marți, 12 noiembrie 2013

INTALNIRE CU FEDERATIA GALACTICA – IMPRESII DAN GAUCAN



INTALNIRE CU FEDERATIA GALACTICA – IMPRESII DAN GAUCAN


"Incep acest articol cu multumirile de rigoare, tuturor celor care au participat fizic cat si la distanta, constient sau inconstient alaturi de noi aseara.Au fost prezente in sala peste 60 de persoane.A fost cea mai intensa meditatie la care am participat pana acum si a fost o mare onoare pentru mine sa o conduc.
Am mai fost asistati in timpul meditatiei de catre cei doisprezece Batrani din Marele Consiliu. Multe aspecte ale acestor batrani se afla acum intrupate in Romania.
S-a format o retea hexagonala peste Terra. Este exact ca in fotografia de mai sus. Aceasta are rol, in primul rand de protectie a Pamantului si a Umanitatii. Mai detine un rol important in comunicarea pe care o vom utiliza dupa ce va avea loc “restartul”.
La sfarsitul meditatiei, au avut loc foarte multe descarcari de coduri. Aceste descarcari vor avea loc pe toata perioada acestei saptamani.
Vor aparea unele efecte in corpul fizic. De exemplul eu, am racit instantaneu ieri.
Se vor mai manifesta si cu senzatia de urechi infundate sau tiuit in urechi.
Sa ne auzim cu bine si multumesc inca o data tuturor, atat din acest plan cat si din altele!!!

Dan Gaucan"

11 comentarii:

  1. S-a creat acest scut de protectie a Pamantului si a oamenilor, impotriva a ce? Doresc sa stiu mai exact, va rog! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fata de energiile din ce in ce mai inalte care sunt pompate din centrul galactic, astfel incat ele sa patrunda gradual si controlat, in limita suportabila a omului. Altfel, ne crapa la toti inimile si capetele, nu am putea rezista. Exista informatii ca fratii nostri stelari au activat de mai multi ani niste dispozitive care sa genereze un efect similar, dar ele sunt plasate pe ici pe colo si au influenta doar pe o anumita suprafata. Acest grid energetic creat, este pentru toata Terra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ashtara eu m-am trezit speriata duminica(10.11) dimineata la ora 07.50 ca se cutremura casa, am fost 100% convinsa ca este un cutremur de cel putin 6 grade. Mare mi-a fost mirarea ca nimeni nu a mai simtit asa ceva si nici la stiri nu a fost anuntat vreun cutremur. Ce crezi ca am simtit de fapt?
    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cutremurul tau interior Monica, este un moment de transformare efectiva la nivel fizic, pana la nivel celular, in scopul programarii pentru ascensiune. Majoritatatea celor din grupul meu, inclusiv eu, am trecut prin acest moment si nu o singura data. Cine o face? Se poate genera de la Sine, in momentul in care se atinge un nivel vibrational corespunzator in care totul se misca in corp si se cutremura, aliniindu-se cu matricea energetica a fiintei umane, perfecta. Mai poate fi facuta o astfel de operatie de catre Fiinte de Lumina cu sau fara corp fizic (Ingeri sau entitati extraterestre foarte evoluate) care au in vizor fiecare pe cineva si cand se atinge nivelul vibrational corespunzator, aplica asupra acelei persoane tehnici ce ii genereaza transformare generala. Intr-un final nu pot sa iti spun decat ca este de mare bine ce ti s-a intamplat. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Draga Mihaela,iti multumesc ca prin acest raspuns m-ai ajutat sa inteleg ce mi sa intamplat pe17 dec doar adormisem si am simtit ca un fulger de lumina care mi-a patruns prin crestet si apoi cateva secunde de tremur al corpului.Adnana!!!

      Ștergere
  4. Interesante informatii!
    Multumesc, mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult Mihaela pentru aceste confirmari. Doamne ajuta!
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar simt o ameteala in zona capului, si o resimt ca si o rotire contrar acelor de ceasornic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se activeaza MERKABA. Te poate lua si cu stare de greata. Oricum nu este ceva ce ai putea controla. Merkaba este corpul nostru de lumina, vehiculul nostru de calatorie in timp, spatiu si dimensiuni. Atunci cand se atinge o anumita vibratie, el se activeaza si incepe sa se puna in miscare, prin rotirea tetraedrelor componente.

      Ștergere