vineri, 20 septembrie 2013

SEARA INGERILOR ARIEL SI METATRON – 20.09.2013SEARA INGERILOR ARIEL SI METATRON – 20.09.2013

Dragii mei,

Iata ca ajungem la sfarsitul celei de-a doua saptamani si lucruri minunate se intampla. Deja, multi dintre cei participanti, indiferent din ce loc de pe acest pamant, mi-au impartasit multe revelatii si trairi, mesaje pe care le-au primit, ceea ce intareste pentru toti gandul ca nu trebuie sa deznadajduim, ci trebuie sa fim puternci si statornici in credinta, pentru ca in cele din urma, aceasta va izbavi pe tot omul. Aceste revelatii au aparut si in drumul meu, iar cand intreg programul se va finaliza, va voi impartasi multe lucruri referitoare la aceste zile.
In continuare voi face prezentarea celor doi Inalti Ingeri, patroni ai serii de 20.09.2013, Ariel si Metatron.
      
           INGERUL ARIEL


     Este cunoscut si sub numele de Arael, Ariael.

Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, El este ajuns de fapt la nivel de Inger Heruvim. Drept urmare, Ariel este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 11-a (conform Ierarhiei Angelice prezentate in articolul despre Mihail si Zadkiel).

      Numele acestui Inger se poate traduce ca: 
     “LEOAICA LUI DUMNEZEU”.

      Este perceput ca un Inger cu energie feminina.

    Daca aveti viziuni in care va apar unul sau mai multi lei, poate fi o comunicare de la Ingerul Ariel.

      Ariel este deseori corelat cu vantul.

      Culoarea aurei Sale este ROZ PAL.

      Un cristal corespondent este CUARTZUL ROZ.

       Schematic, se pot asocia Ingerului Ariel urmatoarele:
·        are grija de intreaga natura si ne ajuta sa ne conectam cu ea;
·        pazeste planeta si resursele sale naturale;
·        coordoneaza activitatile legate de natura si de mediul inconjurator;
·  este guvernatorul animalelor domestice si salbatice. Impreuna cu Rafael, Ingerul vindecarii, Ariel participa la vindecarea animalelor;
·        este patronul homeopatiei si medicinei naturiste, alaturi de Rafael;
·  furnizeaza toate lucrurile de care avem nevoie pentru un trai de minima decenta;    

            
            INGERUL METATRON

        
     Este cunoscut si sub numele de Metatetron, Merraton, Metaraon, 
     Mittron.

Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, El este ajuns de fapt la nivel de Inger Heruvim. Drept urmare, Metatron este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 11-a (conform Ierarhiei Angelice prezentate in articolul despre Mihail si Zadkiel).

      Numele acestui Inger se poate traduce ca: 
     “INGERUL PREZENTEI LUI DUMNEZEU”

      Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

      Culoarea aurei Sale este VERDE INCHIS CU ROZ.

      Un cristal corespondent este TURMALINA WATERMELON.

     Este un Inger despre care se afirma ca inainte de a ajunge la acest rang daruit de Dumnezeu, a fost intrupat pe Pamant, sub numele de Enoch. A urmat de la sine calea intelepciunii si a bunatatii inimii, motiv pentru care dupa moartea Sa si ridicarea la Cer, a fost investit ca Arhanghel, initial.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Metatron urmatoarele:
·    aduce frumusete in gandurile noastre si ne ajuta sa vedem ca tot ceea ce este in Univers, este creatie a lui Dumnezeu; elimina negativismul, ne ajuta sa intelegem ca gandurile frumoase sunt cele ce nasc rezultate frumoase in viata;
·  este punte de legatura intre Cer si Pamant si ne ajuta sa ne descoperim menirea divina in aceasta viata, sprijinindu-ne in proiectele conforme acestei meniri;
·     ajuta foarte mult copiii, indeosebi pe cei cu inzestrari spirituale, pe cei etichetati cu tulburari de atentie si pe copiii foarte irascibili, sa devina mai calmi;
·  este cel ce consemneaza in asa numita biblioteca universala, denumita “Akasha”, toate actiunile si gandurile din Universul nostru;
·  este coordonator in construirea, mentineriea sau transformarea gridurilor energetice planetare, prin forme specifice de geometrie sacra. Exista o intreaga teorie referitoare la „Cubul lui Metatron”
       
Acestea fiind cunoscute despre cei doi Ingeri, va propun ca in seara de 20.09.2013, ca si in serile anterioare, sa pornim cu o rugaciune in care sa cerem asistenta Lor si a tuturor Fiintelor de Lumina ce doresc sa ne fie alaturi. In aceasta seara, se poate actiona pe sectorul construirii unor noi elemente in retelele energetice planetare ca si parti componente ale retelei energiei cristice, pe deschiderea de noi drumuri care duc spre noua lume, a iubirii si a pacii, pe comunicarea si conectarea oamenilor cu natura si cu planeta, pe actionarea in sensul aducerii la suprafata a comorilor spirituale ascunse, lasate ca mostenire de catre stramosii nostri, ce pot ajuta la evolutia spirituala a intregii omeniri, pe aducerea abundentei in noua energie, pentru toti oamenii de pe Pamant.

Meditatia va incepe maine la ora 19 si va dura pana la ora 19,30. In Bucuresti, propun sa facem intalnirea la ora 18,30 astfel incat sa putem fi pregatiti de meditatie la ora 19. Este bine sa fie trimis un e-mail de participare, pe adresa federatia.galactica@gmail.com, pana maine la ora 17,30, fiind aici vorba de persoane, altele decat cele de datile trecute despre care stim deja, astfel incat sa ne facem o idee asupra numarului celor ce vor fi prezenti, in scopul organizarii salii cu scaunele necesare. Adresa locatiei de desfasurare se va trimite prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Pretul de participare va fi de 10 lei de persoana. Mentionez suplimentar ca acesti bani, ce se vor aduna la aceste intalniri, vor fi folositi pentru a cumpara pachete pe care le vom distribui la niste camine de orfani de batrani, sau la niste oameni saraci. Initial pornisem pe ideea ca vom face asta in a noua zi, numai ca a venit mesajul de Sus ca trebuie mai repede, ca acele suflete asteapta. Drept urmare, vom actiona inca din aceasta saptamana, mai precis sambata, avand in vizor in prima faza, un camin de 47 (am aflat de curand ca de fapt sunt 47 nu 43) de copii orfani, de aici din Bucuresti. Daca sunt persoane care pot oferi mai mult sau pot face donatii, este evident faptul ca totul este binevenit in fata celor ce primesc si nu in ultimul rand, in fata Bunului Dumnezeu.

Ii multumesc inca o data pe aceasta cale Doamnei Florentina din Australia, care a facut o donatie consistenta de 500 de lei, bani ce le vor fi copiiilor de foarte mare ajutor, mai ales acum la inceput de scoala. Multumesc lui Cristi, colegul nostru de meditatii, pentru cele sapte stilouri donate si niste truse de geometrie, implinind in acest fel dorinta directoarei caminului, care nu avea bani ca sa cumpere cele sapte stilouri pentru sapte copii care au pasit si ei in clasa I. Trist, dar adevarat. Multumesc tuturor participantilor la meditatii, pentru sumele, hainele si jucariile donate. Multumesc minunatei noastre gazde care nu a dorit sa primeasca nici un ban pentru ca ne-a primit in spatiul dansei, in toate aceste seri.


Meditatiile se pot face pe melodiile Ingerilor Ariel si Metatron, primite la cursul cu Ingeri pentru cine a participat, sau ce se pot descarca accesand linkul melodiilor Ingerilor, afisat in articolul cu Mihail si Zadkiel, asa cum vom face si la intalnirea noastra din Bucuresti.

       Pace si Lumina pentru tot Pamantul!

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Am rugamintea sa imi scrii un e-mail si in functie de localitate vom vedea cum se poate face. Pana acum toate donatiile au fost cu inmanare fata in fata. Astazi am dus deja o prima transa de cumparaturi la caminul de copii. Au fost acolo niste trairi de exceptie si chiar lectii de viata, fara sa ma hazardez cand afirm asta. Chiar ne dorim sa mai facem astfel de actiuni pentru copii si chiar si pentru batrani. Si ei pe acolo prin azile, nu au o viata prea roz. Mai avem in vizor si cateva cazuri sociale. Nu avem vreo fundatie sau ceva dar vad ca se cam asterne de o activitate ce seamana cu a unei fundatii. E un sentiment minunat sa ajuti suflete care au nevoie. In aceasta seara voi adormi cu un real sentiment de implinire sufleteasca. E ceva vreme de cand nu l-am mai simtit ca acum.

      Ștergere