marți, 10 septembrie 2013

SEARA INGERILOR HANIEL SI RAZIEL – 11.09.2013


SEARA INGERILOR HANIEL SI RAZIEL – 11.09.2013

Dragii mei,

S-a facut treaba buna ieri seara si mergem cu incredere mai departe. Voi face in acest articol o prezentare pentru Ingerii Haniel si Raziel, patronii serii de 11.09.2013.

      
           INGERUL HANIEL



      Este cunoscut si sub numele de Aniel, Hanael, Hanniel.

    Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, El este ajuns de fapt la nivel de Inger Heruvim. Drept urmare, Haniel este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 11-a (conform Ierarhiei Angelice prezentate in articolul despre Mihail si Zadkiel).

     Numele acestui Inger se poate traduce ca: “GLORIA LUI DUMNEZEU”.

      Este perceput ca un Inger cu energie feminina.

      Culoarea aurei Sale este ALB-ALBASTRUI.

      Un cristal corespondent este PIATRA LUNII.

    Este un Inger caruia i se asociaza energia Lunii, rabdatoare si mistica.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Haniel urmatoarele:
·   ajuta in activitati de vindecare cu pulberi si cristale si ne poate calauzi in alegerea cristalelor benefice pentru sanatatea noastra;
·        ajuta pentru rezolvarea problemelor de sanatate specifice femeilor;
·   ajuta si barbatii in rezolvarea problemelor ce tin de latura lor feminina;
·        ajuta la dezvoltarea intuitiei si a clarviziunii;
·        ajuta la curatarea de energii negative;

            
            INGERUL RAZIEL
      
  
      Este cunoscut si sub numele de Ratziel.

    Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, El este ajuns de fapt la nivel de Inger Heruvim. Drept urmare, Raziel este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 11-a..

      Numele acestui Inger se poate traduce ca: “SECRETUL LUI 
      DUMNEZEU”.

      Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

      Culoarea aurei Sale este in CULORILE CURCUBEULUI.

      Un cristal corespondent este CUARTZUL TRANSPARENT.

Este deseori reprezentat ca tinand in mainile sale, sau sub brat cartea vietii noastre.

Este unul dintre cei mai misteriosi Ingeri, conform cu atributiile sale si se spune ca ar cunoaste toate secretele lui Dumnezeu, iar noi putem afla unele dintre ele, prin intermediul acestui Inger, evident in limita a ceea ce este permis.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Raziel urmatoarele:
·      ne ajuta sa putem avea acces la informatii din cartea vietii. Aceste informatii ne pot veni sub forma de viziuni in exercitii efectuate in scopul vizualizarii unor vieti anterioare sau sub forma de vise clarvizionare;
·   poate ajuta vindecatorii sa aiba acces la informatii importante din vietile anterioare ale pacientilor, in scopul descoperirii realelor cauze ale problemelor de sanatate din aceasta viata. Accesul poate fi facut fie prin regresie hipnotica, fie pur si simplu prin viziuni ale unor imagini importante pe care terapeutul le primeste atunci cand ajunge in apropierea pacientului sau cand il  atinge cu palmele;
             
Acestea fiind cunoscute despre cei doi Ingeri, va propun ca in seara de 11.09.2013, ca si ieri seara, sa pornim cu o rugaciune in care sa cerem asistenta Lor si a tuturor Fiintelor de Lumina ce doresc sa ne fie alaturi. In cele ce priveste lucrul legat de Haniel, ne putem gandi cum putem folosi energia feminina a Lunii pentru a genera o echilibrare energetica a Terrei si de asemeni poate activam niste cristale vindecatoare, aflate prin strafundurile acestei planete si initializam iesirea lor la suprafata. Pentru etapa legata de Raziel, mi-a sosit o informatie interesanta. Nu stiu cati cunoasteti despre metoda terapeutica a „Matricii energetice”. In limba romana exista pe internet, momentan, informatii prea putine, dar exista o carte tiparita care se numeste ca atare si pe care va recomand cu caldura sa o achizitionati, merita. Daca dati cautare insa dupa denumirea in engleza, „Matrix energetics” si dupa numele Richard Bartlett, veti gasi o multime de informatii si foarte multe filme. Care este metoda lui Richard Bartelett? Este una care pentru multi s-ar putea sa depaseasca puterea de imaginatie, insa este ceva real, pentru ca omul acesta a dovedit ca poate scula oameni paralizati, din scaunele cu rotile, pe loc, intr-o singura demonstratie. El merge pe ideea ca viata unui om este plina de noduri. La nivelul fiecarui nod, exista mai multe variante de viitor. Prin liberul sau arbitru, omul alege un viitor sau alt viitor si depinde foarte mult lucrul acesta, de evolutia sa spirituala, de credinta in Dumnezeu.
Daca unei persoane ii este dat sa aiba un accident la coloana vertebrala, determinand paralizia sa pentru tot restul vietii, Richard Bartlett vine si spune ca aceasta persoana, din multitudinea de posibilitati de viitor, are sigur cel putin o posibilitate in care acest accident nu se intampla. Drept urmare, el isi alege pe corp doua puncte, intre care este cuprinsa zona bolnava, se concentreaza foarte puternic, dematerializeaza complet acea zona si o teleporteaza in acel viitor fara accident, iar de acolo aduce in viitorul cu accident, zona de coloana dematerializata anterior, acum, sanatoasa. In fractiunile de secunda in care are loc aceasta interschimbare, pacientul trece printr-un fel de scurt lesin, dupa care, se ridica din scaunul cu rotile..... Aceasta metoda poate fi folosita in orice fel de boala, dar si de situatie. Informatia care mi-a sosit este sa mergem inapoi prin tunelul timpului si sa il rugam pe Raziel sa ne conduca in noduri cheie foarte importante ale omenirii, dupa care sa aplicam metoda „Matricii energetice”. Unul dintre noduri poate fi de pilda acela in care se lua decizia rastignirii sau nerastignirii Domnului nostru Iisus Hristos. Cum ar fi evoluat oare lumea daca nu ar fi fost rastignit? Cum ar fi evoluat oare lumea daca nu ar fi fost primul razboi mondial si nici al doilea si nici bombele atomice? Cum ar fi acum viata pe Pamant daca Lemuria nu ar fi pierit? Sau Atlantida? Va dati seama ca exista foarte multe noduri cheie de acest fel, dar noi ne vom lasa condusi de intuitie ca si ieri si vom face tot ce ne va trece prin cap pe acest subiect. Sunt absolut convinsa ca ne vor veni foarte multe idei. Actiunea de schimbare a unui viitor cu suferinta in unul cu pace si armonie, cred eu ca duce la stergerea karmei creata prin acele actiuni generatoare de suferinta. Altfel, nu vad de ce mi-ar fi venit informatia de a avea in vedere si aceasta metoda a matrIcii, in actiunile noastre de maine.

Meditatia va incepe maine la ora 19 si va dura pana la ora 19,30. In Bucuresti, propun sa facem intalnirea la ora 18,30 astfel incat sa putem fi pregatiti de meditatie la ora 19. Este bine sa fie trimis un e-mail de participare, pe adresa federatia.galactica@gmail.com, pana maine la ora 17,30, fiind aici vorba de persoane, altele decat cele de ieri despre care stim deja, astfel incat sa ne facem o idee asupra numarului celor ce vor fi prezenti, in scopul organizarii salii cu scaunele necesare. Adresa locatiei de desfasurare se va trimite prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Pretul de participare va fi de 10 lei de persoana. Mentionez suplimentar ca acesti bani, ce se vor aduna la aceste intalniri, vor fi folositi pentru a cumpara in a noua si ultima zi a acestei lucrari, pachete pe care le vom distribui la niste camine de orfani sau la niste oameni saraci.
Meditatiile se pot face pe melodiile Ingerilor Haniel si Raziel, primite la curs, sau pe alte melodii, dupa dorinta.

Pace si Lumina pentru tot Pamantul!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu