vineri, 30 august 2013

2012 – 2013 – O DESCOPERIRE INTERESANTA SI LAMURIRI DESPRE INITIERILE CRISTICE




2012 – 2013 – O  DESCOPERIRE INTERESANTA SI LAMURIRI DESPRE INITIERILE CRISTICE

Dragii mei,

In ultima perioada am primit mai multe e-mailuri referitoare la initierile cristice. Incerc prin acest articol sa aduc cateva lamuriri suplimentare asupra acestui subiect si ceva mai mult decat atat.
Pe parcursul anului 2012, in fiecare luna si in ziua similara cu numarul lunii, cu alte cuvinte in 01.01, 02.02, 03.03, 04.04, 05.05, 06.06, 07.07, 08.08, 09.09, 10.10, 11.11, 12.12. au coborat pe Pamant 12 energii, componente ale energiei cristice, complet noi pentru aceasta planeta.
Multi dintre cei ce au avut la acea vreme deschidere spirituala si energetica, le-au primit, poata fara sa stie, exact ca pe o initiere. Altii le-au primit pentru ca au auzit despre ele (le gasiti si in acest blog pe toate 12) si le-au cerut. Si unii si altii au primit aceste initieri in somn sau poate au simtit un fior de-a lungul coloanei vertebrale si nu au corelat lucrul acesta cu nimic deosebit, desi chiar au primit ceva deosebit.
Altii abia acum se trezesc, sau la nivelul anului trecut, chiar treziti fiind, aveau niste blocaje ce nu au permis accesul acestor energii.  
Oricare ar fi situatia, incep prin a spune ca aceste initieri pot fi cerute si acum.
Exista persoane care fac masuratori radiestezice si apeland la ajutorul acestor persoane, se poate afla despre cineva daca a primit sau nu aceste initieri. Din experienta mea, va spun ca pot fi rezultate diverse. Pot exista persoane care au fost pe la diferite cursuri spirituale, la unele primind chiar o initiere a Domnului nostru Iisus Hristos, care se dovedeste ca este diferita fata de aceste 12 initieri, pentru ca in urma masuratorii reiese ca nu au nici una dintre cele 12 energii. Alte persoane pot avea deja primite, fara sa fi stiut despre asta, 1, 2, 3 sau mai multe initieri. Am obervat faptul ca pentru copii situatia este un pic diferita, in sensul ca la ei, masuratorile arata intotdeauna ca s-au nascut deja fie cu 7 initieri daca sunt ceva mai marisori acum (5-14 ani), fie cu 12 initieri, daca sunt mai mici de 5 ani, ceea ce dovedeste inca o data faptul ca ai nostri copii sunt deosebiti, asa cum am scris in urma cu cateva luni un articol.
Daca in urma masuratorilor reiese ca aceste initieri nu sunt primite deloc sau sunt primite partial, se poate face o rugaciune catre Tatal Ceresc, Domnul nostru Iisus Hristos, catre Fiintele de Lumina in general, in mod liber, dupa cum este condus fiecare de intuitie si se cer initierile care lipsesc, pana la intregirea numarului de 12. Se poate proceda facand rugaciunea o data si citind apoi fiecare initiere in parte, pentru a vedea ce se intampla la fiecare dintre ele sau se poate merge intr-o maniera pas cu pas, in sensul ca se citeste o initiere, se cere exact asa cum este scris in interiorul ei si se continuua cu masuratori in zilele urmatoare cererii, pentru a verfica daca a fost primita sau nu. Daca reiese ca a fost primita se trece la urmatoarea. Stadiul de primire se verifica tot prin masuratori si in cazul in care se cer toate initierile simultan. Initierile pot fi cerute si pentru alte persoane daca acestea sunt copii sau persoane bolnave, mai ales daca nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale. Pentru oamenii sanatosi, am vazut ca aceste initieri nu sunt daruite, decat daca ei constientizeaza si le doresc. Nu functioneaza daca cer altii pentru ei.
Dupa masuratori se pot observa rezultate de genul: poate dura cateva zile, chiar doua saptamani pana se primeste o initiere, sau pot fi primite si 3 – 4 dintr-un foc, chiar si daca, mergand pe varianta pas cu pas, s-a cerut doar una.
Ideea este ca pentru persoana ce urmeaza a primi initierile, trebuie sa fie rezolvate anumite probleme interioare (de iubire, de iertare, blocaje energetice si emotionale etc.). Daca Fiintele de Lumina gasesc pregatita persoana din punct de vedere energetic si pentru initieri viitoare si nu doar pentru cea ceruta, se daruiesc si acelea. Daca persoana prezinta multe blocaje, Fiintele de Lumina lucreaza asupra ei, zile in sir, pana se elibereaza acele blocaje si abia dupa aceea, va fi daruita initierea sau chiar mai multe initieri simultan.
In toata perioada primirii initierilor, o persoana aflata in acest proces, are vise foarte interesante, care ii vor demonstra pe de o parte ca se afla cu adevarat in curs de primire a acestor initieri si pe de alta parte, aceste vise ii pot furniza informatii suplimentare fata de cele primite prin citirea initierilor.
Se poate incerca si un soi de interogare a celor de Sus in maniera urmatoare: se sta drept, in picioare, cu ochii inchisi. Se spune mai intai o rugaciune, astfel incat sa ne inconjuram de Lumina prin aceasta rugaciune. Se pune Cerului intrebarea cum se primeste raspunsul DA. Corpul se va duce fie in fata, fie in spate, depinde de la om la om, insa in general, raspunsul DA este cu aplecare catre fata. Se intreaba apoi cum se raspunde NU si la fel se va urmari tendinta de inclinare a corpului, catre fata sau catre spate. In general raspunsul NU este cu inclinare catre spate. Un raspuns de genul NU SE STIE, isi manifesta prezenta printr-o miscare a corpului dintr-o laterala catre cealalta si invers, printr-un fel de leganare. Dupa ce s-a stabilit acest cod al raspunsurilor, se incepe interogarea sub forma: Am primit vreuna dintre cele 12 initieri cristice? Daca raspunsul este DA, se continuua cu intrebarile: Am primit-o pe prima? ....si asa mai departe. Fac precizarea suplimentara ca aceasta miscare a corpului este de fapt ghidata de Fiinte de Lumina si de aceea se si porneste aceasta tehnica rostind niste rugaciuni, astfel incat sa stim sigur ca raspunsurile le primim de la cine trebuie. Pot fi puse multe feluri de intrebari, nu doar cele referitoare la initierile cristice. Pentru cine doreste sa comunice cu ghizii sai si va retrimit catre articolul denumit „Povestea unui ghid astral”, din care puteti afla mai multe informatii despre ghizii astrali, aceasta poate deveni o metoda perfecta de comunicare. Daca exista intrebari la care Sfanta Treime nu permite aflarea raspunsurilor, corpul se va legana in ideea de NU SE STIE. Intrebati despre salt si o veti tine intr-o continuua leganare. Nu permite Sfanta Treime primirea de raspunsuri referitoare la salt.
Sunt multi care au ajuns din ce in ce mai presati de viata aceasta cotidiana. Isi doresc o eliberare cat mai rapida din toate aceste apasari, cu sau fara salt. Stiu toti ca un moment al schimbarii radicale va sosi fara doar si poate, dar in aceeasi masura se intreaba: „Bine, bine, va fi sigur, dar..... cand?”.
Ieri, mergand pe drum si gandind ca trebuie sa fac acest articol despre cele 12 initieri, mi-a coborat un gand si zic bine ca a coborat, pentru ca l-am simtit ca fiind de Sus.
In anul 2012 s-au daruit cele 12 initieri cristice si asa cum v-am precizat, inca se mai pot primi. Stim cu totii ca pe langa Iisus au fost 12 Apostoli, motiv pentru care eu il corelez pe Iisus cu numarul 13. Cu alte cuvinte, in anul 2012, au sosit energiile care au construit terenul pentru initierea suprema, a 13-a initiere.
 Imediat dupa deplasarea de la Iasi au inceput sa imi apara in viziuni si nu numai, doua cercuri unite, ca in imaginIle de mai jos.




Cand spun nu numai, ma refer la faptul ca am gasit acum zece zile, pe jos, o cheie de dulap pe care sunt reprezentate doua cercuri care se unesc, am lovit mergand pe strada, cu piciorul, un capac de la un parfum, pe care este reprezentat acelasi simbol si de asemeni am descoperit acest simbol la intrarea in una dintre manastirile vizitate in pelerinajul de acum o saptamana (Manastirea Stanisoara), intr-o reprezentare a Tatalui ceresc (urmariti cu atentie la partea inferioara). Reprezentarea celor 12 zodii este de asemeni foarte intresanta. Sunt multe de aflat despre Manastirea Stanisoara, dar las lucrul acesta la nivel de truda personala a fiecaruia.



 Urmariti de asemeni forma intrarii in biserica manastirii, care geometric, provine tot de la cercurile unite.





Zona de unire a doua cercuri, comuna fiecarui cerc in parte, se cunoaste sub denumirea de „Vesica Piscis”. Un cerc este energia feminina, iar altul reprezinta energia masculina. Zona de unire a celor doua este copilul, produsul celor doua energii si chiar seamana cu forma prin care copilul vede lumina zilei, la nastere.




Aceasta imagine, a celor doua cercuri unite,  imi apare zilnic in viziuni si acum.

De o saptamana incoace, viziunile si semnele Universului s-au completat cu o alta imagine: doua aripi de Inger, cu varfurile in sus (exista si figurari cu varfurile in jos). Doar azi le-am vazut de trei ori: panourile unei firme de constructii, intr-o reclama TV azi-dimineata si mi-a sarit in ochi, intr-o benzinarie, sigla firmei „Fan Courier” figurata pe o masina, care tot catre aripile de Inger tinde.





Analizam atunci elementele pe care le avem si cu siguranta ca mai sunt si altele, pe care eu nu le stiu sau nu le constientizez acum, dar pot exista alte persoane care ar putea face aceste completari: 
-         inele reunite, dand nastere la „Vesica Piscis”;
-         aripi de Ingeri cu varfurile in Sus;
-       un an 2013 (reamintesc ca 20 si 13 sunt numere sacre la mayasi din care cauza ei si au un calendar de 260 de zile = 20x13);
   un numar 13 (din anul 2013), pe care asa cum v-am spus, eu il corelez cu Domnul nostru Iisus Hristos;
-       o perioada de noua luni de la momentul 21.12.2012, care se apropie a se implini in 21 septembrie, echivalenta cu perioada de formare a unui copil, de la momentul conceptiei, pana la nasterea sa.

Oare ganditi ca m-as hazarda prea tare daca as afirma ca in aceasta luna septembrie se va intampla ceva deosebit, se va primi a 13-a initiere de la Domnul nostru Iisus Hristos, se va face nunta cosmica, prin unirea celor doua inele, se va face „Inaltarea”, prin aripile de Inger cu varfurile in sus?
Va marturisesc sincer ca imi doresc ca toate aceste semne, sa reprezinte cu adevarat faptul, ca acest moment, mult asteptat de catre multi dintre noi, sa fie foarte foarte aproape.

Sa dea Bunul Dumnezeu, asa sa fie!

27 de comentarii:

  1. Dar o sa fie bine! Important este sa fim uniti precum acele doua cercuri;Imi amintesc acel vis cu Iisus Hristos care mi s-a aratat in vis, in noaptea de 31 iulie 2012, care a picat in ziua de vineri,(31 adica 13 intors, n-am uitat data deoarece pe 30 a fost ziua nepotului meu care implinea doi ani de zile iar in noaptea de 31 urma sa..sarbatoresc ziua de nastere a unui maestru care este nascut tot pe 30 dar care isi sarbatorea ziua pe 31) care mi-a pus o coroana argintie, m-a pupat pe obrazul drept si mi-a spus ca TOTUL O SA FIE BINE!In concluzie Totul O sa Fie Bine, sa fim deschisi si vom intelege toate aceste mesaje, important este sa avem rabdare cu noi insine in timp ce ne dezvoltam si invatam, si sa pastram sinceritatea, curiozitatea si puritatea caracteristica copiilor, sa ne aduceti noua insine nenumarate multumiri pentru pasii de copilasi pe care i-am facut de-a lungul drumului evolutiv...;Chiar in seara aceasta ma aflam in curtea Bisericii de langa mine din Otopeni impreuna cu cateaua mea pe care am scoso la plimbare si am profitat pentru a citi, cat mai puteam vedea, ca era peste 20:30, aceasta carte despre Teoria Sufletului prin Iubire de Nori, pentru care va multumesc din suflet:)ce loc mai placut decat curtea Bisericii, unde este un spatiu deschis, cu multa iarba si liniste;dar cum Dumnezeu ne aduce impreuna, un paznic s-a apropiat de mine si m-a intrebat daca citesc o carte religioasa si i-am raspuns ca este o carte de spiritualitate ;)) si m-a rugat sa-i dau cartea sa se uite putin, pe urma a inceput sa-mi vorbeasca de emisiunile precum Codul lui Oreste si sa-mi povesteasca de experientele personale ..ezoterice pe care le-a trait din tinerete, despre navele pe care le-a vazut, entitatile de lumina pe care le-a vazut, despre cartile ezoterice pe care le citea pe ascuns in timpul lui Ceausescu si tot asa;in ultimul timp se intampla din ce in ce mai mult sa interactionam cu persoane care se arata interesate de ascensiunea spirituala si care deja sunt intiate in tainele ezoterice, desi dintotdeauna mi s-a intamplat sa interactionez cu astfel de persoane, iar imediat dupa revolutie a inceput sa fie cunoscuta "bioenergia" si s-a trecut peste cazul cu "Miscarea Transcedentala" si acum ne aflam in anul 2013 cand au trecut aproape 24 de ani de la Revolutie... iar in acesti ani spiritualitatea s-a extins...;Sa-l invocam pe El Morya....
    “Iubite El Morya, care slujesti lumina divina, te rog sa vii acum la mine. Insoteste-ma in locul slujirii altruiste, acolo unde se impart atributiile divine. Protejeaza-ma de gandurile negative ale propriei mele minti, precum si de energia negativa in general. Ajuta-ma sa raman ferm in hotararea mea de a invata, de a ma dezvolta, de a vindeca si de a-i invata pe altii, cu intentii pozitive si cu energie pozitiva. Multumesc.“

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru raspuns :)Eu am cerut initierile anul acesta datorita informatiilor gasite pe blogul tau. Dar rasfoind agenda in care mi-am notat unele vise e posibil sa fi primit si anul trecut din ele. Spun asta pentru ca in data de 19 mai anul trecut am avut un vis care m-a impresionat mai mult ca oricare si anume:
    Am vazut pe cer ( nu era nici noapte nici zi) un cerc de foc pe care apoi s-a format o cruce de foc apoi au mai aparut 4 linii ce depaseau cercul. Din acest simbol ca sa sun asa, a coborat in jos, tot cu litere de foc
    I
    I
    S
    U
    S
    H
    R
    I
    S
    T
    O
    S
    Totul era cu foc iar eu spuneam....vaiii si acum incepe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da draga Petrina, interesant vis si nu este deloc exclus sa vezi aceste imagini in realitate, intr-un viitor nu foarte indepartat.

      Ștergere
  3. Astazi, 31 august, este beatificarea Parintelui Vladimir Ghika, cel care a spus ca "a devenit catolic ca sa fie un ortodox mai bun".Eu de ceva timp simt ca cele doua biserici crestine se vor reorganiza impreuna precum inainte de Marea Schisma, a inceput cu o atractie catre Manastirea Baratia din Unirii in care am simtit o asa liniste si bucurie de fiecare data cand am intrat,si am stat de vorba cu o batranica pe care este imposibil sa nu o iubesc.Eu cred ca si faptul ca in ziua de 31, alta zi care inversata( precum cea in care l-am visat pe Iisus),da cifra 13 are legatura cu acel simbol Vesica Piscis si cu faptul ca cele doua biserici trebuie sa redevina Una singura;Biserica Catolica il recunoaste sfant pe Sfantul Padre Pio,cel care a inceput sa manifeste stigmate precum alte persoane din ziua de astazi, aparute in zilele in care cele doua biserici sarbatoresc sarbatorile Pastelui in aceazi zi...;Pace si Lumina!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesanta observatie draga Lorena! Asa este, totul merge catre unire, si oameni si religii....

      Ștergere
  4. Draga Mihaela, eu sint la asentimentul tau si cred si eu si mai ales simt ca ceva inaltator pentru noi si planeta se va intimpla din septembrie incolo.Te felicit pentru conexiunile pe care le faci de fiecare data inainte de a publica un articol.DOAMNE ajuta!asa sa fie...Mihai Cristian

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=p-oOL7Sdvew

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos și interesant ceea ce scrii tu în articol. Mulțumesc pentru informațiile pe care le-am citit. Fiindcă nu știam dacă am aceste inițieri, am făcut ceea ce ai spus tu în articol, am întrebat. Cum îmi lipseau inițieri, am rugat să-mi fie făcute atunci când consideră și în ritmul pe care îl cred cel mai bun pentru mine. Azinoapte, ca un răspuns la rugămintea mea, am avut două vise:
    „Am visat că eram într-o cameră cu mai multe persoane. Erau o femeie foarte înaltă, uscățivă, mai bătrână, un bărbat mic de înălțime și grăsun și parcă o adolescentă. Am întrebat-o pe femeie cu ce se ocupă. Ea mi-a spus că este înger. Am avut dubii, așa că m-am apucat să dau în cărți, să știu cine este. Erau cărți mari de tarot, iar eu nu știu ce să fac cu ele în realitate, dar în vis știam. Cred că acea femeie era un lup în blană de oaie.
    În alt vis eram într-un spital unde era foarte multă lume. Nimeni nu era îmbrăcat ca medicii noștri, aveau haine obișnuite. Au făcut în numele meu un fel de vaccin (inițiere) la 12 persoane. Ei îmi spuneau că eu am făcut acest vaccin, dar eu nu-mi aminteam. Spuneau că așa se cere la „prezentarea” la care participam. Apoi mi-au spus că m-au operat la cap și mi-au scos „toți zmeii”, că acum nimeni nu va mai veni să-mi facă rău, fiindcă cei asemănători lor nu mai sunt acolo. Urma să mi se mai facă niște operații. Lumea era veselă și bine intenționată.” Abia aștept schimbările care vin, fiindcă sigur vin, deja le trăim. Cu mult drag, Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, draga Mihaela. Eu aceste initieri le mai cerusem in 2012, insa nu stiu daca le-am primit, nu am posibilitatea sa masor aceste lucruri. Ma gandeam sa folosesc pendulul dar nu stiu prea multe despre acest lucru. Poate ma ajuti explicandu-mi cum pot masura cu pendulul si cat de veridica este informatia prin aceasta metoda.
    Ma bucur mai ales ca ai adugat un paragraf la initierea 1 in care ne spui ca putem cere aceste initieri si pentru alte persoane. Ar fi si cazul meu, am pe cineva bolnav in famile (psihic) si initial doream sa-i fac acordaj ReiKi insa acest lucru nu este posibil la aceste persoane. Asa ca este binevenit acest grup de initieri cristice.
    Am sa cer aceste initieri pentru ea. Am sa le cer pe toate odata asa cum ai specificat.
    Multumesc pentru toate informatiile si cadourile pe care ni le oferi.
    Si eu sper intr-un septembrie deosebit in care pacea si iubirea sa coboare pe Pamant.
    Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie asa cum simti!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu pendulul se masoara la fel. Intrebi cum iti raspunde DA, cum iti raspunde NU, cum iti raspunde NU SE STIE si cum iti raspunde cand nu iti intelege intrebarea si trebuie sa o reformulezi mai explicit. Sunt patru feluri de raspunsuri si patru feluri de miscari: paralel cu tine (dintr-o laterala in alta), perpendicular pe tine (deplasare inainte si inapoi), in sensul acelor de ceasorcnic si in sens invers acelor de ceasornic. Corelarea celor patru tipuri de raspuns cu cele patru tipuri de miscari, depinde de la om la om si tocmai de aceea, la inceput, se stabileste in ce fel iti raspunde tie. Abia dupa aceea, dupa ce iti stabilesti codul, poti incepe sa pui intrebari. Am observat ca acest cod depinde de tine,este acelasi si peste un an si peste zece si este acelasi, indiferent de ce pendul folosesti. Ca sa fii sigura pe raspunsuri, deseneaza pe o foaie un cerc si imparte-l in opt cadrane egale, astfel incat sa ai in interiorul cercului crucea Sfantului Andrei si Crucea cu brate egale, ambele cu centrul in acelasi punct cu centrul cercului. Vei tine pendului deasupra acestui desen. Asigura un fel de protectie, ca raspunsurile sa nu fie date de cine nu trebuie. Nu am citit asta nicaieri, este o descoperire personala. Spor la treaba!

      Ștergere
    2. Multumesc draga Mihaela.
      Este foarte bine explicat. Eu chiar nu am gasit nicaieri metoda de lucru cu pendulul desi am cautat. Chiar am inceput sa-mi pun o multime de intrebari si nu stiam cum pot primi raspunsuri.
      Iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai raspuns la mesaj. Aseara am cerut cele 12 initieri cristice pentru persoana bolnava psihic. Azi de dimineata, am avut placuta surpriza sa nu ne mai certam cu ea, sa fie calma, si sa ia tratamentul fara sa ne invinuiasca de aceasta. Un lucru este clar , este vizibil, linistea ei se datoreaza acestor initieri. Sunt sigur ca cel putin una dintre ele le-a primit. Am sa ma rog sa le primeasca pe toate dupa cum i se permite de Divinitate. Am vazut si cealalta metoda, le voi folosi pe ambele.
      Esti o fiinta minunata si ai suflet bun.
      Iti multumesc inca o data.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  8. Draga Ashtara,

    Nu sunt o practicanta in ale spiritualitatii insa ma rog sa fiu si eu pe calea ascensiunii o data cu Mama Gaia. Am experimentat totusi acum cele 12 initieri numai ca mie la raspunsul DA a fost sa ma inclin spre spate. Cu exceptia celei de a 12-a si a 13-a initieri la toate m-am inclinat spre spate iar pt celelte doua am cerut chiar atunci sa le primesc. Poti te rog sa-mi spui ce inseamna de fapt aceste initieri si cum le pot utiliza? Mai precizez o data ca sunt o novice.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, aceste initieri sunt niste deschizatoare de drumuri, sunt niste elemente de inlaturare a unor blocaje energetice, sunt niste elemente de activare a unor coduri cu care s-a nascut fiecare dintre noi, in functie de misiunile sale, sunt pregatitoare pentru ascensiune, vazuta cumva ca a 13-a initiere. Probabil mai sunt si multe alte functii pe care nu le cunosc. Toate cele bune!

      Ștergere
  9. Draga Mihaela, foarte interesante sunt articolele tale si uite ce frumos lucreaza Universul: chiar azi mi-a atras atentia semnul firmei Fan Curier pe care il tot vedeam prin oras plus o alta sigla, nu stiu de la ce firma dar tot sub forma a 2 aripi de inger albastre si ma gandeam ce mesaj se ascunde in spatele lor si cand am intrat pe net am dat peste articolul tau.Minunat si multumesc pentru explicatii! Alexandra Lupu

    RăspundețiȘtergere
  10. NAMASTE !!! Totdeauna ma nucur cand imi dai si mie vesti despre ceea ce treb.sa facem in pregatirile pentru INALTARE. nU STIU DACA CEEA CE SIMT DE MAI BINE DE UN AN IN PODOABA CAPILARA ....SANT CA SI CUM NISTE INSECTE MICI AR TOT RAVASI PARUL SI SIMT USOARE MANGAIERI SAU -SA LE ZICEM GADILITURI-CA SI CUM SIMTI CA IN PARUL CAPULUI S-A INCURCAT O INSECTA MICA,CARE INCEARCA SA IESE SI NU POATE.DE MULTE ORI CHIAR INTARZII IN FATA OGLINZII PRIVINDU-MI ATENT ZONA CU PRICINA,APOI IN DIFERITE ZONE ALE CORPULUI SIMT PENTRU O PERIOADA MAI LUNGA SAU MAI SCURTA DE TIMP TOT FELUL DE USOARE SI SUPORTABILE DURERI LA CARE PANA LUNILE TRECUTE MA TREZEAM DIMI CU INSUPORTABILE DURERI DE CAP. ACUM DURERILE MAI ACCENTUATE LE RESIMT IN ZONA OMOPLATULUI SI BRATULUI DREPT.RAR MI SE INTAMPLA SA VISEZ CEVA SI CAND ESTE ASTA SANT VISE NESEMNIFICATIVE. MULTZUMESC MULT MARIA CA AI RABDARE SA CITESTI TOATE POSTARILE NOASTRE SI DACA POTI SI VREI ,TE ROOOG DA-MI SI MIE O LAMURIRE CU PRIVIRE LA TOT CEEA CE MI SE INTAMPLA. PACE SI IUBIREA SA FIE CU NOI TOTI ! GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Incep George printr-o mica coirectie. Numele meu de botez este Mihaela si nu Maria. Nu spun asta pentru ca Maria nu ar fi frumos, dar nu s-au gandit parintii mei sa ma numeasca in acest fel. Ce simti este din capul locului o expresie clara a extrsenzitivitatii. Este un dar ce se deschide la multi si care este de mare ajutor pentru ca prin asta poti simti si ce este de lumina si ce este de intuneric. Imaginiile dintr-o sedinta de clarviziune pot fi foarte inselatoare, dar aceasta extrasimtire te ajuta sa stii totusi adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Namaste Mihaela...Am simtit nevoia sa-ti scriu, sa-ti multumesc tie si Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce esti, pentru ca imi luminezi pasii prin toate postarile...In data de 10 luna aceasta am inceput sa cer initierile cristice. In data de 22 am luat initierea a 12-a. Toate initierile le-am luat in 12 zile. Nu stiu altii cum le-au simtit dar la mine au fost foarte intense. Am stiut exact cand incep si cand se termina.
    Bunul Dumnezu sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca pentru tot ceea ce faci...
    Multumesc si te iubesc suflet drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa iti fie de folos Maria. Si eu iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci. Cu iubire si recunostinta, Mihaela

      Ștergere
  13. Captivant articolul, ca de altfel toate articolele pe care le-am parcurs pana acum pe acest blog.Insa nu vad descrierea celor 12 initieri...asta ca sa verific daca nu cumva le-am primit si nu stiu...Ai putea macar sa le nominalizezi?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista in blog, un pic mai sus, in partea dreapta, Categorii Postari. Gasesti acolo Initierile Cristice si toate detaliile pentru ele. Ti se va arata intr-un fel intreaga evolutie, vei vedea. Ti se va arata si daca le ai primite sau nu, sau poate daca sunt primite doar o parte. De regula se face asta prin vise si au reusit sa retina aceste vise si persoanele care de obicei nu le prea tin minte. Sa iti fie de folos!

      Ștergere
  14. Initierile nu vin la puturosi vin doar la cei ce isi deschid inima, iar voi asteptati para malaiata in gura lui natafleata .bravo

    RăspundețiȘtergere
  15. Se mai pot cere initierile si in 2017? ��
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere