marți, 3 septembrie 2013

SECRETUL CELOR 5A – SEMINARSECRETUL CELOR 5A – SEMINAR

ARMONIZARE, 
AUTOVINDECARE, 
ARIPI ANGELICE, 
ASCENSIUNE, 
ABUNDENTA IN NOUA ENERGIE

Programul seminarului

1A. Meditatie de armonizare a chakrelor (in aceasta meditatie se deschid si se purifica toate centrele energetice, corpul fizic, toate sistemele fizice si subtile, din corpul fizic si din corpurile energetice, se taie cordoanele energetice care nu mai sunt spre binele nostru cel mai inalt).

2A. Reprogramarea subconstientului, in scopul directionarii actiunilor sale  spre binele nostru divin cel mai inalt. Alinierea subconstientului, constientului si supraconstientului. Eliminarea convingerilor limitative despre bani (Avem in subconstientul nostru, tot felul de convingeri despre bani, care, la nivel subtil, ne opresc sa ajungem la un nivel al prosperitatii care sa ne ofere linistea si siguranta. Ele sunt “adunate “ de-a lungul acestei vieti sau poate prin juraminte facute in alte vieti, prin juraminte de saracie, blesteme sau chiar ritualuri de magie). Schimbarea modului de perceptie asupra banilor, un instrument de schimb energetic corect (acestia trebuie vazuti ca pe o energie si nu ca pe ceva dens, material, ce trebuie lasata sa curga natural, precum apa).

  3A. Meditatia “Semintele credintei si manifestarii”. Samanta corpului de lumina MERKABA - plantare, crestere si activare. Reamintirea despre esenta angelica existenta in fiecare dintre noi (Plamanii nostri sunt precum doua aripi angelice. Fara ei, nu am putea trai, cum nici fara Dumnezeu. Aceasta  meditatie are menirea de a ne aduce aminte de sentimente si definitii pe care le pastram in memoriile noastre celulare, din perspectiva lui Dumnezeu).

   4A. Programarea MERKABA. Calatorie in a 5-a dimensiune. Meditatie de manifestare a unui proiect personal.

    5A. Initiere in noile coduri ale abundentei.  

 Facilitator:  Cristiana Petrof - administratora a blogului: 
        
CALIFICARI:
Theta healing practitioner and instructor certified of Think institute: Manifesting and abundance, AND basic, AND advanced, SOUL MATE (SUFLETE PERECHE).
REIKIMASTER
MASAJ, REFLEXOTERAPIE
MOXIBUSTIE SI VENTUZARE
MUNAY KI
ABSOLVENTA A LICEULUI SANITAR CONSTANTA
FACULTATEA DE PSIHOLOGIE “HYPERION”
Diploma de formator

Data si ora sustinerii: 07.09.2013, ora 10
Costul seminarului este: 100 ron.
Seminarul are o durata aproximativa de 4 -5 ore.
Adresa locatiei de desfasurare a seminarului va fi comunicata prin e-mail persoanelor care doresc sa participe. 

Sunteti asteptati cu drag!

Inscrierile se vor face la adresa de e-mail:
energetic.2md@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu