duminică, 8 decembrie 2013

MAI PRESUS DE TOATE SUNT PACEA, IUBIREA, ECHILIBRUL, ARMONIA, INTELEPCIUNEA, ADEVARUL SI DREPTATEA LUI DUMNEZEU!


MAI PRESUS DE TOATE SUNT PACEA, IUBIREA, ECHILIBRUL, ARMONIA, INTELEPCIUNEA, ADEVARUL SI DREPTATEA LUI DUMNEZEU!

Dragi prieteni,


Mai intai de toate urez un sincer „La Multi Ani!” plini de bucurie, liniste si impliniri, tuturor purtatorilor de nume ce au legatura cu Sfantul Nicolae!

La conferinta din data de 23 noiembrie 2013 am invatat un lucru foarte important si pentru asta ii multumesc din suflet domnului Manu Stejar, sustinatorul cursului de psihometrie anuntat pe acest blog.
Aleg sa va fac cunoscuta aceasta practica, deoarece stiu ca la conferinta  nu a functionat cum trebuie sonorul si nu stiu cati au inteles ce s-a intamplat acolo, dar si pentru ca observ ca traversam din nou printr-o perioada extrem de tensionata.
In acelasi timp constat ca reusesc sa privesc totul cu foarte multa pace si incredere in Bunul Dumnezeu si in Planul Sau si cred ca datorez asta acestei practici, dat fiind faptul ca numai in ultimele doua saptamani am aplicat-o de minim 5 ori, profitand de orice intalnire in grup mai mare, pe care am avut-o.
Am tot vorbit pe blog, in mai multe articole ale mele, despre simbolul similar Mercedes.


Este un simbol ce imi apare de vreo 2 ani si jumatate si de cateva luni incoace am inteles ca privindu-l spatial, el reprezinta de fapt coltul unui cub. Stiu ca acest simbol este reprezentarea echilibrului si mai stiu ca prin cub se simbolizeaza forma noii cetati, a noii lumi. Asa cum scrie si in Apocalipsa, noua cetate are cat in lungime, atat si in latime si in inaltime. Cu alte cuvinte, cubul. Atunci inseamna ca a gasi echilibrul, este echivalent cu a instala noua cetate.


Ce ne-a invatat domnul Stejar? Practica Cercului Divin. Este o practica de mii de ani, o aplicau si stramosii nostri daci si prin ea, se genereaza si se amplifica, un mare echilibru global, ce nu are legatura doar cu persoanele participante, plus implinirea afirmatiilor ce se fac in timpul practicii. Cum se procedeaza?
Se formeaza un cerc din minim 21 de oameni, ideal ar fi chiar 21 fix. De ce 21? Pentru ca 21 = 3 x 7, sau 777. Daca i-am aseza intr-un cerc pe cei 3 de 7, putem obtine intr-un fel, simbolul similar siglei Mercedes.
 Oamenii trebuie sa se tina in cerc de maini, ca la hora, cu mana stanga orientata cu palma in sus si cu mana drepta orientata cu palma in jos.
Ei incep sa se deplaseze catre stanga lor. Puteti observa ca cercul in sine se deplaseaza in sensul acelor de ceas, adica spre dreapta. Pe de alta parte oamenii au, asa cum se stie, partea din fata „+” si partea din spate este cu „-". Prin invartirea cercului se intampla de fapt rotirea a doua cercuri, unul cu „+” si unul cu „-”.
Se fac 3 rotatii complete, timp in care nu se vorbeste deloc, este tacere totala, dupa care cercul se opreste pe loc iar unul dintre cei din cerc spune o afirmatie, care daca ar fi precum titlul acestui articol, poate fi considerata mai mult decat puternica. Sunt pronuntate 7 virtuti daca observati si asociindu-le si cu Tatal Ceresc, nu mai este nevoie de nimic altceva.
„Mai presus de toate sunt Pacea, Iubirea, Echilibrul, Armonia, Intelepciunea, Adevarul si Dreptatea lui Dumnezeu!”

Cei din cerc repeta impreuna cu voce tare tot ceea ce rosteste primul. Afirmatia se spune de 3 ori.

Se porneste din nou cercul, tot prin mers catre stanga al fiecarui participant si se fac iar 3 rotatii complete. Se opreste din nou cercul si se afirma din nou de 3 ori ceva, fie acelasi lucru, fie unul diferit, cum ar fi:
„Romania este tara noastra si a urmasilor, urmasilor nostri si nimeni in afara lui Dumnezeu nu poate modifica lucrul acesta! Iar Dumnezeu doreste sa ramana asa cum este!”
Se porneste din nou cercul, tot prin mers catre stanga si se fac iar 3 rotatii complete. Se opreste cercul si se face iar o afirmatie de 3 ori, dupa care se spune:
Multumim! Multumim! Multumim!
Amin! Amin! Amin!

Ar fi ideal ca inainte de a se incepe prima rotire a cercului, sa se spuna in grup rugaciunea „Tatal nostru”. Ar fi minunat sa incercati sa inlocuiti „Si nu ne duce pe noi in ispita” cu „si nu ne LASA pe noi in ispita”, noi stiind foarte limpede ca nu Dumnezeu este Cel ce ne duce in ispita, ci faptele noastre si ale altora. Tatal Ceresc ne ajuta sa iesim de acolo.

DRAGI ROMANI, PUTETI FI RIDICATI PE SUS PENTRU CA DARAMATI GARDURILE, PENTRU CA OCUPATI STRAZILE IN MOD NEAUTORIZAT, CERANDU-VA DREPTURILE SI LUPTAND PENTRU CE ESTE AL VOSTRU!
DAR SA JUCATI HORA, ASA CUM FACEAU STRABUNII NOSTRI, NIMENI NU VA POATE OPRI! ECHIVALATI PRACTICA CERCULUI CU HORA STRAMOSEASCA SI STRIGATI CAT PUTETI DE TARE CE V-AM INDICAT MAI SUS!

Am afirmat nu o data ca problemele grele nu se rezolva niciodata pe linia dreapta, mai ales atunci cand nu ai cu cine sa te intelegi, ci pe calea triunghiului, adica de la noi la Dumnezeu, de la Dumnezeu la ei si de la ei inapoi la noi, dar nu asa cum vor ei, ci cum este Voia lui Dumnezeu.  
Cam asta este si cu cercul nostru. Cu cat mai multe cercuri de acest gen se vor face in toata Romania, cu atat va fi mai bine si mai puternic. Suntem o tara plina de spirite inalte, ce au fost intrupate prin vieti anterioare, in mari initiati ai vechiului Egipt antic, ai dacilor nostri, in samani, in tibetani, in entitati extraterestre ce au trait candva pe planete foarte evoluate spiritual si exista chiar Ingeri intrupati printre noi. Pentru ce atata aglomerare de spirite inalte intr-o asa tarisoara mica? Ca sa ne batem cu pumnul? Nu prea cred. Ne confruntam cu forte mult prea mari ca sa ne iasa treaba cu pumnul. Dar noi stim ca ne va iesi cu siguranta aliindu-ne cu Dumnezeu. Ce ziceti de asta? Poate fi cineva mai puternic, cu planurile lui cu tot, decat Tatal Ceresc? Cu siguranta ca nu. Oare cat ne mai trebuie sa constientizam asta si cu ultima celula a fiintei noastre? Este tot ce ne trebuie.


Doamne ajuta si la cat mai multe cercuri!

22 de comentarii:

  1. Tot ce ne trebuie e putina organizare. Toți cei care doresc sa intre in ,,hora,, , sa trimită mail Ashtarei, si sa specifice localitatea din care fac parte. Ashtara va fi puntea de legatura dintre noi, si asa se vor forma "cercurile". Aceste "celule" de lucru create, vor deveni "fagurele" României.
    Sa înceapă hora!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei, nu este nici necesar si nici indicat sa convearga totul catre mine. Asta din cauza ca pot participa la cerc oameni care nu au nici o treaba cu blogul meu, nu mi-au auzit de nume ca sa spun asa. O fac doar pentru ca le poate povesti cineva. Eu am furnizat ideea si o aplic aici cu ai mei, in Bucuresti. Acelasi lucru il poate face oricine, in oricare localitate si este bine sa fie facut la propriu, cu persoane participante la nivel fizic si nu doar energetic, fiecare pe unde se nimereste, ca sa fie energia cat mai concentrata din punct de vedere spatial.

      Ștergere
  2. Si ce-o sa faceti daca veti descoperi ca Dumnezeu vrea ca iudeo-masonii sa stapaneasca Romania? De unde stiti asa précis ca tara noastra este si va fi a noastra si-a urmasilor nostri,de unde stiti asa sigur ca aceasta este voia Lui? Priviti cu atentie in jurul vostru ca sa aflati fiecare cine sunt astazi proprietarii pamanturilor care erau odata ale romanilor!!! Veti afla cu stupoare ca,prin interpusi sau firme din paradisuri fiscale iudeo-masonii,ungurii khazari si tiganii stapanesc Romania....Caci bogatiile subsolului ,padurile,apele si delta le-au luat de mult....Tot " Ei" ......

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista o explicatie. Toate acestea au fost permise de Sus, CA SA TREZEASCA CONSTIINTA ROMANULUI. Nu vedeti ca noi ne unim si ne rugam in unime, doar cand dam peste greu? Dumnezeu ne cunoaste prea bine si are gandite Planurile dupa cum suntem noi construiti. De ce suntem asa, nu pot spune, dar este adevarul curat-curatel. A ne trezi in constiinta inseamna a sta conectati cu Divinitatea si cand ne e rau dar si cand ne bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg deci ca ,incepand cu tradarea lui Bicilis fata de poporul dac si marele Decebal datorita careia ne-au invins Traian si soldatii lui si ne-au jefuit de sute de tone de aur si argint(tezaurul DACIEI),continuand cu tradari in serie vreme de 20 de secole a urmasilor dacilor precum si jefuirea continua si constanta a acestui popor de catre unguri,popoarele barbare,turci,austro-ungari,rusi,vestici,etc.,toate aceste nenorociri abatute de ,atentie,peste 2000 de ani asupra noastra si-a inaintasilor nostri ,sunt permise de Sus pentru citez:"TREZIREA CONSTIINTEI ROMANULUI" !!!!!!!!!!Va amintesc de spusele unui invatat(nu-I mai retin numele) cum ca,citez:" constiinta(ca si dragostea)trece prin stomac!",ori astazi,mai mult decat oricand se pare ca vorbele sale sunt de maxima actualitate....Expilcati-i unui popor analfabet,sau semi-analfabet,indobitocit ,infometat,terorizat ,mintit,jefuit si manipulat sute si sute de ani ce-i aia constiinta si sunt curios daca va intelege....Dar nu mi-ati raspuns la intrebare si,cu scuzele de rigoare ma vad nevoit s-o repet: De unde stiti ca tara noastra(Dacia Felix) este si va fi a noastra,urmasii Ramanilor,Pelasgilor,Tracilor,Dacilor si,mai ales,de unde stiti asa sigur ca aceasta este voia lui Dumnezeu?.Respect.

      Ștergere
    2. Referitor la intrebare, pot spune ca nu s-a inteles ideea cum trebuie. Eu fac o afirmatie si pe aceea mi-o construiesc cum doresc. Exact asa cum o formulez, asa imi modific corpul psihic individual. Dumnezeu poate vrea asa, poate nu vrea, dar eu ma programez pe ideea ca vrea.

      Dar daca mi s-a ridicat totusi intrebarea de unde stiu ca Dumnezeu vrea asa si nu altfel, raspund simplu: stiu sigur lucrul acesta, in baza unor analize si deductii logice. Universul ne da o multime de semne, totul este sa stim sa le citim si sa le punem cap la cap. Aici nu vorbim despre vise si viziuni, ci despre lucruri concrete. De exemplu, mintea mea de om tehnic, pentru ca de asa natura imi este meseria, spune asa: daca Dumnezeu avea in plan ca Rosia Montana sa fie a altora, atunci se putea intampla asta repede si pe nesimtite, in doi timpi si trei miscari. De ce era nevoie de toata durata asta de cativa ani? Care este scopul divin pentru care a trebuit sa se lungeasca atat de tare? Totul trebuie sa aiba o explicatie. Din punctul meu de vedere nimic din ce se petrece in Univers nu este intamplator, iar viziunea noastra fata de Planurile Divine sunt cat o picatura intr-un ocean. Atat de ingusta ne este vederea. Dupa ce ca este oricum ingusta, ne mai lasam sa ne-o ingusteze si altii. Eu de pilda stiu atat: citind, documentandu-ma, facand analize, refuz sa fiu prostul cuiva. Cui ii place sa se lase manipulat si prostit, este problema fiecaruia. Dar toate astea trebuie facute fara ura. Ura stramba foarte tare clara vedere a unui om. Pe de alta parte nu putem sa ne ducem in trecut sute si mii de ani. Lucrurile in Univers sunt ciclice. Dupa furtuna vine soare si invers. Miile de ani din urma au fost partea fara soare: Crime, masacre, barbari si cate nu au mai fost. Iar daca este sa analizam in mod cinstit, perioada noastra de acum este chiar blanda pe langa acele timpuri.

      Ce am vrut eu sa relev intr-un final, este ca avem tot ce ne trebuie ca sa actionam in mod inteligent, elegant si din umbra. Exact cum fac si ei. Iar forta a ceea ce am face in aceasta maniera, ar fi implicit mai mare decat niste pumni intr-o demonstratie. Sunt niste vorbe la romani. Cainii care latra nu musca si mutul rastoarna pamantul. Eu invit la o actiune mai pe muteste, pare atat de rau pentru romani lucrul asta? Am facut cunoscuta tehnica cu cercul. Unde si cand se va face dupa aceea nu va mai sti nimeni. Nu exista control. Dar daca iesim in strada, stiu si rusii si americanii. Asta este.

      Ștergere
    3. 1.Divinitatea " opereaza" cu o logica mai presus cu mult mai mult decat poate intelege sau imagina chiar si cel mai inteligent om.
      2.Pentru Rosia Montana inca se dau "lupte grele" intre factiunile Ocultei.Se pare ca miza este mult mai mare decat aurul si argintul vehiculate in mass-media.
      3.Intr-adevar NIMIC nu este intamplator asa cum NU EXISTA coincidente.
      4."Cine cunoaste trecutul stapineste viitorul".Daca vrei sa dispara un popor sterge-i(falsifica-i) istoria(trecutul),perverteste-i credinta si distruge-i cultura si limba.V-ati intrebat vreodata,de ce toate migratiile barbare,distrugatoare si criminale s-au produs numai dinspre est catre vest?
      5.Oare IISUS HRISTOS de ce n-a actionat din umbra?
      6." Ochi pentru ochi,si lumea va deveni oarba".(Mahatma Gandhi).
      Ar fi mult mai multe de spus dar nu mai este timp si loc.Multumesc mult pentru raspuns.Cine trebuie, va intelege.Respect.

      Ștergere
  4. Ashtara,
    Cred ca toate au un rol in planul divin, si cei cu pumnul si cei cu cercul. Si e mai bine asa, atentia este indreptata mediatic asupra celor care ies in strada, iar noi ne putem face treaba "muteste". Daca fiecare isi vede in continuare de bucatica lui, fiecare cu ce si cat stie, cu siguranta lucrurile se vor indrepta.
    Faca-se voia Tatalui Divin!
    Pace si iubire!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Sambata, 07.12.2013, am fost la 45 de minute de Eveniment…..informatii extraodinare aici.http://2012portal.blogspot.ro/2013/12/financial-reset-and-event-update.html#comment-form

    votati de asemenea, tot acolo, daca vreti ca evenimentul sa se desfasoare ACUM

    RăspundețiȘtergere
  6. DOOM 33 : https://www.youtube.com/watch?v=ahMrjynBxK4

    RăspundețiȘtergere
  7. Păcat ca nu doresti sa ajuti ca oameni din aceeasi localitate sa se cunoască intre ei, si sa creeze ceva minunat împreuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei un raspuns sincer? AM OBOSIT. Eu blogul acesta il administrez in paralel cu un serviciu din care imi castig painea si in paralel cu toate actiunile pe care le fac pentru planeta aceasta, de multe ori, fara sa ma stie nimeni. Chemari, rugaminti, implorari si tot timpul, la toate lucrarile, sunt aceiasi oameni. De luni de zile sunt tot aia. Rareori se mai lipeste cate cineva. Sunt multi cei ce se adapa din site-urile de spiritualitate, dar foarte putini cei ce si raspund la chemare. Cand ii intrebi, ei tot timpul au probleme. Pe-ale noastre nu le cunoaste nimeni ....

      Ștergere
    2. Inteleg perfect si-ti dau dreptate Astara! Asa este,ne taram de azi pe maine muncind pe nimic doar pentru a achita facturile iudeo-masonilor....Eu unul,nu numai c-am obosit cand vad ca n-am nici-o scapare din aceasta mocirla imputita dar m-am si saturat pana peste cap..N-am putut veni la nici-o actiune de-a ta pentru ca n-am bani nici sa trec strada... .Noroc cu blogul tau care ma mai sustine,moral .....Respect.Inginerul.

      Ștergere
    3. Daca ai stiu cum se fac donatiile atunci cand facem astfel de evenimente..... Este undeva pusa o cutie si oamenii pun in ea ce pot, daca pot, fara vreo evidenta sau ceva de acest gen. Au fost si donatii de 1 leu. De asta s-au conceput si evenimente in acest fel, ca sa nu fie banii cei ce ar putea bloca participarea, sa fie pentru toata lumea. Inteleg foarte bine ce imi spui si ce simti, dar din suflet te rog sa nu iti pui o piedica in a te alatura actiunilor noastre, din cauza banilor, pentru ca nu este cazul.

      Ștergere
  8. Mihaela,pe acest blog se voteaza daca vrem ca evenimentul sa fie Acum.Ce parere ai?http://2012portal.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dargii mei mai intai as vrea sa ma documentez sa vad despre ce este vorba. Stiu despre ideea acestui vot, dar nu am apucat sa citesc nimic. Am foarte multa treaba la servciu. Voi incerca sa fac asta in cursul acestei zile si voi scrie ce gandesc referitor la acest subiect.

      Ștergere
  9. http://www.youtube.com/watch?v=USXQ758nVBQ

    Multumesc pentru tot ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. www.ziaruldeiasi.ro/stiri/explicatii-de-adormit-copiii-ce-raspuns-a-dat-nasa-la-o-poza-bizara-facuta-din-satelit--28057.html

    Buna! Ia uite ce au fotografiat baietii cu satelitul! E doar imaginatia mea sau e semnul Mercedes cum ii spui tu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si se prea poate sa fie vreo nava sau un grup de nave asezate in acest fel. Becuri? Poate de la nave. Multumesc pentru recomandare.

      Ștergere
  11. In urma cu 3 ani cand am organizat Conferinta Nationala a Pacientilor Oncologici, in seara de final, a fost invitat un ansamblu de dansuri populare din Brasov. La un moment dat au dansat o hora romaneasca.

    A fost prima data, cand fiind atat de aproape de ei - ne desparteau 50 cm- am simtit PUTEREA, FORTA si LEGATURA cu Pamantul. Si da, asezarea mainilor in timpul dansului este cu palma stanga in sus si dreapta in jos. PRIMIM prin stanga de Sus si OFERIM prin dreapta catre Pamant. Iar rotirea incepe catre stanga. Semnificatia dansului popular romanesc isi are radacinile mai sus de anii terestri.....
    Si cum spunea astazi un profesor universitar de 82 ani: Dupa 1943 au trebuit aproape 20 de ani de framantari pentru tara, pana cand a inceput sa se cunoasca mugurii unei noi societati (incepand cu 1965). Dupa 1989 a fost nevoie de 20 de ani de framantari pentru a se ivi noii lastari ai unei noi lumi." Inclin sa-i dau dreptate. Mai ales daca adaug la asta si profetia lui Andre Malraux : Sec. XX va fi un secol religios sau nu va fi deloc."
    Si.............Dumnezeu iti da, dar in traista nu-ti baga.
    Putere si inspiratie sa ai, Mihaela!
    Cu drag, Iolanda

    RăspundețiȘtergere