luni, 5 august 2013

PRECUVIOASA PARASCHEVA SI A SA DORINTA


PRECUVIOASA PARASCHEVA SI A SA DORINTA

Dragii mei,

A trecut ceva timp de cand am demarat sustinerea cursului despre Ingeri, pe viu cum s-ar spune.
Am stiut dintotdeauna ca modul in care am gandit sa fac prezentarea acestui curs in anunturile mele, este unul foarte de suprafata, dar am dorit sa las lucrurile in acest fel, deoarece am considerat ca cine va trebui sa ajunga va ajunge si va simti chemarea, chiar daca as fi scris numai doua randuri.
Ieri am facut o deplasare in scopul de a sustine cursul in Pitesti, un fel de sesiune speciala, ce m-a luat si pe mine prin surprindere, totul stabilindu-se in timp foarte scurt, pentru niste oameni la fel de speciali. Ma bucur enorm ca am acceptat invitatia ce mi-a fost facuta si marturisesc ca am simtit niste energii minunate acolo, motiv pentru care multumesc din suflet tuturor participantilor.
        In acel grup era o doamna, iar dansa mi-a povestit ca facuse invitatia de participare si altor persoane cunoscute, cu care mai fusese impreuna pe la diverse cursuri ce au avut loc in Pitesti. Acele persoane au raspuns ca sunt prea avansate spiritual ca sa participe la un astfel de curs. Acesta a fost pentru mine un semnal interesant dar nu total neasteptat, cunoscand ca exista cu siguranta multi oameni care pot manifesta o perceptie eronata fata de acest subiect.
        In aceasta dimineata, mi-a venit un imbold puternic de a scrie un articol in care sa aduc in evidenta si lucrurile mai putin cunoscute ce au legatura cu acest curs. Nu mica mi-a fost mirarea atunci cand o buna prietena m-a sunat si mi-a sugerat acelasi lucru. Acestea sunt pentru mine sincronicitati pe care nu le pot asimila sub forma de coincidente.
         Se apropie data sustinerii cursului de la Iasi. Ulterior primirii telefonului de la prietena mea, stand pe scaunul de la birou, m-am trezit brusc invaluita de niste energii foarte inalte. Inchizand ochii am vazut o Fiinta de Lumina, feminina, purtand parca o coroana pe cap, imbracata in alb cu albastru. Era de o frumusete deosebita. In momentul in care am intrebat cine este, mi-a venit in cap Cuvioasa Parascheva si s-a dovedit ca era Marita Sfanta. Mi-a comunicat ca Ea este cea care, inca din ziua anterioara, imi trimitea impulsul de a povesti ceva mai multe despre curs si s-a vazut treaba ca nu doar mie.
Drept urmare, voi face lucrul acesta, pentru a intelege intr-un final dorinta Sa.
1.     Cursul despre Ingeri pe care il sustin este unul propriu. L-am urmat pe cel al domnului Charles Virtue, am citit aproape toate cartile mamai sale, Doreen Virtue, insa cursul coordonat de mine are tangente doar cateva procente cu ceea ce am invatat la cursul dansului. Ce este special in cursul meu este ca informatiile pe care le furnizez acolo, sunt primite direct de Sus. Unele informatii confirma anumite teorii gasite in diferite carti despre Ingeri, dar marea parte va asigur ca nu le gasiti scrise in nici o carte si fie sunt o cunoastere noua, fie rastoarna una foarte adanc inradacinata.
2.     La toate cursurile sustinute, pana in prezent, prima meditatie „Cu aripi aurii”, a fost diferita de fiecare data, deoarece este o meditatie ghidata direct de Sus, prin care Divinitatea face o importanta lucrare pentru tara, pentru planeta, pentru intregul Univers in cele din urma, utilizand ca instrumente pentru implinirea acelei lucrari, persoanele participante la curs. De cele mai multe ori exista un vis cu o zi sau doua inainte de sustinerea cursului, in care mi se transmite ce se doreste sa facem si multe alte elemente apar chiar in timpul meditatiei, sub forma de imagini, ganduri etc. Aceste lucrari trebuie efectuate intr-un mediu de foarte inalta vibratie si nu intamplator a ales Sfanta Treime chiar meditatia de inceput, in care, aducerea fata in fata a participantilor, cu cei 16 Inalti Ingeri, protagonistii cursului sustinut de mine, te ridica realmente in slavi. Cine nu crede ceea ce eu sustin acum, are libertatea sa intrebe pe blog, la sectiunea comentarii, pe cei ce au participat deja. Sunt absolut sigura ca vor primi multe raspunsuri ce sustin aceasta afirmatie a mea. De aceea, treaba cu „sunt mult prea evoluat spiritual pentru un astfel de curs” devine relativa, intr-un astfel de context.
3.    De cele mai multe ori, mai ales in ultima perioada, au fost prezente pe toata durata a diferite cursuri, Fiinte de Lumina, care si-au manifestat pur si simplu dorinta de participare, fara ca cineva sa proiecteze sau sa solicite lucrul acesta. Ieri la Pitesti, a fost prezent Maritul Zamolxe (acesta cred ca a si fost motivul principal pentru care totul s-a aranjat, din punctul de vedere al sustinerii cursului, aproape pe nepregatite), data anterioara la Pitesti, au fost prezenti Sfintii Apostoli Petru si Pavel, la Galati, Sfantul Apostol Andrei, la Constanta, prima oara tot Sfantul Apostol Andrei si a doua oara, Maica Domnului si un mare porumbel alb, care la sfarsit a daruit initierea sa suplimentara (aici vin cu paranteza ca initierea a fost daruita tuturor celor ce participasera pana atunci la acest curs, chiar si in datile anterioare, indiferent de localitate, ca un dar al Sfantului Duh, chiar daca atunci nu erau prezenti in acea sala). La Bucuresti s-au facut lucrari de reconfigurare energetica, motiv pentru care prima oara cursul a fost preponderent sub aripa Ingerului Samuel, Ingerul Iubirii, a doua oara sub aripa Ingerului Mihail, Ingerul Dreptatii si Adevarului, a treia oara Ingerul Metatron, Ingerul Geometriei Sacre. Iata ca pentru Iasi, isi manifesta deja dorinta de participare Cuvioasa Parascheva si acum, deja fiind obisnuita cu acest aspect, pot afirma cu tarie ca nici nu m-as fi asteptat sa fie altfel.
4. De asemeni, intregul curs se desfasoara si sub vizorul Federatiei Galactice si de ceva dati incoace, deja intreprindem actiuni comune impreuna cu Federatia, una dintre ele fiind construirea de coridoare arcturiene, lucrare de foarte mare importanta, despre care am scris un articol separat, in urma cu 2-3 saptamani.
5. Sectiunea intalnirilor cu fiecare Inger in parte, in timpul urmatoarelor meditatii, as lasa-o sa o descopere fiecare participant. Este.....fara cuvinte. Se lasa pentru majoritatea celor prezenti cu lacrimi pe obraz. Cand se ajunge la intalnirea cu Ingerul Nataniel, Ingerul Darului Divin, pentru fiecare participant in parte, se descarca niste coduri, informatii, se fac anumite activari si punctez din nou ca „nimeni nu este prea evoluat spiritual”, astfel incat, astfel de daruri divine sa reprezinte pentru acea persoana apa de ploaie. Fiecare primeste conform nivelului la care se afla si in functie de misiunile sale viitoare.
6.  Cursul se incheie cu initierea celor 16 Ingeri. Aceasta initiere se acorda direct, fiecarui participant, de la toti cei 16 Ingeri simultan, intr-un mod absolut maiestuos. Mai mult nu as putea spune, pentru ca ar insemna sa stric surpriza maretiei acestui eveniment. Nimic nu se da prin intermediul persoanei mele, daca cineva ar avea vreo temere in acest sens.

Momentan, nu cunosc sub nici o forma ce planuri are Precuvioasa Parascheva cu cei ce vor fi prezenti la Iasi. Acestea sunt informatii care se clarifica tot timpul cu foarte putin timp inainte de momentul desfasurarii cursului si uneori chiar in timpul lui, asa cum am specificat mai sus, multi dintre noi intelegand foarte bine de ce este asa si nu altfel.
Scrierea acestui articol, nu foarte mare, mi-a luat mai mult timp decat unul de nu stiu cate pagini. Mi-a dat Preacuvioasa Parascheva o misiune grea. Am dorit pe de o parte sa implinesc dorinta Preacuvioasei, dar in acelasi timp, am formulat si am reformulat de nenumarate ori, multe propozitii, din dorinta ca nu cumva cineva sa inteleaga actiunea mea in mod gresit. Sunt persoane inscrise la Iasi mai multe decat in oricare alt oras din tara, in care am sustinut cursul pana in prezent, iar daca motivul ar fi fost unul de reclama, as fi facut-o pana acum. Nimeni nu m-ar fi putut opri. De aici a pornit practic dificultatea redactarii intr-o maniera care pe cat posibil sa nu deranjeze pe nimeni.
Anul trecut, in luna octombrie, cand pe data de 14 se sarbatoreste ziua Precuvioasei Parascheva, vazand cozile imense ce se formau la moastele Sale, in Iasi, nu m-am putut abtine si am intrebat-o: „Oare nu aceeasi energie este emanata de Sfintele Moaste si cu racla deschisa si cu ea inchisa? Ar insemna sa le minimalizez puterea daca as gandi altfel. Cum ar putea un simplu perete metalic al unui capac sa le opreasca energia?” Cuvioasa mi-a raspuns ca este foarte adevarat ce eu cred, insa Rasplata Divina ce vine dupa aceea, are de fapt legatura cu TRUDA de a sta la coada. Drept urmare, trebuie inteles ca a incerca sa intri in fata la o inchinare la Sfintele Moaste, cu racla deschisa, nu valoreaza mai mult decat a merge cu inima deschisa si te-ai ruga la Sfintele Moaste cu racla inchisa. Aceasta truda insa, poate fi facuta si in alt fel. Poate fi ales modul in care obisnuiesc sa faca actiuni lucratorii de lumina de pretutindeni. Unii se trezesc noptile si fac rugaciuni, altii se intalnesc si fac tot felul de meditatii in care incearca sa raspandeasca lumina si iubirea, altii scriu articole, asa cum fac eu acum, dorind sa impartaseasca cunoasterea lor, la cati mai multi semeni, altii au o adevarata maiestrie in a descoperi informatii extrem de valoroase, pe care se trudesc apoi sa le raspandeasca asa cum se pricep ei mai bine. Trebuie sa invatam ca exista multe feluri de truda. Toate sunt rasplatite de Sus. Iata ca daca Preacuvioasa Parascheva si-a manifestat dorinta de a fi prezenta cu energiile sale la cursul din Iasi, este inca o dovada ca doreste sa rasplateasca truda celor ce vor veni acolo si nu in ultimul rand, O MARE ONOARE.

Iti multumesc, cu adanca recunostinta, Precuvioasa Parascheva! 

23 de comentarii:

  1. Ashtara cred ca nu privesti din unghiul care trebuie ce ti-au spus persoanele "prea avansate spiritual". Problema ar fi daca este pe banii cursul [ prin care Divinitatea face o importanta lucrare pentru tara, pentru planeta ]. Oare Divinitatea [ a depasit partea 3d, imi dai banii iti dau spiritualitate] este interesata de partea materiala, si biserica este la fel, si in spatele biserici cred ca sunt alte forte sa le spun de o vibratie joasa .... Parerea mea este ca acele persoane chiar sunt de o vibratie superioara, din modul diplomatic in care s-au exprimat Marius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Marius, te rog sa ma crezi ca nu pricep prea bine ce imi scrii. Daca are cumva legatura cu faptul ca se cer bani in sectorul spiritual, din punctul meu de vedere, consider asta o perceptie gresita si o au multi. Te inseli daca traiesti cu impresia ca a percepe bani atunci cand oferi o cunoastere sau cand faci o munca spirituala, este ceva ce incalca Legile Divine. Este vorba de un schimb energetic. Divinitatea cantareste lucrurile asa cum este drept sa fie. Oare de ce multi oameni percep ca este drept sa fie rasplatita o munca de dat cu sapa, dar una pe care o implica o anumita actiune spirituala nu? Nu este si asta tot munca? Atunci cand ceri prea mult, fata de ceea ce oferi, apare cu adevarat problema si este valabil lucrul acesta si in sectorul material, nu doar in spiritualitate. Este foarte adevarat ca sunt o multime de exemple in piata care din pacate sunt in acest fel, dar nu este si cazul meu. In cele ce ma priveste, consider ca nu ma regasesc la aceasta categorie. Am daruit la viata mea cat de mult am putut, chiar si prin prisma informatiilor furnizate in acest blog in cele din urma (sunt sute de ore petrecute numai in tehnoredactare). Pretul cursului meu, de 100 de lei pentru 7 ore (tot timpul se intinde la 7 ore chiar daca sunt anuntate 6), este stabilit de Ingeri, in conditiile in care eu ma gandisem initial la o suma mai mica. O parte serioasa din bani se intoarce la sursa sub alta forma materiala, dar nu are cum sa afle omul ce primeste decat daca vine acolo si pe de alta parte sunt cheltuieli de chirie a salii, de deplasare si daca este departe cum este Iasul presupune si doua zile de cazare. Am respectat sugestia Ingerilor, mai bine zis a lui Mihail privind pretul cursului si s-a dovedit ca daca as fi pus pretul gandit initial, as fi ajuns de multe ori sa scot bani din buzunar si crede-ma ca data fiind viata asta grea in care ne scaldam acum cu totii, nu as fi avut de unde sa ii scot si totul s-ar fi dus pe apa sambetei. In ceea ce priveste treaba cu "sunt prea evoluat spiritual" aici e vorba de fapt de orgoliu si ego, deseori mare cat casa. Din pacate, am ajuns niste vremuri in care se gasesc aceste doua antivirtuti mult mai des in cercurile spirituale decat la ceilalti oameni, care abia au tangenta cu latura spirituala. Acesta este un lucru care cu adevarat trebuie sa dea de gandit, pentru ca a devenit chiar periculos.

      Ștergere
    2. @ashtara tristar Ai spus ca: "a fost prezent Maritul Zamolxe (acesta cred ca a si fost motivul principal pentru care totul s-a aranjat, din punctul de vedere al sustinerii cursului, aproape pe nepregatite)". Am indoieli ca Zamolxe are nevoie ceva material pentru ca este prezent [ofera fara sa astepte ceva la schimb] ! Spiritele au depasit 3D [ doar in 3D este prezent acest schimb, imi dai banii iti dau spiritualitate sau poti pune orice in loc de spiritualitate ]. Acele persoane care au spus ca sunt evoluate peste nivelul cursului am vazut nivelul 3D [ actiune - reactiune ]. Persoanele acelea chiar sunt peste nivelul cursului, pentru ca sigur sunt in 4D [ mentalitatea 4D lucreaza cu ciclicitatea, transcendenta, unitatea, rezonanta, convergenta, sincronicitatea ], iar cursului este inca in 3D. Sper ca am fost mai explicit si ai inteles ... Marius

      Ștergere
    3. Am publicat comentariul tau, insa dupa aceasta repriza nu o mai fac. Intram in niste polemici interminabile si este ultimul lucru in care as vrea sa imi consum energia. Eu am tot spus ca pot face comunicari cu Fiintele de Lumina, nu vrei sa ma crezi. Te rog nu mai scrie, iti pierzi timpul, pentru ca am intelegere fata de toata joaca in cele ce priveste aceste comentarii si ar fi mult mai bine sa nu insisti sa imi ridici mingea la fileu. "Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti" suna un proverb romanesc. Foarte adevarat!

      Ștergere
    4. Doamna Ashtara este singura persoana pe care o cunosc care sa tina cursuri in cadrul carora sa acorde daruri!!
      pentru ca tot venea vorba de ingeri, doamna Doreen Virtue scrie in cartea Taramurile Ingerilor Pamanteni(pe care am citito chiar in vara anului trecut) despre Ingerii Intrupati si despre faptul ca acestia ar trebui sa accepte sa fie platiti pentru terapii, ..din motiv pentru ca atunci are loc un schimb energetic, si intr-un fel face parte din procesul de vindecare, cam este legat de legea cererii si ofertei...;domnul Dragos Argesanu este mai "dur" cand este vorba de acest lucru...;in fine, doamna Ashtara are multe din caracteristicile acestor ingeri:) cartea se gaseste si pe scribd... ingeri:) cartea se gaseste si pe scribd...
      http://www.scribd.com/doc/26567350/Doreen-Virtue-rile-Ingerilor-Pamanteni

      Ștergere
  2. Draga Mihaela,
    Eu sunt mandra si fericita ca am ajuns la cursul cu ingeri coordonat de tine in Bucuresti(al 2-lea, coordonat de MIHAIL,Ingerul Dreptatii si Adevarului).
    Am inceput sa gandesc altfel ,crede-ma! Eu sunt dornica sa vin la urmatorul curs, in Bucuresti.
    Cine trebuie sa vina la curs si cui ii este dat!!! ,vine,iar cui nu-i este ingaduit , i se dau tot felul de alte preocupari...ca sa uite... sau alte ganduri ...ca sa uite...
    Te felicit pentru tot ceea ce faci!
    Bunul Dumnezeu sa te BINECUVANTEZE pentru munca ta minunata pe care o depui pentru oameni, sa-i ajuti sa se deschida LUMINII si IUBIRII!
    Cu dragoste multa si recunostinta,Monica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe la Brasov ai veste de vreun curs sau ceva doritori in perioada apropiata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca imi trecea asta prin cap ieri? Intrebarea care vine de la tine acum, pot spune, ca ma bucura sincer. Inca nu am primit vreo solicitare din Brasov pana acum, dar asta nu inseamna ca daca as face o organizare acolo, nu s-ar gasi cativa doritori. Vom vedea, dincolo de 20 august, in functie de ce se mai intampla.

      Ștergere
  4. Eu am participat la primul curs sustinut de Ashtara in Constanta.
    Cu toate ca sunt initiata in lucrul cu ingerii si nu numai, am primit ca mesaj sa particip la acest curs.
    Desi m-am intrebat ce caut acolo pentru ca eu deja am avut parte de unele cunostinte pe care si impartesesc celor din jur, am avut incredere in mesaj.Asa ca am decis sa vin fara prejudecati si in timpul prezentarilor am inteles.
    A fost un curs generos, plin de culoare :) in care am luat legatura cu arcturienii si am primit numeroase alte informatii la care nu am avut acces pana acum.
    In prezent ma bucur de prezenta a trei arcturieni cu care invat sa comunic.
    Cu siguranta va veti simti mai bogati daca veti participa. :)
    Cu drag, Laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Laura pentru aprecieri. Ma bucur pentru noii tai prieteni arcturieni.

      Ștergere
  5. Exact când mă întrebam ce se întâmplă cu solicitările din Braşov, am dat peste mesajul lui Flavian. Da, sunt convinsă că se vor găsi doritori şi aici. Şi eu mă înscriu pe listă. NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere
  6. draga Mihaela , sa nu fi mihnita, cei ce te cunosc stiu atit de bine cita munca depui si cit bine faci, avem nevoie de voi in continuare sunteti faruri de lumina,, IUBIRE SI LUMINA,,te pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga AshTara ,
    Iti multumesc pentru ce faci si in primul rand pentru blog caci asa am ajuns sa cunosc mai multe si asa am ajus la cursurile ( doua) din Bucuresti. Faptul ca am revenit ( si a doua oara nu singura ) arata cat de mult am apreciat primul tau curs ( si al meu ).
    Inca o data iti multumesc pentru ca impartasesti cunostintele (si nu numai) si altora.
    Am simtit multa daruire, iubire pentru oameni si pentru pamantul stramosesc pe care am venit la intruparea aceasta ( poate si in altele, eu nu am ajuns sa cunosc prin ce am mai trecut ) la cursurile pe care le-ai sustinut.
    Cu mult drag si cu speranta ca ne vom mai intalni
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Ruxabdra pentru incredere si aprecieri! Numai bine!

      Ștergere
  8. Draga Mihaela,
    La aceste cursuri poate participa oricine? Ma refer ca ar trebui sa stiu cum se simt energiile, sa stiu cum sa comunic cu fiinte de lumina? Nu am mai facut niciodata asa ceva si ma gandesc daca as putea participa la curs fara sa am cunostinta de lucrurile astea? Este un teritoriu pe care nu l-am explorat pana acum dar imi dorasc nespus sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum Tatal Ceresc iubeste pe tot omul, la fel si toate Fiintele de Lumina. Drept urmare, usile sunt deschise pentru toata lumea la un curs despre Ingeri. Ei spun "Bun Venit!" oricui isi doreste sincer sa intre in Lumea Lor. Energiile sunt inalte, e adevarat, la unele persoane s-a lasat cu ceva dureri de cap dupa curs, dar a meritat, nu a fost la nivel insuportabil. Aceste energii au desfacut niste blocaje. Durerile de cap de dupa curs au fost generate tocmai din cauza existentei acestor blocaje. Pe de alta parte, dupa caldura si iubirea pe care o emana cele cateva cuvinte ale tale, sunt sigura ca iti este calea deschisa catre astfel de experiente. Chiar daca exista temeri ca poate fi ceva prea mult pentru niste oameni aflati la inceput de trezire sau prea putin pentru altii care se afla de mult timp pe aceasta carare, eu iti pot spune cu mana pe inima, ca indiferent de nivelul de evolutie, toata lumea s-a simtit minunat, nu s-a plictisit. Eu cred ca orice persoana care a participat la acest curs a plecat cu siguranta mai bogata spiritual de acolo, poate si pentru unele informatii mai putin cunoscute pe care eu le-am furnizat, dar in special pentru darurile energetice si spirituale pe care le-a primit de la Ingeri. (obiecte de putere personala primite la nivel energetic, simboluri, coduri, activari etc.). Tot ce pot sa te sfatuiesc este sa iti asculti intuitia si chemarea inimii si nimic altceva sa nu conteze in luarea deciziei de a participa sau nu la un eveniment de acest gen.

      Ștergere
  9. Draga Mihaela multumesc pentru cursul de ingeri la care am participat . A fost primul curs de ingeri din aceasta serie. Am primit ghidare sa particip. In timpul cursului si dupa aceea am primit informatiile de care aveam nevoie pentru "tema de casa" .Cartile lui Doreen Virtue si eu le-am citit si lucrez cu ingerii, dar in urma initierilor facute la curs s-a facut un "up grade" cu particularizare pe zona geografica.In sapte ani de cautari pe drumuri de lumina am participat la initieri, dar acesta a fost cel mai sensibil, diafan si emotionant curs. Multumesc si Spor in toate
    Eli

    RăspundețiȘtergere
  10. Important este ceea ce am simtit noi si incarcatura spirituala pecare o pastram in noi.Comunicarea cu ingerii e minunata si faptul ca ei sint mereu aproape de noi conteaza mult .Te iubim !Clarisa

    RăspundețiȘtergere