marți, 9 iulie 2013

SA FIE LUMINA PESTE ROMANIA! - SPUNE BUNUL DUMNEZEU


SA FIE LUMINA PESTE ROMANIA! - SPUNE BUNUL DUMNEZEU

Dragii mei,

Sunt cateva zile de cand mi se tot repeta suita 13-13. Ma uit deseori la ceas la ora 13 si 13 minute, am viziuni cu doi de 13, azi-noapte am avut un vis din care am inteles multe, in care mi-au aparut 13 fete si altceva  nu doresc sa povestesc despre acest vis.
Nu o data am afirmat ca din punctul meu de vedere, numarul 13 il reprezinta pe Domnul nostru Iisus Hristos (al 13-lea, peste cei 12 Sfinti Apostoli).
Ce stiu insa cu siguranta in acest moment, este ca Divinitatea invita sambata, in data de 13.07.2013, ora 13, la o mare lucrare a Luminii pentru Romania.
Ce trebuie facut?
1.     Chiar dinainte de acel moment, incepand si din clipa in care s-a luat cunostinta de aceasta invitatie, fiecare om, care in cuget si simtire, doreste sa isi aduca aportul la aceasta actiune, de acolo unde se gaseste fizic, trebuie sa se deplaseze mental intr-un loc in care simte ca primeste cea mai mare putere, lumina si bucurie sufleteasca. Poate merge la Sfinx, in Ceahlau, in Retezat, la Marea Neagra, pe malul Dunarii, in orasul sau satul copilariei sale, intre fratii sai stelari, pe planeta de pe care a venit, daca isi aduce aminte de asa ceva, sau undeva, intr-o viata trecuta. Nu conteaza locul si timpul, conteaza sa fie alese acestea, astfel incat sa aduca la maxim aceste trairi interioare.
2.      Pe sapte inspiratii absoarbe aceste energii in interiorul sau.
3.    Se deplaseaza la Sfinxul din Bucegi si ii daruieste aceste energii prin sapte expiratii, la care adauga intreaga sa iubire si compasiune.
4.   Vizualizaeaza apoi cum Sfinxul amplifica si imprastie energiile acestea peste toata Romania si nu in ultimul rand peste toata planeta.
5.    Fiecare se poate antrena in acest exercitiu de cate ori doreste pana in data de 13 iulie, dar important este sa nu uite sa il mai faca inca o data in acea zi, la ora 13. Daca i-a placut ce a simtit, o mai poate face si dupa aceea, de cate ori doreste si simte nevoia. Sunt absolut convinsa ca vor fi trairi inaltatoare.

Am primit informatia ca la aceasta actiune se alatura toate Ierarhiile Divine, incepand cu Dumnezeu Tatal, Domnul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului, Ingeri, Sfinti, Maestri Inaltati, Dragoni Sacri si multe alte Fiinte de lumina!
Federatia Galactica, prin fratii nostri stelari, va fi si ea, evident, prezenta.
Ar fi bine daca ati putea asimila aceasta actiune cu mantra din videoclipul de mai jos, OM MANI PADME HUM, care pe de o parte aduce pacea, iubirea si compasiunea si pe de alta parte emana PUTEREA LUMINII. Imaginea graieste in acelasi fel. Se pleaca dintr-un mic punct de lumina, aflat in intuneric, care se mareste, ajungand la final, sa umple tot ecranul.


DOAMNE AJUTA SI SA FIE LUMINA PESTE ROMANIA SI PESTE TOT PAMANTUL!


23 de comentarii:

  1. hmmm 13+13=26 este ziua in care am zis ca o sa facem poze dimineata la sfinx si tot acolo am zis eu ca incepem excursia efectiv. sincronicitati la tot pasul

    RăspundețiȘtergere
  2. In urma tuturor acțiunilor întreprinse de tine si Profa de geogra, asupra României, ne recomanzi sa parasim teritoriul României in vara asta pentru o scurta perioada, sau mai bine, NU?! Tu ce simți?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca este o problema. Chiar si in excursie, poti fi cu spiritul si gandul la tara ta. Poate ca asa si trebuie, cine poate sa mai treaca dincolo de granite, sa extinda si pe acolo cordoanele energetice ale iubirii.

      Ștergere
  3. Cine iubeste tara si pamantul dacilor , va fi de veghe in data de 13 iulie 2013 la ora 13:13, cu iubire - bucurie - lumina.MonicA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Monica pentru ca esti tot timpul aproape si pe unda cum s-ar spune.

      Ștergere
  4. Multumesc pentru invitatie!!!
    Esti MINUNATA si sunt fericita ca DUMNEZEU te-a ales sa fii un far pentru mine.
    Cu drag,MonicA.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Spirituali" sau "paraleli" iata cum suntem dirijati IMPREUNA acolo unde trebuie cand trebuie si se lucreaza prin noi si pentru noi de multe ori fara sa avem habar de acest lucru.
    Este pentru a nu stiu cata oara cand aprope ca imi dau lacrimile citit informatiile pe care le postezi Mihaela pe blogul tau si altii pe alte bloguri unde numai intamplator nu ajungem si ni(mi) se tot repeta ca IMPREUNA suntem UNU (IMPRE-UNU/A :) )
    Cazul de fata: o excursie programata de mai bine ne o luna in zona Busteni in aceast week-end ...
    Sper sa ajung si la Sfinx in fizic acum ca am aflat si alte informatii si cel mai probabil daca va fi nevoie voi fi si acolo :)
    Ce poti sa mai spui cand dai de astfel de "inramplari" ...
    Multumesc - Divinitati care imi si ne deschide ochii, Mihaela pentru ca esti un canal, stalp aici pentru noi, tuturor celor vazuti si nevazuti aici printre noi, pe langa noi ce ne sustin in aceasta calatorie atat de minunata de cele mai multe ori :))
    Gabriel, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Gabriel. Doamne ajuta sa fii acolo sambata! Ma voi ruga pentru asta.

      Ștergere
  6. vom fi impreuna ,.este minunat ca ne poti aduna impreuna, tarisoara noastra va fi un far de lumina si va lumina intreg pamintul si se va vedea de acolo de sus ca o lumina foarte stralucitoare iti multumim draga Mihaela si celorlalti care sunt in preajma ta Profa de Geogra si Dan va pup emanuela

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi pe 13 avem intalnirea comunitatii. Va fi ceva lume de data asta, s-au anuntat cateva zeci de persoane vechi si noi. Pe la 10 plecam din Brasov asa ca numai bine pe la 13 vom ajunge la locul intalnirii si vom incepe sa ne adunam impreuna... :)

    Am mai gasit si ASTA apropo de perioada iulie-august. Despre 26 iulie zice asa: 25th and 26th July - the “day out of Time” and the “New Year”. Ce se mai aude insa cu valul de iubire si cu eruptia solara ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Flavian, ca sunteti impreuna chiar la nivel fizic. Este super. Cat priveste restul, toate vor veni cand va fi Voia Bunului Dumnezeu. Vom vorbi mai multe, fata in fata, pe 26.

      Ștergere
  8. Vad ca a pus si Maria un mesaj AICI pe tema energiilor lunii iulie. Tot de finalul lunii se leaga, data de 26 cu excursia in Bucegi va fi in intervalul respectiv. Cred ca vom fi destul de multi, sper sa fie loc la cabana. Mie de un singur lucru imi pare rau, ca se suprapune cu intalnirea anuala de permacultura la care as fi vrut sa ajung... :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine cu cine se întâlneste, unde? Cand? Un anonim cu aceleasi aspiratii ca si voi, nu poate participa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne-am intalnit langa Fagaras. La nebunia sosirii care a fost am uitat total din pacate de 13-13. Din fericire, nu a uitat ea de noi, asa ca intalnirea a fost superba. Pe la ora 19 seara admiram peisajul asta. Iar apoi au urmat altele, inclusiv una acum jumatate de ora. Vin ca un fel de replici pe urma "cutremurului" din weekend si inca nu mi-am revenit din efectul produs de ele.. :)

      Ștergere
    2. pe 26-27 iulie este o excursie in bucegi. acolo ne intalnim mai multi si vom face o cercetare a unei zone din traseu spre vf omu. poate participa oricine vrea si ii place muntele, spiritul de gasca....

      Ștergere
    3. Multumesc, prieteni, ca mi ati raspuns! As fi vrut sa fiu alături de voi, dar nu voi putea la acea data. Sper ca data viitoare sa ne intalnim, daca anuntati. Va imbratisez cu mult drag.

      Ștergere
  10. eu nu am uitat dar nu spun ce am vazut ca ..hmmm nu mi-a placut. dar, dupa asta m-a pocnit un somn asa de nebun incat a trebuit sa ma culc. f rar patesc chestii din astea cu somnul ziua. ce am visat iar nu spun. speram ca o sa fie bine pana la urma, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca va fi foarte rau pentru Romania si romani,nu vedeti ca "sefa" reptilienilor de la FMI a venit personal la Bucuresti si nu cu mult timp in urma,tot personal, ne-au "vizitat" sefii CIA si KGB!!!!!Asta este ce s-a vazut pe la stirile care oricum nu spun decat max. 1% din ce se intampla,restul de 99 % fiind manipulari,minciuni,propaganda.....E de rau fratilor,Iezuitii+Iudeo-masonii+Cabalistii ne vor distruge,veti vedea....

      Ștergere
    2. Imi pare rau, nu sunt de acord cu tine si mai ales, la lucrarea pe care am vazut-o in astral, in dupa-amiaza zilei de 15 iulie (15 nu 13, cand a fost actiunea legata de Sfinx, ce a contribuit mult la lucrarea din 15, supervizata de insusi Domnul nostru Iisus Hristos), cele ce sustin, se vor vedea cat de curand, in plan fizic.

      Ștergere
    3. Da, confirm, foaaarte deosebita ziua de 15 a fost... :)

      Ștergere
  11. Bine ai revenit, Ashtara! Impartaseste ne din viziunile tale, te rugam

    RăspundețiȘtergere