sâmbătă, 23 noiembrie 2013

23.11.2013 – TRANSMISIE LIVE CONFERINTA

23.11.2013 – TRANSMISIE LIVE CONFERINTA

Dragii mei,


Va atasez adresa pe care puteti intra pentru a vizualiza in direct conferinta ce se desfasoara azi, 23.11.2013. Daca sunetul nu este perfect ne cerem scuzele de rigoare. Facem eforturi sa optimizam acest aspect.

bambuser.com/channel/federatia.galactica

Va asteptam cu drag, alaturi de noi!

5 comentarii:

 1. Namaste Ashtara! Te rog daca vrei sa ne spui trairile tale din aceste zile si in special de aseara,cand s-a deschis portalul Aion. MULTUMESC. O seara frumoasa! Elena

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Elena, nu am simtit niste energii extraordinare, desi am meditat la acea ora. Eu nu stiu cat de mult a fost acesta un portal sau altceva. De altfel, daca o luam la bani marunti, majoritatea a auzit despre portaluri, dar nu intelege ce inseamna cu adevarat asta, iar eu consider ca ma numar in aceasta majoritate. Dar un lucru stiu cert. Ceva s-a intamplat cu siguranta. S-a vestit si prin vise la multe persoane, inclusiv mie, se simte si in aer ceva diferit, nu stiu sa explic exact. Pot doar sa spun ca asa cum s-a aratat, se face un salt cuantic, in care toate "valorile" actuale sunt daramate si cred ca intelegi de ce pun ghilimele, pentru ca multe dintre cele ce se pretuiesc in zilele noastre, nu reprezinta de fapt valori si isi vor face loc si vor inflori ceea ce ar trebui sa fie cu adevarat valoare. Doamne ajuta!

   Ștergere
 2. Salut! printre treburile cotidiene am reusit sa va urmaresc. Dupa cum am vb si cu Sfatuitoarea in prima parte a zilei s-a auzit....deloc. Si asa a fost cam toata ziua. Asta e. De-abia dupa ora 16.00 cand am zis sa mai incerc dupa tableta, am reusit sa aud ceva, ceva. Atunci se auzea (asa cum ti-am scris si in mesajul de pe tf) discutiile intre persoanele care asistau si mai putin cei care luau cuvantul. Imaginea a fost buna in conditiile date, mai putin afisajul retroproiectorului care stralucea si nu se distingea nimic de pe tabla. Draga mea, nu sunt reprosuri, sa nu ma intelegi gresit, doar ca am vrut sa participam si noi si din pacate nu s-a putut. Am crezut ca legatura este de vina de la mine dar si colega mea, Cristina mi-a confirmat acelasi lucru. Poate data viitoare o sa fim in sala si nu mai este nevoie de transmisiuni in direct. Salutari tuturor si un gand bun si cald de la mine

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna dragul nostru. Multumim pentru toate. Cunoastem deja toate impedimentele care au fost. Le stim inca de cand eram in sala. Am inteles unde au fost greselile si te asigur ca a doua oara nu va mai fi la fel. Am capatat experienta cum s-ar spune. A fost pentru prima oara, nu aveam priceperea necesara, dar din toate parerile adunate de la cei care ne-au urmarit, am tras niste concluzii, ce ne vor fi de mare ajutor pentru buna desfasurare a evenimentelor viitoare similare. Doamne ajuta!

   Ștergere