetitiv, si anume: imi apare mama decedata de 13 ani, si vrea sa construim o casa pe locul celei vechi, care a fost vanduta si demolata ca obiect al partajarii averii. Are legatura cu NOUL ce va urma pe Pamant, sau.....?!?!?!
    Multumesc, mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa construim, adica eu si ea.
      Bineinteles ca nu eu am initiat aceasta vanzare.
      Astept raspunsul tau, te rog!
      Multumesc!

      Ștergere
    2. Nu se spune oare la Sfanta Scriptura ca se vor intalni vii si mortii in noua lume? Cam asta iti vesteste mama ta. Asa cum eu nu o singura data am spus, vad si o evolutie a omenirii pas cu pas, asa cum este si acum, dar la un moment dat ea va fi valabila pentru cei ce raman, dupa ce unii vor pleca de aici prin ascensiune cu corp fizic cu tot.
      Nu stie nimeni sa spuna cu exactitate cand va fi acest moment. Cand va decide Bunul Dumnezeu.
      Toate cele bune!

      Ștergere
  8. Multumim Mihaela!
    http://www.youtube.com/watch?v=5IzckRkPqlk
    http://www.youtube.com/watch?v=bzO3FLxgxsg
    Iti doresc numai bine si sa ne luminezi calea in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc! Sa dea Dumnezeu sa fie luminata pentru toata lumea!

      Ștergere
  9. Interesant cum la finalizarea perioadei de vot pe site-ul lui Cobra, au votat un număr de 15660 persoane. Eu vad aici 3 de 6. Tu ce simți/ crezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa iti spun sincer nu am prea inteles cum s-ar concretiza aceste voturi, desi am votat si eu. Nu pentru ca am gandit ca va fi ceva dupa aceea, ci pentru ca am vrut sa punctez acolo dupa cum simt. sunt printre aia care vor evenimentul. Aduna cifrele la cei ce vor si o sa vezi ca iti da 9 (14112) si la cei ce nu vor si iti da 3x6 = 18 (1548). Apoi in numarul 15660, avem 1+5 = 6, iar un 6 si iar un 6, care se termina apoi cu zero. Asta inseamna pentru mine ca acest 666 va fi urmat de un reset general de o pornire de la zero. Zero este Dumnezeu absolut. In concluzie, numerologic vorbind, rezultatul este excelent!

      Ștergere