luni, 29 iulie 2013

SUNTEM PREGATITI PENTRU PACE SI IUBIRE


SUNTEM PREGATITI PENTRU PACE SI IUBIRE

Dragii mei,

Multi dintre voi cunoasteti deja, ca a postat Dan Gaucan tot ce trebuia, legat de ziua de ieri, 28.07.2013, cu excursia efectuata de grupul nostru la Sfinx. Nu doresc sa ma mai repet. Astept totusi, cu mult interes, opiniile grupului anterior, care a mers vineri si sambata, din care au facut parte Bibliotecarul si Flavian. Cu siguranta ca au avut si ei trairi foarte interesante si imi exprim pe aceasta cale, regretul ca nu am putut fi impreuna, dar poate ca asa a aranjat lucrurile Bunul Dumnezeu. Poate ca fiecare grup a avut alta misiune de implinit.
Ce as dori sa fac in acest articol este sa va povestesc un vis pe care l-am avut azi-noapte, care completeaza cumva un film de viziuni ce mi s-a derulat in fata ochilor, in data de 15 iulie, pe cand eram inca in Constanta, intre orele 18 si 20 si nu in ultimul rand trairile din excursia de ieri.
Pentru o mai buna intelegere, fac trimitere catre articolul „Coridoare arcturiene”, unde am povestit un pic despre viziunile din Constanta, ce conduceau catre ideea „Gradinii Maicii Domnului”.
Azi-noapte, am visat ca se faceau la nivel national, pregatiri intense, pentru ca trebuia sa soseasca pe teritoriul tarii noastre, Papa Ioan Paul al II-lea. Sa nu uitam ca Sfintia Sa este cel care atunci cand a venit in vizita la noi, pe cand era in viata, a coborat din avion, a ingenunchiat, a sarutat pamantul romanesc, spunand ca tara aceasta este „loc binecuvantat si gradina Maicii Domnului”.
Eu pregateam pentru a intampina cum se cuvine aceasta vizita, niste plicuri albe, multe, dar in care nu bagam doar scrisori, ci si niste obiecte, neputand sa imi amintesc exact ce anume reprezentau.
La un moment dat, mi-a aparut in fata ochilor o caseta cu cateva sertare si in fiecare dintre ele bagam cate ceva, considerand ca energia ce va emana din acea combinatie facuta in sertare, va fi ceva absolut necesar pentru intampinarea Papei. Dupa ce am terminat toate pregatirile, au aparut langa mine doua persoane la a caror prezenta nu ma asteptam: presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu si prim-ministrul, domnul Victor Ponta. I-am salutat, dupa care i-am spus presedintelui ca este absolut necesar sa avem acel obiect energetic, pe care nu i l-am aratat initial, astfel incat, sa il intampinam cum se cuvine pe Papa. Dansul parca stia ca trebuie pregatit acel obiect, dar uitase complet de asta si a intrat in panica, intrebandu-se de cateva ori: „Ce ne facem?” I-am spus apoi ca eu am deja pregatit totul, i-am aratat caseta si aproape ca topaia intr-un picior de bucurie. A luat-o si a ancorat-o parca de o grinda, spunand ca ACUM SUNTEM COMPLET PREGATITI. Subliniez ca nu ma pricepeam deloc sa manevrez carligul de ancorare, trebuiau trase cumva niste tije, dar dupa ce i-am inmanat caseta, domnia sa a inteles imediat cum trebuie trase tijele si folosit carligul. In vis, consideram foarte importanta si acea ancorare. Fara ea, parea ca acea caseta nu isi putea face treaba energetica. Marturisesc ca momentan, nu prea am idee cum sa intrepretez toate astea dar sunt sigura ca voi primi raspunsuri clarficatoare, in foarte scurt timp.
Intre timp, in toata forfota care exista, auzeam cum se vorbea ca femeile vor purta niste straie, sub forma unor camasi albe pana la genunchi, numite „Vista”. Eu am inceput sa imi fac griji, spunandu-mi ca eu nu am o camasa alba, ci un costum rosu cu negru (aceasta combinatie mi-a aparut in multe vise de-a lungul vremii, descoperind, atunci cand am scris un articol despre dragonii sacri, ca este o reprezentare a energiilor feminine si masculine, ale noului grid energetic al Terrei, format din asa numite linii-dragon). O voce insa mi-a soptit ca si costumul meu, desi nu era alb, putea tine loc de Vista, linistit.
Din multime a aparut apoi o reporterita, imbracata in rosu. Parca avusese o revelatie. Alerga si striga fericita ca si-a dat seama ca venirea in curand a Papei pe teritoriul romanesc, ca reprezentant de seama al pacii si al iubirii, va genera oprirea tuturor razboaielor de toate felurile, fizice sau energetice, de pe toata planeta. Va fi liniste si pace peste tot. Chiar si acele plicuri albe pe care eu le tot pregatisem, daca le alaturam un porumbel, formand simbolul Postei Romane, ne conduce tot la ideea de pace. Femeia nu a apucat sa faca prea multi pasi, ca din cer a coborat un corb negru imens si a apucat-o in gheare, zburand cu ea in vazduh. Vazand acea scena, m-am ridicat cu mare viteza intr-un punct situat deasupra corbului si i-am trimis o forma gand, prin care ii ceream in mod impunator sa o elibereze. Acest lucru s-a intamplat imediat, corbul a dat drumul femeii. Incepusem sa ma tem ca ea ar putea muri in acea prabusire, dar s-a asternut dintr-o data un covor de iarba verde si deasa, astfel incat, impactul ciocnirii in urma caderii a fost ca si inexistent. Femeia s-a ridicat, si-a scuturat praful de pe haine si si-a continuat drumul.
Ieri la Sfinx, stiu clar ca s-a facut o lucrare, tocmai in scopul de a usura drumul catre iubire si pace pe tot Pamantul. Aceasta este dorinta Bunului Dumnezeu si aceasta subliniaza si acest vis al meu. Mai exista un ultim hop, reprezentat de acel corb si mi-ar lua prea mult sa va povestesc toate visele, chiar si numai cele din ultima saptamana, in care mi s-a infatisat acest hop (fie ca o furtuna mare, dar totusi ne bagaseram cu totii la adapost, care pe unde a putut, fie ca o balta imensa neagra, peste care insa, pur si simplu am traversat-o levitand si altele). Se vede clar ca hopul va fi trecut relativ usor, ca vom scapa basma curata si ca dincolo de el, ne asteptam sa se astearna lumina, pacea, iubirea si armonia, contemplate dintr-o iarba verde si deasa, cuprinzand tot pamantul.
Unele spirite parasesc Pamantul chiar inainte de acel moment. Ma intreba o cititoare de ce in ultima vreme au fost atat de multe accidente, mai ales de autocare care veneau sau plecau in pelerinaje. Raspunsul este foarte simplu: in vremurile pe care le traim exista multi Ingeri si inalte Fiinte de Lumina intrupate in scopul de a ajuta Terra in ascensiune. Pentru ca spectacolul 3D, se apropie de sfarsit, se considera ca aceste fiinte si-au finalizat misiunile in aceasta viata si au plecat inapoi, in dimensiunile inalte de unde au coborat. Nu au nevoie de ascensiunea prin care trece Terra, au trecut deja de multe ori prin acest capitol. Altii nu s-au incadrat la aceasta categorie si multi dintre ei au scapat cu viata, acest lucru producandu-le de fapt o adevarata revelatie si trezire. L-au cunoscut cu adevarat pe Dumnezeu si acum nimeni si nimic nu ii mai poate intoarce de la aceasta cale. Altii au ales la nivel de spirit sa paraseasca pur si simplu Pamantul, avand dorinta de a mai experimenta si alte trairi 3D, motiv pentru care s-au decis sa se reintrupeze pe alte planete care le pot satisface aceasta sete de cunoastere. Terra ascensionata nu mai poate primi la intrupare spirite aflate la nivel mult mai mic decat al ei. Exista un scop si un plan divin fata de orice om care paraseste Pamantul, iar noi trebuie sa intelegem toate acestea ca atare.
In energia celor relatate, se potriveste acum foarte bine formula pe care obisnuiesc sa o folosesc cel mai des ca si urare de final:


PACE SI IUBIRE!

21 de comentarii:

  1. Ce bine mi pare cand am de citit!!!
    Multumesc!
    Nu m as supara sa postezi zilnic cate un articol
    Te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru gandurile frumoase. Daca as avea timp si as putea, as scrie si cate doua articole pe zi. Din pacate, pe langa munca spirituala, trebuie sa ma ocup si de munca de la serviciu, care in aceasta perioada, in care multi colegi sunt plecati in concediu, a devenit mult mai grea, pentru ca cei ramasi trebuie sa preia si sarcinile celor plecati in concediu.

      Ștergere
  2. Noaptea trecuta am visat ca eram la facultate, am fost cazata si urma sa incep cursurile, insa tot in vis, ma gandeam ca am terminat deja o facultate (in viata de zi cu zi ), asa ca ce mai cautam eu acolo? Totusi eram la fel de fericita ca si in prima zi, asteptand sa vad cu ce persoane cunoscute ma voi intalni! Are legatura cu "animatia" din visul tau?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ne pregatim pentru o noua scoala. Am avut si eu o multime de vise in acest sens.

      Ștergere
  3. Visele sunt cu adevarat frumoase,mirifice prin definitia lor cu o conditie : sa nu fie spurcate de personaje penibile,etern compromise cum sunt cei doi " barbati de stat", ce nu au locul si rostul ,nicaieri in preajma nimanui. Nu am de ce sa-i visez pe aceste doua jigodii ,si sa ajunga la locul lor, sa ne scuteasca de prezenta lor malefica.Sunt doi "comici vestiti" ai unei scene caraghioase, ce a ajuns acum a noastra patrie, ce parca a decedat.Te pomenesti ca or fi....Lucratori in ...Lumina !? Pe langa judecatori (bietii de ei....), mai apar in vise multe alte secaturi,ce urmeaza deci ? Pacat de plaiurile noastre ! Ce Iubire si ce Lumina sa vrei sa le trimiti la astia ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constantin, sa stii ca multi dintre cunoscutii mei ii viseaza ba pe unul, ba pe altul. Pe de o parte, ei pot reprezenta doar niste imagini-simbol ale varfurilor tarii noastre, dar vazute din perspectiva Fiintelor de Lumina nevazute, care au grija ca treburile sa merga in aceasta tara conform Planului Divin si care conduc toate catre ceva absolut maret, chiar daca acum ne este dat sa suferim foarte mult. Pe de alta parte, pot fi chiar cei doi domni, dar la nivel de spirit. Din acel punct de vedere lucrurile se judeca altfel decat in plan fizic. Daca Planul Divin este ca Romania sa devina varful mondial al spiritualitatii, atunci acest popor a trebuit sa treaca printr-o profunda curatire spirituale. Este stiut ca cea mai rapida curatire se face prin suferinta. Cand e bine, oamenii cam uita de Dumnezeu. Atunci, in aceasta piesa de teatru, erau necesari si niste actori care sa reprezinte latura intunecata. Cum sa fie suferinta daca toti sunt buni si minunati? Judecand cu intelepciunea lui Dumnezeu, in plan fizic, asa cum am spus, este vorba doar de o piesa de teatru si de niste actori. Un actor care joaca un rol negativ nu este musai sa fie la fel si ca om, in viata de zi cu zi. Cam aceasta este paralela cu fizicul si cu spiritul. Fizicul este rolul de actor, negativ sau pozitiv, depinde de cum repartizeaza regizorul rolurile, iar spiritul este ceea ce este acel actor in viata sa de zi cu zi.

      Ștergere
  4. Excursia a fost frumoasa si in cazul nostru, imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem. Ceva simtiri mai deosebite au fost sambata seara pe 27 iulie cand am ajuns la vf. Omu si am facut o turape toate piscurile din jurul sau. Pe creasta dinspre Azuga, pe vf Ocolitu si urmatoarea creasta, iar in final pe Bucsoiu unde am facut traseul de o ora in 20 de minute din cauza energiei pe care o acumulasem in noi. La finalul zilei, apusul de soare, cu povesti in fata cabanei si ceai cald.

    A doua zi a fost mai putin speciala, a inceput cu dimineata frumoasa, desi cu ceata care ne-a impiedicat sa vedem rasaritul. Apoi coborarea cu vant rece si emotii, iar spre final vizita la pestera cand majoritatea incepeam sa resimtim oboseala acumulata in cele doua zile. Pe final vreau sa mentionez din nou pregatirea deosebita si interesul pe care Bibliotecarul le-a acordat excursiei. Multumirile noastre si sper sa ne vedem cu bine in alta ocazie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Flavian pentru raspuns.

      Ștergere
    2. :)) multumesc Flavian si sa stii ca chiar daca a fost timpul scurt si a trebuit sa ne ocupam de multe lucruri la vf Omu, chiar daca a trebuit sa pleci a doua zi mai repede cu prietenul tau care a avut mici pb, eu m-am bucurat nespus de prezenta ta si a prietenilor tai. Si pe drum ne-am inteles si ne-am ajutat desi nu ne cunosteam bine. Pot spune, fara sa gresesc, ca toti am fost un grup de prieteni. Excursii vor mai fii, stai linistit, deja ma gandesc la urmatoarea. Pacat ca nu ai venit pe muntele Obarsia sa vezi locuri de care doar ai citit. O sa vezi pozele curand. Sa ne auzim cu bine!

      Ștergere
  5. Draga Mihaela, noi am fost 20 de persoane in excursia de vineri-sambata. Te rog sa ma lasi cateva zile pentru a aranja cateva poze de pe traseu. Eu pot spune ca am simtit liniste si am gasit tot ce a fost randuit sa vad pe traseu (chipuri sculptate reprezentand animale, oameni...) Pot spune ca fiind o excursie mai mult de cercetare pentru mine, ceilalti colegi s-au ocupat cu energiile locurilor pe care le vizitam. Parerea unanima a fost: parerea de rau ca nu ati fost langa noi cu trairile voastre asupra traseului care a fost magnific. PS: am descarcat pozele pe care mi le-ai trimis. Numai incape indoiala ca ati fost urmariti de o nava (sau mai multe). Sunteti norocosi sa puteti prinde asa ceva in poze (nave). O sa ne auzim curand desi trec printr-o perioada mai grea, o sa-mi fac timp sa va tmt poze.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur pentru vestile bune pe care i le dai. Sustinerea si optimismul sunt raze de lumina in viata de zi cu zi care este mohorata deocamdata.
    Am visat intr-o noapte un vapor impodobit ca de sarbatoare si ma intrebam de ce trebuie sa ma urc in el. Am mai avut vreo cateva nopti unde am tot visat sarbatoare.
    E clar ca vine sarbatoarea , petrecerea , implinirea.
    Ma bucur pentru timpul care va veni ( daca va mai exista factor timp ! ). Pace si iubire pentru tot pamantul

    RăspundețiȘtergere
  7. eu azi m-am trezit azi iar primul mesaj pe care l-am auzit a fost 'Frasinei":)))
    referitor la Papa Ioan Paul al II-lea, am sa las niste poze pe care le-am facut la o poza cu autograful Papei, pe care l-am primit de la una dintre insotitoarele de bord care l-au insotit pe Papa inapoi la Vatican.
    fata https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969630_10151578991749523_668430622_n.jpg
    verso Toti sa fie ca Unul... probabil acesta si este mesajul pe care il trimite prin vis...
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/923302_10151578991739523_807040026_n.jpg

    RăspundețiȘtergere
  8. revin cu niste informatii primite in aceasta seara de la niste prieteni alaturi de la care trebuia sa merg la Padina ieri unde au avut loc niste deschideri.acestia au trecut pentru a doua oara pe luna aceasta pe la Pestera Ialomicioara,unde au fost intampinati de atlanti, Deceneu;mesajul a fost de a fi uniti, unii pentru altii, de recapatare a constiintei colective in detrimentul celei indivituale, de a reintregi Dacia;chiar exista o informatie ca acest lucru a inceput sa se intample la nivel energetic. aceasta informatie bine exact in continuarea acelui citat al Papei, cred sa fie o legatura...;n-am apucat sa discut mai mult cu persoanele respective, in orice caz au fost niste energii extraordinare;duminica am vazut niste poze de la prima vizita la Pestera unde erau foarte multe entitati, poate nu chiar atat de multe ca la concertul lui Gheorghe Iovu la o pensiune din Orastie unde erau peste tot entitati...; pace si lumina va doresc, si sa ramanem uniti, in sinergie:toti, impreuna si deodata!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos pentru informatiile primite. Sunt vremuri frumoase si ma bucur ca le traiesc. Cursul cu ingeri pe care il promovezi in tara este un instrument prin care vei reusi sa deschizi inima multor semeni de ai nostri. La cat mai multi participanti! Te imbratisez cu mare drag! Laura de la mare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Laura. As zice ca sunt vremuri amestecate. Pentru unii sunt frumoase, pentru altii mai putin, depinzand foarte mult de ce a avut de curatat fiecare si de misiunile de implinit. Important este ca indiferent cum percepem fiecare aceste timpuri, sa ramanem statornici in credinta, pentru ca vor veni cu adevarat acele vremuri mult asteptate si de o frumusete pe care eu consider ca nici macar nu ne-o putem imagina.

      Ștergere
  10. Da, asa este. Aceste vremuri sunt amestecate, e adevarat. Le traiesc si eu din plin ca si multi alti prieteni. Azi suntem sus si ne simtim invaluiti in iubire iar maine suntem intr-un colt, deprimati, suparati, tuburati ..... Nu intamplator suntem asa pentru ca inca mai avem de iertat, de invatat pana la urma ... sa iubim.
    Avand credinta vine o alta zi cand suntem din nou ridicati cu ajutorul acestor fiinte minunate de lumina .... ori de cate ori le cerem.... si ne amintim sa iubim, sa ne iubim, sa acceptam, sa ne acceptam.
    Nu stiu ce va fi in viitor, acum este important pentru mine. :) Multumesc frumos! Laura

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevar a grait Papa Ioan Paul al ||-lea,despre tara noastra,ca este Gradina Maicii Domnului.Eu sunt mai explicita si spun ca Maica Domnului la care facea referire este DOAMNA NOASTRA DUHUL SFANT, FECIOARA din SFANTA TREIME, purtand numele :DESANKA, Arad-ROMANIA. Sfintia Sa a mai spus:,, Romania este inima mea'',,,din acelasi motiv..Ashtara draga,ai avut inspiratie Divina cand ai postat pentru inceput Imaginea DOMNULUI nostru IISUS tinand in palme PORUMBELUL-simbolul Duhului Sfant,care este UNA cu EL si TATAL. Sigur ordinea cronologica este incepand cu TATAL...a Carui Maica este.Cine are urechi sa auda si ochi sa vada. Minunatilor,pe voi pe toti ce comunicati pe acest blog si nu numai,va imbratisez cu iubire din Iubirea Divina,pe care am primit-o personal din Palmele SFINTEI TRINITATI. Ana.

    RăspundețiȘtergere