duminică, 15 septembrie 2013

DESCHIDEREA PORTILOR LEULUI – ROMANIA NOILOR INCEPUTURI


DESCHIDEREA PORTILOR LEULUI – ROMANIA NOILOR INCEPUTURI  -  SEMINAR

Un anunt pentru un seminar deosebit pe o noua tema:

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Sambata, 21.09.2013, ora 10:30, la un nou seminar intitulat  “Deschiderea Portilor Leului - Romania  Noilor  Inceputuri”.

Pentru mine, acest seminar, reprezinta un mare moment de bucurie,  confirmari si implinire,  deoarece stiam ca o sa vina momentul acesta de peste 15 ani, cand a venit la mine o fiinta mult draga noua, Iisus Cristos. Mi-a aratat pe harta Romaniei centrele sacre, conexiunile dintre ele si ce urmeaza sa facem si sa se implineasca aici, trezindu-mi amintiri ale vietilor legate de misiunea pe care o am in aceasta viata. Eram perfect treaza si mi-a spus totul si nu chiar totul si apoi parca  mi-a mangaiat cu multa iubire si un pic trist fata si a plecat. In momentul urmator ma simteam parca trezita dintr-un vis si nu mai tineam minte ce mi-a spus. Stiam doar ca va veni o zi cand o sa constientizez si o sa aflu tot ce am nevoie pe parcurs si la momentul oportun.

Tematica intalnirii este urmatoarea:
1.  Meditatie de curatare, armonizare pe grup;
2.  Moment de Echinoctiu - semnificatii Romania - Planeta;
3.  Activarea „Scutului Floarea Vietii - Octogonul Romaniei”;  conexiune cu energiile  Maretei Zeite Primordiale si echilibrarea Femininului Divin cu Masculinul Divin  ;
4.  Meditatie Scoala Kryon;
5.  Deschiderea Portilor Leului - Romania Noilor Inceputuri - ancorarea in spatiul nostru a energiilor / codurilor / planului Divin al Romaniei Viitoare.

a) meditatie: conectare: Sfinxul din Egipt - Sfinxul din Bucegi – Memoria / Energia Stramosilor – racordare / armonizare  trecut, prezent si viitor;

b) meditate: Piramida Eterica a Noii Creatii, Om Multidimensional si conectarea ei la Banda Sacra  Anahata Romania, pornind din Centru (Sarmisegetuza) - Retezat - Bucegi - Rarau - Muntele Hoverla- Medjugorje  -  Muntele Olimp  (din interior catre exterior, de la Sinele Divin catre Omul 3D)

Seminarul va avea loc intre orele 10:30-13.30, in aceasi locatie in care s-a desfasurat seminarul "Romania - Anahata Terrei" si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Pretul seminarului – 35 RON. Pentru copii si pensionari pretul seminarului este 10 RON.

Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:

mihaela_popescu2007@yahoo.com”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu