sâmbătă, 14 septembrie 2013

UN VIS, UN MESAJ, O ATENTIONARE


UN VIS, UN MESAJ, O ATENTIONARE

Dragii mei,

Suntem in zi de sarbatoare mare, „Inaltarea Sfintei Cruci”. Mi s-a intamplat de foarte multe ori ca in astfel de zile, de obicei in jurul orei 8 dimineata, aproape de momentul trezirii si in situatia in care aceste sarbatori religioase pica sambata sau duminica, sa am vise prin care sa primesc niste mesaje interesante. Iata visul pe care l-am avut in aceasta dimineata:

„Eram undeva intr-o padure si cu ceva munti prin jur. La un moment dat am vazut o nava de culoare alba, asemanatoare cu cea din imagine.


 Nu puteam sa ma edific daca este un avion militar sau o nava extraterestra. A zburat prin fata ochilor mei, de la stanga la dreapta, dupa care, parca fiindu-mi preluata telepatic dilema, nava s-a indepartat putin si si-a schimbat forma in una sferica, avand si o calota destul de proeminenta. In acest fel am stiut sigur ca este nava extraterestra si nu avion militar. Dupa ce a efectuat in zbor o bucla, s-a intors catre mine, iar eu m-am pozitionat cu mana stanga pe inima si cu mana dreapta tinuta in sus, cu palma indreptata catre ei, acesta fiind salutul pe care il folosesc de fiecare data atunci cand sunt contacte cu cei din Federatia Galactica si l-am invatat de la ei. El semnifica faptul ca prin palma stanga captez energia iubirii mele, pe care o trimit apoi catre ei prin palma dreapta, stiut fiind ca noi primim energiile prin palma stanga si le trimitem prin palma dreapta. Nava s-a apropiat foarte mult, cam la 3-4 m inaltime, putin in fata mea. Mi s-a facut un pic frica. Nu stiam cum sa reactionez. Incepusem sa ma intreb daca sunt extraterestri buni sau rai, nu le cunosteam intentiile. Dintr-o data a inceput sa se configureze la baza navei, pe care eu o vedeam cu usurinta privind in sus, ceva ca un cap de extraterestru, foarte asemanator cu un cap de arcturian, asa cum ii percep eu ca infatisare. Era un fel de holograma cat toata baza, iar in dreptul ochilor, nasului si gurii erau ca un fel de halouri luminoase. A inceput atunci sa imi transmita telepatic: „Sa le spui oamenilor ca in curand vor aparea foarte multe nave pe cerul vostru. Insa trebuie sa stiti, ca nu toate navele albe sunt nave ale Federatiei si nu toate navele negre sunt ale celor ce va doresc raul. Feriti-va mai ales de navele albe pe care este inscriptionat codul de genul NYE - ............... (in locul punctelor era o insiruire de niste grupuri de cifre, despartite prin doua trei cratime, pe care din pacate, nu mi le amintesc). Acelea sunt nave luciferice.”

M-am trezit apoi brusc. Din punctul meu de vedere, mesajul din acest vis poate fi urmatorul: Este foarte posibil ca in curand sa apara nave ale Federatiei pe cer. Este un eveniment mult asteptat de multi dintre noi, dar il asteapta foarte pregatiti si cei ce nu doresc aceasta intalnire de gradul III. Cu siguranta ca sunt pregatite de misiune navete ce pot semana foarte mult cu cele extraterestre. N-avem noi habar cate lucruri pot fi construite pe planeta noastra in prezent. Aceste nave, conduse de catre oameni, vor fi interferate printre cele ale Federatiei si vor actiona de asa natura astfel incat sa se lase a se inteleage ca extraterestrii ne ataca, ne vor raul. Daca sunt inscriptionate cu NYE sau altfel, e mai putin important. Daca ar fi sa traim cu adevarat astfel de clipe, este o informatie valoroasa aceea ca le putem cere telepatic sa modifice forma navei. O falsa nava extraterestra nu isi va putea modifica forma. Acesta reprezinta un raspuns la o intrebare pe care si-o pun multi dintre noi: Cum vom putea avea posibilitatea sa deosebim pe extraterestrii buni de cei rai, care de fapt sunt oameni in toata regula, aflati in serviciile noii ordini mondiale? De cand cu lectiile iubirii, asa-numitii extraterestri rai si-au cam schimbat opiniile. Ceva mai greu ramane in continuare cu oamenii. Al doilea test pe care il puteti face este sa le trimiteti iubire, prin acel salut extraterestru si sa ii rugati sa va trimita un semn similar inapoi. Daca nimic nu simtiti pe linia iubirii ca si raspuns, treaba nu e buna. Se pare ca va fi si cu navele la fel cum este si cu oamenii in prezent. Nu tot ce se afiseaza ca lumina chiar este ca atare si invers.
Cat priveste codul, va trebui sa caut prin e-mailuri pentru ca am primite cel putin doua mesaje de la cititori care au visat ceva similar, legat de aceste coduri inscriptionate pe nave. Daca mai aveti informatii legate de acest subiect, va astept cu drag sa imi trimiteti un e-mail. Le voi gasi si pe cele vechi si le voi pune cap la cap pe toate, formand un articol cu toate acestea, accesibil tuturor.


Toate cele bune!

6 comentarii:

  1. In ultimul timp am observat ca s-au accentuat aparitiile navelor. Pot fi vazute la anumite intervale orare - este o parere personala, luata dupa o analiza atenta.


    Fara legatura la subiect adresez o intrebare.
    Cunoasteti o constructie din piatra ce seamana aproximativ cu varful tridentului lui Poseidon (Neptun)? Ca si structura, ansamblu, e mai mult o platforma cu suprafata rotunda (ceva in genul acesta - http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/344/a/f/trident_of_poseidon_by_starrskreem24-d4ioc2t.jpg).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc despre o constructie de acest gen, dar faptul ca ma intrebi despre acest subiect, imi produce un sentiment interior de bucurie, pentru ca asa cum am scris intr-un articol ceva luni mai in urma, intr-un seminar Romania - Anahata Terrei, am primit la nivel energetic, in timpul meditatiei, un trident al lui Neptun. Practic mi-ai reamintit despre acest dat, prin aceasta intrebare. As fi curioasa, de ce ti-a venit sa ma intrebi despre asta? Iti multumesc.

      Ștergere
    2. Referitor la nave si la intervalele orare, iti dau dreptate, asa este.

      Ștergere
  2. http://newsconspy.wordpress.com/2013/06/01/tehnologia-stealh-pamanteana-sau-nu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit articolul, e interesant si am citit si altele in care se spune ca datorita contactelor cu extraterestrii, americanii dezvolta in prezent, la nivel secret, o tehnologie la care Pamantul ar ajunge cam peste 800 de ani de acum incolo, daca lucrurile ar fi lasate sa se dezvolte in ritmul lor, normal,fara ajutor exterior. Multumumim pentru recomandare.

      Ștergere