luni, 11 noiembrie 2013

INTALNIRE CU FEDERATIA GALACTICA - IMPRESII



INTALNIRE CU FEDERATIA GALACTICA - IMPRESII

Dragii mei,


Incep prin a multumi cu plecaciune si recunostinta tuturor celor care au inteles in mod anticipat importanta lucrarii ce s-a facut ieri, in cadrul actiunii: „Intalnire cu Federatia Galactica”, indiferent ca au fost prezenti efectiv in sala sau ca s-au conectat de la distanta.
Avem o mare parere de rau ca totul s-a petrecut foarte rapid, astfel incat, nu am avut timp suficient ca sa putem pregati o transmisie on-line, asa cum multi si-ar fi dorit. Initial ne propusesem sa sustinem aceasta conferinta sambata, 16 noiembrie, doar ca...... au sosit mesaje clare de Sus ca trebuie facuta mult mai repede. Nu stim nici noi exact de ce a trebuit mult mai repede, dar am procedat ca atare, fara a ne mai pune prea multe intrebari.
Am avut in timpul conferintei patru teme clare si distincte, pe care le-am afisat de altfel atunci cand am facut anuntul prima data. Aparent distincte, pentru ca dupa ce am tras linia de final, desi fiecare dintre cei ce am fost coordonatori am primit ghidarile noastre personale, am inteles atunci ca aveam o multime de puncte comune, astfel incat, meditatiile au curs practic din una in alta. Discutand si cu cei care au facut aceasta actiune in tara, am constientizat ca pe aceeasi lungime de unda s-au situat si ei.
In toate cele patru meditatii au sosit expresii, simboluri si culori, ce au condus catre o idee comuna asupra a ceea ce s-a lucrat ieri: PACEA COSMICA.
S-au descarcat foarte multe cristale de lumina in timpul meditatiilor, mai ales in primele trei, conform perceptiilor mele. Poate pentru alte persoane au fost diferite aceste perceptii, nu pot sa stiu, dar va puteti expune trairile la sectiunea comentarii.
Mai jos aveti un link spre cristalele de lumina, catre un fisier pdf ce poate fi salvat in calculatoarele personale. Va recomand sa le printati, sa le prelucrati apoi sub forma unor carduri si sa le folositi. In orice moment cand simtiti ca va lipseste ceva, trageti din pachet un card si puneti-l pe piept cu fata in sus, dand comanda mentala : „ACTIVARE !”. Se poate proceda si prin desenarea lui energetica pe corp, dar desi pare un aspect simplu pentru un practicant Reiki de pilda, ce utilizeaza in mod frecvent simbolurile, poate fi dificil pentru cineva care se intalneste pentru prima data cu o astfel de informatie si practica. De aceea am recomandat-o pe cea care mi se pare cea mai la indemana, oricui.


Am vazut preponderent urmatoarele cristale: HAR”ATORA (ARMONIE), MONA’OHA (INCREDERE), TARA’DOS (PACE), LOTUS (OMUL DIVIN), ASHTAR (COMANDAMENTUL DE LUMINA AL GARDIENILOR PACII COSMICE), ENERGIA KRYON (ALINIEREA LA NOUL GRID MAGNETIC AL IUBIRII), MERA (ENERGIA DE AJUTORARE DIVINA).
In prima meditatie am simtit cum nu mi s-a intamplat vreodata, o unire majora a sufletelor noastre cu sufletul mamei Pamant. Iar expresia folosita de Cristiana: „PACEA LUI DUMNEZEU ESTE MAI PRESUS DECAT ORICE PENTRU MINE”, cu adevarat am simtit cum mi-a strabatut corpul din cap pana in picioare si pluteste si acum asupra mea si as da orice sa plutesca tot timpul si de acum incolo.
La a doua meditatie, i-am spus si Mihaelei, am vizualizat niste constructii foarte ciudate ca si forme, ceva de gen science-fiction. Parea ca un oras in care totul era construit din cristal transparent. De fapt Mihaela a invocat coborararea Noii Cetati, iar ceea ce am vazut putea fi exact felul in care arata ea in interior.
Initierea Dragonilor Sacri Angelici, subiectul de care eu m-am ocupat, care s-a primit asa cum am spus initial nu doar de catre cei prezenti la noi in sala, s-a facut prin transmisia a trei valuri energetice: primul a fost cel al celor sapte dragoni albi (cunoastere, abundenta spirituala si materiala in noua energie), apoi a fost cel al dragonului argintiu (conectat pe chakra sufletului, aflata la aproximativ 50 cm deasupra capului nostru) si apoi cel al dragonului roz (conectat pe chakra inimii).
In a patra meditatie, condusa la noi de Dan Gaucan, pe langa mesajul transmis in spatiu, s-a realizat o lucrare deosebita care s-a finalizat cu construirea unei grile energetice in jurul Terrei, prin conlucrare divina – extraterestra – pamanteana. S-au facut apoi conectari ale noastre la aceasta grila si s-au generat niste implanturi la nivel de creiere, care dupa cum spunea Dan, vor avea rolul unor statii de emisie-receptie, ce vor face mai usoara comunicarea cu fratii nostri stelari. Asa ca daca si in cursul acestei zile si poate si in cateva zile urmatoare, simtiti cum circula prin cap masinute, tractorase, motorase, asa cum simt eu incontinuu de aseara incoace, sa stiti de unde vi se trage.
A existat o cerere insistenta a particpantilor de la Bucuresti si nu numai, a postarii pe blog a linkului catre melodia ce a rulat in meditatia initierii Dragonilor. Sambata, pe cand ceream Divinitatii ghidare spre a gasi o melodie deosebita (am suficient de multe in calculator dar Spiritul ma indemna sa caut ceva complet nou), cu adevarat mi-au fost condusi pasii catre o compozitie mirifica. Nici nu se putea mai bine. Ati auzit cu totii despre Muzica Sferelor sau despre Corurile Ingerilor si exista mai multe marturii ale unor oameni, ce aflandu-se in anumite zone de foarte inalta vibratie, au ascultat „pe viu” astfel de coruri. Se intampla deseori la Sinca Veche lucrul acesta. Multi dintre cei ce veti asculta aceasta melodie, o veti recunoaste, dar nu pentru ca ati auzit-o vreodata in aceasta viata. O stiti din alte spatii, prin care multi am fost, dar nu ne mai aducem aminte acum, la nivel constient, decat poate foarte putini.


Sa va fie de folos!



12 comentarii:

  1. Buna, Mihaela si un La Multi Ani foarte intarziat!
    Felicitari pentru succesul actiunii voastre, ma bucur ca ati avut rezultate incurajatoare. Chestia cu implantul ma sperie putin. Oare din cauza asta am innebunit eu toata ziua de sambata? Am descris mai in detaliu ce am patit pe forumul lui Dan (acolo scriu din contul corray, insa uit sa ma semnez si cumva s-au aiurit nick-urile). Nu pot sa imi dau seama ce am avut, dar am luat-o bine pe furie si negativitate, disperare si panica si m-a durut ceafa. A disparut subit dupa ora 18. Ai idee ce ar putea fi?
    Si daca tot m-am apucat de impartasit trairi, sa iti spun si un vis avut cam in urma cu vreo 2 saptamani. Pe scurt, in spatele si latura vestica a tribunalului mare, cel vechi, din Buc, cam intre tribunal si Hanul lui Manuc, dupa ce ani de zile fusesera montate panouri din acele metalice de santier, brusc peste noapte, a aparut o cladire enorma, crede-ma, enorma, usile erau de vreo 3-4 ori inaltimea mea (1,70, adica), fatada aducea vag cu Notre Damme, intrarea era strajuita de doua turnuri foarte inalte. Arhitectura era ciudata, oarecum antica si nu prea, materialul de constructie, marmura simpla, nelustruita, de culoarea untului. Nu erau culori, doar usile erau mai inchise la culoare, oarecum negre. Explicatia din vis a fost ca nu era atat un templu, cat mai degraba un centru politic si de invatamant. Am vrut sa iti scriu asta mai de mult, la postarea cu templele, dar am tot amanat. Poate pt tine are vreo semnificatie. Incerc sa definesc intuitiv ce era...nu stiu de ce gandul ma duce la Atlantida, dar eu nu prea le am cu Atlantida si nici cu Lemuria, deci nu pot preciza. Oricum, inca imi amintesc senzatiile, am imaginea in minte, dar nu o pot reproduce....frustrant...:(
    Te pup, sa ai o seara, blanda si inca o data felicitari!
    Hikari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Hikari, inainte de conferinta au fost atacuri multiple. Au inceput de miercuri-joi. De data aceasta insa au fost facute de niste personaje binecunoscute noua, gen Mama Omida. In visul pe care l-am avut (cand eram la Targu Mures acum o saptamana) si care m-a condus catre ideea conferintei, mi-a aparut un extraterestru care dorea sa imi comunice ceva. De cate ori vroiam sa vorbim apareau niste tiganci cu fustele inflorate si ne disturbau. Ele erau in cautarea unor chei si cred sincer ca acest lucru se intampla in mod real. Toti cei ce se ocupa de magie neagra cauta ceva in ultima vreme. Ei vad ca actiunile lor nu mai au succes, pornind de la nivel mic pana la nivel de masa si nu isi explica de ce se intampla asa. Ei bine, in acel vis, doua tiganici discutau despre cum trebuie facut ca sa gaseasca cheia, iar eu am prins din zbor ideea. Eram si eu din greseala pe acolo. In cursul cu Ingeri de la Targu Mures, exact acea informatie am pus-o in aplicare si am fost condusi toti cei ce eram in sala, in inima unui munte, unde am primit fiecare o fateta a cheii pe care tiganicile o cautau. De ce spun cheia este pentru ca am vazut un cerc din acela pe care stau de obicei multe chei, dar pe acesta era doar una. Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu la conferinta de duminica, povestea unei bune prietene, ce a avut un vis identic cu al meu, doar ca ea a fost condusa sa gaseasca acea cheie inaintea tiganiclor care si ele o cautau disperate, chiar in acel vis. Referitor la constructia din visul tau nu m-ar mira catusi de putin sa vedem in curand astfel de aparitii. Se spune de multa vreme despre asta.

      Ștergere
  2. Povestea mea cu imaginile cristalelor:
    Desi dupa cum stiti deja, eu sunt iepurasul fricos care nu mediteaza, nu ii place muzica de activare ( no, amu, pe mine ma zgaltaie la creier, in schimb imi place sa ascult Nightwish :p, aia nu ma mai zgaltaie).. De data asta ma impingea un gand curios de la spate sa arunc un ochi pe la cristale...zis si facut, am descarcat si hai sa parcurg imaginile...De aici incepe partea frumoasa:
    Primul cristal care m-a impresionat profund a fost Monash. Energia lui e calda, blanda, dulce, exact asa cum simt cand imi imbratisez copilul. Simbolul s-a "lipit" singur in partea de sus a pieptului, acolo unde e timusul (nu stiu daca e vreo chakra, pus si simplu acolo il simt lipit). Literele de jos sunt foarte mici, ceea ce e perfect pentru ca citeam textul abia dupa ce simteam ceva, deci am exclus autosugestia. Cand am citit explicatia am inteles ca am simtit corect. Explicatii suplimentare ar fi: Vasul ce contine Divinitatea = Iisus Hristos reprezentat cam tot timpul printr-un cerc mic, simbol al perfectiunii (cercul) centrale ( cercul cu diametrul cel mai mic, este de fapt un punct, reprezentand centrul cercurilor din ce in ce mai largi.
    Al doilea simbol l-am privit mai intai superficial, fara analiza, nici macar in focus, aproape in gluma, pentru ca inca savuram senzatiile primului simbol. Instantaneu vocea mea interioara a spus simplu "Mihail". Nu ma mai uit bine la simbol si ma uit direct jos, la explicatii: Nion :). Cred ca de la culoarea albastra mi se trage deductia...Nu stiu unde s-a lipit, de azi dimineata il tot urmaresc sa il gasesc, cred ca e intre emisferele cerebrale, dar nu sunt sigura.
    Al treilea care s-a lipit de mine a fost Savier. 2 bucati, pe umeri, in punctele in care pui degetele cand trasezi bratul orizontal al crucii. Asta e un pic scary, faptul ca acum realizez ca s-au plasat exact in punctele in care imi trasez crucea cand ma inchin. Daca nu sunt de unde trebuie simbolurile, nu-i a buna....
    Al patrulea a fost devastator, pentru ca am simtit cum aproape mi se taie respiratia cand l-am vazut. Teeas. Cercurile concentrice pe care le-am simtit prima data cand am asistat la Sfanta Liturghie Ortodoxa, dupa ce primisem niste "explicatii" cu arome ezoterice. Apoi am intalnit aceleasi cercuri la simbolul Ordinulii Melchisedek. Simbolul asta nu s-a mai lipit, ci a intrat pur si simplu asa cum intra o fisa in caruciorul de la hypermarket, intre inima si stomac, pana la axul central energetic (eu nu il simt prin coloana vertebrala, ci in jurul aortei). Acum axul trece prin cercul din mijloc, acela mai mic. Ce face acolo, nu stiu...cred ca se invarte :). Reorezentarea este aidoma campului magnetic din jurul unui conductor de la fizica. Ulterior am citit ca Kryon vine din universul magnetic.
    Literele Elohimilor imi sunt cunoscute pentru ca fac parte din matematica, sau poate pentru ca sunt ...de acasa...:)
    Eu in viata asta nu am facut reiki. Ori am facut in alta viata, ori cineva ma initiaza de la distanta si habar nu am cine, ori am prea multa imaginatie si visez cu ochii deschisi.
    Pupici,
    Hikari

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, Ashtara! Felicitari, pentru reusita, pentru munca neobosita si pentru perseverenta de care dai dovada !
    Din pacate, nu am reusit sa fiu prezenta la conferinta, doar m-am conectat cu voi si cu lucrarea pe care ati facut-o !
    Cu drag,
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Ashtara,
    te rog in numele mamei pamant sa nu mai chemi fiinte din alte lumi aici pe planeta.
    Mama noastra este pe cale sa nasca si nu are nevoie de interventii straine ei sa intervina in proces de aici inainte.
    S-a creat deja un echiibru negativ pozitiv pe pamant.
    Este momentul sa o lasam in tihna si cu mare respect sa isi faca treaba.

    Multumesc f mult si numai bine,
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de mine Dana, mai ai multe de aflat si de invatat, daca nu cumva cele ce mi-ai scris reprezinta sarcina de serviciu, tu stii cel mai bine. Daca nu erau ei pe sus si nu numai, aici referindu-ma concret la componenti ai Federatiei Galactice, la cate puteam face noi oamenii, eram varza la ora asta. Iar daca cineva are de facut treaba, atunci nu este Mama Pamant pe care daca remarci, din respectul deosebit pe care i-l port, ii scriu tot timpul numele cu majuscule si nu cu litere mici, ci noi oamenii care in majoritate, i-am manjit puritatea intr-un hal fara de hal. La fel, cand spunem mesaje de Sus, scriem cu litera mare, din respect pentru Tatal Ceresc si pentru intreaga Divinitate.

      Cand primesc asemenea comentarii, te informez ca pasul numarul 2 este sa interoghez la Biblioteca Akashica cine mi le trimite. De altfel nici nu trebuie sa mai intreb in astfel de situatii pentru ca imi dau seama din energie si din niste caracteristici standard, care se repeta de fiecare data la mesaje de acest gen: numele scris in clar, nu anonim, desi de multe ori nu este nici pe departe cel real, pozitie anti frati stelari, lipsa totala a energiei iubirii si contradictie mare energetica din acest punct de vedere. Vorbim cu "blandete si iubire" despre Mama Pamant, desi pentru cineva care simte efectiv aceste energii, niste cuvinte nu pot pacali ceea ce el simte, dar respingem Universul din care Ea face parte. Este ceva care zgarie pe inima din prima si acest sentiment incadreaza astfel de comentarii la categoria "disturbator". Comentarii disturbatoare public din partea unei persoane doar o singura data pentru a-mi acorda drept la replica. Dupa aceea, poate sa imi mai scrie de o mie de ori si sub o mie de identitati, ele nu mai apar public pe blog. Asa ca ramane la latitudinea ta daca sa iti pierzi timpul cu asta sau nu. Pace si Intelepciune, caci orice s-ar face si s-ar spune in acest moment, tot catre Unime ne indreptam! De ce? Pentru ca acestea sunt Planurile lui Dumnezeu.

      Ștergere
  5. ...si poate poti ruga si pe cei care au baze deja instalate pe pamant sa se mute de aici caci procesul nasterii nu va fi prea placut pentru ei daca raman.
    Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce inseamna "mesaje de sus"?
    Inima ta nu mai stie sa vorbeasca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuand cele ce am scris ca raspuns deja, cand spun Sus, ma refer nu la inaltime fizica si nici la exterior, de aceea si scriu cu litera mare, ci la un nivel superior de vibratie, pe care cu adevarat numai inima si iubirea il poate accesa. Cu alte cuvinte, in astfel de ghidari, doar inima este instrumentul de comunicare si nimic altceva.

      Ștergere
  7. Iti multumesc pentru rabdare si iti doresc numai bine,
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  8. De fapt nu doresc nimic...
    Ramai cu bine ar fi mai potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  9. E U TE BINECUVINTEZ.Iti multumesc pentru cei/a ce faci .Sologon Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere