marți, 24 septembrie 2013

SEARA INGERILOR GABRIEL SI NATANIEL – 25.09.2013



SEARA INGERILOR GABRIEL SI NATANIEL – 25.09.2013

Dragii mei,

Iata ca am ajuns la ultima pereche de doi Ingeri din cei 16. Seara zilei de maine este patronata de Inaltii Ingeri Gabriel si Nataniel. Va fi o seara speciala cum au fost de altfel si celalte seri si presimt ca se pregatesc Daruri Divine interesante.
Voi face deci prezentarea celor doi Ingeri, ghizii nostri de maine.

      
          INGERUL GABRIEL


      Este cunoscut si sub numele de Gavril, Abruel, Jibril, Jiburili.

Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, El este ajuns de fapt la  nivel de Inger Serafim. Drept urmare, Gabriel este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 12-a (conform Ierarhiei Angelice prezentate in articolul despre Mihail si Zadkiel).

      Numele acestui Inger se poate traduce ca:
     “PUTEREA LUI DUMNEZEU”.

      Este perceput ca un Inger cu energie masculina dar cu puternica 
      tenta feminina.

      Culoarea aurei Sale este CUPRU-AURIU.

      Un cristal corespondent este CITRINUL.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Gabriel urmatoarele:
·    impreuna cu Maica Domnului, ofera ajutor, protectie si calauzire copiiilor;
·        ajuta parintii ce doresc sa conceapa un copil;
·        ajuta la nastere;
·     este un mesager al Domnului, ne ajuta sa comunicam cu noi insine, cu Dumnezeu si cu semenii nostri;
·     ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine si sa ne punem in valoare calitatile;
·        ne ajuta in proiectele creative;
·   ne incurajeaza sa folosim cunoasterea intuitiva si ne ajuta sa o dezvoltam;
·  ajuta in mod deosebit pe cei a caror misiune personala este comunicarea sau arta;


             
                 INGERUL NATANIEL      
      

  
  Este unul dintre cei mai tineri Ingeri, nascut direct cu rang de Arhanghel. 
   
  Se spune ca pentru implinirea diferitor planuri divine, Dumnezeu creeaza Arhangheli noi, cum este considerat si Nataniel.

      Numele acestui Inger se poate traduce ca:
     “DARUL LUI DUMNEZEU”.

      Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

      Culoarea aurei Sale este ROSU.

      Un cristal corespondent este GARNETUL.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Nataniel urmatoarele:
· ne ajuta sa inaintam si ne coordoneaza pe drumul evolutiei spirituale;
·     ne poate scoate in cale elementele adevarate ce ne pot ajuta rapid in evolutia spirituala (oameni intelepti, cursuri, carti, articole diverse) si ne fereste de asa-zisii falsi profeti sau lucratori de lumina;
· ne ajuta la cresterea capacitatii de concentrare, la ordonarea gandurilor;
·   ne aduce informatii care ne vestesc ca ne apropiem de momentul primirii unui dar de la Divinitate, ca rasplata a muncii depuse si a stradaniei noastre in plan spiritual;
       
Acestea fiind cunoscute despre cei doi Ingeri, va propun ca in seara de 25.09.2013, ca si in serile anterioare, sa pornim cu o rugaciune in care sa cerem asistenta Lor si a tuturor Fiintelor de Lumina ce doresc sa ne fie alaturi. In aceasta seara, va puteti vizualiza intr-o stare de mesageri ai unei vesti minunate, respectiv aceea ca a luat sfarsit calvarul de pe Pamant, asa cum ar face si Gabriel. Le puteti spune oamenilor ca foarte curand, Isi va face simtita prezenta si in plan fizic, vizibil, o lume noua, construita pe iubire, armonie si bunaintelegere. Puteti merge sa aduceti mangaiere si bucurie copiilor, sa le daruiti oamenilor creativitate si idei noi minunate. In cele ce il priveste pe Nataniel, puteti actiona la nivelul capetelor oamenilor, asa cum va conduce intuitia, sa le aduceti limpezimea si ordonarea gandurilor si de asemeni va puteti vizualiza, ca si Nataniel, mergand in fata Sfintei Treimi, umplandu-va niste saci cu daruri divine si mergand sa le impartiti tuturor oamenilor de pe pamant, fiecaruia dupa a sa nevoie, asa cum o cunoaste Bunul Dumnezeu. Poate fi Lumina, poate fi Iubire, poate fi Trezire, poate fi Pace, poate fi orice lucru frumos care va trece prin cap.

Meditatia va incepe maine la ora 19 si va dura pana la ora 19,30. In Bucuresti, propun sa facem intalnirea la ora 18,30 astfel incat sa putem fi pregatiti de meditatie la ora 19. Este bine sa fie trimis un e-mail de participare, pe adresa federatia.galactica@gmail.com, pana maine la ora 17,30, fiind aici vorba de persoane, altele decat cele de datile trecute despre care stim deja, astfel incat sa ne facem o idee asupra numarului celor ce vor fi prezenti, in scopul organizarii salii cu scaunele necesare. Adresa locatiei de desfasurare se va trimite prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Pretul de participare va fi de 10 lei de persoana. Daca sunt persoane care pot oferi mai mult sau pot face donatii, este evident faptul ca totul este binevenit in fata celor ce primesc si nu in ultimul rand, in fata Bunului Dumnezeu. Mentionez suplimentar ca acesti bani, ce se vor aduna la aceste intalniri, sunt folositi pentru a cumpara pachete pe care le distribuim la niste camine de orfani, de batrani, sau la niste oameni saraci. S-a facut deja actiunea la caminul de copii si se va face in curand una similara la un camin de batrani.
Meditatiile se pot face pe melodiile Ingerilor Gabriel si cea a lui Isis de exemplu, pentru ca nu avem una a lui Nataniel, primite la cursul cu Ingeri pentru cine a participat, sau pe alte melodii, dupa dorinta.


Pace si Lumina pentru tot Pamantul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu