duminică, 8 septembrie 2013

9 ZILE DE CREATIE


9 ZILE DE CREATIE

Dragii mei,

Incep prin a ura, cu ocazia zilei Nasterii Maicii Domnului, tuturor celor ce poarta numele de Maria, Marian si alte derivate din acestea, multa sanatate, bucurie, implinire, pace launtrica, armonie si un calduros:


Astazi, 8 septembrie, este Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului. Pe 14 septembrie este Sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci. Pe 1 octombrie este Sarbatoarea Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului. Am mai scris candva, in articolul despre dragonii sacri, ca aici in Bucuresti, exista o biserica, numita „Icoana”, unde se afla o icoana a Maicii Domnului, facatoare de minuni. Atunci cand exista o problema grea, se merge la rugaciune la aceasta biserica, de 9 ori, luni, miercuri si vineri, timp de 3 saptamani. La a noua zi de rugaciune se impart noua pachete la oameni din biserica, in semn de multumire pentru Maica Domnului si chiar daca problema nu va fi rezolvata pana atunci, cu siguranta vor veni lucruri foarte interesante in viitor, menite sa duca la rezolvare sau chiar la mai mult decat atat, asa cum mie personal, mi s-a intamplat de mai multe ori.
       De aceea, sosesc acum cu invitatia, sa facem impreuna, in energia mesajului de la Sfantul Mina, publicat in articolul anterior, pe parcursul urmatoarelor 3 saptamani, cuprinse intre cele doua sarbatori ale Maicii Domnului:

9 ZILE DE CREATIE PENTRU ROMANIA SI PENTRU PLANETA

Pentru ca stiti foarte bine ca printre altele, am o stransa conexiune cu Lumea Ingerilor, iar la cursul pe care il conduc, accentuez foarte mult pe legatura cu 16 Inalti Ingeri, m-am gandit sa organizez un fel de seri ale Ingerilor, dupa cum urmeaza:

09.09.2013  – seara Ingerilor MIHAIL si ZADKIEL – pentru eliberarea si curatarea tarii si a planetei de energiile negative, pentru purificare;
11.09.2013 – seara Ingerilor HANIEL SI RAZIEL – pentru constientizarea problemelor karmice, acumulate de milenii in aceasta tara si in general pe aceasta planeta, pentru echilibrarea energiilor YIN si YANG;
13.09.2013 – seara Ingerilor RAFAEL si JEREMIEL – pentru vindecarea tarii si a planetei, pentru iertarea tuturor actiunilor ce au trecut peste Voia Divina, de-a lungul timpului;
16.09.2013 – seara Ingerilor AZRAEL si SAMUEL – pentru pace si lumina in suflete, armonie, bucuria vietii, pentru stingerea datoriilor karmice si a intentiilor de agresiune de orice fel, prin iubire;
18.09.2013 – seara Ingerilor URIEL si JOFIEL – pentru a se aduce oamenilor de pe Pamant, Intelepciune Divina, astfel incat ei sa actioneze ghidati de aceasta intelepciune, spre a-si face vietile mai frumoase;
20.09.2013 – seara Ingerilor ARIEL si METATRON – pentru a avea omenirea un nou inceput, pentru a avea o buna conexiune cu planeta, pentru a avea abundenta si implinire sufleteasca;
23.09.2013 – seara Ingerilor RAGUEL si SANDALFON – pentru a se crea relatii pline de armonie si bunaintelegere intre oameni, pentru a se face auzita Muzica Sferelor pe Pamant.
25.09.2013 – seara Ingerilor GABRIEL si NATANIEL – pentru bunavestire in vietile oamenilor si pentru pogorarea Darului Divin peste oameni.
27.09.2013 – seara tuturor celor 16 INGERI – pentru multumire Intregii Ierarhii Divine pentru tot ajutorul primit de-a lungul timpului, in pregatirea pentru Ascensiune. Impartirea de mici pachete si lumanari de multumire.

In aceste seri, vom ruga doar sa fim asistati de Tatal Ceresc, Domnul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului, Maestri Inaltati, Sfinti, Ingeri si in special de Ingerii numiti, corespondenti celor noua zile, de Federatia Galactica prin reprezentantii sai, pentru ca VOM CREA NOI, de aceasta data, acele lucruri care sa ne faca vietile si planeta mai frumoase si care fac obiectul serii respective si NU VOM CERE NIMIC. Daca Ei vor considera ca trebuie sa ni se alature in aceste actiuni, am avea o mare bucurie, iar daca doresc sa ramana doar ca observatori (desi nu prea cred si simt asa), ne vom duce treaba la capat, asa cum ne pricepem noi mai bine.

Cum vom crea? Asa cum ne conduce pe fiecare intuitia sa o facem, pe marginea subiectului din acea zi, pentru ca mi s-a spus ca este de fapt, Ghidare Divina. In acest fel, va fi o foarte mare diversitate de idei, care converg catre acelasi lucru. Va puteti duce sa actionati in trecut daca doriti, in Ramania, Lemuria, Atlantida, pe timpul dacilor, sau in alte momente din istorie, puteti fi ca niste indivizi veniti acolo din viitor, ca sa restabiliti niste programe in alt mod, eliminand efectele distructive. Este un ocean nelimitat de idei de actiune pe care il puteti accesa in aceste zile, fiecare dupa cum simte si dupa cum stie ca isi are misiunile (daca stie iar daca nu, s-ar putea sa afle multe informatii, sa se releve multe lucruri legate de rolul fiecaruia pe acest Pamant, in aceasta intrupare)

Fac aici si o  mica paranteza. Divinitatea transmite sa nu ii treaca prin cap cuiva sa creeze ceva altfel decat pe linia frumosului, a pacii, a iubirii si a armoniei. Cine nutreste ganduri altfel decat trebuie in aceasta lucrare, mai bine sa stea deoparte si sa nu faca nimic. Orice creatie pe linia negativitatii se va intoarce inzecit in viata celui ce o face. Asa ca, mare atentie!
In fiecare zi, dinaintea zilei de lucrare, voi posta un articol pe blog, prin care se va face o prezentare a celor 2 Ingeri „de serviciu”, din ziua urmatoare, se va face comunicarea orei la care se va intampla lucrarea si se va face o propunere globala despre cum ar trebui sa ne orientam actiunea de creatie pentru acea zi. Pentru cei ce au particpat la cursurile despre Ingeri sustinute de mine, le recomand sa ruleze in timpul lucrarii, melodiile celor 2 Ingeri din acea zi, din cadrul setului de melodii primite la curs.
Intentionez ca pentru Bucuresti, intalnirile in scopul acestor actiuni comune, sa se produca in mod real si nu doar in plan energetic si tocmai de aceea, ora de sustinere a lucrarii va incepe in functie de cum vom putea sa avem acces intr-o locatie anume, care va fi comunicata prin e-mail celor ce vor dori sa participe. Daca se dovedeste ca este prea complicat sa ne intalnim fizic, ar fi minunat sa o putem face macar la nivel energetic. Daca s-ar putea face intalniri de nivel fizic si in alte localitati, ar fi si mai bine. Ora de incepere va fi comunicata pe blog. Actiunile din toate cele noua seri ar  trebui sa dureze in jur de 30 de minute, fiecare.
Daca cei 16 Ingeri, mi-au transmis ideea acestei actiuni, atunci pentru mine apare ca si o concluzie evidenta, ca Divinitatea ne acorda o sansa uriasa. Dumnezeu stie ca suntem multi cei pentru care viata pe Pamant a devenit insuportabila, ca ne dorim sa traim intr-o altfel de lume, cu iubire, cu bunaintelegere, cu armonie si am ajuns sa ne dorim si o catastrofa pana la urma, numai sa se schimbe ceva. Nu ne dam insa prea bine seama acum, prin ce ne-ar fi dat sa trecem daca ar fi asa cu adevarat. Doar batranii mai pot povesti ce inseamna sa traiesti in timpul unui razboi, ce suferinta, ce foamete... Pe de alta parte, nu mai avem energia necesara sa asteptam ca lucrurile sa se schimbe de la sine, incetul cu incetul. Este ca si cum cineva ar vrea sa ne omoare arzandu-ne din cand in cand cu o tigara, in loc sa ne dea foc dintr-o data. De aceea, avem nevoie de o schimbare rapida, in termen foarte scurt. Este posibil ca aceasta actiune, a carei anvergura mai mult ca sigur ca o vom constientiza cu adevarat abia dupa ce o vom face, sa fie echivalentul pozitiv generator al unei  schimbari radicale si bruste, precum ar fi pe linie negativa un uragan sau un cutremur.
Daca vom face aceasta actiune, punand in ea toata increderea noastra si iubirea, cu siguranta ca asa va fi.
Peste cateva ore, voi declara deschisa aceasta lucrare si voi publica despre MIHAIL si ZADKIEL, Ingerii coordonatori ai serii de maine si alte detalii legate de actiunea ce se va face maine.


RUGAM PE BUNUL DUMNEZEU SI INTREAGA IERARHIE DIVINA SA NE FIE ALATURI! AMIN!



Un comentariu:

  1. Oooh, Draga mea doamna!!Azi am fost la slujba, m-am trezit gandindu-ma la cea ce ati spun!Iti multumim pentru invitatie, astept aceste intalniri energetice si fizice cu multa fericire.chiar spuneam ieri pe facebook ca este nevoie de rugaciune colectiva la un share al unei invitatii pentru o lucrare in folosul acestei tari si popor, planetei;aici este linkul... http://naturadivina.com/2013/09/07/sa-ne-rugam-impreuna/
    astept "strigarea" pentru a ne uni sinergetic(impreuna si deodata)pentru binele cel mai inalt al nostru; Va pup!!! Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere