marți, 15 octombrie 2013

O MISIUNE REUSITA


O MISIUNE REUSITA

Dragii mei,

Este stiut faptul ca exista credinta ca asa cum omul are un sistem de chakre tot asa are intreaga planeta si de asemeni fiecare tara. Personal consider ca aceste chakre se mai pot deplasa, asa cum se deplaseaza si polii planetei ca urmare a modificarii structurii campului electromagnetic si de asemeni granitele tarilor, in urma deciziilor si tratatelor ce se semneaza in urma incetarii unor razboaie.
Daca ar fi sa discutam despre chakrele tarii noastre, exista foarte multe teorii, ce nu seamana deloc una cu alta si daca tot sunt asa de multe, va rog sa imi permiteti sa lansez si eu una. Poate fi asa cum eu sustin sau poate sa nu fie, insa cu siguranta ceva este si am confirmari clare ale acestui lucru, pe care vi le voi expune mai spre final.
In acest sfarsit de saptamana am fost la Targu-Mures pentru a sustine cursul cu Ingeri. Nu am ajuns insa intamplator acolo. Mi-au fost deschisi ochii prin cativa apropiati ai mei si ai acestui blog si tin sa le multumesc din suflet pe aceasta cale. Atunci cand am postat mesajul de atentionare cu referire la navele extraterestre, am primit un comentariu in care un cititor ma intreba daca stiu vreun loc pe teritoriul acestei tari, unde sa existe o stanca ce seamana cu forma unui trident. Am fost un pic surprinsa de intrebare, dat fiind faptul ca nu vedeam legatura intre trident si navele extraterestre. Comentariul si raspunsul meu pot fi vazute si acum, atasate la articolul respectiv. Mai tarziu am primit si un e-mail de la cititorul meu devenit de acum prieten prin prisma participarii la cursul cu Ingeri din Targu-Mures, dandu-mi atunci seama ca de fapt am mai comunicat prin e-mailuri si ne stiam inca de pe la inceputurile blogului acesta. In e-mail mi-a explicat ca a avut acum cativa ani un vis cu aceasta stanca si ea era inconjurata de niste case cum numai la Targu-Mures a vazut.
Mai inainte de acest moment cu cateva zile, am avut eu un vis interesant in care actiunea se petrecea pe malul Muresului.
O alta buna prietena mi-a spus cam in aceeasi perioada ca eu si grupul meu avem ca misiune sa reunim ceva precum cele cinci cercuri olimpice. Trebuie sa recunosc ca pe masura ce trece timpul imi este din ce in ce mai usor sa observ detalii si sa vad conexiuni aproape insesizabile. Prietena mea se gandea la ceva, dar ideile mele fata de aceasta informatie s-au dus rapid in alta parte. Mi-am amintit imediat de cele cinci nave-mama ale Federatiei Galactice, semanand cu niste stele aurii cu cinci colturi, despre care spuneam in niste articole postate la sfarsitul anului trecut, ca au coborat la 7 km deasupra tarii noastre si tot acolo sunt si acum, doar ca intr-o dimensiune superioara, motiv pentru care noi nu le vedem. Spuneam ca aceste nave sunt: una deasupra Bucurestiului, una deasupra Costinestiului, una in zona Bucovinei, una in zona orasului Targu-Mures si una in zona Vaii Oltului, deasupra Manastirii Frasinei, Cozia, Stanisoara si care mai sunt in acel loc.
Am facut in secunda urmatoare o recapitulare a locurilor pe unde am umblat in ultimele trei luni de zile. In Bucuresti locuiesc, in Constanta am fost si am sustinut si cursul cu Ingeri, in Iasi am fost tot pentru curs (nu chiar in Bucovina dar pe aproape), pe Valea Oltului am fost ca urmare a indicatiilor primite de Sus, totul fiind generat de imaginea expusa in cartea ce am descoperit-o la Iasi si despre care in articolul cu acelasi nume, am precizat ca am simtit ca are legatura cu Creatia, cu Geneza. Singurul loc de care nici macar nu ma apropiasem ramasese Targu-Mures.
Coreland cu tridentul cititorului meu, despre care mi-a scris tocmai in articolul despre nave extraterestre, cu informatia privind visul sau, cu visul meu pe malul Muresului, cu tridentul meu pe care l-am primit in dar intr-un seminar al Profei de Geogra, cu informatia cu cercurile olimpice ce m-a dus cu gandul la cele cinci nave-mama, am ajuns la o concluzie clara: la Targu-Mures trebuie sa fie ceva important si trebuie sa ajung acolo. Ideea de trident imi sugera ca este legat de ceva ce reprezinta puterea. Pornind de la ideea de putere am corelat cu chakra puterii. Aceasta conexiune m-a condus catre ideea de a analiza celelalte localitati pe unde am fost ca sa sustin cursul, inclusiv Valea Oltului si ce trairi am avut. Iata la ce concluzie am ajuns:
La Constanta, am avut o experienta pe care nu o voi putea uita niciodata, cu o meditatie condusa pe marginea unui vis pe care il avusesem in noaptea dinainte de curs si care s-a continuat mai departe ca actiune in meditatie si dincolo de unde se sfarsise visul, avand ca personaj principal pe Mama Pamant. Persoanele care au participat atunci isi amintesc cu siguranta acel moment. Iata chakra aflata la 30 cm, sub talpile picioarelor (de aceea meditatia a fost data de cei de Sus, sa fie cu Mama Pamant). Prin acea meditatie am actionat ca prin iubire sa o reintinerim pe planeta noastra draga, garbovita de atatea nelegiuiri.
La Galati, am condus meditatia tot pe baza unui vis pe care l-am avut acum vreo patru ani, cum ca imi era inmanata o foaie de hartie pe care erau scrise cele 49 de numere de la Loto, pe 7 linii a cate 7 numere, iar cele 6 castigatoare erau reprezentate de varfurile a doua triunghiuri ce erau desenate pe acea foaie. Cursul s-a tinut in data de 07.07.2013 (2+0+1+3 = 6) la Cafeneaua Deja-Vu. Aveam toate elementele sa conduc meditatia in acest fel si am actionat ca sa se reverse Abundenta Cristica peste aceasta tara. Pe data de 14, un judecator din Galati a castigat in mod real premiul cel mare la 6 din 49. Iata chakra radacina, chakra responsabila cu abundenta si cele necesare pentru a ne duce traiul pe pamant.
La Iasi am descoperit Cartea, de fapt o Sfanta Evanghelie, dar pe care eu am simtit-o legata de Creatie, asa cum am mai precizat. La curs fiecare dintre cei prezenti a primit de la Cuvioasa Parascheva cate o carte sacra. Iata chakra sacrala responsabila cu creatia si creativitatea omului, dar in special cu Creatia Noii Lumi Cristice, in acest context.
La Targu Mures, in timpul primei meditatii din curs, fiecare particpant a primit la nivel energetic cate un trident aratand astfel: partile din stanga si din dreapta erau precum spicele de grau din stema veche a Romaniei, iar bratul din mijloc era precum Coloana Infinitului si avea in varf un soare orbitor, exact cum apare el si in stema veche a Romaniei. Am mai spus nu o data ca de cate ori am mers la mormantul Parintelui Arsenie Boca, am vazut in plan energetic aceasta stema stand in picioare, avand cam 2m inaltime, deasupra mormantului. De cand am vazut-o prima data am inceput sa o reanalizez si sa o pretuiesc. Cativa oameni au facut la Revolutie o gaura in steag, fara sa isi dea seama ca la nivel energetic au decupat spicele de grau (abundenta Romaniei), apele albastre care iata ca acum cu cianuri si altele se fac verzi, brazii care acum sunt numai cioturi pe unde te duci, schela reprezentand industria care aproape ca nu mai exista, soarele de pe cer lasand Romania in bezna, steaua rosie cu cinci colturi lasand aceasta tara fara protectie fata de toti „sacalii” ce vor sa muste din ea si nu in ultimul rand numele. Mare greseala, dar poate ca asa trebuia sa se deruleze Planul Divin. Folosind acele instrumente sub forma de trident, ce prin imaginile ce mi se rulau in timpul meditatiei mi s-a cerut sa le transmit celor participanti sa le indrepte fiecare catre centru, astfel incat, s-a format un cerc mai mic compus din 12 sori, dat fiind faptul ca in sala eram exact 12 persoane, s-a adus PUTERE Romaniei. Este vorba despre Puterea Cristica evident. Inainte de a pleca la Targu Mures, am prins o emisiune la  TVR 3 – Targu Mures, in care se vorbea despre un loc foarte frumos situat in Muntii Calimani, la nord de judetul Mures, denumit „Poteca celor 12 Apostoli”. Poate ca nu intamplator am fost 12 la acel curs. Poate ca aceasta putere se refera la Puterea Apostolica a Romaniei, in lume si nu numai. Cu initierile in Iubirea Cristica a unor civilizatii extraterestre ce continua si in prezent cu noi si noi civilizatii, ne-am cam dus dincolo de granitele acestei planete. Exista scrieri in care se sustine ideea ca Domnul nostru Iisus Hristos doreste sa transforme planeta noastra intr-un centru cristic galactic. Am inceput sa cred ca este adevarat, date fiind evenimentele petrecute pana in prezent si cele care se vor mai petrece. Iata deci chakra puterii.
Mergem cu traseul catre Valea Oltului. Acolo, mai ales la Manastirea Stanisoara, am primit multiple semne legate despre doua cercuri impletite, despre care am si scris un articol. Au legatura si cu Creatia dar si cu Iubirea, doua cercuri impletite, ca si doua verighete, fiind de fapt unirea prin iubire, a masculinului cu femininul, a luminii cu intunericul, a pozitivului cu negativul. Am dat deci acolo peste chakra inimii si a Iubirii Cristice.
Ingerii ne-au mai condus cu al nostru curs, in orasul Pitesti. Pentru mine a ramas orasul cu cele mai multe intrebari primite la curs si am avut acolo o experienta minunata cu Zamolxe, care le transmite oamenilor  tot mereu una si alta, informatii de mare ajutor in implinirea Planului Divin legat de tara noastra. De aceea consider acest loc ca fiind chakra comunicarii.
Am ajuns acum doua saptamani la Ploiesti. In cursul cu Ingeri se face cate o intalnire in meditatii, cu fiecare dintre cei 16 Ingeri in parte. La momentul Ingerului Haniel, in care se face o activare a centrilor responsabili de clarviziune, in loc sa dureze cam 3 minute asa cum dureaza la fiecare curs de obicei, a durat 30 de minute, sfarsindu-se prin implantarea in frunte, la toti cei participanti, a cate unui cristal. Categoric in Ploiesti este chakra clarviziunii.
Incheiem circuitul nostru cu capitala, Bucuresti. Ultimul curs cu Ingeri a fost in ziua Pogorarii Sfantului Duh, la ortodocsi. Ne-am intalnit practic in prima meditatie cu Sfanta Treime. Asa am fost condusi. Iata deci chakra coroana.
Evident ca toate aceste locuri includ si o anumita arie inconjuratoare si pentru o mai buna vizualizare, le-am pus pe o harta pe care o expun mai jos. Mie imi seamana a un cap de om, ceva mai preistoric, fiind incluse in acest cap o multime de zone energetice importante cum ar fi Muntii Bucegi, Buzaului, Ceahlau, zona Vrancei, a Galatiului, Muntii Dobrogei si multe altele, ce parca priveste catre niste alte locuri importante, pentru ca nu pot sa uit cele patru chakre aflate deasupra capului, pe care ma astept sa le gasesc in orice zona din aria de viziune a acestui cap: Muntii Rarau, Parang, Retezat, Apuseni sau localitati aflate in acest camp vizual. Vom vedea cand va sosi vremea.


Trecand acum la ideea argumentarii celor scrise mai sus, incep prin a spune ca la cursul cu Ingeri exista un moment in care fiecare participant extrage dintr-un teanc, un mesaj de la Ingeri, dedicat pentru persoana sa. Inainte sa incep cursul cu Ingeri am facut rugaciunea catre Ei, ca dat fiind faptul ca acolo Sus, se stie in mare care vor fi persoanele ce vor ajunge la acest curs, sa mi se transmita niste mesaje astfel incat fiecare sa primeasca informatia cea mai pretioasa pentru el. Primeam zilnic cate 5-6 mesaje pe care apoi le scriam in calculator. Am tinut-o asa cam doua saptamani. Am extras si eu unul la Targu Mures, ca de altfel la fiecare curs pe care l-am sustinut, si in cateva cuvinte acesta continea urmatoarea idee: „Ai ajuns la final cu o misiune foarte importanta. Nu ti-a fost deloc usor dar ai dus-o la capat cum se cuvine”. 
Dupa curs, cautand un loc unde sa mancam ceva, primul care ne-a iesit in cale a fost Restaurantul Triumph. Acolo cineva isi serba ziua de nastere cu orchestra si tot tacamul. M-am simtit ca la nunta. Aveam ce sa sarbatorim nu-i asa? Maretul triumf de final, activarea si echilibrarea sistemului energetic al corpului fizic al acestei tari.
Duminica am fost la Manastirea Recea, un loc pe care stiam ca neaparat trebuie sa il vizitez (fotografia de la inceputul articolului). Acesta a facut parte din al doilea set de mesaje legate de Targu-Mures, ce m-a condus cu gandul la Maica Domnului. Marita Doamna ne-a chemat practic acolo. Asa am aflat ca la Targu-Mures este Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului numita „Hodighitria”, ca Manastirea Recea are hramul Nasterii Maicii Domnului, ca in judetul Mures este o localitate numita Seuca, unde nu o singura data s-a aratat Maica Domnului, fiind numita din cauza acestui lucru  „Medjugorje romanesc”. In drum spre manastire, aflata la vreo 20 de km distanta de Targu Mures, am trecut pe sub doua pasarele. Pe una era o reclama la firma Mitsubishi, ce are simbolul cu trei diamante care in esenta este cam la fel cu simbolul firmei Mercedes, despre care tot vorbesc de ceva vreme, la a doua firma numita fiind existenta o reclama pe a doua pasarela. Pentru mine acestea sunt simboluri ale echilibrului perfect intre minte, trup si spirit. Probabil ca asta a fost rezultatul activarii si echilibrarii acestui sistem energetic al Romaniei.
La Manastirea Recea am avut niste trairi de neuitat de ordin personal, dar ne-a fost aratat de o maicuta ceva foarte interesant. Aveau pe peretele unei scari interioare ce conducea catre o biblioteca, un obiect cam de 1,5 m, manufacturat din lemn, acoperit cu lana, ce semana foarte bine cu un trident pentru ca avea trei ramuri si care era considerat de maicute ca fiind o reprezentare pentru „Copacul Vietii”. Scriind acest articol mi-a venit in gand ideea sa citesc invers numele manastirii. Am obtinut: „A E CER”. Sa fie inca o dovada ca aici s-au creat primii oameni de pe planeta? Sa fie A de la primul, sau A de la arian sau A de la Ardeal? Oricum am lua-o, are legatura cu Cerul si sunt absolut sigura ca acest loc are multe de povestit. Energia Maicii Domnului se simte foarte intens acolo, iar Maica Stareta, cu  care am stat de vorba in curtea manastirii, neputand sa nu remarc faptul ca formam cu totii din nou un cerc din 12 oameni, ne-a impresionat in mod deosebit prin cele ce ne-a vorbit si prin atitudinea sa sobra, dar si iubitoare si blanda in acelasi timp.
Pentru a intari importanta acestei zone, va indic sa accesati linkul dat mai jos. Veti vedea cateva cuvinte dar mai ales imagini ce sugereaza ca aceasta zona se asociaza cu tetraedrul Soarelui, conducand de fapt tot catre ideea de chakra a plexului solar, asa cum eu consider acum ca este. In dimineata cursului am fost practic trezita din somn ca urmare a unor mesaje de lumina ce imi erau trimise cu insistenta. Ca imagine se reducea la ceva foarte simplu: stema veche a Romaniei, in care Soarele stralucea orbitor.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie ca in basmele noastre romanesti, in care coreland Romania noastra cu o fata frumoasa, sa se spuna pe intreg pamantul: La Soare te mai poti uita, dar la dansa BA!”

Toate cele bune!

               http://raveda.wordpress.com/tag/puncte-energetice/

13 comentarii:

  1. buna ziua, uitati ce articol mi-a aparut la update pe facebook adineauri, mai inainte sa citesc acest articol... iar prima reactie a fost ca este vorba de nave arcturiene, ale Federatiei Galactice...
    http://www.antena3.ro/life-show/bizar/ingerii-vegheaza-deasupra-pamantului-fotografia-facuta-de-un-astronaut-de-pe-statia-spatiala-internationala-231209.html
    chiar duminica am asistat la o conferinta Maria Cristina Stroiny ...:) si m-am tot gandit la arcturieni, pleiadienii fratii mei stelari...
    in ultimele doua saptamani pentru mine a aparut un mesaj cu tema Misiunea Personala, cum totul se leaga... si unul din mesaje l-am primit chiar in ziua cand a avut acel cutremur, pe care eu insa nu l-am simtit...;chiar in acest moment a inceput sa cante o melodie a lui Gheorghe Iovu de pe noul album FII Luminii, numita Aparatorii Luminii...; Doamne Ajuta, Pace si Lumina pentru toti!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca am lasat link-ul, asa ca il las aici... http://www.antena3.ro/life-show/bizar/ingerii-vegheaza-deasupra-pamantului-fotografia-facuta-de-un-astronaut-de-pe-statia-spatiala-internationala-231209.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Imaginea de pe harta seamana foarte bine cu pozitia fatului inainte de nastere. Poate se pregateste nasterea Noului Om , a omului Cristic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte clar că ai avut o misiune pe care ai indeplinit-o cu succes, că ai activat acele puncte energetice prin lucrările făcute, că Maica Domnului te-a călăuzit peste tot, inclusiv în Ploiești, când a desfășurat Acoperământul Ei deasupra noastră. Frumoasă misiune, dar ai știut la ce să te uiți, ce să vezi, iar Ființele de Lumină te-au ghidat permanent. Azinoapte am visat că am participat la două instructaje, unde eram multe persoane adulte. Erai într-una din acele săli. Acum, probabil suntem pregătiți pentru a ne aminti ceea ce este necesar pentru atunci când revenim ACASĂ. Cred că momentul este destul de aproape.Succes pe mai departe! Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am indeplinit-o toti draga Maria. Nu se putea daca nu eram cu totii si cei ce ma ajuta, ma sustin fiecare in felul sau si ma inconjoara si toti cei ce au ales sa participe la cursurile mele. Il rugam pe Bunul Dumnezeu sa ne lumineze mintile pe mai departe!

      Ștergere
  5. acum am vazut un alt articol postat de maicamea...:)) cum toate se leaga...
    http://totulpentrusuflet.wordpress.com/2013/05/17/extraterestrii-sunt-printre-noi-a-fost-recunoscut-oficial/
    inca nu l-am citit tot:))) simt o asa bucurie cand vad cum imi apar in campul vizual atatea mesaje...
    va pup...

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Mihaela,

    Iti multumesc pentru tot efortul pe care il depui sa (ne) ajuti pe noi ca oameni, ca romani sa putem sa facem legatura cu Divinitatea , cu Stramosii , sa fim constienti de ce vremuri traim.

    Ma bucur ca ne unesti , ca ne confirmi ca suntem UNA/UNUL si ca lucrurile evolueaza si se schimba. Dar cred ca intunericul e inca puternic desi si-a pierdut din intensitate.
    Link ul de mai jos o dovedeste :
    http://danielroxin.blogspot.ro/2013/10/gaze-de-sist-sub-mormintul-lui-stefan.html
    Trebuie sa fim uniti si sa ne rugam , pentru ajutor si aparare
    Doamne ajuta sa facem voia ta in toate !
    cu drag
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa Ruxandra ca nu face nimeni ce vrea in tara asta decat daca asa este si Voia lui Dumnezeu. Altfel.....renaste spiritul lui Stefan cel Mare si al lui Mihai Viteazul si al lui Mircea ce Batran si al lui Decebal, in fiecare roman si nu cred ca vor cei ce vin cu tavalugul peste acest neam sa afle cum este.

      Ștergere
  7. Mihaela,te-ai gindit ca poate sa fie si A...de la Adam? Cu drag...Mihai Cristian

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai degraba desenul Dvs. aduce a dinozaur, sau poate a dragon.
    Despre trident, ca stanca e Pietrele Doamnei, Rarau.
    Despre tridentul dacic si alte zone candidate la una din cele patru chakre ale Romaniei la care va refereati, daca nu cumva or fi de fapt vortexuri (acestea poate ar fi si la Sarmisegetusa, Rosia Montana). Se mai mentioneaza un fel de tricon (triunghi Divin, conuri). Orasul Targu Jiu ar putea fi una din ele ca doar n-o fi facut Brancusi toate alea degeaba pe acolo. http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/2014/07/romania-tara-cu-cele-mai-multe-puncte.html
    Cica un fel de tricon e si la manastirea Prislop http://www.apropotv.ro/top-story/gurile-de-rai-cu-puteri-magice-cele-mai-cunoscute-puncte-energetice-din-romania-13010208-articol Asta mentioneaza tronul lui Zamolxe stânca cea mai înaltă de pe Vârful Omu, alte articole ca era la pestera Polovragi.
    Alte chestie interesanta, Kogaiononul este Carpatii din Romania http://remerra.blogspot.ro/2012/04/marile-taine-ale-pamantului-romanesc.html

    RăspundețiȘtergere