joi, 31 octombrie 2013

FATA IN FATA CU VREMURILE


FATA IN FATA CU VREMURILE


Dragii mei,

 E nebunie mare pe planeta, nu-i asa?

Haideti sa trecem un pic in revista, impreuna, niste evenimente care se petrec, incercand sa ne aplecam mai mult atentia asupra tarii noastre, pentru ca pe ale noastre, traind aici, le cunoastem mai bine.
·          Suntem intr-un dezastru economic. Statisticile spun despre o crestere economica dar noi nu credem ca sunt corecte aceste rapoarte, pentru ca realitatea arata altfel. Creste numarul de firme falimentate si implicit numarul de someri de la o zi la alta. Scad veniturile la buget, un efect logic si firesc. Se discuta despre o recrestere a unor taxe si despre inventarea unor noi impozite. In curand vine marele val, la pensionare. Pe vremea lui Ceausescu ti se facea reclamatie daca nu aveai loc de munca. Se aduceau sa lucreze in minerit si in alte ramuri industriale, oameni de pe tot cuprinsul tarii. Acum se apropie de a iesi la pensie. Eu ma intreb sincer, de la cine va mai incasa acest stat roman al nostru, sumele necesare pentru a putea sustine toate cheltuielile obligatorii? Daca nimic special nu se va intampla, va puteti imagina viata oamenilor, sa zicem, peste 3 ani de acum incolo? Dar toate acestea in ce context vedem ca se desfasoara? Este conform versurilor lui Octavian Goga: „Muntii nostri aur poarta / Noi cersim din poarta’n poarta”. E trist dar atat de adevarat. Numai daca ar fi sa ne gandim la Rosia Montana.
·         Pamantul se cutremura. In Romania se cutremura peste tot: la Galati, la Ploiesti, in judetul Hunedoara, in zona Vrancei. Eu zic ca nu este adevarat, eu cred ca s-au stricat aparatele de masura, in statiile de urmarire a seismelor, iar noi daca ne mai balanganim din cand in cand, am putea interpreta si ca vine de la ameteala de foame. Va dati seama ca glumesc.... Pai nu spun profetii stravechi ca atunci cand va veni vremea, pamantul incepe sa se cutremure si in acest fel vor iesi la suprafata niste treburi, menite sa dea peste cap credintele si ale celor mai atei dintre atei? Sustin in continuare cu tarie ideea ca la Galati iese la suprafata un templu sub forma de potcoava. El este un templu atlant, cu o vechime de 45.000 de ani si contine in componenta multe materiale extraterestre, ce nu exista in mod natural pe pamant. Mai sustin ideea ca nu este doar unul, ci doua, care arata identic. Inca nu am simtit nevoia sa fac investigatii unde ar fi localizat al doilea pe teritoriul acestei tari, dar cand va trebui sa stiu, voi simti cu siguranta. V-as ruga sa remarcati doar atat: cutremurele de adancimi mici sunt din ce in ce mai spre suprafata. Azi noapte a fost unul la Izvoarele – Galati, la 1 km adancime. Oare de ce este asa? Oare de ce se petrec periodic cutremure in Vrancea? Eu as raspunde ca aceste cutremure de Vrancea vin sa reaseze pamantul dislocat prin antrenarea la suprafata a ceea ce trebuie sa iasa la lumina. Cutremurele de mica adancime sunt produse tocmai pentru ca se intampla actiunea de iesire la lumina. Vine acum intrebarea fireasca: Cine impinge in sus aceste constructii? Raspunsul este ca un grup de Maestri Inaltati care candva au trait pe aceste pamanturi romanesti, iar pe unul dintre ei il cunoastem cu totii foarte bine. Vorbim despre Parintele Arsenie Boca. Vedeti insa cu cata blandete se petrece totul? Va dati seama ca este mica probabilitatea de a veni un cutremur devastator peste Romania? Deducem asta doar privind un pic mai atent la ce si cum se intampla. Dar oare de ce este asa? Este din cauza ca de pe teritoriul romanesc, din toate ungherele tarii, multe rugaciuni se mai inalta catre Ceruri si multe lucrari de lumina se fac, pentru binele acestui popor si al acestei planete.
·    Sa va povestesc acum ceva mai putin stiut. Se spune ca in timpuri stravechi aceasta planeta a noastra s-a nascut in dimensiunea a 5-a. De aceea, cum scrie la Biblie, oamenii traiau pe atunci si cate 900 de ani sau mai mult. Fiintele au vrut insa sa experimenteze dimensiunea a 3-a, cu binele si cu raul. Dar ca sa faci raul, cineva trebuia sa se ofere sa il reprezinte. Exista teoria ca acest cineva a fost Ingerul Serafim Lucifer. Cu alte cuvinte s-a oferit sa cada si nu a fost alungat asa cum se stie. Dumnezeu-Tatal i-ar fi spus ca se poate intampla aceasta doar daca ii va lua corpul de lumina MERKABA (o constructie ce arata ca in figura de mai jos, alcatuita din doua tetraedre, unul al pamantului, orientat cu varful in jos si unul al soarelui, orientat cu varful in sus), iar cand va veni vremea ca planeta sa revina in dimensiunea superioara, acest corp ii va fi redat.


Am sustinut in luna trecuta cele noua seri de creatie, corelate cu Ingerii. Iata ce mi s-a intamplat mie in meditatiile din prima seara (Ingerii Mihail si Zadkiel) si din a opta seara (Ingerii Gabriel si Nataniel). Am fost condusa in timpul meditatiei in iad. M-am trezit fata in fata cu Lucifer. Arata complet negru si statea pe un jilt batut cu pietre nestemate. In prima seara mi-am ridicat mana dreapta in sus si am inceput sa plamadesc ceva, nici eu nu stiam ce. Am aruncat cu acel ceva spre Lucifer. Am vazut cum peste el s-a pus un corp de lumina MERKABA, dar avea doar muchii aurii, fara fatete. In a opta seara am fost dusa din nou fata in fata cu el. Iar am plamadit ceva si am aruncat spre Lucifer. Am vazut cum i s-au pus fatete aurii la tetraedrul pamantului. Serile acelea s-au terminat si lucrarea asa a ramas, cu un tetraedru al soarelui fara fatete aurii. In aceasta saptamana prin multe orase ale tarii si nu numai, se organizeaza serile Arhanghelilor. Cei ce cititi blogul meu sau cei ce ati fost la cursuri stiti deja ca Ingerii acestia sunt mai mult decat Arhangheli. Daca doriti sa aflati mai multe, dintre cei ce sunteti cititori mai noi ai acestui blog, puteti merge in urma la cele noua zile de creatie, unde pentru fiecare seara am facut prezentarea a cate doi Inalti Ingeri (articole expuse in luna septembrie a acestui an). Marti, in seara Ingerului Jofiel, am fost invitata sa particip de catre niste buni prieteni, carora le multumesc nespus pe aceasta cale, in orasul Pitesti. Acolo, un alt invitat al serii a condus o meditatie cu Jofiel. Ce mi s-a intamplat mie in acea meditatie? M-am trezit dintr-o data absorbita intr-un vortex si din nou am ajuns fata in fata cu Lucifer. In spatele sau ii vedeam pe Inaltii Ingeri Jofiel si Uriel. De altfel, la intrarea in sala, bagand mana intr-un bol ce era plin cu mesaje de la Ingeri, am tras unul in care Uriel imi transmitea ceea ce puteti citi in mesajul pe care prin scanare l-am transformat in imagine.


Am vazut apoi cum cei doi Ingeri au venit cu ceva ca un voal foarte fin si diafan, auriu si l-au pus peste tetraedrul soarelui, facandu-i in acest fel fatete. In acel moment totul mi-a disparut din fundal si mi-a reaparut o imagine a unei stele cu cinci colturi, neagra, avand varful orientat in jos (varianta de utilizare ca si simbol satanist). Ceva extrem de stralucitor i-a aparut in centru si a inceput sa creasca pana i-a cuprins intrega suprafata. Eu nu cred ca trebuie sa mai vin cu alte precizari pentru ca a inteles tot omul ce s-a intamplat. Lucifer si-a primit inapoi corpul de lumina, complet. Nu degeaba mi-a venit sa numesc articolul publicat acum cateva zile „Iadul urca in lumina”. Tot ce ar urma sa se mai intample in viitorul apropiat este de la sine inteles: raul nu va mai fi rau.

Mai sunt si altele de spus dar deocamdata simt ca inca nu este vremea pentru aceste informatii. Una peste alta, trebuie sa va declar cu mana pe inima, ca luand in calcul toate cele ce le-am precizat mai sus si cele ce le mai cunosc, se apropie vremuri de mare glorie pentru acest popor, iar peste acei trei ani numiti la primul punct, cu salt sau fara salt, ne va fi oricum la toti foarte bine, pentru ca se vor petrece lucruri care vor schimba directia in care se merge in acest moment si care aparent ne duce catre pieire. Nu va putea nimeni sa intre nici la Rosia Montana si nici cu exploatarea gazelor de sist. Toate aceste incercari au fost lasate de Divinitate pentru o motivatie cat se poate de simpla:

SA SE UNEASCA IN SPIRIT POPORUL ROMAN

Au facut unii si altii truda multa pentru dezbinarea lui, ca sa isi faca mai usoare caile de acces, dar iata ca se dovedeste ca romanul se trezeste si nu este nimic atat de usor precum si-au imaginat.
  

Iubire si intelepciune!

18 comentarii:

  1. Doamne ajută! Era timpul să se schimbe lucrurile pentru România și pentru românii de bună credință de pretutindeni. Ceilalți români și ceilalți oameni de pretutindeni, vor culege ce au semănat. Cred că ai o mare mulțumire sufletească că ai trăit și contribuit la transformarea întunericului în Lumină, că ai văzut cum Înalții Îngeri au desăvârșit această schimbare. De altfel, cu toții asistăm acum la expunerea urâtului cel mai urât, dar, vine Soarele și pe strada noastră. Cu pace și liniște în suflet, să facem fiecare ceea ce putem pentru a aduce Lumina și să observăm apariția ei. Doamne ajută! Cu drag, Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Ashtara ca prin cei ca tine vine Lumina pe Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ashtara.La Galati cand mai veniti?

    I.Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa iti spun Marian. Nu m-am gandit. Eu le spun tuturor. Daca din cunoscuti si alte persoane se aduna un grup cu care sa mai fac cursul, vin cu draga inima. Exista deja 3 orase in prezent unde am ajuns pentru a doua oara numai pentru ca cei ce au fost la curs au reusit sa formeze un gup nou de cursanti si m-au invitat. Tinem legatura.

      Ștergere
  4. In urma cu ceva timp inaintea sa incepeti serile dedicate ingerilor am descoperit intr-un birou la servici o Merkaba goala lucrata din sarma de alama si o piramida.Ambele obiecte mi-au fost oferite cadou dar am acceptat doar piramida.Merkaba doar am admirat-o.Nu stiam sa o intrebuintez.Apoi au venit serile d-voastra de meditatie la care m-am conectat doar de doua ori.Nu ma hazardez sa spun ca as fi trimis aceea Merkaba.Totusi a doua zi am avut ce am avut cu Cubul lui Metatron.Am stat si m-am documentat despre el.Hmm...Templele...interesant, astept si eu desfasurarea evenimentelor.Fiecare individ va primi ce va merita.Accesul intr-un templu material fizic sau doar spiritual.Pentru cei care nu pot sau nu vor sa se schimbe castele de nisip.Tiberiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil draga Tiberiu sa fie multe persoane implicate in acest, haide sa il numim, proiect. Ce facem noi la nivel constient mai stim, dar actiunile din nivel astral, habar nu avem de ele sau ne amintim prea putin. Important este sa fie bine pentru tara si planeta, sa se curete mizeria aceasta care ne sufoca pe toti.

      Ștergere
  5. Multumim,draga Ashtara pt ca de cate ori citim mesajele tale ne intaresti credinta si ne dai sperante in viitorul acestei tari,ca de la alesii nostri nu mai stim ce sa credem......parca nu sunt romani.Multumim,Dumnezeu sa te binecuvinteze!!!Adnana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca vor veni ei de pe aratura, pentru ca nu vor avea incotro. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Doamne Ajuta! eu saptamana trecuta am vazut in meditatie o piramida de cristal portocalie transparenta care avea in mijloc o stea cu nu stiu cate colturi, aducea cu un orgn piramidal de protectie; Ma rog sa Fie Bine pen tru acest Neam Romanesc, Va pup!!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Raspunsul este ca un grup de Maestri Inaltati care candva au trait pe aceste pamanturi romanesti, iar pe unul dintre ei il cunoastem cu totii foarte bine. Vorbim despre Parintele Arsenie Boca. Vedeti insa cu cata blandete se petrece totul? Va dati seama ca este mica probabilitatea de a veni un cutremur devastator peste Romania? "

    -Tot Parintele Arsenie Boca vorbea despre "Odata venise o doamna de la Bucuresti si Parintele i-a spus ca pe Bucuresti s-a “ouat” de doua ori, referindu-se la bombardamente [dar si la cutremure], iar cand se va “oua” a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele.

    -Cand a spus Adevarul, atunci in trup, ori acum in Duh?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Alexandru, daca intri pe blogul lui Dan Gaucan, se vede postat un articol in ultimele zile intitulat "Fiti pregatiti". Cam asa ca acolo percep si eu lucrurile dar simt ca nu trebuie sa vorbesc in acest fel. I-ar descuraja pe cei care ar putea veni in contact cu astfel de afirmatii si care gandindu-se pe unde s-ar situa si-ar da seama ca nu au facut prea multe pentru evolutia lor spirituala. Ar putea speria treaba asta si in loc sa avanseze, ar da inapoi din frica instalata in suflet. Reamintesc faptul ca in Apocalipsa este specificat ca mai intai se face marcarea celor alesi sa ascensioneze, astfel incat ei sa nu fie atinsi de cele ce vor urma. Cum se va face asta? Exact prin ascensiune. Ei vor parasi aceasta dimensiune 3, urcand in 4 sau in 5. Pentru cine ramane nu va fi prea usor. Cam in ordinea asta se va petrece totul. Am avut chiar eu o viziune cu un asteroid ce loveste Bucurestiul si il face una cu pamantul. In cele ce priveste pacatele iti marturisesc sincer ca nu cred ca sunt mai mari aici decat in alte parti ale tarii. Cu Parintele Arsenie Boca am comunicat de cateva ori. Dansul mi-a spus ca multe lucruri sunt schimbate fata de cum le spunea la vremea Sa in trup si sunt schimbate in bine. Sa speram ca asa este.

      Ștergere
  8. eu as vrea mai multe informatii despre ceea ce ati descoperit la Iasi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog citeste articolul intitulat "Cartea" publicat in luna august. Vei afla ce am descoperit acolo. Toate cele bune!

      Ștergere
  9. Pai tocmai asta e ca l-am citit si mi s-a deschis apetitul...

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca ti s-a deschis, poate esti mai aproape de Iasi si poti cerceta mai departe. Mai exista pe acolo prin zona o pestera interesanta, nu atiu cum se cheama. De sub Cetatuia pornesc niste tuneluri subterane. am aflat chiar acolo la manastire. Sunt multe de cercetat.

    RăspundețiȘtergere