marți, 22 octombrie 2013

IADUL URCA IN LUMINA


IADUL URCA IN LUMINA

Dragii mei,


Se intoarce in vizor o actiune mai veche despre care am mai scris prin primavara. Mergand pe la cursuri, am tot primit de la mai multi participanti o intrebare comuna, iar pe de alta parte, evenimente ce m-au inclus in mijlocul lor m-au fortat sa actionez din nou intens pe acest fagas, de cateva zile incoace.

Iata intrebarea: „Cum scapam de entitatile negative?”.
Raspuns: „Nu trebuie sa scapam, ci trebuie sa le ajutam sa se transforme, sa treaca din intuneric in lumina.”

Nu am auzit de la o singura persoana ce poate face comunicari cu lumea nevazuta, despre ideea ca s-a golit iadul. Reamintesc si eu despre un articol pe care l-am scris in preajma datei de 06.06.2013, vorbind despre actiunile lui Mihail, pe care acum le interpretez un pic diferit, dar nu departe de ce era atunci. Intrebarea fireasca ce vine apoi este aceea ca daca s-a golit, atunci unde s-a umplut? Raspunsul pe care imi vine sa il dau este ca daca iadul s-a golit, atunci s-a umplut pe Pamant. S-ar putea sa para exagerat ce spun, dar la ce entitati negative (ca sa nu le numesc in termeni populari draci) percep in ultimele cateva saptamani prin aer.....
De aceea va reamintesc modalitatea in care eu lucrez cu ele si despre care am mai scris prin primvara. Mentionez ca pentru cei ce nu le percep prezenta si nu pot comunica in vreun fel cu ele, este suficient sa isi propuna sa faca acest exercitiu in fiecare zi sau macar la doua zile, la o anumita ora, fara a fi obligatoriu sa fie la aceeasi ora si ii spun ca este un mare ajutor ce poate fi dat acestei planete si nu in ultimul rand, noua, tuturor. Exercitiul poate fi facut si dimineata si seara si oricand ne vine bine, in functie de programul fiecaruia.
Iata pasii:
1.  Ne manifestam constient dorinta ca vrem sa transmitem niste informatii entitatilor negative din perimetrul, hai sa spunem ca ar fi al casei noastre, sau al biroului in care lucram. Spunem ca ne adresam lor in acele momente si le oferim permisiunea de a ne capta gandurile in timp ce le facem transmiterea acelor informatii. Este ceva de genul: „Ma adresez acum tuturor entitatilor negative ce se afla acum in acest spatiu si ofer in acest fel permisiunea sa fie captate gandurile mele de catre aceste entitati, pe toata durata comunicarii.”
2.    Le transmitem ca avem acceptul Sfintei Treimi si cunoasterea fata de cum trebuie sa procedam astfel incat sa le ajutam sa mearga in lumina, fara a fi „prajite” de Focul Divin. Am remarcat ca daca le intrebi initial daca vor sa merga in lumina, raspunsul este negativ, dar daca le explici cum se intampla toate acestea si ca ele nu sunt afectate in vreun fel, atunci raspunsul devine pozitiv.
3.    Le transmitem ca ar urma sa cerem prin rugaciune Sfintei Treimi sa coboare peste ele cate un scut, sa fie deconectate de la alimentarea cu energie intunecata si conectate la alimentarea cu Lumina si Iubire Divina. Le specificam insa ca aceste scuturi au capacitatea de a apara fata de orice energie intunecata, de a ascunde entitatea fata de cele ce inca mai sunt in intuneric si de a permite sa treaca Lumina si Iubirea Divina, gradual, picatura cu picatura, exact atat cat Sfanta Treime considera ca poate suporta fiecare entitate in parte, in functie de vibratia ei. Le vorbim apoi cum ne pricepem noi mai bine despre iubire, despre Domnul nostru Iisus Hristos, despre cum este sa actionezi cu iubire si asa mai departe. Le spunem apoi ca la cateva ore dupa imbracarea in scuturi, Sfantul Pantelimon le va darui un soi de initiere, iar dupa alte cateva ore, Sfantul Ioan Botezatorul va sosi sa le conduca in lumina. Acestia sunt cei doi Sfinti ce se ocupa de aceasta operatiune. Iata ce inseamna energia universala crescuta ca si vibratie. In primavara erau necesare 6 zile pentru a se face trecerea (timpul scurs de la comunicarea cu entitatile si pana soseau Sfantul Pantelimon si Sfantul Ioan Botezatorul), iar acum aceasta se intampla in 5-6 ore, ceea ce dovedeste ca nici vibratia acestor entitati nu mai este chiar asa de joasa. Problema provine insa de la faptul ca desi vibratia este ceva mai ridicata, numarul lor este mult mai mare pe Pamant acum si ce se castiga prin vibratia lor mai ridicata, se pierde prin acest numar mult marit de entitati negative la nivelul planetei. Le explicam apoi ca Sfantul Ioan Botezatorul le va conduce intr-un spatiu de vindecare, in care multi Ingeri vor avea grija de ele si in acelasi timp de scolarizare, in care vor veni in contact cu Adevarul Divin.
4.   Dupa aceea le intrebati inca o data daca ele sunt de acord sa treaca in lumina. Oricat de mult ati crede ca nu simtiti si nu vedeti, o sa observati ca veti percepe rapsunsul pozitiv al lor, sub forma unei bucurii interioare. Pana acum nu am intalnit o situatie in care raspunsul sa nu fie pozitiv.
5.  Treceti la fapte. Puneti in practica punctul 3 si cereti Sfintei Treimi sa coboare scuturile si atunci cand entitatile sunt pregatite, sa fie preluate si conduse spre lumina.

Eu zic ca nu este greu. De cate ori nu purtam noi cu noi, sau noi cu anumite persoane cunoscute, sau noi cu Divinitatea, conversatii in gand? Cam asa este si cu ele, nimic diferit. Este insa o fapta extraordinara pentru a ajuta la luminarea acestei planete. Este o varianta inlocuitoare pentru Moliftele Sfantului Vasile. Au fost bune aceste rugaciuni pentru a tine intunericul departe, atat timp cat a fost scris sa fie in rol. Acum insa, pentru ca a venit vremea sa se ridice in lumina, cu Lucifer in frunte, nu mai este o procedura buna. Trebuie sa ne ingropam sabiile si sa actionam cu inimile si in iubire. Prin aceasta metoda am eliberat mai multi oameni de entitati negative. Doar ieri, am ajutat in drumul catre lumina intre 10.000 si 11.000 de entitati si nu pentru ca am vrut, ci pentru ca am descoperit ca atatea erau atunci cand m-am adresat lor asa cum v-am explicat.
La inceputul saptamanii trecute, in zilele de luni si marti, s-au petrecut niste actiuni ale Sfintei Treimi deosebite in astral, despre care din pacate nu imi da voie sa vorbesc. De asemeni, sunt acum in plina derulare anumite evenimente despre care din nou nu pot spune nimic. Stiind toate acestea insa, vin si afirm cu tarie ca treaba-i buna pentru toata lumea si inteleg inca o data ca Bunul Dumnezeu doreste ca nici un suflet sa nu se piarda. Ne doreste pe toti la sanul Sau pentru, ca suntem toti copiii Sai.



Iubire si intelepciune!


7 comentarii:

  1. Daca se poate sa faceti o meditatie ghidata in format mp3, pentru aceasta lucrare ne-ar ajuta foarte mult. Lasat timp sa repetam afirmatiile/ cerintele si ceva pauze scurte sa simtim energiile din jurul nostru. Multumim pentru tot! Doamne ajuta! Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Claudiu, ma voi gandi la asta, dar pana una alta, sa nu lasam timpul sa treaca.

    RăspundețiȘtergere
  3. O mica atentionare.Desi actiunea este lăudabilă este totuşi o muncă de Sisif.O mica utopie.Ganditi-vă la relatia Yin-Yang.Totul coexista relationeaza si se autogenereaza sau sustine.Entităţile sunt neutre dupa umila mea parere.Ele sunt atrase doar de emanatiile noastre.Aşa ca mai bine sa fim atenti cu gândurile noastre sa nu producem un dezechilibru prea mare.Un Lucrător al Luminii trebuie să fie atent şi corect in acţiunile sale.Adu Lumină atât cât trebuie şi la momentul potrivit astfel nici-o faptă bună nu rămâne fara consecinţe.Oricum merită încercat sunt cam multe Chestii(entitati) scapate din lesă.Dar şi oameni afurisiti de care sa se lipească.OK.Ma alatur si eu.Tiberiu,adept Reiki,inforenergetica si cristale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Tiberiu. Asa este, e o munca intensiva. In cele ce priveste Yin si Yang, nu cred ca sunt afectate de aceasta actiune, ba chiar cred ca se echilibreaza cum trebuie. In articol vorbesc despre dualitate, iar asta va disparea pe masura ascensiunii noastre, se va reveni catre Unul. Va trebui candva sa ajungem in pozitia de a nu mai vorbi despre intuneric si lumina. Iar daca aceasta actiune vine ca mesaj al Sfintei Treimi si daca doi mari Sfinti participa la ea, inseamna ca nu este ceva gresit ci ceva ce se cere a fi facut. In cele noua seri ale Ingerilor am avut in prima seara si cred ca in a saptea o experienta interesanta. Am fost condusa de doua ori in iad, in meditatie. Am ajuns fata in fata cu Lucifer. Prima oara am fost ghidata sa asez peste el o Merkaba, doar cu muchii aurii, nu avea fatete pline. A doua oara am fost ghidata sa pun fatete aurii la tetraedrul pamantului. Cel al soarelui pe moment este fara fatete. Eu am inteles asta ca pe o actiune a Divinitatii de a-i da corp de lumina lui Lucifer. Este facuta asta partial. Va veni vremea si pentru finalizare. Este plauzibil. Cum ar putea veni anii de lumina despre care se tot vorbeste si Noul Pamant, daca diavolul si-ar face de cap in continuare? Mie mi se pare limpede si logic ca trebuie sa se intample ceva cu intunericul si dupa cum curg evenimentele, se pare ca se va intampla sa fie adus in lumina.

      Ștergere
    2. Mai consider ca in interiorul oricarui om este momentan o batalie intre lumina si intuneric. Eu am o tendinta de a merge catre indepartarea cauzei generatoare si nu catre rezolvarea efectului. Ganduri neluminoase? Ce il face pe om sa emita astfel de ganduri? Niste entitati negative vin eu si raspund. Dar pentru ca emite aceste ganduri isi pastreaza vibratia joasa si atrage mereu astfel de entitati. Este ca un cerc vicios, care simt ca prin actiunea despre care am vorbit, poate fi spart. Nu toti au forta interioara de a-si scoate de unii singuri corpul de lumina la suprafata. Cei ce o au, mai au ceva cunoastere acumulata prin vieti trecute, ce le este acum de mare ajutor chiar si daca este la nivel subconstient momentan. Sunt multe de zis.

      Ștergere
    3. "O batalie intre lumina si intuneric" spune-ti d-voastra Ashtara.Cei mai multi oameni de regula merg la remiza sau fac compromisuri.Suna cinic stiu, dar credeti-ma va rog sunt un empat bunicel si cand ma aflu printre oameni nu prea aud larma de lupta.Cei mai multi se adapostesc in transeele micilor satisfactii si se roaga sa nu fie loviti de vreun glont ratacit.Revenind la convertirea entitatilor am creat si emis spre d-voastra doua spatii informate.Primul contine un program de schimbare a polaritatii intuneric-lumina.Al doilea este o rezerva de lumina foarte densa ceva in genul unei stea pitica alba.Mi-am sacrificat o parte din aura ca sa o creez sper sa merite efortul.Oricum poate fii folosita la orice.Complimentele mele pentru blog-ul d-voastra.

      Ștergere
    4. Ai dreptate Tiberiu. Asa se vede la suprafata. Tot omul tinde catre ce ii este caldut si il fereste de necazuri, chiar daca asta inseamna de multe ori sa se faca frate cu dracul. La interior insa, constiinta inalta, Scanteia Divina il mustra, chiar si daca se intampla la nivel subconstient pentru omul acela si ii genereaza niste conflicte care se vad si la suprafata mai devreme sau mai tarziu. Multumesc frumos pentru darurile facute.

      Ștergere