miercuri, 9 octombrie 2013

ANUNT CURS NUMEROLOGIE
ANUNT CURS NUMEROLOGIE

"Dragii noştri,

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la:
“Curs de Iniţiere in Psihometria codului numeric al numelui şi al datei de naştere”.

Programul este urmatorul:

SÂMBĂTĂ
•    10:00 - 12:00
    NOŢIUNI GENERALE DESPRE CORPUL PSIHIC INDIVIDUAL (SUBCONŞTIENTUL) ŞI PSIHOMETRIE
•    12:00 - 12:30
   PAUZĂ
•    12:30 - 14:30
     PREZENTAREA SINTETICĂ A CARACTERISTICILOR NUMERELOR DE LA 1 LA 9,  PRECUM ŞI FOLOSIREA PSIHOMETRICĂ  A ACESTORA
•    14:30 - 15:00
    PAUZĂ
•    15:00 - 17:00
    OGLINZI NUMERICE; ÎNTREBĂRI DIN PARTEA CURSANŢILOR

DUMINICĂ•    10:00 - 12:00
    PSIHOMETRIA PRACTICĂ A CODULUI NUMERIC AL NUMELUI ŞI AL DATEI DE NAŞTERE
•    12:00 - 12:30
    PAUZĂ
•    12:30 - 14:30
    MODALITĂŢI SINTETICE DE FOLOSIRE A SIMBOLURILOR IN PSIHOMETRIE
•    14:30 - 15:00
    PAUZĂ
•    15:00 -17:00
    APLICAŢII PRACTICE ŞI ÎNTREBĂRI DIN PARTEA CURSANŢILOR

          Pentru clarificare va facem o scurta prezentare in cele ce urmeaza.

“Cursul de iniţiere in psihometria codului numeric al numelui şi al datei de naştere are drept obiectiv prezentarea unei noi metodologii de cunoaştere şi analiza gradelor de influenţă şi determinism pe care le pot avea structurile numerice ale numelui şi datei de naştere asupra comportamentului, modului de simţire şi capacităţii de decizie ale oricărui individ uman.
Informaţiile acestui curs sunt structurate în scopul de a oferi o sumă de criterii clare de înţelegere şi interpretare a identităţii numerice a oricărui nume, cuvânt sau dată temporală. Aceste criterii diferă în mod substanţial de cele deja existente şi popularizate ca modalităţi de interpretare numerică în mediile de comunicare virtuală, cât şi în diverse publicaţii (cărţi, reviste), prin unificarea sintetică a sistemelor de interpretare clasice cu cele de origine egipteană şi ebraică.
Baza de abordare a prezentului curs este constituită din paralelismul dintre valorile numerice ale alfabetelor mai sus menţionate, simbolurilor aferente lor fiind (atât alfabetul ebraic, cât şi cel egiptean) pentru fiecare literă un număr, o imagine simbol (de obicei reprezentări ale obiectelor sau anumitor parţi ale organismului uman), cât şi a figurilor geometrice corespondente acestora.
Punctul de început al oricărei interpretări este definit de nivelele structurilor psihice la care interpretarea face referire. Astfel, entitatea umană este constituită în primul rând de ceea ce psihologia numeşte subconştient, adică suma tuturor experienţelor senzoriale, emoţionale, de cunoaştere, de stare, vârstă şi integritate biologică însumate şi organizate pe (şi de către) un suport biologic ale cărui mijloace de memorare şi redare a datelor şi stimulilor receptaţi nu sunt determinate numai de vectorii mecanici şi fizici care le-au cauzat, ci şi de o manieră de integrare informaţională superioară prin complexitate, aparent subiectivă, dar care probează existenţa unor etaje ale acestui suport la un nivel superior organizării fizico-chimice.
Din această perspectivă analiza numerică face referire la caracteristicile şi schemele ce determină comportamentul subconştientului pe criterii matematice şi geometrice ce permit anticiparea posibilelor reacţii sau modalităţilor de acţiune ale unei persoane. Se poate menţiona pe această cale faptul că stimulii la care entitatea umană reacţionează sunt de obicei de o natură mult diferită de cea care prin educaţie şi cultură marea majoritate a oamenilor o consideră şi o acceptă, natură pe care civilizaţii străvechi umane (egiptene, greceşti, ebraice, etc) au înteles-o în profunzime, lăsând criterii de valori numerice şi geometrice pentru evaluarea unor asemenea funcţii psihice.
     Deci, ceea ce acest curs vă propune este o însuşire, înţelegere şi aplicabilitate a unor criterii menite să dezvăluie formatul caracterologic, de compatibilitate ori reacţie a oricărei persoane cu care aveţi contact în mediul familial, la serviciu sau extraprofesional.
Manu Stejar”

Cursul va fi susţinut in Bucuresti, în zilele de 19 şi 20 octombrie. Adresa se va comunica prin e-mail persoanelor inscrise.

Taxa de participare pentru cele doua zile de curs:
-    150 Ron pentru adulţi (adică 75 Ron/zi)
-    100 Ron pentru pensionari
-    100 Ron pentru copii peste 12 ani.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: 
cristinapisalita@yahoo.com
Vă aşteptam cu drag,
Marinela şi Manu Stejar"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu