vineri, 27 septembrie 2013

INCREDIBIL DAR ADEVARAT - CITITI SI LUATI AMINTE!



INCREDIBIL DAR ADEVARAT - CITITI SI LUATI AMINTE!

Dragii mei,


Acum doua seri am primit de la un bun prieten un e-mail. Acesta continea un link, acelasi pe care eu vi-l postez acum. Face trimitere catre urmatorul articol: „Rosia Montana, intre maidanezi si viituri”.


Cititi si va cutremurati. Eu l-am citit pana la 3 si jumatate dimineata. Nu m-am putut opri pana nu l-am finalizat si va garantez ca la fel veti proceda, oricat l-ati vedea de interminabil. Nu doresc sa fac nici un fel de comentariu asupra a ceea ce este scris in el, dar daca am ales sa il fac cunoscut, inseamna ca asa simt ca e bine sa fie.

Inchei prin a va trimite catre alt link, trimis tot prin e-mail, de data asta de catre o buna prietena, ca sa ni se implementeze la toti bine de tot in cap, care este PRETUL acceptarii proiectului „Rosia Montana”, un pret pe care il platim, nu pentru binele nostru ci pentru interesele murdare ale altora si puteti vedea citind articolul primului link, ca nu sunt doar acelea legate de aur si metale rare, ci este cu mult mai mult decat atat, lucruri pe care le-a dezvaluit si Radu Cinamar in volumele sale si nu doar el, acesta reprezentand de fapt motivul real pentru care multi dintre cei care stiu deja despre toate astea, se opun acestui proiect. Despre dezastrul ecologic nici nu mai discutam...



Lumina si Intelepciune!

5 comentarii:

  1. Banuiam demult ca "perciunatii"sunt cauza tuturor nenorocirilor de pe pamant ,si asta de mii de ani!!! Acum sunt convins.....N-ati observat ca aerul "vibreaza" malefic in apropierea "perciunatilor"?Dar oare n-ati simtit mirosul pestilential-malefic al dolarilor americani?Cu cat vor citi mai multi,cu-atat acest popor se va destepta...Doamne-Ajuta-ne!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ASTEPTAM NOUTATI, ASHTARA,!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://capitalismpepaine.ro/2013/09/30/inceputul-sfarsitului/

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,mare dreptate are,traim "inceputul sfarsitului"!!! Sfarsitul nostru ca oameni liberi sa-si hotarasca destinul si viitorul,sfarsitul nostru ca tara,popor,natiune...."Perciunatii"au reusit,ne-au distrus din temelii nu numai economia,industriile.agricultura,invatamantul si cultura,sanatatea si comertul ci mai ales, istoria,trecutul,prezentul si,ceea ce-i cel mai grav,viitorul...Al nostru si-al copiilor copiilor nostri....Iobagi,clacasi,sclavi,robi,servitori docili si resemnati ai iudeo-masonilor si "perciunatilor",saraci lipiti-pamantului in cea mai frumoasa si bogata tara a lumii....Spunea marele Arsenie Boca,inainte de "89: "Va vor lua tot!".Iata ca se adeveresc vorbele Lui....Va pun,cu respect o intrebare:
    - Cum credeti c-ar fi aratat Romania si romanii astazi, daca in decembrie 1989 ati fi avut experientele de viata,cunostiintele,expertiza si informatiile de astazi?(V-amintiti ce spunea SAUL BRUCKNER-Silviu Brucan in "90?)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioan Florin
    Chiar daca nu pare, sau daca este greu crezut, ceea ce este, este creatia noastra.

    RăspundețiȘtergere