luni, 19 august 2013

AM FOST AICI


AM FOST AICI

Dragii mei,

Sunt doua – trei saptamani de cand am avut un vis, care cel putin pentru mine, a reprezentat calea prin care am primit o invatatura importanta, pe care simt nevoia sa o impartasesc acum.
Am scris prin luna iunie un articol intitulat „Valoarea si umbra”, in care expuneam cate ceva dintre trairile si impresiile culese cu ocazia unei intalniri, la care am participat cu multa bucurie si la care a fost prezent si Lama Tanpai, un maestru tibetan.

Am visat ca participam la niste cursuri sustinute de Lama Tanpai. Maestrul ne-a chemat la un moment dat pe toti cei care eram in sala, in dreptul unei usi si ne-a pus intrebarea: „Ei bine, ce credeti despre aceasta usa? Este inchisa sau deschisa?” Noi am raspuns ca nu stim si ca trebuie sa verficam. Am impins usa si era inchisa, motiv pentru care i-am spus maestrului ca o consideram ca atare. Atunci maestrul ne-a replicat: „Serios? Ia sa vedem daca este asa sau nu.” S-a pus in fata usii la un metru distanta, a inchis ochii pentru cateva secunde, timp in care se vedea ca se concentreaza foarte tare, a deschis apoi ochii, s-a apropiat de usa si a impins-o pana la perete, folosind doar un deget, dupa care ne-a spus: „Vedeti cum sta treaba? Depinde doar de voi daca o usa este inchisa sau nu.”

Asa este oameni buni, depinde doar de noi, daca o usa este inchisa sau deschisa, atunci cand ne dorim sa urmam un drum anume.
Iar daca acea usa ar fi poarta catre o conditie mai buna pentru toti oamenii, cu parere de rau trebuie sa spun, ca ale mele concluzii, in calitate de observator a ceea ce ma inconjoara, sunt acelea ca sunt prea putini cei care isi doresc cu adevarat sa o deschida. Este valabil si pentru multi dintre cei ce spun ca s-au saturat pana in gat de aceasta viata, fara a constientiza insa, ca s-au obisnuit sa stea doar sa astepte, sa se intample ceva de Sus, fara ca ei sa faca vreo actiune care sa dea forma potrivita la acest ceva, fie ea si o rugaciune, nu doar pentru sine, ci si pentru tara, pentru popor, pentru Mama Pamant.
Oare dupa ce am parasi aceasta dimensiune, indiferent ca s-ar face prin salt sau prin ceea ce noi numim moarte, asa ar trebui sa ne amintim de experienta 3D pe aceasta planeta, ca in videoclipul lui Beyonce, atasat acestui articol?
      Ingerii Tronului Dumnezeiesc imi trimit din ce in ce mai des viziuni in care se deruleaza imagini ca in videoclip. Mi-as dori din inima sa nu fie asa, dar se pare ca omenirea, in majoritatea ei, nu este dispusa sa aleaga alta cale. Daca ar veni niste urgii pe aceasta planeta, cui ii mai folosesc toti banii si toate bunurile materiale? In loc de grija pentru suflet, mai mare grija este pentru avere. Mai tragic este ca multor oameni, banul le da impresia ca au putere, motiv pentru care privesc de pe un piedestal catre cei care nu se aliniaza cu ei. Nu se gandesc insa nici pentru o secunda, ca doar la un mic semn al lui Dumnezeu, marele lor piedestal se poate prabusi intr-o clipita. Stie tot omul ca este mult mai dureroasa cazatura de undeva de sus, decat de jos, mai aproape de sol.

        Iubiti-va oameni buni si ajutati-va unii pe altii! Nu priviti cu nepasare la durerea si nevoile unor semeni ai vostri, caci nu se stie niciodata cum se intoarce roata! Debarasati-va de lucrurile inutile de prin casa (la unele poate nu ati mai umblat de ani de zile) si daruiti-le unor orfelinate sau azile de batrani, unde chiar ar putea fi nevoie de ele. Faceti actiuni in numele iubirii caci doar asa se poate deschide usa. Nu lasati lucrurile sa curga astfel incat sa incheiati totul prin a spune: „Am fost aici (I was here), dar am fost degeaba!”


27 de comentarii:

  1. Off ce mesaj trist! In alta parte pe un alt blog "sfatuitoarea" spunea ca ingerii i-au transmis ca in septembrie va fi un cutremur. Pana acum ai postat numai mesaje pozitive sau asa le-am perceput eu si chiar credeam ca lumea e mai buna si se indreapta spre o lume plina de lumina cu tot spectrul ei de minunatii.Ce sa mai cred?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest mesaj se doreste a fi un apel la trezire si la a fi mai buni, mai iertatori. Nu imi doresc sa fie un mesaj trist ci unul de atentionare si am nespusa parere de rau ca el ajunge tot la cei care stiu deja aceste lucruri si prea putin la cei care cu adevarat ar trebui sa ia aminte la el. De doua saptamani incoace trec zilnic prin tot soiul de experiente, prin intermediul carora mi s-a relevat ca este frumos sa gandesti ca totul este roz si ca va fi bine pentru toata lumea, dar se pare ca unii oameni sunt iremediabili si prea blocati intr-un fel in care ei percep realitatea inconjuratoare, deloc conform cu Voia Divina si le va fi dat atunci sa culeaga ce au semanat. Ieri, o colega de serviciu citea din Sfanta Evanghelie urmatoarea pilda spusa de Iisus: "Nu dati margaritare porcilor". Aseara m-a sunat o buna prietena si mi-a spus despre acelasi lucru, pe care si ei i-l spusese ceva mai devreme o alta prietena. Acestea pentru mine nu sunt coincidente, ci mesaje clare. Coreland cu multe intamplari pe care le-am trait in ultimele doua saptamani si care m-au dus la concluzia ca cine este in lumina zboara si mai sus si cine nu, parca se coboara si mai jos, m-au impins sa scriu acest articol. Cu amaraciune l-am scris, parca intr-o incercare disperata de a mai schimba ceva pe ultima suta de metri. De va fi sa se schimbe ar fi foarte bine, de nu, faca-se Voia Tatalui Ceresc.

      Ștergere
    2. Lumea NU este mai buna astazi decat ieri,dimpotriva...Doar ca manipularea,ura,minciuna,hotia,perfidia,lacomia,criminalitatea,exploatarea au ajuns la un nivel ultra-inalt de dezvoltare si disimulare....Am sperat ceva mai mult de un an-de prin 2011- ca aceasta lume se va schimba fundamental,din temelii,si-am avut mari asteptari de la 21 decembdrie 2012....NU S-A SCHIMBAT NIMIC,decat s-au "rafinat" si au crescut in intensitate metodele de sclavizare si control a "goimilor"platitori de taxe si impozite....Nu trebuie decat sa priviti cu ochii mintii deschisi in jurul vostru la scesta tara(cat va mai fi o tara)Romania,la ce se intampla in lume si veti intelege ca NUMAI o INTERVENTIE din ASTRAL ar mai putea schimba paradigma in care ne taram....Eu unul,sincer,mai am o ultima speranta in Fratii nostri mai mari,PLEIADEENII inalti si blonzi care ne-ar putea salva din ghearele Iezuitilor,Iudeo-masonilor,Reptilienilor,Greylor,Archonilor si care dracu-or mai fii...Nu stiu insa daca o meritam.....

      Ștergere
    3. Stii cum imi suna mie articolul tau? In cea mai mare parte, ca o traducere a rugaciunii catre Cuvioasa Maica Parascheva...Poate ca in calatoria ta prin Iasi ai prins ceva mai mult decat crezi de la preabuna Sfanta. Serios, inca mai imi curg lacrimile de la amintirea frazei " si lucrand, ai invatat sa nu se uite la trup caci este trecator ci sa aibe grija de suflet, de lucrul cel nepieritor".
      Vezi tu, recent am primit mesajul/ordinul: "nici un suflet nu trebuie lasat in urma". Adica ceva asemanator cu ordinul dat soldatilor de a nu isi lasa camarazii in urma, fie ei raniti, morti sau prizonieri...
      E adevarat ca pana acum nu m-am intrebat ce facem cu dezertorii...:). Probabil trebuie convinsi sa se intoarca..dar asta nu e ceva simplu.
      Batalia e grea, o ducem de milenii si unii dintre noi poarta rani adanci, poate inca deschise, dar Binele TREBUIE si va invinge, pt ca altfel Universul si toata materia se va duce...intr-ogaura neagra probabil.
      PS: crede-ma ca intentia a fost sa scriu ceva incurajator...stiu ca nu a prea iesit...
      Pt Anonim, ma indoi ca ingerii ar face preziceri...nu stiu dece, dar am sentimentul ca nu si-ar permite asa ceva... Insa orice s-ar intampla, ma refer la stare de urgenta, trebuie sa le urmam indicatiile, pentru ca sunt singurii in masura sa ne salveze. Fukushima e un exemplu graitor..
      Cu drag,
      Hikari

      Ștergere
    4. Scuze ca revin cu o postare....dar, dl/dna Anonim de la ora 14.24, cu tot respectul, dvs vreti ca fratele mai mare sau parintii sa va faca tema pt acasa? Si la examen ce veti face? Si mai departe, cand veti absolvi?
      Stiu ca suna cinic, nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar ajutorul adevarat nu este sa dai omului o paine, ci sa il inveti cum sa si-o faca..Prima paine va fi poate cruda, urmatoare va fi poate arsa, alta necrescuta suficient, dar sunt sigura ca de la aprox a zecea incercare o sa capete forma si gust..Totul e sa nu renunti, asta bineinteles dupa ce te-ai asigurat ca esti pe calea cea buna, adica faci paine din faina si nu din praf de piatra seaca..

      Ștergere
    5. Draga Hikari, ai dreptate in tot ce spui. Cat despre cele ce-am scris, crede-ma constientizez toate acestea cu mult inainte de a ajunge la Cuvioasa Parascheva. Ce s-a intamplat insa in aceasta perioada a venit ca o confirmare la aceste credinte, din pacate sau din fericire, depinde in ce fel privim problema. Referitor la mesaje de la Ingeri, eu stiu ca cel putin de vreo 4-5 luni incoace, Ei nu mai transmit mare lucru, iar cand o fac, au ceva important de spus si cu adevarat pot trimite si atentionari si avertismente. Asa cum si eu am afirmat, deseori in ultima vreme, cei 4 Ingeri ai Tronului Dumnezeiesc imi trimit imagini, fara vorbe, evident in maniera telepatica, cu lucruri ce s-ar intampla pe Terra. Eu parca sunt undeva in spatiu si privesc planeta ca un observator. Iar ce vad in ele nu imi place. De unde stiu ca informatiile vin de la Ei? Este greu de explicat ce energii se simt si cate pregatiri se fac la nivel nevazut pana Ei isi fac aparitia. Este un moment de mare fast, asa cum se intampla si in comunicarile cu Maica Domnului sau cu Domnul nostru Iisus Hristos. Dumnezeu sa ne ajute!

      Ștergere
    6. Nu poti lupta in papuci si inarmat cu ciomege impotriva tancurilor americano-masonice de ultima generatie....Asa ca,vedeti dvs. D-na(Dl.)Hikari, un ajutor din astral de la creatorii omului modern,PLEIADEENII inalti si blonzi este esential,aici in stravechea DA.KIA-Pamantul Sfant....Si-acest ajutor va veni.....

      Ștergere
    7. Primul raspuns pe care l-am scris era unul lung si detaliat, dar softul s-a incapatanat sa nu il vrea publicat si m-am conformat (mai mult din lenea de a-l rescrie). O sa va pun o intrebare: nu ati putut deshide cumva usa casei din pricina vreunui tanc?
      Si inca una: a venit cumva cineva sa va ridice in toiul noptii din casa pentru vreo postare de pe internet sau ceva ce ati spus prietenior?
      Daca ati raspuns negativ e posibil sa fiti mai liber ca oricine altcineva dinaintea dvs...
      Profitati...s-ar putea ca cei ce incita la lupta, violenta, ura si agresivitate la un moment dat sa si reuseasca.
      Daca iubiti Da.Kia, probabil ca iubiti si Miorita si povestea Dochiei...unde oare e lupta din ele? Sau sunt tot creatii iudeo-masonice?
      Hikari

      Ștergere
    8. Observ ca sunteti nostalgic(a) dupa vremurile "domniei" stalinisto-comuniste,concept ideologic si societate creatii 100% iudeo-masonice,ca si initiatorii si conducerea....Aveti dreptate intr-un fel,vorba francezului: "On reviens toujours.."Daca n-ati aflat inca,mai nou razboaiele se poarta cu precadere la nivel economic,financiar-bancar,geofizic,geo-climatic,spatial,psihologic,psihotronic,mental si al resurselor naturale....Mai putin cu tancurile.... Apropo: singurul popor din istorie care n-a cunoscut (si trait) sclavia se pare ca au fost Agatarsii....despre care nu se sufla o vorba....Cat priveste DA.KIA-Pamantul Sfant,sunt convins ca,o data si-odata,creatorii omului modern,aici,in DA.KIA-Pleiadeenii- vor veni sa ne elibereze caci singuri nu avem forta necesara....P.S. Va rog sa ma scuzati daca v-am suparat cu ceva,n-am avut nici cea mai mica intentie...

      Ștergere
    9. Nu m-ati suparat cu nimic...ma doare insa putin sufletul ca vedeti agresiuni peste tot...e trist asa..
      Nu sunt nostalgica dupa regimul comunist. Fundamental, conceptiile mele sunt regaliste. Probabil ca nu m-am exprimat foarte clar, ceea ce doream sa spun este ca acum chiar suntem liberi comparativ cu perioada ceausista si ar trebui sa apreciem asta.
      Personal, ii apreciez pe evrei. Luati in intregime sunt un popor extrem de avansat din multe puncte de vedere. Problema lor e ca antrenamentul de trupe speciale la care au fost supusi in trecut i-a perfectionat si disciplinat dar le-a cam incremenit sensibilitatea.
      Au fost educati sa fie liederi si asta e o munca in care nu ai voie sa gandesti cu inima.
      E drept ca o parte au picat in ispita si au uitat ce fel de liederi trebuie sa fie si au ramas lipiti de bani la propriu si la figurat, dar se vor trezi urgent, mie mi se pare ca deja incep sa o faca...
      In ceea ce priveste multele tipuri de razboaie...suntem afectati de ele atunci cand ne temem ca ne pot lua ceva..bancile ne vor lua casele si masinile, brrr...baietii destepti taie gazul si curentul, altii si mai destepti ne baga tiuituri in urechi si ne controleaza mintea sa mancam hamburgeri..ce sa mai, traim un adevarat cosmar! Si pana sa ne trezim din el, suntem deja bolnavi de nervi si altele legate de acestia. Sah si mat, au castigat, de fapt fara nici un tanc, fara sa ia case si fara sa taie gazul, doar raspandind zvonuri!
      Jos palaria in fata lor, chiar sunt destepti. BTW, e posibil ca pleiadienii si istoria noastra fabuloasa sa fie tot o inventie de a lor. Avem nevoie de mult discernamant si mai mult ca niciodata de o inima despatimita cum spunea Parintele Cleopa, ca sa putem tranzita aceasta perioada.
      Daca vreti, pot sa detaliez, dar nu acum sinu fara acordul gazdei acestei case.

      Ștergere
    10. Ce inseamna BTW? Sa fie adevarat ca Pleiadeenii si istoria noastra sunt "inventii" iudeo-masonice?Daca-i asa,asta da lovitura.....PS.Va pot detalia si eu la randul meu,metodele si mijloacele prin care ne distrug efectiv,iudeo-masonii...Bineinteles,cu acordul gazdei...PS2. Evreii sunt cauza si autorii tuturor nenorocirilor care s-au abatut asupra intregii omeniri in ultimii 2000 de ani si,mai ales,ei sunt ucigasii lui IISUS HRISTOS.....

      Ștergere
    11. BTW=By The Way=apropos. IMHO= In My Humble Opinion= in opinia mea umila. Imi cer scuze, uneori tentatia de a face pe desteapta folosind jargon de chat e irezistibila.
      Pana acum e clar ca la conducerea omenirii se afla un grup de oameni si posibil si niste ei (entitati) non-umani. Privind lucrurile cat mai la rece, deciziile lor ar trebui sa asigure continuitatea vietii la nivel planetar in conditii cat mai optime. Acum, noi, ca oameni, vedem diferit acest obiectiv. Unii vor supravietuirea numai a celor alesi (frumosi, destepti, bogati), ceilalti urmand sa ii slujeasca, sa munceasca pt ei si in caz de pericol sa fie sacrificati fara urma de regret, asa cum an sacrificat noi puii la gripa aviara. Genul acesta de gandire este din pacate caracteristic nu numai iudeo-masonilor ci unei largi parti din populatie. In general am observat case intra in acest mod de gandire atunci cand omul (de obicei pela adolescenta) incepe sa se diferentieze intrucatva de semenii sai. Cam asta ar fi inceputul a ceea ce numesceu rebeliunea luciferiana.
      La polul opus se afla acea Fiinta minunata, care desi e constienta de calitatile uimitoare cu care a fost inzestrata, isi da haina jos si spala picioarele celor care nu sunt nici pe departe la nivelul Ei si care a preferat sa moara in chinuri decat sa isi tradeze Calea (erau o gramada de posibilitati de a se eluda chinurilor, dar oricare dintre ele insemna tradarea Caii).
      Avand exemplul Mantuitorului in minte, trebuie sa urmam Calea. Dar e grea, ingusta si plina de spini. Nu ne place...ne frige, iar adevarul doare (cum imi spuneao indicatoare de cale). Evident ca viata noastra individuala si colectiva devine un esec si apare mania ca exprimare a frustrarii si a faptului ca in adancul fiintei noastre stim foarte bine unde am gresit.

      Eu sunt sigura ca in afara de noi mai exista fiinte, insa imi e greu sa le atribui acum nume si infatisari. Au fost probabil dintotdeauna alaturi de noi si ar fi o posibilitate ca acum sa incerce sa comunice mai direct, mai pe fata si cu mai multi dintre noi. Din pacate, pe internet, mesajele sunt mult alterate si bruiate din cauza imaginatiei celor ce le primesc, astfel incat e greu sa mai stii ce sa crezi.
      Gadilari la ego national cu istoria fabuloasa si supranaturala ma infioara si ma fac sa ma gandesc la bancul cu "bea, bea, ca-i rece". Adica, multe dintre ele sunt un fel de suzete menite sa ne asigure o placere falsa si sa ne astupe gura. Cel mai recent exemplu e afirmatia lui Miceal Ledwith.

      Ștergere
    12. Cum nu frecventez "chat-urile"nu cunosc jargonul...Multumesc mult pentru efortul de a-mi raspunde....Parerile noastre coincid numai in ceea ce priveste Domnul nostru IISUS HRISTOS....Despre AGATARSI ce parere aveti?

      Ștergere
    13. A fost o placere sa va raspund. De mult, prin 2000, cand lumea era mai normala si se puteau purta discutii placute, eram o prezenta constanta pe chat. De prin 2003, parca am adormit intr-o lume si m-am trezit in alta, iar acum incerc sa ma lamuresc care e :)).
      Despre Agatarsi nu stiu prea multe, am citit numai colateral si am retinut ca ar putea fi poporul intraterestru, posibil numit popular "blajinii", posibil uriasi, dar aici cred ca ii incurc cu hiperboreenii. Cu proxima ocazie ma documentez mai mult pe internet si discutam despre ceea ce am aflat. Daca e vb despre blajini, categoric imi va face placere sa citesc despre ei.
      In paralel as vrea sa mai aflu cateceva despre Melchizedeki, preotii Celui Prea Inalt. Ceva din mine imi spune camacolo ar fi...poate inceputurile??!

      Ștergere
    14. Despre AGATARSI nu veti gasi mare lucru pe net si nici prin carti!!!Faptul ca ni se ascunde cu obstinatie orice informatie despre Ei ma determina sa cred ca reprezinta un mare pericol pentru Oculta....Cam aceeasi situatie si cu Melchizedeki...Ma framanta de mult timp o intrebare: De ce aceasta lume este condusa,manipulata,decimata si inrobita de entitati non-terestre malefice?

      Ștergere
    15. Am citit niste articole si nu pot sa spun ca civilizatia lor m-a fascinat. Ideea ca erau adeptii misterelor lui Dionisos, femeile la comun, orgiile, toate cam suna infricosator. Din pacate nu avem nicio sansa de a stabili adevarul, atata timp cat tot ceea ce avem sunt doar niste legende. Cu totii am trait sub Ceausescu si regimul comunist, dar daca faci un sondaj, te ingrozesti! Pentru unii a fost muma pentru altii ciuma! Asa incat, ce sanse sunt sa afli adevarul de acum jdee mii de ani?
      Cine conduce planeta, nu stiu, insa e clar ca acum a facut o treaba cam proasta :). Chiar si pentru ei, pt ca lumea a cam saracit si nu le mai poate plati birurile, plus ca se cam imbolnavesc si cam mor sclavii, iar aia tinerii sunt prostanaci si nu stiu a face mare lucru...Oh, da baietii, oricum ar fi ei rai sau buni vor culege ce au semanat!
      Daca ar fi sa va vorbesc dpdv al entitatilor, poate ati prefera un raspuns de genul: un tanar, frumos si destept, porneste cu multa ambitie in viata, invata bine, ia toate examenele, ajunge in varful ierarhiei profesionale, are vila, masina, iaht, 3 copii, o nevasta si 2 bone. Firma lui da de mancare la vreo 200 de angajati, salarii bune, credite in banci, apartamente, masini concedii...Ce e rau in asta? Poate faptul ca din acest mod de viata, vrajmasul isi culege sufletele si isi ia energia. Este posibil sa fim parazitati energetic de entitati decuplate de la..iubirea lui Dumnezeu??!! Suna destul de ciudat, dar daca te gandesti, poate exista o logica...e drept cam sinistra...Noi mancam cu placere, parazitul se hraneste cu energia noastra, facem sex, la fel, ne bucuram de o masina frumoasa, la fel.
      Morala: m-am tacanit de tot si singura solutie e la padure, la iarba si apa de izvor!
      Revenind in actualul prezent, eu una fac o incercare modesta: vreau sa ma enervez cat mai putin, sa zambesc mai mult si pe cat posibil sa nu supar pe cei din jur. Si din cand in cand sa dau un sandwich si un suc unui om sarman. Dupa care ma urc in masina mea buna, ajung la vila si ma gandesc ca constiinta mea ar trebui sa fie impacata.

      Ștergere
    16. Si am mai obervat ceva: intervalul cuprins intre anii aprox. 300-1300 e.n. lipseste cu desavarsire din istoria noastra!!! Si nu numai a noastra...Este ca o "gaura neagra",ca si cum n-am fi existat 800-1000 de ani....Poate-mi puteti explica aceasta "ciudatenie"....Multumesc mult pentru efortul si mai ales,rabdarea Dvs....

      Ștergere
    17. Din pacate, habr nu aveam de aceasta lipsa. Din pacate eu nu prea le "am" cu istoria si nici cu geografia. Si eu mi-am pus intrebarea ce s-a intamplat in Dark Ages (Evul Mediu timpuriu) si cum de omenirea a reusit sa decada de la marile civilizatii grecesti si romane la haos, mizerie si barbarie. Raspunsul a fost...barbarii :). Invazia barbara care a distrus tot, aruncand practic lumea in intunericul necunoasterii si primitivismului. Instinctiv, as spune ca e posibil sa fi fost si altceva, un alt factor....poate vreo ascensiune in masa ca cea care se pregateste acum...

      Ștergere
    18. vizitati site-ul LUPTATORII ORDINULUI DRAGONULUI , si pe AGARTHA CODE 777FACEBOOK. VETI GASI MULTE INFORMATII DESPRE AGATARSI (AGATHIRSI).

      Ștergere
    19. Multumim frumos pentru recomandare.

      Ștergere
  2. Va pup! Este atat de mult adevar, sinceritate si frumusete in vorbele dumneavoastra!!Ma declar fascinata de iubirea ingerului nostru intrupat, doamna Ashtara Tristar!!Precum scrie in Canonul de Pocainta catre Domnul Nostru Iisus Hristos:"O, nebune om! Pana cand te vei afunda si ca o albina vei aduna bogatia ta, care degrab va pieri ca praful si ca cenusa? Ci cauta mai vartos Imparatia lui Dumnezeu[...]Nu te nadajdui, suflete al meu, in bogatia cea trecatoare sau in adunarea cea nedreapta, ca toate acestea nu stii cui le vei lasa, ci striga: Miluieste-ma, Hristoase Dumnezeule, pe mine pacatosul. "
    Imi este dor de dumneavoastra, doamna draga!!Astept cu nerabdare sa ne revedem cat de curand.N-am reusit sa ne vedem duminica aceasta...(v-am scris in gmail ieri despre calatoria mea prelungita in Bucegi,dupa cum a oranduit Sfanta Treime, nu stiu daca ati citit mesajul meu.)insa cu siguranta ne vom intalni in curand.Va urmaresc pe blog si va imbratisez!Dumnezeu va Binecuvanteaza!!Pace si Lumina!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da draga Lorena, ai punctat la subiect. Ti-am citit e-mailul si m-am bucurat mult insa cu parere de rau, nu am gasit timpul sa iti si pot raspunde. Cat despre intalnirea noastra, aici suntem, avem tot timpul.

      Ștergere
  3. Lumea s-a schimbat și se schimbă mereu pentru că noi ne-am dat permisiunea să ne schimbăm. Fiecare vede lumea de unde este el.Fiecare are nivelul lui de evoluție. Există lucruri neplăcute, dar, putem să ieșim din ele ridicându-ne vibrația și trăind experiența noastră. Cei de SUS ne ajută dacă și noi facem ceva pentru schimbarea noastră. De ce unii așteaptă mereu să li se dea: locuințe, mâncare, diguri de protecție, iar ei stau în cârciumi. Fiecare are datoria morală față de el însuși să-și croiască alt drum și să nu-i poarte pică altuia, care și-l croiește. Hai să mai vedem și partea bună a lucrurilor,să zâmbim, mâine SIGUR va fi mai bine. Cu multă iubire, Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar ai grait! Asta a fost una dintre lectiile de inceput primite de la ei...prima, daca imi aduc bine aminte era ceva de genul "scoate-ti din minte conceptul de popor ales, tara aleasa, etc" apoi se continua cu ce ai spus tu, Maria..
      Si totusi, acum traversez etapa de oftica pe evrei si de modul in care au fost ei educati, ma refer la partea de disciplina, studiu, nu mercantilism si afaceri. E clar ca inima mea e departe de a fi despatimita...
      Oricum, a fi popor ales inseamna RESPONSABILITATE inainte de privilegiu. Aviz amatorilor. Daca o iei invers esti in plina rebeliune luciferiana. Ceea ce se intampla acum, IMHO.

      Ștergere
  4. cineva intreba despre agathirsi. o societate cu cit are mai multe legi cu atit este mai involuata si nesigura . despre agathirsi se spune ca AVEAU LEGI FOARTE PUTINE.va las pe domniile voastre sa trageti concluziile ce fel de societate era. "misterele" lui dionisos era de fapt adevarul universal pe care agathirsii il cunosteau si despre care unii va spun ca "e mare taina" . faptul ca sunt stersi de prin analele de istorie de catre "stapinii" momentului ar trebui sa va puna pe ginduri. legile lor erau nescrise pe hirtie,insa le erau inscrise in suflet ca un cod . CODUL AGARTHEI -AGARTHA CODE. NU V-AR PLACE SA TAITI INTR-O SOCIETATE CU LEGI PUTINE SI DREPTE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off Valentin... Ar fi minunat sa regasim acele vremuri. Eu recunosc ca visez la un viitor in care oamenii sa nu faca lucruri necuvenite, pentru ca asa le dicteaza constiinta si nu pentru ca le e frica sa nu fie pedepsiti.

      Ștergere