sâmbătă, 3 august 2013

UN DAR DE LA ASH-TARA


UN DAR DE LA ASH-TARA

CHEMATI PARTILE VOASTRE DE SUFLET INAPOI SI ELIBERATI PE CELE CE NU VA APARTIN

Dragii mei,

La ceva timp dupa ce am primit informatia construirii de coridoare arcuriene, am primit si pe aceea ca a devenit foarte important sa ne ingrijim de particelele de suflet pe care noi le avem pe la altii si altii pe la noi. Exista deja persoane care cunosc acest lucru si au facut aceasta actiune, de mai multe ori, dar sunt absolut sigura ca exista si multe persoane care nu stiu despre acest aspect si despre faptul ca este o cerinta a Divinitatii, de cateva zile incoace. Pentru mine, toate aceste actiuni care se cer de Sus in ultima perioada, sugereaza cat se poate de limpede ca se apropie cu pasi repezi momentul Inaltarii. De aceea, nu ar fi deloc rau sa impartasiti aceasta informatie la cat mai multe persoane cu care veniti in contact, aceasta actiune reprezentand practic un ajutor important pe care il oferiti semenilor vostri.
Orice contact pe care il aveti sau l-ati avut cu cineva in aceasta viata sau in vieti trecute, mai ales daca este foarte apropiat sufleteste, genereaza mutarea unor particele de suflet de la unul la altul.
Daca noi avem particele de suflet ramase la alte persoane, acest lucru ne fragmenteaza si ne imputineaza puterea pe care o avem primita, de drept divin, in momentul in care ni s-a nascut sufletul.
Daca avem particele de suflet ale altora la noi, ne poate aduce acest lucru o influenta pozitiva sau negativa, depinzand de conditia in care se gaseste posesorul de drept.
Corect este sa fim fiecare doar cu ce este al nostru, sa eliberam ce este al altora si nu ne apartine, macar din motivul ca nu stim ce influente manifesta asupra noastra si de asemeni sa ne chemam toate particelele de suflet ale noastre, ramase prin alte parti, astfel incat sa ne reintregim ca suflet. Se cere lucrul acesta mai ales in ultimul timp, pentru ca probabil este foarte importanta aceasta reintregire sufleteasca pentru reusita procesului de inaltare.
Drept urmare, iata ce va propun:

Pasul 1 – Darul arcturianului ASH, Pastorul apelor.



Pe melodia ce ruleaza in videoclipul de mai jos, o linie de sunete prin care un ASH (samanta stelara arcturiana) este adus intr-o vibratie fantastic de mare, motiv pentru care oricine altcineva o asculta poate avea parte de acelasi efect, se va face o conexiune mentala cu arcturienii sau cu fratii stelari apartinand oricarei alte civilizatii de care cel ce face acest exercitiu se simte mai atasat.
Inca de la inceput trebuie emisa intentia clara fata de actiunea pe care doriti sa o faceti: ridicarea vibratiei sufletului vostru, a particelelor voastre de suflet aflate la alte persoane, legate de voi prin niste cordoane si a particelelor de suflet ale altor persoane care se gasesc la voi. Aceasta ridicare a vibratiei face foarte usoara eliberarea particelelor de suflet captive. 




Pasul 2 – Darul Zeitei TARA, Zeita compasiunii

             

Pe mantra ce ruleaza in videoclipul de mai jos, inchinata Zeitei Tara, trimiteti iubire si compasiune tuturor particelelor de suflet, ale voastre captive la altii si ale altora captive la voi si intregului vostru suflet si emiteti apoi intentia de efectuare a transferului intre parti, rugand Divinitatea si pe fratii stelari sa va sprijine, astfel incat, aceasta actiune sa se finalizeze cu succes. Inainte de a incepe rularea mantrei, recitati invocatiile de mai jos, catre Zeita Tara (preluate de pe site-ul www.yogaesoteric.net). Am facut si eu acest exercitiu si credeti-ma ca o sa simtiti din plin prezenta acestei Inalte Fiinte de Lumina.


OM TARE TUTTARE TURE MAMA AYUR PUNE GYANA PUNTIN KURU SOHA

Invocaţie  către Tara
O, Mamă Divină Tara
Tu cea care creezi totul,
Energie Supremă
În  universul fără margini.
Strălucitoare asemeni unei stele
Cu ochii strălucind asemeni fulgerului
Cea născută din floarea de lotus 
A lacrimii compasiunii cosmice
Ajută-mă să-i vindec pe ceilalţi
Ajută-mă să mă vindec pe mine.
Cu înfăţişare precum milioane de Luni
Pline şi luminoase,
Plină de pace şi iubire
Zeiţă a iertării
Te chemăm
În această clipă a nevoii noastre.
Zeiţă a tot ce este drept şi adevărat
Tu cea care presari petale de lotus albastre
Şi esti plină de veselie şi iubire,
Cea mai dăruită
Oh, mamă a perfecţiunii
Ajută-mă să-i vindec pe ceilalţi
Ajută-mă să mă vindec pe mine.
Venerată de toţi zeii,
Mamă Supremă a universului,
Cântecele tale umplu întregul cer
Veselia ta alungă 
Demonii şi spiritele demonice,
Purificând pământul,
Ajută-mă să-i vindec pe ceilalţi
Ajută-mă să mă vindec pe mine.
Eşti marea distrugătoare
A fricii, a neputinţei
A opresiunii şi bolii
Ia de la noi povara neputinţei
Ajută-ne să vedem nebănuitul
Radioasă şi jucăuşă Zeiţă
Tu cea care dansezi pe tot cuprinsul
Acestei planete zbuciumate
Vindecând pe măsură ce picioarele tale de lotus 
Ating pământul din jurul nostru.
Oh, mare protectoare
Care aduni laolaltă toate puterile
Toţi zeii,
Toate popoarele tuturor lumilor
Ajută-mă să-i vindec pe ceilalţi
Ajută-mă să mă vindec pe mine
Arzi precum  focul cel sfânt
O, Zeiţă Tara,
Purifică-ne cu îmbrăţişarea flăcărilor tale
Bucuria ia locul fricii,
Iar îndoielile noastre dispar.
Slăvită Zeiţă
Virtuoasă, onestă şi dătătoare de pace
Pe măsură ce mă identific cu tine
Răutăţile acestei lumi
Mă părăsesc precum picăturile de apă.
Zeiţă Supremă
În care îşi au nădejdea toţi zeii şi popoarele
Mamă a spiritului pământului,
Acoperă-mă şi apără-mă,
Tu eşti armura mea
Împlineşte-mă şi alină-mă
Umple-mă de calm şi de voinţă de a manifesta
Ajută-mă să-i vindec pe ceilalţi
Ajută-mă să mă vindec pe mine,
Vino, Mamă supremă a tuturor manifestărilor!
Tara, Zeiţă a Centrării
Atent la respiraţia mea
inspirând şi expirând,
respirând parcă însuşi 
dansul creaţiei,
dansul universului,
dansul vieţii.
Stau nemişcat
Conştient fiind de respiraţie
inspirând şi expirând
asemeni oceanului - simbol al vieţii
care vibrează şi pulsează
în jurul meu;
asemeni miilor de încarnări 
care mă cuprind şi mă înlănţuie
Ochii mei văd tot 
ştiu tot şi privesc.
Eu respir
Nemişcat. Focalizat. Atent. Centrat.
           

            Acum, reintregiti fiind sufleteste, va urez cale plina de pace si lumina, pana la momentul mult asteptat al Inaltarii!

16 comentarii:

  1. hihi... o iubesc pe Tara, eu rezonez foarte mult cu ea, mai tot timpul spun mantra aceasta;pana sa o descoper ca zeitate eu in copilarie aveam un personaj imaginar Tara...cu "puteri supranaturale" iar mai acum cateva luni am primit un nume Dirika Vasya in timp ce ma aflam intinsa in pat,a trebuit sa ma ridic repede din pat si sa scriu acest nume pana nu-l uitam;am aflat ca Dirika inseamna sef iar Vasya inseamna regal, regesc;cand ascultam o mantra pentru Kuan Yin si Isis am fost atrasa de aceasta mantra a Tarei Verde,pe care o mai gasisem si in cartea lui Doreen Virtue - Arhangheli si maestri inaltati;in orce caz, cum am fost atrasa de Tara am inceput sa citesc despre aceasta zeitate tibetata a compasiunii si astfel am descoperit ca mai apare si ca Vasya-Tara hihi...; este important sa ne aducem inapoi toate structurile, sa cerem:" doresc sa fiu centrat in organism,nici o structura sa nu imi fie iesita", sa cerem ca cele straine sa plece, inclusiv cele de la atlanti din alte vieti, pentru ca este foarte probabil ca in vietile anterioare sa fi fost atlanti si sa purtam solzi, gheare, coada,aripi, blana,et; atlantii sunt uriasi care au structuri animale iar noi venim in aceasta viata cu informatie genetica de la respectivele animale;eu de pilda am 20% informatie de la reptilienii din Orion, cei buni, cei din Orion fiind evoluati;innuaki sunt reptilienii buni iar annunaki reptilienii rai;chiar se spune ca atlantii cei mai cunoscuti din mitologie sunt acei reptilieni precum Sekmet(din Sirius),Amon Ra(mi se pare ca Acturian) si Isis(din Orion,desi unii spun ca din Sirius, insa Orion este cel mai probabil iar eu rezonez foarte mult cu Isis dinainte sa primesc aceste informatii);pentru recapatarea structurilor din suflet se poate vizualiza o sfera de lumina in indepartare pe care o chemam inapoi,si cu mainile intinse putem sa ne imaginam cum o introducem inauntru;deasemenea se pot imagina doua sfere de lumina, una care reprezinta sufletul iar cealalta ingerul pazitor pe care il rugam sa ne aduca inapoi sufletul;mie de multe ori mi se intampla ca sa am acasa numai 20% din suflet;intreb mereu cu ansa cat la % din suflet il am acasa...;nu este bine sa instrainam sufletul, nici macar sa-l daruim Maicii Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  2. .si mintea se intampla sa iasa inafara;intre minte si suflet exista un firisor argintiu;este bine sa introducem si mintea pe care de cele mai multe ori o avem iesita din cap; se vizualizeaza ca o energie, o clepsida, jumatate inauntru iar cealalta iesita din cap; trebuie sa o impingem cu o mana inauntru.prin impamantare mai intra mintea in cap, atunci ne imaginam un tarus care patrunde prin cap, iese prin talpi pana in centrul pamantului, sau niste radacini prin care pot iesi energiile negative;impamantarea cea mai usoara se face in preajma unui copac, eventual imbratisandu-l.acum putem pierde structuri ale sufletului(chakra a patra) prin transfuzii, transplanturi de organe, sex; de pilda energia kundalini(spiritul), considerata si energia sexuala se ridica prin abstinenta sexuala si implicit conduce la trezirea spirituala...;acum se mai intampla si defazarea sau deplasarea corpului fizic de cel energetic, adica corpul energetic fuge in spate atunci cand ne ridicam brusc din pat sau cand ne speriem si avem tresariri;pe acesta cu mainile il tragem inauntru.trebuie sa curatam si acel sac care acopera sufletul, incarcat cu problemele altora si pe care trebuie sa-l scuturam, sa dizolvam murdaria cu otet, sare, foc, cu ce vizualisam noi.putem cere ajutor lui Dumnezeu:Lumineaza, Doamne, imbracamintea sufletului meu;daca avem facaturi pe suflet, din aceasta viata sau din celelalte, de la masonerie de pilda, culoarea este de la maro si se poate intampla sa vedem un cui,o insecta,ceva cu conotatie negativa infipta in suflet;sufletul este o sfera de energie alba in mijlocul inimii.ne introducem o manusa mare de baseball, niste inele pe fiecare deget sau 7 bratari si apoi cu mana scoatem acel obiect de pe suflet, murdarirea, entitatile negative, energiile negative, cum vrem sa le denumim si ne imaginam ca le aruncam in soare sau in larva, repetam pana cand sufletul este curat iar apoi aruncam la final manusa.pe acel loc introducem o lumina de pilda orange( este pentru regenerare si reparare) si verde(echilibrare)dupa care putem pune o foita de aur care sa izoleze acel loc sau coasem cu mai multe cusaturi de aur. sunt foarte multe metode si pasi, acum fiecare il alege pe cel pe care il gaseste potrivit pentru sine...;pace si iubire va dorec tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  3. am uitat sa multumesc!!! multumesc pentru toate darurile dumneavoastra, doamna draga!!!Dumnezeu va Binecuvanteaza!!

    RăspundețiȘtergere
  4. A venit la fix meditatia asta, foarte buna, de ceva timp ascult acesta mantra care ma ajuta in momentele din care nu mai gasesc iesire, in ultimul an am trecut prin cele mai mari "depresii" posibile , insa nimic fara rost, totul este perfect. Mulltumesc, multa iubire iti trimit :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti intorc inzecit iubirea draga mea Beatrice! Toate cele bune!

      Ștergere
  5. Multumesc draga mea Ashtara Tristar pentru frumosul tau dar ! Pentru mine este ceva nou. Am multe de invatat si primesc cu recunostiinta si iubire! Pace si Iubire !
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc mult,.toata noaptea am impartit biletele cu OM MANI PADME HUM la pisicute,pasarele si stoluri de porumbei care mi-au iesit din stomac si a mai iesit ceva prin ceafa dar nu stiu ce a fost,. o noapte super multumesc din suflet te pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
  7. ma bucur ca am parcurs textele blogului si astept si alte materiale!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare e liber sa creada ce vrea. Eu am avut o mare dezamagire privitoare la arcturieni, la persoanele cu care ei aici pe Terra au conlucrat, iar daca Amon-Ra este dintre ei, nici nu ma mai mira experienta dezamagitoare, infiorator de dezamagitoare pe care a avut gratia si bunavointa s ami-o ofere Amon-Ra, adica fostul zeu din perioada egipteana si care se defineste ca fiind atunci maestru spiritual planetar, ca ar fi plecat o vreme sa isi continue evolutia si intre timp a devenit maestru universal, iar la reintoarcerea sa pe Terra prin 2010 a binevoit sa ofere sprijin printr-un blog sau mai bine zis portal de inalta spiritualitate in lb.romana creat si sponsorizat de o romanca mutata in USA, portal care evident nu mai exista, insa avea si parti splendide care functionau, acele camere ale creatiei si in care cerand eu s anu mai fie popi intunecati... mi s-a auzit cererea si uite ca repede veni un inalt p[relat sa imi spuna ca sa ii mai las 5 dintre ei ca ii trebuie... deci sunt folositi in politica si sunt la ordin pt majesticuri vechi si noi... DEspre mare adezamgire cu marele maestru universal... avea si o respiratie de curatare si daca a functionat uite ca a fost scoasa din acea parte a materialului sau... apoi a mai oferit protectie si ajutor si trebuia s ail chemi si explica el cum sa facem ca sa binevoiasca sa apara si a stat asa pitit si a studiat cum traiesc cateva zile, si vedea ca rasar pacate in mine peste noapte ca si cum as fi mers la piata. Si nu pricepea dl Maestru de unde apar si de ce apar in structurile mele, chestii ce aveau de-a face su delapudari de fonduri europeene, eu neavand acces la asemenea functii care sa ofere "sanse\" de appropriere a respectivelor sume... Si statea aasta si se tot chitea ce nu e sio ce e adevarul si intr-o noapte in timp ce imi faceam respiratia apare si vede cum i se contracara tehnica de o sluga a cuiva si uimit se limiteaza doar sa exclame:"A, asa se face!" Nu am stiut ca l-am invitat la un seminar sau atelier de lucru al intunecatilor si ca el are nevoie sa invete cum se incarca in somn o persoana care ii cere lui sprijinul. Sigur ca sunt extrem de indignata si manifest motivat o imensa deceptie si ma simt ultragiata ca a vazut "modul" de incarcare extrem de dezonorant si nu a intervenit...Sigur ca in timp am constatat ca sunt si alte modalitati de a incarca cu culpele altora pe cineva, insa atunci, mie mi se dorea injosirea dincolo de limite numai pt ca atat il ducea mintea pe careva cu nivel de constiinta lipsa... insa de la marele maestru al Universului.... aveam pretentii.

    RăspundețiȘtergere